- 5 Kasım 2010
- 516
- 134
- 323
vay be mucizevi birsey bu o zaman bende baslamak ıcın sabırsızlanıyorum ani seker dusmesı yoksa problem yaratmaz derken bende anı seker dusmesı varsa bu ılacı kullanamammı yani? gercı bılmıyorum oyle bır sorunum yok herhalde hic seker olcturmedım cunkı.. birde benim kalp kapakcıgımda üfürüm var o yüzdende bıraz doktora sormadan baslamak ıstemıyorum. bu hap yumurtlatıyorda canım dimi?
şimdi sinirlerim zıpladı. ya ben rayyana katılmıyorum. islamda öyle olduğuna inanmıyorum. nedemek izin almak ya. gelip eve bağırıp çağırmak nedemek oluyor. saçmalamayın lütfen. 4 aydır evliyim diyosun. daha 1 ay kavga etmedik diyosun. peki sen neye güvenerek çocuk düşünüyosun. daha kaç yaşındasın. ailen senin arkadanda değilmi? neden ömrünü sürekli kavga ettiğin bi adamla geçiresin. nedemek bu ya. ömrün boyunca bunumu yaşıcaksın. tamam reyyanın ki kıskançmış. ama çaresini bulmuş. ama sen daha bu kadar yeni evliyken bu kadar kalbini kırmasına nasıl izin veriyosun ya. azıcık gözünü korkut. bende eşimle çok kavga ettim 5 yıllık evliyim. ama sorunlar daha farklıydı. bana hükmedicek adam daha anasından doğmadı. benim kendi iradem var allaha şükürler olsun. benim eşim 3 yıldır çocuk istiyodu ama ben yapmadım. düzeliceksin dedim. annemde ona her fırsatta kızımı beğenmiyorsan geri alırım dedi. eşim çok alınıyodu ama yapıcak başka bişey kalmamıştı artık. sürekli beni ağlatırdı. ama tamamen aynı evde yaşama psikolojisindendi bizim kavgalarımız. bilmiyorum tabi sana kötü örnekte veriyo olabilirim ama allaha şükür şimdilik biz iyiyiz. bak reyyana kocayı kral yapalım diyo ama 2 gün önce eşi ne yaptı ona. ( yanlış anlama reyyancım ama doğrular bunlar) çok fazla yüz vermeyin. kocanız diye siz onların tapulu malı değilsiniz. kuzenin ya daha ne olabilir ki. haber vermek tabiki doğru ama gidebilirmiyim nedemek ya. ben gerçekten bunu anlamıyorum. oda sana hayır diyo eve gelip bağırıyo sarsıyo. yapma allah aşkına. 4 ayda bunu yapan adam bidaha ki olayda sana vurabilir bile. buna müsade etme. tabi bunlar benim fikrim. kadınların ezilmesinden yana değilim. o kralsa bende kraliçeyim =)) sende öylesin... akşam ister gelsin ister gelmesin. sen yemeğine ye gelmezse. tabi seni daha çok kırmasınıda istemem. sonuçta tanımıyorum eşini ama ben olsaydım o geldiğinde odama kapanırdım ve onu içeri almazdım.ama eşin ters tepkide verebilir. bunu en iyi sen bilirsin. ama kendinide ezdirme. sakın özür falanda dileme. sen suç işlemedin. insanlık edip onu aradın. o senden özür dilesin seni üzdüğü için... sen herkesin yazdığını okuyosun. benim dediklerimi tabiki yapmak zorunda değilsin. sadece sen konuyu açtın bizde yorum yaptık. hangisi aklına yakınsa onu yap. ama kendini ezdirmeden. suçlu olduğunu düşünüyosan bile kendini küçük düşürme...
şimdi sinirlerim zıpladı. ya ben rayyana katılmıyorum. islamda öyle olduğuna inanmıyorum. nedemek izin almak ya. gelip eve bağırıp çağırmak nedemek oluyor. saçmalamayın lütfen. 4 aydır evliyim diyosun. daha 1 ay kavga etmedik diyosun. peki sen neye güvenerek çocuk düşünüyosun. daha kaç yaşındasın. ailen senin arkadanda değilmi? neden ömrünü sürekli kavga ettiğin bi adamla geçiresin. nedemek bu ya. ömrün boyunca bunumu yaşıcaksın. tamam reyyanın ki kıskançmış. ama çaresini bulmuş. ama sen daha bu kadar yeni evliyken bu kadar kalbini kırmasına nasıl izin veriyosun ya. azıcık gözünü korkut. bende eşimle çok kavga ettim 5 yıllık evliyim. ama sorunlar daha farklıydı. bana hükmedicek adam daha anasından doğmadı. benim kendi iradem var allaha şükürler olsun. benim eşim 3 yıldır çocuk istiyodu ama ben yapmadım. düzeliceksin dedim. annemde ona her fırsatta kızımı beğenmiyorsan geri alırım dedi. eşim çok alınıyodu ama yapıcak başka bişey kalmamıştı artık. sürekli beni ağlatırdı. ama tamamen aynı evde yaşama psikolojisindendi bizim kavgalarımız. bilmiyorum tabi sana kötü örnekte veriyo olabilirim ama allaha şükür şimdilik biz iyiyiz. bak reyyana kocayı kral yapalım diyo ama 2 gün önce eşi ne yaptı ona. ( yanlış anlama reyyancım ama doğrular bunlar) çok fazla yüz vermeyin. kocanız diye siz onların tapulu malı değilsiniz. kuzenin ya daha ne olabilir ki. haber vermek tabiki doğru ama gidebilirmiyim nedemek ya. ben gerçekten bunu anlamıyorum. oda sana hayır diyo eve gelip bağırıyo sarsıyo. yapma allah aşkına. 4 ayda bunu yapan adam bidaha ki olayda sana vurabilir bile. buna müsade etme. tabi bunlar benim fikrim. kadınların ezilmesinden yana değilim. o kralsa bende kraliçeyim =)) sende öylesin... akşam ister gelsin ister gelmesin. sen yemeğine ye gelmezse. tabi seni daha çok kırmasınıda istemem. sonuçta tanımıyorum eşini ama ben olsaydım o geldiğinde odama kapanırdım ve onu içeri almazdım.ama eşin ters tepkide verebilir. bunu en iyi sen bilirsin. ama kendinide ezdirme. sakın özür falanda dileme. sen suç işlemedin. insanlık edip onu aradın. o senden özür dilesin seni üzdüğü için... sen herkesin yazdığını okuyosun. benim dediklerimi tabiki yapmak zorunda değilsin. sadece sen konuyu açtın bizde yorum yaptık. hangisi aklına yakınsa onu yap. ama kendini ezdirmeden. suçlu olduğunu düşünüyosan bile kendini küçük düşürme...
seninle o kadar aynı fikirdeyimki üzülüyorum suan yasadıklarıma bende boyle dusunurdum ve görücü usulune cok karsıydım büyük konuştum ben bunu biliyorum ve basıma geldı aşık oldum eşime hep tartıstık nısanlılık boyuncada ama bırbırımıze sevgımızı yıtırmedık sonrasında bır sekılde barısıyorduk ve mutluyduk aılesı cevresı bıraz farklı esımın oda onlar gıbı yasıyor yapacak bırseyım yok alısmak zorundayım. eşim kötü biri değil ben ailemden birine gidelim derim ikilemez aksam oturmaya gıderız bızım tarafa kem küm etmez normalde ama ne olduysa bu aradıgımda hayır gıdemezsın dedı cok gıdıyorsun o tarafa dedı ve bende tamam birşey demiyorum sana dedim ve telefonu oylece kapattım benım ıtıraz etmeme cok kızmıs mesaj yazdı cevap yazmadım onun ıcın gelmıs eve bana kızdı bagırdı ve gıttı bır kere daha boyle olmustu agladım ve bana sarılıp ben boyleyım bırden sınırlenıyorum benı bılıyorsun konusmalarına dıkkat et demıstı senı uzmek ıstemedım dedı ve ertesı gun elınde gülle geldi eşim kötü biri değil ama işte sinirlendiğindede cok sinirleniyor ne dediğini bilmiyor çocuk yapılmıcak bır adam degıl ama onun dogruları bana cok yanlıs gelıyor benım dogrularımda ona yanlıs gelıyor hersey ıstedıgımız gıbı olmuyor hayatta ben bekarken cok rahattım babam olsun annem olsun boyle tabularımız yoktu helal daire içerisinde hersey serbestti ben diskoya gıtmek ıstemedım kuzenime gitmek ıstedım ama izin vermedi neyse yapacak bırsey yok aksamı sabırsızlıkla beklıyorum eve gelecekmı gelırse nasıl gelecek ne yapıcaz hıc bılmıyorum nediyim senin eşin farklı her erkeğin huyu bir değil işte ne yazıkkı
slm yazılanları okudumda bana katılmayan sevgili arkadaşlarım başınıza herhalde hiçç böyle şeyler gelmedi yada eşiniz gerçekten sizi bi yere göndermek hiç istemedi ben buna inanmıyorum.bir kadın ben çokk güçlüyüm diyorsa bunada inanmıyorum.evet geçen eşim dolayısıyla gidemedim hastaneye ama benim annemde bana hep derki herşeyde bi hayır vardır belkide o dr senin için gerçekten hayırlı değildi.bu arada eşim benden habersiz acıbademden gün almış ben sinir anlarımda ne kadar kötülesemde eşimin tek bir kötü yanı var ailesine çok düşkün olması.eğer birlikte bir yaşammsaa niyett neden gocunayımki İZİN ALMAKTANNN ARTIII SADECE BAYAN DEĞİL ERKEKDE Bİ YERE GİDERKEN İZİN ALACAKK EŞİNDENNN.BEN ŞURAYA GİDİYORUM DEYİPTE GİTMEK HİÇÇ BENİM KAFAMA YATMIYOR.SORUMLULUK YOKSAA NEDEN BİRLİKTEYİZZ!!!KOMŞUYA DER GİBİ KOMŞU BEN AZ ŞURAYA GİDİYORUM(komşu karışamazki sadece haber verirsin yokum diye)EŞ ÖLEMİ PEKİ???EŞ OLMA DEĞERLERİNİZ BANA GÖRE DEĞİL.HERKEZİN KENDİ FİKRİ
demıyorum sana dedım kapattım sonra bana mesaj yazmıs ilk defa izin vermedim hemen patlak verdin madem kızıyorsun bana niye soruyorsun diye cevap yazmadım bende uzamasın dıye cıkmıs gelmıs kapıyı actı buraya gel dedi gıttım ıceri gir dedim girmiyorum derin neyse soyle dedı ama nasıl sınırlı oldürecek beni nerdeyse bende bırsey yok dedım cabuk konus dedı bana bagırıyor bende dedımkı sen o tarafa cok gıdıyorsun deyınce kızdım bende dedım oda sen kimsin kimsin sen ya dedi bagırdı gitmeye calıstı gitme diye tuttum silkeledi beni kimsin diyerek gitti cok kötüyüm aksam eve gelirmi bilmiyorum ne yapacagımı ne dıyecegımı nasıl nefes alacagımı sasırdım
bu konu hakkındada bişiler demek istiyorummm....izin alınırmı diyenlere özellikle..şimdi erkekden erkeğe..fark varr sizin eşinizz bişi demiyor olabilir ama hepsi aynı değill...sen ne dersen de..bende çok yaşadım bu sorunu hala dahada yaşıyorummm ama bende aynen eşimde bana haber vermek şartıylaa nasıl onun benden habersizbişi yapmasını istemiyorsam bende yapmıyorumm....
neysee bu konudaçokşey varama zamanım yokk...nihaliti sana diyeceğim tekşeyy sabırlı ol evlilik sabırlı ve akıllı kadınların işi sabırlı ve akıllı olacaksın önceeşini tanı daha çook yenisinn ve sonra onun huyuna göre davrannnn...dediğim gibi vakit yok eşim arabada bekliyorr daha sonra sana yazarımm bu konuyla ilgili üzüldüm ciddennn...
arkadaşlarr hepinize iyi akşamlarrr...
cevap yazsam eve gel v.s sinirli davransam olmaz soguk davansam ısler dahada kötüye gider arkadaslar diyorya kendini ezdirme odana kitle kendini v.s gercekten bunları soylemek cok kolaymıs sımdı anlıyorum yasamayan bılemez aramız dahada bozulur bılıyorum o yüzden soguk davranmasammı ne yapıyım?
cnm sen eşini kötülemedın sadece yaptıgı yanlışı anlattın
neyse acıbademe ne zaman gidiyorsun valla gidip gelip bize haber vermenı sabırsızlıkla beklıyorum 1 yıldır adet görmemiştin dıme yanlış hatırlamıyorum
SLMMMMMMM... arkadaşlarrrrr..nasılsınızzzzz....yoktum ama bugün dayanamadımmm...okuduğum kadarıyla pek bi gelişme yokkk...bendede yokkk hasta oldummm bu ayda olmadı yani bu ay klomende son şansımm..ve bu şansı başka doktorda değerlendireceğimmm...hayırlısı bakalımmm...
reyyann seni merak etmiştim netti doktorda diyee...gidememişsinn...olsun bence bundada vardır bi hayırrrr..böyle düşünn...bak almış eşin gün ona git bakalım geç olsun güç olmasın demişlerr...
nediyimm arkadaşımm sen nasılsınnnn??nasıl gidiyorr hamilelikkk....senide bebeğinide öpüyorummm....
bu arada kızlarrr bu gü gittim sarı saç boyası aldım saçlarımıboyadım ama çokk güzel olduuuu harika yakıştııı havalı havalı geziyorum evin içindeedeğişiklikkkkk tavsiye ederim havam değişti yavvvv
güle güle kullan canım saçını degişiklik yapmak iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?