Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım eşin küçüklüğünden berı aılesınde bu tür görevlerı üstlenmıs sen artık değiştiremezsın ama zamanla azalır çocuk olduktan sonra da daha azalır bence ıllakı her aılede senın eşin gıbıller oluyor tabıı abısı gıbıler de sen rahatsız oldugn bellı et ıstersen ama söylenır gıbı yapma sadece senın yarın boş vaktın varmı kı falan de ıstersen

ıyı akşamlar cnmm benım gözlerım kapanıo artık yazdıklarını okcam yarın merak etme iyi akşamlarrr kızlarrrr

iyi akşamlarr güzel uykularr benim gözlerde uyku kalmadııı sinirdennn evet çok merhametli ailesine karşı bu tabi güzel bişey ama kullanılıyor farkında değil yada farkında bişey yapamıyor.napcam bilmiyorum alışamıyorumda neyse hayırlısı

reyyan acaba adet olmasanda yumurtlaman oluyomuuudurrr

valla adet olmak bile yumurtlama olduğunu göstermiyorsa bence adet olmasan yumurtlama olmaz..benim adetlerim çok düzenli maşallah ama her ay büyümesi gereken zamanlarda yumurtam büyümüyor..yani yumurtlama adetten anlaşılan bşey değil...

kızlarrr günaydııınnnnn

ya valla uyumayın bu saate kadar evde olanlarrrr

kalkın yaaa

uyanınnnnn

canım gitmişsin sanırım ama kimseye sorma burda daha çok kafan karışır görüyorsun herkezin teli farklı çalıyor.dedim ya eşinin şerbetini sen ayarlayacaksınn.

bende sonuna öyle yazdım... burda paylaşmış ve herkes kendi fikrini yazdı. kimsenin dediğini yapmak zorunda değil.karı koca arasınada girilmez derler zaten. karı koca barışır. konuşan suçlu olur ben ilişkiye karışmak istemedim. sadece paylaştığı için yorum yaptık.yinede davamda kararlıyım. kocam için gelmedim dünyaya. daha gencecik insanım. kendimi kimseye mecbur hissedemem. oda bana kendini mecbur hissetmesin zaten. evliysekte herşeyi beraber yapıcaz anlamına gelmez. tabi bu hayat görüşü yada hayat farkı. neyse yaa bunlar mühimmm konular. biz kendi problemlerize dönelim =)))) nihalite de eğer hayatından memnunsa alttan almaya devam edicek. kocasının nabzına göre şerbet vericek. ben sadece fikirlerimi yazdım... neyse... bu arada senin adınada sevindim.inşallah doğru doktor acıbademdekidir...ve en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

günaydınlar herkesseeeee!!! uuppsss..gerçi öğlen olmuş...

galiba reyyan adet olucak? iyiki başladı metformine değilmi?

yaa çok saçma bişey duydum dün akşam...arkadaşlarla dışarı çıktık, bir arkadaşa da PKO teşhisi kondu.

neyse, ben ona zaten metforminden bahsetmiştim, oda doktoruna sormuş. bu arada gittiği de bir profesör! artık o ilaç yazılmıyo demiş, 15 günlük progestan vermiş! o kadar! zaten yüzüme bile bakmadı doğru dürüst falan dedi!!!!

sağol valla bugün iyiyim.ama dün çok fenaydım. sürekli mide bulantısıı yaşadım hatta bi ara çıkardım =(((( bu güne güzel başladım heralde psikolojik... cumartesi pazar tatilinden dolayı =))

evet ctesı pazar tatıl temız havayı çık bıraz yürüyüş yap herhalde ilk 3 ay oluyo mıde bulantısı geçiçek sağlıkla bebeğini kucağına alacaksınnn

maşalllah sana da bebeğine de

bişey sölimmi kızlar benım doktorumda progestan verıcez zamanı gelınce falan demıstı ve hastaneden çıktıktan sonra dr u arayıp sormustum metformın kullanıyorum devam edımmı dıye o da devam et demıstı acaba ne zaman verıcektı progestanı :44:

3-4 subata dr gıdıcem ya da bana pko teshısını koyan dr a mı gıtsem yakın bana muayenehanesı glifor u da o vermıstı off napsam acabaa medıkal e gıdıp suat beye yumurta takıbı yaptırsam 2-3 gunde bı oaraya gıtmek zorunda kalcam çalısırken bu zor olcak ama eczaneme yakın olan dr da güvenıyorum yumurta takıbını her dr yapabılır dıme kızlarr

evet yumurta takibni her doktor yapar. sonuçta utrasona bakıcak sadece....
valla bilmiyorum ben hayatta çok ciddi bir şeyim olmadığı sürece prof'a gitmem. onlar çok bıkmış oluyorlar, ilgilenmiyorlar. tam para kazanma zamanları olduğu için, oldukça çok hasta peşindeler....
benim herkese tavsiyem: bir tüp bebek merkezindeki doktorlara gitsinler. bende öyle yapıyorum. çünkü ordaki doktorlar bizim gibi sorunları olan hastalarla hergün karşılaşıyor!

tünaydınn güzellerrrrr yaşasın bu gün gözlüğüm değişiyorrrr amma sıkılmıştım.bu gün çamaşır kurutma makinasıbakmayı düşünüyorum alıp kullananvarmıı yavv çok kararsızım marka konusunda:26:

evet ablackkkiyki başlamışım yumurtalıklarımda bu kadar yoğun bi çalışma hiç duymamıştıminşallah bir hafta içinde adet olurummm ne sevinirm yaaa

İYİ PEKİ kızlar bana yakın olan dr gıdıcem sadullah yesevi aynı zamanda avcılar hospıtal de çalışıyorr
bakırköyde muayenehanesi var

3-4 subatta ona gıdıcem çok şeker bır doktorr sorularımı sıkılmadan cvplıyor

evet canım benim var. süppeerrrr bişiy! çamaşırları kuruttuktan sonra çekmecesine bir bakıyorsun, tüm tozları ...saçları herbişeyi toplamış, ayırmışşş!!!

süper, herkeze tavsiye ederim! birde benim çok alerjik bir yapım var, o tozları topladığı için bana çok iyi geliyor!

selam biricik :) benim gittiğim de bir prof. idi..ve direk klomene başlayalım demişti..ben sizin yazdıklarınızı okumamış olup,metformin ve insülin direncini sormamış olsaydım şu an klomen kullanıyor olacaktım...yani proflar genelde işin kolayına kaçıyor..
benim de dün ve önceki gün kasıklarımda batmalar oluyordu.sanırım benim de yumurtalıklarım çalışıyor :) yalnız bugün çok aşırı mide bulantım var..yemek deyince bile midem kalkıyor,kusmak üzereyim..ilaçları kullanalı 10 günü geçti..bi ara bulantılar geçmişti ama yarımdan tam doza geçtim o yüzden mi acaba??

hehhh çamaşır tozunuda hallediyosaa o zaman kesin olıyorum markası ne canımcık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…