http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/324638-hamile-kalmak-isteyenler-dikkat.html
kızlar bakın burda kı kony okudum ve oraya yorum yapan ıkı kısını bebeklerı olmus mucıze beklıyorum falan yazmıslar ne zaman hamıle kalacaklrını bılmeden ve bebişlerı olmss
zaman yaklastıkca daha fazla kafama takmaya başladım eşimle ılkdefa korunmucaz adetımgecıkıpte testler alıp tek cızgı görme korkusu başladı bende
kendimi biliyorumm ılk aydan ıtıbaren tek cızgı görürsem psikolojim alt üst olcakk bu hastalığımı ilk öğrendıgımde hülya avsar ın zehra dövmesını gördüğümde bıle ağlamaya başlamıştımm
çok korkuyorum bebeğimin olmamasından ki ben çocukları çok fazla seven hayatımı çocuğa göre hazırlayan biriyim daha bu korkuları yaşamak için erken belki ama aklımdan çıkaramıyormmmmm
ayyy sakınnn kendini bu korkulara değil umuda alıştırr yoksa böyle giderdaha hiç birşey olmadı bak annem bana hep derdiki ölede yani bu teselli çok büyük umut oluyor bana.en olmayanın bile bebeği oluyor geçen tvde seyrettim yabancı bi kadın nereliydi unuttum rahim kanseriymiş rahmi alınacak ama bebek istiyor.gelip tr de ameliyat oluyor ve rahmi alınmadan kanserden kurtuluyor.onun bile bebek şansı var dior dr.annemin bana yegane sölediği ya doğuştan yumurtalıksız olsam.yada eşimin çocuğu imkansız olması böle bi durum olsa naparım hiç bişey.bizim çarelerimiz var Rabbime şükürrr.ne olmaz olanların oluyor.hem zaten senin hormonların düzgün sanırım o yüzden takmaa taktıkcaa dahada kötü olurusn
evet cnm biliyorm inanıyorm Allah ım belki geçte olcak ama elimde değil işte anlıosun benı bılıyorumm
bekliyorm bazen stresım alevlenıyor BEKLICEM SABREDICEK ALLAH SABIR VERSIN BANA İNŞALLAH İSTEDİĞİMDE OLCAK BEBEĞİM BELKIDE TAHLILLERIM BU AY BU KADAR IYIYSE BELKI BENIM ICIN BU AY ŞANS VARDIR DIYORUM BELKI DE UZUN ZAMAN TAHLILLERIM BU KADAR IYI OLMUCAK ONUN İÇİN VAZGEÇTİM BURUN AMELIYATIMDAN OLMUCAM VE BEBEĞİM İÇİN UĞRAŞICAM
yok cnm sünizit var bende aynı anda alerjı ve buruda eğrılık alerjım tuttugunda ılac almadan gecmıyo burun eğriliği de sünizit i tetıklıyo burnum tıkanıyor nefes alamıyorum ılacta gebelıkte kullanılan bır ılac değil onun için brun etının alınması kemık egrılıgının duzeltılmesı sünizitlerın temızlenmesı gerekıyodu ama vazgectım
canım eğer kiii inşallahhh bebekin olursa bunu tam bir sene sonrada yaptırabilirsinnn.çok geçmiş olsunn ama önce bebikkkbu bile ne kadar tatlı yavvv
evet cnm çokk tatlıı bende öyle düşündüm hamıleyken çok zor gecıcek çünkü ilaçları ıcmezsem haftada ıkı kez alerjım tutuyo bak hatta senın süpürgenın markasını sorcaktım hıc toz bırakmıyormusya modelını ve kodnu yazarmısın cnm
anlasılan çok sınırlı esınn daha 4 aylık evlısın ama bende ilk zaamnlar çok problem yaşadım bırbırımızın huylarına alısana kadar anlayana kadar annesıyle de öyle ama şükür şuanda da saçma sapan şeyler oluyorr eşimle ama sorunların odak noktasına çoçuk olmama ihtimalini koydum gerisi umrumda değil yoksa herşeyi kafama takar düşünürsem çok kötü olcak sende canım düşünmee
yıpratma kendını sadece kendıne keyfıne bak olabıldıgı kadar artık esıne ve annesıne de sadece güleryüzlü olmaya çalış
ben eşime dıyorum annene gıdelım dıe o hayır dıo dun mesela kayınvalıdemı aradım valla sanmakı ben gelmek ıstemıyorum söyledım ama bugun olmaz dedı dıyorum gerçek neyse onu söyluyorum ben malımı bılmezmıyım dıyo o da
Allah galıba bir problemı yasarken diğer tarafı düzeltıyor bıraz kuluna ezıyet etmıyor şükür Allaha
sana dıyeceğim CNM KENDINI YIPRATMA ÜZMEE HERSEY DÜZELIO UNUTULUYO GIDIYO UZULDUGUNLE KALIYORSUNN ÖZELLIKLE ERKEKLER ÇOK ÇABUK UNUTUYO SİL AKLINDA AKŞAMDA GELIR KESINLIKLE GELMEZSE DE AMENNAH BOŞVERR AL KUMANDANI VE MEYVENI OTUR TV KARSISINA SAKIN ÜZME KENDINI CNM OK
kızlar iki gündür kasıklarımda bir ağrı var incede ama şiddetli değil.şimdide söylemesi ayıplavobadan çıktım akıntı geldi baktım uzuyordu adetmi olucam yaniii:44:
kızlar iki gündür kasıklarımda bir ağrı var incede ama şiddetli değil.şimdide söylemesi ayıplavobadan çıktım akıntı geldi baktım uzuyordu adetmi olucam yaniii:44:
reyyan acaba adet olmasanda yumurtlaman oluyomuuudurrr
reyyan acaba adet olmasanda yumurtlaman oluyomuuudurrr
bence de mantıklı bu çünkü kasık ağrısı oluyor yumurtlama döneminde.. hayırlısı inşallah öyle olsun o zaman gebe kalma şansı da çok yüksek
bu arada yeni saç rengin hayırlı olsun reyhan
değişiklik çok iyi geliyor insana... bir an önce doktora gitmeni ve sonuçlarını bekler oldum hayırlısı inşallah...
dime ozaman reyyan ın çalışma yapması gerek dime kızlar kocasını yalnız bırakıpta ınternete takılmaması gerek gıdıp kocasını öpmesı gerek
hiç şansım yok maleseffbu akşam maç vardı basketçi benim eşim koyu demek az gelir acaip bi fenerli her maçta giyer formaları oturur maç bitincede cubbaa yatağaa
sen yanına gıt otur gerısı senın ısvene cılvene kalmıs ben mı öğretıcem sana bılırsın ısteee :26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?