geldım cnm ne olduu ağlıyomusunkimse yokmu kızlaaaaaar reyyan minietek nerdesiniz
geldım cnm ne olduu ağlıyomusun
yok vanım aglamıyorum aglasam ne çare bey efendinin umrundamı geldı bagırdı cagırdı kapıyı carptı gıttı aksam eve gelecekmı yemek yıyecekmı dıye dusunmekte bana kaldı
canım gelıcekkkk tamam bak sana garantı verıyorummm gelıcekk
kızlar selam..çok oldu girmeyeli,baya yazmışsınız hepsini okumaya vaktim yokbir gelişme var mı? hamiş var mı,ilaçların kötü veya iyi etkilerini gören var mı?kısacası yeni bir haber var mı?
benden de haberler şöyle..sat 16 ocak..10 gündür glukofen kullanıyorum..mide bulantıları geçti..dün soğan kürüne başlamaya niyet ettim,ama gerisini getirebilir miyim bilmiyorum...bu arada dün ve bugün kasıklarımda-yumurtalıklarımda- batma tarzı sancı giriyor ara ara..yumurtlama günlerimde olabilir miyim sizce..henüz akıntım gelmedi..
ayrıca kayınvalidem ameliyat oldu dün,rahim ve yumurtalıkları alındı..açık ameliyat..tüm gün onun yanındaydım..babam da bugün bel fıtığı ameliyatı oldu..bizde hasta çoksizde ne var ne yok?
kızlar glucopage ı yemekten sonra gec ıçersem ya da unutursam ağzım dudağım hep kupkuru oluyo sıze de oluyo çok su ıcırıyo bana :44:
hamile olan yok henuz bıldıgımız kadarıyla canım bır gelısme yok benım sorunlarım hariç. canım kasıklarındakı batmalar yumurtalıklarının calıstıgı anlamınada gelır hamile oldugun anlamınada gelır kasıklarını üşüttüğün anlamınada gelır adet olacagın anlamınada gelır hayırlısı inşallah. gecmıs olsun bu arada Allah şifa versin hastalara.
bende olmadı..arada geciktiriyorum..benim de merak ettiğim şu,sizde de tatlıya karşı isteksizlik yaptı mı?şu ana bana çikolata bile çok şekerli geliyor,psikolojik mi yoksa sizde de öyle mi?
bu arada size yeni bir bilgi daha..dün aile hekimime gittim,glukofen içtiğimi söyledim,bana herhangi bir kan testi yapılmadı sakıncalı olur mu dedim,hayır olmaz hipoglisemi riski yok(yani ani şeker düşmesi) ,içebilirsin dedi..
teşekkür ederim nihalite :) inşallah yumurtlama habercisidir :) çünkü henüz hamilelik belirtilerim olamaz malesef..
evet cnm eskıden çok fazla tatlı ısterdı cnm şimdii hiç ıstemıyyoo ve az yemek yıyorum
eskıden ne yıceğimi şaşırırdım hersey güzel gelırdı şimdi yıyım barı dıye 1 saat düşünüyorum ınu ıstemıyorum bunu ıstemıyorum ne yıcem dıye
tabıı kılo da verdırıyo bende 14 aralıkta başladım ılaca çok ta düzenlı ıcıyorummm
aynen :) dün gittim kendime 27 beden pantolon aldım aynı eski günlerde olduğu gibi :) ayrıca azıcık yemekle de doyabiliyorum,mutluluk verici :) ani tatlı krizlerim de kesildi :) hatta sabah yorgunluklarım bile azaldı diyebilirim,daha dinç kalkıyorum..evet cnm eskıden çok fazla tatlı ısterdı cnm şimdii hiç ıstemıyyoo ve az yemek yıyorum
eskıden ne yıceğimi şaşırırdım hersey güzel gelırdı şimdi yıyım barı dıye 1 saat düşünüyorum ınu ıstemıyorum bunu ıstemıyorum ne yıcem dıye
tabıı kılo da verdırıyo bende 14 aralıkta başladım ılaca çok ta düzenlı ıcıyorummm
doğru söylüyorsun olabilir tabi :) ayy hadi inşallah senden güzel haberler alırız..eşinle olan tartışmanıza üzüldüm bu arada..herkesin yaşam şekli farklı tabi,birbirinizi olduğunuz gibi kabul edip,bir orta yol bulmaya çalışmanızı önerebilirim sadece..çünkü birbirinizi olduğunuz gibi kabul edemezseniz,tartışma içinde çok hırpalanırsınız..aradaki sevgi ve saygı çok önemli derler ya hakikaten öyle..umarım kısa zamanda düzelirsiniz ve hayırlısı ne ise o olur..herşeyin bir zamanı vardır belki de...neden olmasın peki? insanlar hıc beklemedıklerı anda hamıle kalıyor hayırlısı canım. genelde yumurtalıklar calıstıgında kasıklarda batmalar olur derler sag ve sol kasıgın batıyorsa ıns. yumurtlama belırtısıdır benımde sogan suyunu ıcmeye basladıgımda kasıklarım agrıdı sonra akıntım oldu anladımkı hanı calısıyorlar cocuk calısması yaptık bakalım normalde yarın adet olmam gerekıyor 30 gun olacak ama ben 40 gunde bır adet olan bırı oldugum ıcın hamıle olup oılmadıgımı nasıl anlıcam bılmıyorum.
kızlar sız bu hapa kendınızmı basladınız doktormu tavsıye ettı? bende baslamayı dusunuyorumda cevremdekıler doktora danısmadan ıcme dıyorlar ama kilo verdiriyorsa cazıp gelebılır
aynen :) dün gittim kendime 27 beden pantolon aldım aynı eski günlerde olduğu gibi :) ayrıca azıcık yemekle de doyabiliyorum,mutluluk verici :) ani tatlı krizlerim de kesildi :) hatta sabah yorgunluklarım bile azaldı diyebilirim,daha dinç kalkıyorum..
doğru söylüyorsun olabilir tabi :) ayy hadi inşallah senden güzel haberler alırız..eşinle olan tartışmanıza üzüldüm bu arada..herkesin yaşam şekli farklı tabi,birbirinizi olduğunuz gibi kabul edip,bir orta yol bulmaya çalışmanızı önerebilirim sadece..çünkü birbirinizi olduğunuz gibi kabul edemezseniz,tartışma içinde çok hırpalanırsınız..aradaki sevgi ve saygı çok önemli derler ya hakikaten öyle..umarım kısa zamanda düzelirsiniz ve hayırlısı ne ise o olur..herşeyin bir zamanı vardır belki de...
doktor verdı cnm kı ben eczanede çalışıyorum doktorlar kılo problemı olanlarada verıyo zararı yokk dr dedıgı gıbı anı şeker düşmesı yoksa problem yaratmaz bana şimdıye kadar doktorlar neden vermemıs sınır oldum hatta çünkü yemek yer yemez hemen uyku bastırıyo du tatlı krızıne gırıyordum yemek yıyodum ama üzerıne tatlıyı da yıyebılıyorum şimdii bırak tatlıyı hazır meyve suları bıle o kadar tatlı gelıyokı 1 bardak bıtırmek ıstemıyorum
kızlar sız bu hapa kendınızmı basladınız doktormu tavsıye ettı? bende baslamayı dusunuyorumda cevremdekıler doktora danısmadan ıcme dıyorlar ama kilo verdiriyorsa cazıp gelebılır
vay be mucizevi birsey bu o zaman bende baslamak ıcın sabırsızlanıyorum ani seker dusmesı yoksa problem yaratmaz derken bende anı seker dusmesı varsa bu ılacı kullanamammı yani? gercı bılmıyorum oyle bır sorunum yok herhalde hic seker olcturmedım cunkı.. birde benim kalp kapakcıgımda üfürüm var o yüzdende bıraz doktora sormadan baslamak ıstemıyorum. bu hap yumurtlatıyorda canım dimi?
sen şanslısın ne güzel ben annene gidelim dicem oda ucar hic gitmeyelim demeyecegı ıcın demıyorum bende annesine hergün gitsem hiç gitme demez ufff napcam ben ya eşimlede kavga ettım hıc yüzüm gülmedi 4 ay boyunca her tartısma en fazla 1 ay tartısmadıgımız oldu inşallah bu günler gecer Allahım sağol canım tesellilerin için paylasmaya ıhtıyacım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?