merhabalar kader ortaklarım
bende sizler gibi pkoluyum. 1 senelik evliyim ve bi düşük yaptım 2 aylık evliyken şu geçen 1 aya kadarbende moral olarak çöküntüdeydim kaynanamdan dolayı çoçuk üzerine demediği laf kalmadı ben ona hastalığımı söylemedim niye çoçuk yapmıyorsunuz diye her fırsatta dile getirirdi bazen insanların içinde beni rencide ederdi allahtan eşim benden yana sen bizim işimize karışma diyordu ama şuıan pek sesi çıkmıyor benm düşük yaptığım sıralarda eltimde hamile kalmıştı aramızda 1 hafta falan vardı onun şuan bebeği dünyaya geldi ve onu gördükçe hepte aklıma geliyor 2 aydan beri bende klomen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladım yumurtalarım büyüyor çatlıyor adetim düzene girdi ama hala tık yok tabi rabbim her zaman doğru zamanı bilir.hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin hepimize rabbim (aminnnnnnn) allahım kmsenin kucağını bebeksiz bırakmasın (amin)
buarada yarın kontrole gidiyorum bakalım yumurtalarım ne alemde bu ay
gerçekten bizim bebeişlerimiz bi başka olucak annelerinin bibibibibibibibibibibibibitanesi olucak yaa ben heralde olsa hiç kucağımdan bırakmam eşime bile vermem heraldeiçime sokarım onu uyuyrum meleiğimle
aynennnnn kaynanamla kaynatam diyolarki senin olsun onu aramızda yatıracaz.diorumm yokkkk ben çocuğumdan ayrılmam olurmu öle şey diolar bizde anası babasıyım diorum valla kapımı kitlerimm göstermem çöcumuugülüyokk inşallahh teza zamandaaaaaaaaaa
bu pko dan ben ne zaman kurtulucam arkadaşlar moralım yerlerde....arkadaşlar benım farlutal bıtelı 9 gun oldu hala adet olmadım ama gögüslerim inanılmaz derecede ağrıyo hiç boyle olmamıştı.ayrıca akıntıda gelıyo sankı olacakmışım gıbı şimdi benım ne yapmam lazım boyle adet duzensızlığınden hiç bebeğim olmayacak gıbı..allahım sen yardımcı ol yarabbim
bende sizler gibi pkoluyum. 1 senelik evliyim ve bi düşük yaptım 2 aylık evliyken şu geçen 1 aya kadarbende moral olarak çöküntüdeydim kaynanamdan dolayı çoçuk üzerine demediği laf kalmadı ben ona hastalığımı söylemedim niye çoçuk yapmıyorsunuz diye her fırsatta dile getirirdi bazen insanların içinde beni rencide ederdi allahtan eşim benden yana sen bizim işimize karışma diyordu ama şuıan pek sesi çıkmıyor benm düşük yaptığım sıralarda eltimde hamile kalmıştı aramızda 1 hafta falan vardı onun şuan bebeği dünyaya geldi ve onu gördükçe hepte aklıma geliyor 2 aydan beri bende klomen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladım yumurtalarım büyüyor çatlıyor adetim düzene girdi ama hala tık yok tabi rabbim her zaman doğru zamanı bilir.hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar versin hepimize rabbim (aminnnnnnn) allahım kmsenin kucağını bebeksiz bırakmasın (amin)
aramıza hoşgeldinnn sarıııııbizi bizden iyi kimse anlamaz emin ol canım benimm.inşallah tez zamanda sende hepimizde yavrularımza kavuşuruz sıkma canını daha yolun başındasın artıı ilacı bıraktıktan sonra bile hamiş kalanlar aramızda.kaynana konusundada sakın taviz verme ona çocuk konusunda ağzını açtırma bile ben öle yaptım rahatladım benimde eltim yeni evli ve 2. ayda hamile kaldı ben bi buçuk senelik evliyim olanın şap diye oluyor ama bizimkiler değerli bebiklerr öle hemen gelmezlerrr bu hastalığın bebekleri çok kıymetli çok değerli ve gerçekten çok cicik oluyorlar ya ben ne kadar tedaviyle olan bebik görsem diğerlerinden farklı gelior nedense.Rabbim versin geç olsun ama hayırsız olmasınnnnnnn
hormon testi yapmadığı için kızım huylandı polikistik over hastalığın varda demedi haklısınız başka doktora daha muayine olmalı yardımcı olduğun için tşk.
hoşgeldn canım Allah mesut etsin.kendini üzme vardır Allahın bir bildigi isyan etmekle bişey olmaz kayınvaldeni takma boşver streste etkiliyor bu hastalıgı oyüzden umutlu ol sabırlı ol inşllh hayırlı haberler alırsın canım
Merhaba
ben de foruma yeni yazmaya başlayanlardanım...inşallah doktor kontrolünden olumlu sonuç alırsınız. Ben de sizin gibi 1.5 yıl oluyor evleneli Allah ne zaman nasip ederse o zaman çocuğumuz olacak inşallah :) hepimizin forumdaki tüm arkadaşlarımızın... ben 16 yıldır pko luyum çok zor ama insan bir süre sonra hastalıkla yaşamaya, başetmeye alışıyor..Canınızı hiç sıkmayın ve sizin ne hissettiğiniz ve düşünceleriniz önemli başkalarının ne düşündüğü ile ilgilenmeyin olumsuz düşünce ve sözlere kulak tıkayın..en çok kendinizle ilgilenin...ben birşeyi çok isteyince olacağına inananlardanım....
sizin de güzel haberlenizi duyalım inşallah buradan...
bu arada kızlarrr bu gü gittim sarı saç boyası aldım saçlarımıboyadım ama çokk güzel olduuuu harika yakıştııı havalı havalı geziyorum evin içindeedeğişiklikkkkk tavsiye ederim havam değişti yavvvv
arada değişiklik iyidir canım kendinle ilgilenip kafa dağıtırsın işte:108:
kızlar acil hepinizden cevap bekliyorum sorumla ilgili
çok üzücü bi haber bana göre yarın ben konrole gidicektm yumoşum büyüdümü diye ama eşimin işi çıktığı için götüemiyecek benm tek gitmem imkansız çünkü ben kocaeli tarafındaym doktorum istanbulda sizce ne yapmam gerekiyor kendim alıp çatlatma iğnesini vurunsam mı veya en son ne zaman gitme şansım var
Merhaba
ben de foruma yeni yazmaya başlayanlardanım...inşallah doktor kontrolünden olumlu sonuç alırsınız. Ben de sizin gibi 1.5 yıl oluyor evleneli Allah ne zaman nasip ederse o zaman çocuğumuz olacak inşallah :) hepimizin forumdaki tüm arkadaşlarımızın... ben 16 yıldır pko luyum çok zor ama insan bir süre sonra hastalıkla yaşamaya, başetmeye alışıyor..Canınızı hiç sıkmayın ve sizin ne hissettiğiniz ve düşünceleriniz önemli başkalarının ne düşündüğü ile ilgilenmeyin olumsuz düşünce ve sözlere kulak tıkayın..en çok kendinizle ilgilenin...ben birşeyi çok isteyince olacağına inananlardanım....
sizin de güzel haberlenizi duyalım inşallah buradan...
bu arada kızlarrr bu gü gittim sarı saç boyası aldım saçlarımıboyadım ama çokk güzel olduuuu harika yakıştııı havalı havalı geziyorum evin içindeedeğişiklikkkkk tavsiye ederim havam değişti yavvvv
amın cnm inşallah bende 1.5 yıllık evlıyımhoşbulduk baharcım saol senide allah mesut etsin öyle isyan etmek hiçbişeye çare değil herşeyin hayırlısı isteğim inşallah hepimiz sabrımızın mükafatını hayırlı bebişli haberlerle alırız
ayy sakınnn öle bişey yapmaa kontrol edilmeden cuma gidn canım bi günden bişey olmazki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?