Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

reyyancım merahba ben uzun zamandır okuyorum bu topiği ve sennde bazı sorunların olduğunu okudum canm çok üzüldüm asla kendini ezdirme kendi işlerini kendn halletmeye başla canm kmseden fayda olmaz bak en yakının eşinden bile olmuyor kendine cici bak:79:

aramıza hoşgeldinnn sarıııııbizi bizden iyi kimse anlamaz emin ol canım benimm.inşallah tez zamanda sende hepimizde yavrularımza kavuşuruz sıkma canını daha yolun başındasın artıı ilacı bıraktıktan sonra bile hamiş kalanlar aramızda.kaynana konusundada sakın taviz verme ona çocuk konusunda ağzını açtırma bile ben öle yaptım rahatladım benimde eltim yeni evli ve 2. ayda hamile kaldı ben bi buçuk senelik evliyim olanın şap diye oluyor ama bizimkiler değerli bebiklerr öle hemen gelmezlerrr bu hastalığın bebekleri çok kıymetli çok değerli ve gerçekten çok cicik oluyorlar ya ben ne kadar tedaviyle olan bebik görsem diğerlerinden farklı gelior nedense.Rabbim versin geç olsun ama hayırsız olmasınnnnnnn

gerçekten bizim bebeişlerimiz bi başka olucak annelerinin bibibibibibibibibibibibibitanesi olucak yaa ben heralde olsa hiç kucağımdan bırakmam eşime bile vermem heralde içime sokarım onu uyuyrum meleiğimle

gerçekten bizim bebeişlerimiz bi başka olucak annelerinin bibibibibibibibibibibibibitanesi olucak yaa ben heralde olsa hiç kucağımdan bırakmam eşime bile vermem heralde içime sokarım onu uyuyrum meleiğimle

aynennnnn kaynanamla kaynatam diyolarki senin olsun onu aramızda yatıracaz.diorumm yokkkk ben çocuğumdan ayrılmam olurmu öle şey diolar bizde anası babasıyım diorum valla kapımı kitlerimm göstermem çöcumuugülüyokk inşallahh teza zamandaaaaaaaaaa

inşallah canım inşallah tez zamanda gelsinlerrr

canım farlutalı içtikten sonra 10 gün sonrada olabiliyorsun bünyeye göre degişiyor moralini bozma olursun canım inşllh

hoşgeldn canım Allah mesut etsin.kendini üzme vardır Allahın bir bildigi isyan etmekle bişey olmaz kayınvaldeni takma boşver streste etkiliyor bu hastalıgı oyüzden umutlu ol sabırlı ol inşllh hayırlı haberler alırsın canım

aminnnnn canım

hormon testi yapmadığı için kızım huylandı polikistik over hastalığın varda demedi haklısınız başka doktora daha muayine olmalı yardımcı olduğun için tşk.

rica ederim
ultrasonda pko varsa doktorlar bunu görür. bende öyle olmuştu, ilaç vermeden önce de hormon sonuçlarıma kan testi ile bakıldı. nedeni belli olur ona göre ilaç verilir mesela eksik çalışan hormon vardır o tespit edilir ona göre sadece o hormonun hapı da verilebilir illa doğum kontrol hapı içilecek diye bişey de yok. Ben kızınızın yaşlarındayken sadece eksik olan hormonun hapını alıyordum ve işe yarıyordu. kendinizi sıkmayın kızınızda sıkmasın. Tekrar geçmiş olsun...

Merhaba
ben de foruma yeni yazmaya başlayanlardanım...inşallah doktor kontrolünden olumlu sonuç alırsınız. Ben de sizin gibi 1.5 yıl oluyor evleneli Allah ne zaman nasip ederse o zaman çocuğumuz olacak inşallah :) hepimizin forumdaki tüm arkadaşlarımızın... ben 16 yıldır pko luyum çok zor ama insan bir süre sonra hastalıkla yaşamaya, başetmeye alışıyor..Canınızı hiç sıkmayın ve sizin ne hissettiğiniz ve düşünceleriniz önemli başkalarının ne düşündüğü ile ilgilenmeyin olumsuz düşünce ve sözlere kulak tıkayın..en çok kendinizle ilgilenin...ben birşeyi çok isteyince olacağına inananlardanım....
sizin de güzel haberlenizi duyalım inşallah buradan...

bu günlerde topiğimiz çok sakin yaa niden amaa hadi kızlar demekki reelde mutlusunuz işte bu güzelllll.inşallahh bu topikte herkez hamiş kalırda kimse uğramaz daha bebikle uğraşmaktann

bu arada kızlarrr bu gü gittim sarı saç boyası aldım saçlarımıboyadım ama çokk güzel olduuuu harika yakıştııı havalı havalı geziyorum evin içindeedeğişiklikkkkk tavsiye ederim havam değişti yavvvv

hoşbulduk baharcım saol senide allah mesut etsin öyle isyan etmek hiçbişeye çare değil herşeyin hayırlısı isteğim inşallah hepimiz sabrımızın mükafatını hayırlı bebişli haberlerle alırız

saol bicim iyi dileklerin için inşallah hepimiz allahın izniyle hayırlı haberle veririz tez zamanda

arada değişiklik iyidir canım kendinle ilgilenip kafa dağıtırsın işte:108:

kızlar acil hepinizden cevap bekliyorum sorumla ilgili
çok üzücü bi haber bana göre yarın ben konrole gidicektm yumoşum büyüdümü diye ama eşimin işi çıktığı için götüemiyecek benm tek gitmem imkansız çünkü ben kocaeli tarafındaym doktorum istanbulda sizce ne yapmam gerekiyor kendim alıp çatlatma iğnesini vurunsam mı veya en son ne zaman gitme şansım var

arada değişiklik iyidir canım kendinle ilgilenip kafa dağıtırsın işte:108:

tam sarı olmadıda acayip bi renk oldu onuda sırf beni iyice şu hürrem sultana benzettiler saçlarımda o renkti bende kendimi hiç benzetmediğim için değiştirim dedim zaten hep boyuyorum ama bu kadar açık olmadıydı heççç çünkü beyazlarım çokkkk

ayy sakınnn öle bişey yapmaa kontrol edilmeden cuma gidn canım bi günden bişey olmazki

hoş geldin biçim

çok ıyı yaptın değişiklik iyidir bu arada bende hayatımda ıkıncı kez kahkul kestırdım cumartesii
amın cnm inşallah bende 1.5 yıllık evlıyım
ayy sakınnn öle bişey yapmaa kontrol edilmeden cuma gidn canım bi günden bişey olmazki

cnm iğne falan olma keske bugun dr arasaydınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…