Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar glucopage ı yemekten sonra gec ıçersem ya da unutursam ağzım dudağım hep kupkuru oluyo sıze de oluyo çok su ıcırıyo bana :44:

yok vanım aglamıyorum aglasam ne çare bey efendinin umrundamı geldı bagırdı cagırdı kapıyı carptı gıttı aksam eve gelecekmı yemek yıyecekmı dıye dusunmekte bana kaldı

canım gelıcekkkk tamam bak sana garantı verıyorummm gelıcekk

kızlar selam..çok oldu girmeyeli,baya yazmışsınız hepsini okumaya vaktim yok bir gelişme var mı? hamiş var mı,ilaçların kötü veya iyi etkilerini gören var mı?kısacası yeni bir haber var mı?
benden de haberler şöyle..sat 16 ocak..10 gündür glukofen kullanıyorum..mide bulantıları geçti..dün soğan kürüne başlamaya niyet ettim,ama gerisini getirebilir miyim bilmiyorum...bu arada dün ve bugün kasıklarımda-yumurtalıklarımda- batma tarzı sancı giriyor ara ara..yumurtlama günlerimde olabilir miyim sizce..henüz akıntım gelmedi..
ayrıca kayınvalidem ameliyat oldu dün,rahim ve yumurtalıkları alındı..açık ameliyat..tüm gün onun yanındaydım..babam da bugün bel fıtığı ameliyatı oldu..bizde hasta çok sizde ne var ne yok?

hamile olan yok henuz bıldıgımız kadarıyla canım bır gelısme yok benım sorunlarım hariç. canım kasıklarındakı batmalar yumurtalıklarının calıstıgı anlamınada gelır hamile oldugun anlamınada gelır kasıklarını üşüttüğün anlamınada gelır adet olacagın anlamınada gelır hayırlısı inşallah. gecmıs olsun bu arada Allah şifa versin hastalara.

kızlar glucopage ı yemekten sonra gec ıçersem ya da unutursam ağzım dudağım hep kupkuru oluyo sıze de oluyo çok su ıcırıyo bana :44:

bende olmadı..arada geciktiriyorum..benim de merak ettiğim şu,sizde de tatlıya karşı isteksizlik yaptı mı?şu ana bana çikolata bile çok şekerli geliyor,psikolojik mi yoksa sizde de öyle mi?
bu arada size yeni bir bilgi daha..dün aile hekimime gittim,glukofen içtiğimi söyledim,bana herhangi bir kan testi yapılmadı sakıncalı olur mu dedim,hayır olmaz hipoglisemi riski yok(yani ani şeker düşmesi) ,içebilirsin dedi..

teşekkür ederim nihalite :) inşallah yumurtlama habercisidir :) çünkü henüz hamilelik belirtilerim olamaz malesef..

evet cnm eskıden çok fazla tatlı ısterdı cnm şimdii hiç ıstemıyyoo ve az yemek yıyorum

eskıden ne yıceğimi şaşırırdım hersey güzel gelırdı şimdi yıyım barı dıye 1 saat düşünüyorum ınu ıstemıyorum bunu ıstemıyorum ne yıcem dıye

tabıı kılo da verdırıyo bende 14 aralıkta başladım ılaca çok ta düzenlı ıcıyorummm

teşekkür ederim nihalite :) inşallah yumurtlama habercisidir :) çünkü henüz hamilelik belirtilerim olamaz malesef..

neden olmasın peki? insanlar hıc beklemedıklerı anda hamıle kalıyor hayırlısı canım. genelde yumurtalıklar calıstıgında kasıklarda batmalar olur derler sag ve sol kasıgın batıyorsa ıns. yumurtlama belırtısıdır benımde sogan suyunu ıcmeye basladıgımda kasıklarım agrıdı sonra akıntım oldu anladımkı hanı calısıyorlar cocuk calısması yaptık bakalım normalde yarın adet olmam gerekıyor 30 gun olacak ama ben 40 gunde bır adet olan bırı oldugum ıcın hamıle olup oılmadıgımı nasıl anlıcam bılmıyorum.

kızlar sız bu hapa kendınızmı basladınız doktormu tavsıye ettı? bende baslamayı dusunuyorumda cevremdekıler doktora danısmadan ıcme dıyorlar ama kilo verdiriyorsa cazıp gelebılır

aynen :) dün gittim kendime 27 beden pantolon aldım aynı eski günlerde olduğu gibi :) ayrıca azıcık yemekle de doyabiliyorum,mutluluk verici :) ani tatlı krizlerim de kesildi :) hatta sabah yorgunluklarım bile azaldı diyebilirim,daha dinç kalkıyorum..

doğru söylüyorsun olabilir tabi :) ayy hadi inşallah senden güzel haberler alırız..eşinle olan tartışmanıza üzüldüm bu arada..herkesin yaşam şekli farklı tabi,birbirinizi olduğunuz gibi kabul edip,bir orta yol bulmaya çalışmanızı önerebilirim sadece..çünkü birbirinizi olduğunuz gibi kabul edemezseniz,tartışma içinde çok hırpalanırsınız..aradaki sevgi ve saygı çok önemli derler ya hakikaten öyle..umarım kısa zamanda düzelirsiniz ve hayırlısı ne ise o olur..herşeyin bir zamanı vardır belki de...

kızlar sız bu hapa kendınızmı basladınız doktormu tavsıye ettı? bende baslamayı dusunuyorumda cevremdekıler doktora danısmadan ıcme dıyorlar ama kilo verdiriyorsa cazıp gelebılır

doktor verdı cnm kı ben eczanede çalışıyorum doktorlar kılo problemı olanlarada verıyo zararı yokk dr dedıgı gıbı anı şeker düşmesı yoksa problem yaratmaz bana şimdıye kadar doktorlar neden vermemıs sınır oldum hatta çünkü yemek yer yemez hemen uyku bastırıyo du tatlı krızıne gırıyordum yemek yıyodum ama üzerıne tatlıyı da yıyebılıyorum şimdii bırak tatlıyı hazır meyve suları bıle o kadar tatlı gelıyokı 1 bardak bıtırmek ıstemıyorum

kolay degıl evlılık cok zor ınsallah duzelır canım esımın ani sinirlenmeleri olmasa birde daha ıyı olacak hersey ıns. ben görücü usulu evlenmeye cok karsıydım 2 ay kadar tanıdıgım bırıyle evlendım huyunu bılmem suyunu bılmem kötü biri değil ama iste huy huya gecene kadar cok zor gunler gecıyor haliyle..

vay be mucizevi birsey bu o zaman bende baslamak ıcın sabırsızlanıyorum ani seker dusmesı yoksa problem yaratmaz derken bende anı seker dusmesı varsa bu ılacı kullanamammı yani? gercı bılmıyorum oyle bır sorunum yok herhalde hic seker olcturmedım cunkı.. birde benim kalp kapakcıgımda üfürüm var o yüzdende bıraz doktora sormadan baslamak ıstemıyorum. bu hap yumurtlatıyorda canım dimi?

dr verdi bana da ilacı...birbirinize alışmanız zaman alacak tabi...bazen insanların başka sorunları olup evde de patlayabiliyorlar..bir teori sadece..belki canı başka bir probleme sıkılıyordur..hepimizin kendimize göre dert ettiği şeyler oluyor..bu sinirliliğinin seni üzdüğünü gerçekten hissedip farkettiğinde eminim kendisini frenleyecektir..söylediğin şey ya da gitmek istediğin yer kötü bir yer değil ve sen kötü bir şey yapmıyorsun bunu aklından çıkarma,yaptığı davranışın seni kırdığını ve üzdüğünü hissettirmelisin...geçenlerde doğan cüceloğlunun bir konferansına katılmıştım.."sen" diliyle değil "ben" diliyle ifade edin kendinizi diyordu..yani
-SEN beni çok kırıyorsun! demek yerine,
-Böyle söylediğinde çok üzülüyorum..demeyi tercih edin diyordu..aklıma gelen bir anektot sadece..ben de uygulamaya çalışıyorum

bendede üfürüm var cnm

10 yıl önce en son kalbımı dınledı bır doktor bır daha kontrole bıle gıtmedım ama bende ayrıca kolestrol üfürüm bır de pko cıkınca bır ara kardıyolojıye gıdıp muayene olcamm bır dr sana kullan dedıyse kullan bence hıc bır problem olcağını sanmam

şimdi sinirlerim zıpladı. ya ben rayyana katılmıyorum. islamda öyle olduğuna inanmıyorum. nedemek izin almak ya. gelip eve bağırıp çağırmak nedemek oluyor. saçmalamayın lütfen. 4 aydır evliyim diyosun. daha 1 ay kavga etmedik diyosun. peki sen neye güvenerek çocuk düşünüyosun. daha kaç yaşındasın. ailen senin arkadanda değilmi? neden ömrünü sürekli kavga ettiğin bi adamla geçiresin. nedemek bu ya. ömrün boyunca bunumu yaşıcaksın. tamam reyyanın ki kıskançmış. ama çaresini bulmuş. ama sen daha bu kadar yeni evliyken bu kadar kalbini kırmasına nasıl izin veriyosun ya. azıcık gözünü korkut. bende eşimle çok kavga ettim 5 yıllık evliyim. ama sorunlar daha farklıydı. bana hükmedicek adam daha anasından doğmadı. benim kendi iradem var allaha şükürler olsun. benim eşim 3 yıldır çocuk istiyodu ama ben yapmadım. düzeliceksin dedim. annemde ona her fırsatta kızımı beğenmiyorsan geri alırım dedi. eşim çok alınıyodu ama yapıcak başka bişey kalmamıştı artık. sürekli beni ağlatırdı. ama tamamen aynı evde yaşama psikolojisindendi bizim kavgalarımız. bilmiyorum tabi sana kötü örnekte veriyo olabilirim ama allaha şükür şimdilik biz iyiyiz. bak reyyana kocayı kral yapalım diyo ama 2 gün önce eşi ne yaptı ona. ( yanlış anlama reyyancım ama doğrular bunlar) çok fazla yüz vermeyin. kocanız diye siz onların tapulu malı değilsiniz. kuzenin ya daha ne olabilir ki. haber vermek tabiki doğru ama gidebilirmiyim nedemek ya. ben gerçekten bunu anlamıyorum. oda sana hayır diyo eve gelip bağırıyo sarsıyo. yapma allah aşkına. 4 ayda bunu yapan adam bidaha ki olayda sana vurabilir bile. buna müsade etme. tabi bunlar benim fikrim. kadınların ezilmesinden yana değilim. o kralsa bende kraliçeyim =)) sende öylesin... akşam ister gelsin ister gelmesin. sen yemeğine ye gelmezse. tabi seni daha çok kırmasınıda istemem. sonuçta tanımıyorum eşini ama ben olsaydım o geldiğinde odama kapanırdım ve onu içeri almazdım.ama eşin ters tepkide verebilir. bunu en iyi sen bilirsin. ama kendinide ezdirme. sakın özür falanda dileme. sen suç işlemedin. insanlık edip onu aradın. o senden özür dilesin seni üzdüğü için... sen herkesin yazdığını okuyosun. benim dediklerimi tabiki yapmak zorunda değilsin. sadece sen konuyu açtın bizde yorum yaptık. hangisi aklına yakınsa onu yap. ama kendini ezdirmeden. suçlu olduğunu düşünüyosan bile kendini küçük düşürme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…