Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bunlar gecen ay adet gecıkmesınde yapılan tahlılden 10 gun sonra regl oldum

tsh 2.46
fsh 4.95
lh 11.04
prl 17
e2 54

bunlarda

bu ay farlutalle adet olusumun 3, gunu yapılan

lh 4,67
fsh 5,44
e2 31,96
progesteron 0,45
prolaktın 25,86

bu kez de progestoron yüksek sankı dımeee

bu nee anlamadım ben bırsey yardımcı olurmusunuz kızlarrrr

km slm ıyı geceler senı beklıyordum gelırsın dıye belkı tahlılllerıme bı bakarmısın lütfennnn

Son düzenleme:
benimde gidemeyeceğimi şimdi öğrenmiştim eşim yeni geldi annemi aradım bende hemen oda ben götürürüm dedi söyledim eşime olmaz ben götürürm dedi sabah erkenden çıkıp gidicez inş. bi aksilik çıkmazsa

neden orda bir sağlık ocağına gidip verudurmadınki çatlatma iğnesini?
bence İstanbula kadar gitmeye gerek yoktu bunun için....

arkadaslar az önce eşim eve gelip bana bagırdı kızdı sen kimsinde bana kızıyon dedi ve gitti cok kötüyüm moralmen kime ne diyeceğimi bilmiyorum. dua edin nolur

kızlarrrrrrrrrr ben yarın için göz muayenesi aldımm tek başıma gidicemmm sonunda başardım aylardır istiyodum kimse oralıolmuyordu.yaşasınnn.annemde aklımı karıştırdı ya bana kadın doğum için çapaya git diyor napcamm bilmiyorummm.bu aradaaa tünaydınnnnnnnnnnnn

cnm ne oldu neden kızdın pekı kocana

bugun ızmırden kuzenım geldı dıger kuzenlerımıde cagırmıs goruselım dıye ozlemıs benıde evlendıkten sonra hıc gormedı esımı aradım ızın alacaktım guzelce konustum oda annesının evının ordaymıs kalorifer tamır edılecektı tam gırerken ıste ben aradım gıdebılırmıyım dedım kuzenım geldı dedım hayır gıdemezsın bosuna tartısmaalım cok gıdıyorsun sızın tarafa dedı ve ben hıc gıtmıyorum annem dıbımde gormeyelı 1 hafta oldu nerdeyse bana kızdı bende tamam hıc bırsey demıyorum sana dedım kapattım sonra bana mesaj yazmıs ilk defa izin vermedim hemen patlak verdin madem kızıyorsun bana niye soruyorsun diye cevap yazmadım bende uzamasın dıye cıkmıs gelmıs kapıyı actı buraya gel dedi gıttım ıceri gir dedim girmiyorum derin neyse soyle dedı ama nasıl sınırlı oldürecek beni nerdeyse bende bırsey yok dedım cabuk konus dedı bana bagırıyor bende dedımkı sen o tarafa cok gıdıyorsun deyınce kızdım bende dedım oda sen kimsin kimsin sen ya dedi bagırdı gitmeye calıstı gitme diye tuttum silkeledi beni kimsin diyerek gitti cok kötüyüm aksam eve gelirmi bilmiyorum ne yapacagımı ne dıyecegımı nasıl nefes alacagımı sasırdım

üzüldüm inşallah sorun en kısa zamanda çözülür.. anlamadığım şu ailenden birini görmek içn neden eşinden izin alasın ki??o senden izin alır mı kuzenleriyle görüşmeden... eşin ayıp etmiş bence.. ben eşime derim ben bugün şurdayım burdayım şununlayım.. o da tamam der.. ne alaka yani izin falan.. çocuk değliz ki!! benim düşüncem böyle tabi.

eşim tuhaf biraz evleneli 4 ay oldu 2 ay kadarda nısanlı kaldık toplam 6 aylık tanıyorum cok sinirli ani cıkısları var ondan ızın almam lazım genelde ızın verırdı ama bu defa vermedı cunkı annesıne gıtmemı ıstıyor hep kendi tarafımada gitmiyorum üstelik hiç cok zor evlilik cok zorr aksam gelir umarım eve bu sinirle ne yapar bilmiyorum

iyi yapmışın canım ıhmal etme kendını ınsanı kendınden baska kımse dusunmuyor annesı ve aılesı harıc

yemın ederım sınırlerım gerıldı ne bunlarr kuzenınle görüşmene ızın vermıyo benım söyledıklerıme göre hareket etme cnm ama bırak dönup dolasıp gelcek eve

valla ben balayındayken kovdum odadan gıttı arabada yattı gece yarısı ınıp aşağı ben çağırdım da geldıı takma kafana

sakin sakin sen bütün gun evdeyım bunalıyorum evlendıgımden berı görmedıgım kuzenlerımi görmek ıstedım neden ızın vermeden kızlarda benı kılıt altında yasayan bırı gıbı görcekler falan anlat tam olarak derdını üzüldüğünü:13:

canım frklı anlayışı var bıraz ben dıcemkı benı kılıt altında sanmasınlar dıye dedım dıcem oooo delirir kim ne sanarsa sansın v.s onu hıc dıyemem amaaan hayat cok zor ben evlılıgın boyle olacagını bılmezdım bır ıyıyız bir kötü

anlasılan çok sınırlı esınn daha 4 aylık evlısın ama bende ilk zaamnlar çok problem yaşadım bırbırımızın huylarına alısana kadar anlayana kadar annesıyle de öyle ama şükür şuanda da saçma sapan şeyler oluyorr eşimle ama sorunların odak noktasına çoçuk olmama ihtimalini koydum gerisi umrumda değil yoksa herşeyi kafama takar düşünürsem çok kötü olcak sende canım düşünmee

yıpratma kendını sadece kendıne keyfıne bak olabıldıgı kadar artık esıne ve annesıne de sadece güleryüzlü olmaya çalış

ben eşime dıyorum annene gıdelım dıe o hayır dıo dun mesela kayınvalıdemı aradım valla sanmakı ben gelmek ıstemıyorum söyledım ama bugun olmaz dedı dıyorum gerçek neyse onu söyluyorum ben malımı bılmezmıyım dıyo o da

Allah galıba bir problemı yasarken diğer tarafı düzeltıyor bıraz kuluna ezıyet etmıyor şükür Allaha

sana dıyeceğim CNM KENDINI YIPRATMA ÜZMEE HERSEY DÜZELIO UNUTULUYO GIDIYO UZULDUGUNLE KALIYORSUNN ÖZELLIKLE ERKEKLER ÇOK ÇABUK UNUTUYO SİL AKLINDA AKŞAMDA GELIR KESINLIKLE GELMEZSE DE AMENNAH BOŞVERR AL KUMANDANI VE MEYVENI OTUR TV KARSISINA SAKIN ÜZME KENDINI CNM OK

canım bilmeyen için bu çok banel geliyor yani nasıl vermezz nasıl etmez denebiliyor ama durum böyle değil işte her erkek bir değil ve her erkek kadın buyruğuna girmem!diye bi tapu içinde benim eşimde öyle asla izinsiz bi yere gidemem ben bunu bekarkende çok çektim öyle yaptım olmadı böyle yaptım olmadı bu kesim yani senin benim eşim gibi olan kesin kendinelerini çok üst düzey erkek gördükleri için oluyor.ben tam evliliğimide sayarsak 8 sene uğraştım neler denedim ne kavgalar ettik sen onun şimdi üzerine gidersen emin ol daha kötü olacak.dahada üste çıkacak.ben izin alırken artık inanılmaz bi tatlı dil kullanıyorum çokk gitmek istediğimi aslaa belli etmiyorum izin verirsen vermezsen sorun değil diyorum ve o beni bekarken ailemle bile bi yere çıkartmayan adam şu anda tek başıma istanbulda gezmeme izin veriyor.sen eşinin sertliğine göre şerbetini ayarla bu sefer omadıysa sonunda tarifi tutturursun.ama sakınn yanlış anlamayın kızlar ama izinde neymiş diyenlere çok kızıyorum islamda böyle birşey yok izin almak zorundayız!!!!ben bu konuda çok çektiğim için çok araştırdım yani artık prof oldumsakın kimsenin lafına bakma üzülmede onun ayarlamasını sen yapacaksın eşine ne doz kullanacağını sen halledeceksin o zaman gör bak hayat nasıl güllük gülistanlık.ben eşimin asla izin vermeyeceği yerlere bile sen bilirim bitanem çok önemli deildi zaten deyip bide bağlama çekerim inceden teli kapatırım.10 dk ya arareşisin çünkü dayanamaz.ben neye inanıyorum biliyormusunuz erkeği kral tahtına oturtun evde bırakalım kral olsunlar herşeyi yapsınlar sözdeeeeee ama istedikleri oluyormuş gibi yapıp kendi isteklerimizi alttan yaptırabilirz.ben bu izin aşamasını geçtimde şimdi kardeşlere yardım etmeme aşamasını geçemiyorum onuda halledicem dilimleeeee

sen şanslısın ne güzel ben annene gidelim dicem oda ucar hic gitmeyelim demeyecegı ıcın demıyorum bende annesine hergün gitsem hiç gitme demez ufff napcam ben ya eşimlede kavga ettım hıc yüzüm gülmedi 4 ay boyunca her tartısma en fazla 1 ay tartısmadıgımız oldu inşallah bu günler gecer Allahım sağol canım tesellilerin için paylasmaya ıhtıyacım vardı

ah bacım ah eşim cok anlayıslı cok modern gorunuslu bır ınsan gorenler hayret edıyor konusması oturması kalkması kendıne hayran edıyor herkesı ama gelde bırde bana sor ne cektıgımı ınsallah hersey yoluna gırer medeniyim diye gecınıyor ben bılıyorum nıye boyle oldugunu annesı fıtlıyor onu bana gelmıyor gıtmıyor diye oda bana patlıyor işte çok çaresizim çok normalde izin verirdi bende tatlı dil kullanırdım ama nolduysa oda sökmüyor eve gelip bağırıp cagırması cok ağırıma gitti çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…