Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ayyy sakınnn kendini bu korkulara değil umuda alıştırr yoksa böyle giderdaha hiç birşey olmadı bak annem bana hep derdiki ölede yani bu teselli çok büyük umut oluyor bana.en olmayanın bile bebeği oluyor geçen tvde seyrettim yabancı bi kadın nereliydi unuttum rahim kanseriymiş rahmi alınacak ama bebek istiyor.gelip tr de ameliyat oluyor ve rahmi alınmadan kanserden kurtuluyor.onun bile bebek şansı var dior dr.annemin bana yegane sölediği ya doğuştan yumurtalıksız olsam.yada eşimin çocuğu imkansız olması böle bi durum olsa naparım hiç bişey.bizim çarelerimiz var Rabbime şükürrr.ne olmaz olanların oluyor.hem zaten senin hormonların düzgün sanırım o yüzden takmaa taktıkcaa dahada kötü olurusn

evet cnm biliyorm inanıyorm Allah ım belki geçte olcak ama elimde değil işte anlıosun benı bılıyorumm
bekliyorm bazen stresım alevlenıyor BEKLICEM SABREDICEK ALLAH SABIR VERSIN BANA İNŞALLAH İSTEDİĞİMDE OLCAK BEBEĞİM BELKIDE TAHLILLERIM BU AY BU KADAR IYIYSE BELKI BENIM ICIN BU AY ŞANS VARDIR DIYORUM BELKI DE UZUN ZAMAN TAHLILLERIM BU KADAR IYI OLMUCAK ONUN İÇİN VAZGEÇTİM BURUN AMELIYATIMDAN OLMUCAM VE BEBEĞİM İÇİN UĞRAŞICAM

burun ameliyatını herzaman olursun yavvvhadiii bu şubatta müjdemiz senden gelsinnnnn.estetikmi olcaktın

yok cnm sünizit var bende aynı anda alerjı ve buruda eğrılık alerjım tuttugunda ılac almadan gecmıyo burun eğriliği de sünizit i tetıklıyo burnum tıkanıyor nefes alamıyorum ılacta gebelıkte kullanılan bır ılac değil onun için brun etının alınması kemık egrılıgının duzeltılmesı sünizitlerın temızlenmesı gerekıyodu ama vazgectım

canım eğer kiii inşallahhh bebekin olursa bunu tam bir sene sonrada yaptırabilirsinnn.çok geçmiş olsunn ama önce bebikkkbu bile ne kadar tatlı yavvv

canım eğer kiii inşallahhh bebekin olursa bunu tam bir sene sonrada yaptırabilirsinnn.çok geçmiş olsunn ama önce bebikkkbu bile ne kadar tatlı yavvv

evet cnm çokk tatlıı bende öyle düşündüm hamıleyken çok zor gecıcek çünkü ilaçları ıcmezsem haftada ıkı kez alerjım tutuyo bak hatta senın süpürgenın markasını sorcaktım hıc toz bırakmıyormusya modelını ve kodnu yazarmısın cnm

kız süpürgem meşur olduubenimki robot gibi bişey ama sadice süpürge değil ıslak çekim-kuru çekim-halı yıkama-vakum var ne istersen o bölmeyi takıyosun.bugün halımı yıkadım mesela.ama böyle bişey görmedim geçen sene evim inanılmazz toz olurdu bununla haftadan haftaya anca.fakir aquawelt modeli canım çekim gücü hatırlamıyorum 1800müydü neydi ama inanmıyorum benim vestelim var 2200lük ondan daha ii çekiyor.

kızlar iki gündür kasıklarımda bir ağrı var incede ama şiddetli değil.şimdide söylemesi ayıplavobadan çıktım akıntı geldi baktım uzuyordu adetmi olucam yaniii:44:

ben de minietek arkadaşıma katılıyorum nihalite üzme kendini, sabretmek genelde biz kadınlara düşüyor haklısın için içini yiyor biliyorum ama herşey düzelecek sonra üzüldüğünle kalacaksın sen bağarmadan ne istediğini anlamasını sağla anlamıyorsa da boşver sen üzme kendini

kızlar iki gündür kasıklarımda bir ağrı var incede ama şiddetli değil.şimdide söylemesi ayıplavobadan çıktım akıntı geldi baktım uzuyordu adetmi olucam yaniii:44:

arkadaşım 2 hafta önce aynı bahsettiğin belirtileri yaşadım ben de ama adet görmedim daha 34. günüm bu gün hala bekliyorum 10 gün daha bekleyeceğim başlamazsa yine doktor yolları görünecek bana...

bu arada yeni saç rengin hayırlı olsun reyhan
değişiklik çok iyi geliyor insana... bir an önce doktora gitmeni ve sonuçlarını bekler oldum hayırlısı inşallah...

reyyan acaba adet olmasanda yumurtlaman oluyomuuudurrr

bilmiyorum yaa uzaması benimde kafama takıldı baya baya uzuyordu hiç kasık ağrısı çekmediğim için bu farkl geldi bana akıntılara öle çok dikkat etmezdim ama artık ediyorum anlamak için.neyyyseee bakalım nolurr.

bence de mantıklı bu çünkü kasık ağrısı oluyor yumurtlama döneminde.. hayırlısı inşallah öyle olsun o zaman gebe kalma şansı da çok yüksek

dime ozaman reyyan ın çalışma yapması gerek dime kızlar kocasını yalnız bırakıpta ınternete takılmaması gerek gıdıp kocasını öpmesı gerek

bu arada yeni saç rengin hayırlı olsun reyhan
değişiklik çok iyi geliyor insana... bir an önce doktora gitmeni ve sonuçlarını bekler oldum hayırlısı inşallah...

ayyy teşekkür ederimm kendimi mutlu etme çabalarım işteevet bende gitmeyi dört gözle bekliyorum sonunda sağlık sorunlarıma ilk adımımı attımm şükür gözlerim için yarın gidicem hemde kendimmmmmmm eşim asla kendin gidemezsin diyo ama bu sefer kararlıyım çokta üstünde durmadı Allahtann

dime ozaman reyyan ın çalışma yapması gerek dime kızlar kocasını yalnız bırakıpta ınternete takılmaması gerek gıdıp kocasını öpmesı gerek

hiç şansım yok maleseff bu akşam maç vardı basketçi benim eşim koyu demek az gelir acaip bi fenerli her maçta giyer formaları oturur maç bitincede cubbaa yatağaa

hiç şansım yok maleseff bu akşam maç vardı basketçi benim eşim koyu demek az gelir acaip bi fenerli her maçta giyer formaları oturur maç bitincede cubbaa yatağaa

sen yanına gıt otur gerısı senın ısvene cılvene kalmıs ben mı öğretıcem sana bılırsın ısteee :26::26::26:

sen yanına gıt otur gerısı senın ısvene cılvene kalmıs ben mı öğretıcem sana bılırsın ısteee :26::26::26:

valla şu an çok sinirlendimm gece gece beni çığrımdan çıkartacak zatenn Yardım etsin rabbim bana tek kelimeyle şu ailesinde bıktım yaaaaaaaaaaaa elim ayağım titredi valla iki dkda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…