bende anlattım kuşumm bende anlattım ileride şeker hastası rahim kanseri olma olasılığım yüksek oldupunu hatta durumumun çok vahim olduğunu bi senedir kendiğinden hiç gelmediğini ama oda geldiğinde çok üzgün geldi geceye kadar özür dilerim bu hafta bu işi halledicem diye diye yattı ama ne olursa olsun ben bu kırgınlığımı unutmayacağım ve kendi başımın çaresine bakacağım
tabıkı kendı ısını halletmek guzel bısey kedı ayaklarının ustunde durabılmek ama bız nıe evlendık tatlım herseye tek basımıza kosturcaksak anlamı ne helede bebek gıbı ortak yapım olayında:) bak oda uzulmus zaten bazı durumlarda es lazım valla kım ne derse desın.
annemde öle diyo yaa oda üzülmüştür sen genede derdini onla hallet diyor.ama çok kızdımm çokkk.bakalım ne olacak yarınki tavrıda ben yavaş yavaş gider kuzum öptümm ii geceler film bitiyorr
hormon testi yapmadığı için kızım huylandı polikistik over hastalığın varda demedi haklısınız başka doktora daha muayine olmalı yardımcı olduğun için tşk.tabi ilaç içmek için 17 çok erken yaş çünkü o ilaçların da uzun kullanıldığında yan etkileri çok şimdi başlarsa 20 li yaşlarında ne içecek ben de 4 yıl doğum kontrol hapı içtim polikistik over yüzünden peki kızınızda pko var falan dedi mi doktor yani hap veriyorsa bunun nedenlerini açıklamak zorunda ne teşhis kondu? adetin 3. günü yapılan hormon testlerine bakılması önemli bence bir doktora daha gidin ve ayrıntılı bilgi isteyin..geçmiş olsun...
bende anlattım kuşumm bende anlattım ileride şeker hastası rahim kanseri olma olasılığım yüksek oldupunu hatta durumumun çok vahim olduğunu bi senedir kendiğinden hiç gelmediğini ama oda geldiğinde çok üzgün geldi geceye kadar özür dilerim bu hafta bu işi halledicem diye diye yattı ama ne olursa olsun ben bu kırgınlığımı unutmayacağım ve kendi başımın çaresine bakacağım
ne olacakki canım benim ağladım ağladım duruldum bu arada kararlarda aldım.eltimden bir ayn önce bilezik almış eşim benim bilezik param varya bankada 3 bilezik parası.dedim yarın o parayı çekip tamamen bana getiriyorsun.ondan sonraki gün gidip onun bileziğini alıyoruz ve bu bileziğini verdi düşünmeden yardım etmezsem olmaz olayınıda ortadan kaldırıyoruz dedim.geri kalanıyla kartın borcunu kapatıyosun dedim geri kalan neyse bana getiriyosun bundan sonra senden hiç birşey beklemiyorum dedim ben şu ana kadar sıra nasıl alınır ne olur ne biter bilmem babam o kadar nazlı yetiştirmiştirki beni sıra bile almazdık sskya gidince beklemiyim die girer hemen hallederdi.pko konusundada hep özele getirirdi.hemen hemen her 6 ayda bir.ama karar aldım tek başıma yapıcam bu işlerimi.dişlerimdede sorun var gözlerimdede kalan parayla gidip göz için diş için sıra alıcam yada babamlara gidince hallettiricem bunu seve seve yapar babam.ama kendimde öğrenmek istiyorum gözlüğümü kendim değiştiricem ve pko içinde kendim gidicem şubatta tek başımaaa hiç kimseyi almıycam yanıma.gözümde ne bilezik ne para var.artık kendi işimi kendim görücem kocamda ben kocayım diye düşünsün.gözümde artık hiç bişey kalmadı kimseyi memnun etmek için yaşamıycamm kendi hayatım için yaşıycamm ve bana gerçekten değer verenler içinn.ne kadar salağımki benim ufak bi birikimim vardı çeyrek altın adına keşke onları bozdurup gitseydim dr a.ama o an çok sinirlenmiştim geldim eve babane soruyor neden gidemediniz dedim sağolsun eşim ele güne yardım etmekten benimle ilgilenemiyor parası yokmuş!!!bi zoruna gittikii ben bu dr işini halledicem ve tedaviyede başlıycamm ve rabbim bir evlat verirse onu müjdelerken eşime iki çift lafım olacak.......
harikasın reyyan... ya ne varki hastaneye gitmekte. hem çalışmasan bile kendine güvenin tam olsun. seninle evlendiyse herşeyi göze almış demektir. sende içini ferah tut. o evde kadınlık yapıyosun. hastaneyede git. işlerinide oralarda sora sora halledersin. babanada helal olsun. bu konuda da çok şanslıymışsın. hiççç üzme kendini. ama eşinede artık tavrını koy. nedemek millete yardım etmek ya. evde sen varsın. ya çok ayıp bişey ya. o isteyenlerede ayrıca ayıp tabiki.
bu pko dan ben ne zaman kurtulucam arkadaşlar moralım yerlerde....arkadaşlar benım farlutal bıtelı 9 gun oldu hala adet olmadım ama gögüslerim inanılmaz derecede ağrıyo hiç boyle olmamıştı.ayrıca akıntıda gelıyo sankı olacakmışım gıbı şimdi benım ne yapmam lazım boyle adet duzensızlığınden hiç bebeğim olmayacak gıbı..allahım sen yardımcı ol yarabbim
öylemı canım..inş en ksıa zamanda olurum 3 aylık adet duzneleyıcı ılaç kullanıcam çunku gebe kalmayıda kolaylaştırıyomuş çok umutlandım o ilaç konsuunda ama adet olamadım hala
kızlarrr kimse yok muuuuuu
bugun dr gıtmedım 30 ocak ta falan gıdicem ki yumurta olmus mu olmamasımı görebılsın dıye doğru karar değil mi
erken bile 30 ocak....1 hafta daha ertele bence. sen şu an adet değilmiydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?