Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tabıkı kendı ısını halletmek guzel bısey kedı ayaklarının ustunde durabılmek ama bız nıe evlendık tatlım herseye tek basımıza kosturcaksak anlamı ne helede bebek gıbı ortak yapım olayında:) bak oda uzulmus zaten bazı durumlarda es lazım valla kım ne derse desın.

annemde öle diyo yaa oda üzülmüştür sen genede derdini onla hallet diyor.ama çok kızdımm çokkk.bakalım ne olacak yarınki tavrıda ben yavaş yavaş gider kuzum öptümm ii geceler film bitiyorr

annemde öle diyo yaa oda üzülmüştür sen genede derdini onla hallet diyor.ama çok kızdımm çokkk.bakalım ne olacak yarınki tavrıda ben yavaş yavaş gider kuzum öptümm ii geceler film bitiyorr

ıyı geceler canım sıkma kendını duzelır hersey

hormon testi yapmadığı için kızım huylandı polikistik over hastalığın varda demedi haklısınız başka doktora daha muayine olmalı yardımcı olduğun için tşk.

bende pko luyum. sizleri uzaktan takip ediyorum. bugün de senin dr. işinin ne olduğunu merak ettiğimden girmiştim. ben de sana çok yakın şeyler yaşadım. 12 yıllık evliyim ve 5. yılda oğlum oldu. 6 aşılama geçirdim. hatta bir keresinde eşimle küsmüştük ve bana aşılama yapılacaktı. kendisi sabah sperm verdi ordan işine gitti. ben öğleden sonra kendim yalnız gidip aşılama yaptırdım. erkeklerin beyni ve hisleri bizlerden çok farklı. ve ben hepsinin iyi gün dostu olduğuna inanıyorum.

Offf kızlarr yaaa uyuyomusunuz napıosunuz haddıı bırılerı bugun hamıleyımm desınnnn
bayram yerıne dönsun burasııı:79::79::79:

kızlar klomen ve gonaphne ile hamileliğe uğraşanlar başlığı altında da yazıyorum.. bir sürü hamile haberi alıyoruz.. moral oluyor:) beklerz

harikasın reyyan... ya ne varki hastaneye gitmekte. hem çalışmasan bile kendine güvenin tam olsun. seninle evlendiyse herşeyi göze almış demektir. sende içini ferah tut. o evde kadınlık yapıyosun. hastaneyede git. işlerinide oralarda sora sora halledersin. babanada helal olsun. bu konuda da çok şanslıymışsın. hiççç üzme kendini. ama eşinede artık tavrını koy. nedemek millete yardım etmek ya. evde sen varsın. ya çok ayıp bişey ya. o isteyenlerede ayrıca ayıp tabiki.

benim derdimde kaynanam ve kocamla dun kaynanama bize cık dedim bize gelmişti ama kalmıcaktı esım onu bırakacaktı oyle dıyerek gelmıstı eve aksam esımı aradım annen bızde dıye ıyı olmus dıyor üşüyorsa ona elektrıklı soba getırıyım dıor bır sınırlendım anlatamam kalmasını ıstıyor eşim neyse eve geldı annesıne bır ılgıler sarılmalar benım gozumun onunde annesı ona canım oglum dıyor o annesıne sarılıyo öpüyor bende dış kapının dış mandalı gibi kaldım ortada ben yemek yaotım yendi cay demledım ıctı esım tabı tüm aksam annesının dizine yattı hıc kalkmadı oyle sarıldılar ben tek basıma aglamaklı oldum ve şuna eminimki kaynanamın cok hosuna gidiyor bu olay ben hastayım grıbım eşim hiç sormadı ılgılenmedı annesı hemen basm agrıyor dedı doktora goturuyummu dedı gece benı ara gelırım dedi bıktım ya bıktımmmmmmmmmmmm napcam nolur akıl fıkır verın aglıcam bırazdan bırde ben kıskanıyorum cunkı bıle bıle kıskandırıyorlar esıme soguk davranıyorum ıcımden cıkmıyor bu yaptıgı ılgı gosteremıyorum 1 gun sonra gecıyor hersey yoluna gırıyor ama dayanamıyorum yaa

saol canım benimmm üzmiycem kendimi zaten artık kendim için sağlığım için yaşıycammbu gün sskdan sıra almaya çalıştım ama geç kalmışım sanırım 8e kadar hepsi dolmuşşş.hazır bu işlerimi görmeye giderken psikiyatrisede sıra almayı düşünüyorumyarın gene deniycem olmadı babama aldırırım düzceden doğruuusağlıkla ilgili en ufakkk şeylerimi bile yaptırıcam o kadar hırslandımki göz altlarımda yağ bezeleri var onlar için bile gidicemm

bu pko dan ben ne zaman kurtulucam arkadaşlar moralım yerlerde....arkadaşlar benım farlutal bıtelı 9 gun oldu hala adet olmadım ama gögüslerim inanılmaz derecede ağrıyo hiç boyle olmamıştı.ayrıca akıntıda gelıyo sankı olacakmışım gıbı şimdi benım ne yapmam lazım boyle adet duzensızlığınden hiç bebeğim olmayacak gıbı..allahım sen yardımcı ol yarabbim

canım ben farlutal bittikten 12 gün sonra falan adet olmuştum....normal yani

öylemı canım..inş en ksıa zamanda olurum 3 aylık adet duzneleyıcı ılaç kullanıcam çunku gebe kalmayıda kolaylaştırıyomuş çok umutlandım o ilaç konsuunda ama adet olamadım hala

öylemı canım..inş en ksıa zamanda olurum 3 aylık adet duzneleyıcı ılaç kullanıcam çunku gebe kalmayıda kolaylaştırıyomuş çok umutlandım o ilaç konsuunda ama adet olamadım hala

3 aylık adet düzenleyici derken? doğum kontrol hapından falan mı bahsediyorsun? anlamadım da?
neymiş o adet düzenleyici? yani biz aylardır araştırmadan sonra............

bizde kullanalım hahahahahahahhahahahahhaha

kızlarrr kimse yok muuuuuu

bugun dr gıtmedım 30 ocak ta falan gıdicem ki yumurta olmus mu olmamasımı görebılsın dıye doğru karar değil mi

Son düzenleme:
erken bile 30 ocak....1 hafta daha ertele bence. sen şu an adet değilmiydin?

bugun 5, gun bırde prolaktın üst sınır 35 mıs benım 25 .86 cıkmıstı cnm bu yuksek değil demek
dimee şimdı yarın sabahtan ıtıbarende vucut ısımı ölçüyorum

merhabalar kader ortaklarım
bende sizler gibi pkoluyum. 1 senelik evliyim ve bi düşük yaptım 2 aylık evliyken şu geçen 1 aya kadarbende moral olarak çöküntüdeydim kaynanamdan dolayı çoçuk üzerine demediği laf kalmadı ben ona hastalığımı söylemedim niye çoçuk yapmıyorsunuz diye her fırsatta dile getirirdi bazen insanların içinde beni rencide ederdi allahtan eşim benden yana sen bizim işimize karışma diyordu ama şuıan pek sesi çıkmıyor benm düşük yaptığım sıralarda eltimde hamile kalmıştı aramızda 1 hafta falan vardı onun şuan bebeği dünyaya geldi ve onu gördükçe hepte aklıma geliyor 2 aydan beri bende klomen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladım yumurtalarım büyüyor çatlıyor adetim düzene girdi ama hala tık yok tabi rabbim her zaman doğru zamanı bilir.hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin hepimize rabbim (aminnnnnnn) allahım kmsenin kucağını bebeksiz bırakmasın (amin)
buarada yarın kontrole gidiyorum bakalım yumurtalarım ne alemde bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…