ne oldu cnm gece gece
reyyan acaba adet olmasanda yumurtlaman oluyomuuudurrr
canım gitmişsin sanırım ama kimseye sorma burda daha çok kafan karışır görüyorsun herkezin teli farklı çalıyor.dedim ya eşinin şerbetini sen ayarlayacaksınn.
nedıyım nasılsın nasıl gıdıyo gebelıkkk
sağol valla bugün iyiyim.ama dün çok fenaydım. sürekli mide bulantısıı yaşadım hatta bi ara çıkardım =(((( bu güne güzel başladım heralde psikolojik... cumartesi pazar tatilinden dolayı =))
günaydınlar herkesseeeee!!! uuppsss..gerçi öğlen olmuş...
galiba reyyan adet olucak? iyiki başladı metformine değilmi?
yaa çok saçma bişey duydum dün akşam...arkadaşlarla dışarı çıktık, bir arkadaşa da PKO teşhisi kondu.
neyse, ben ona zaten metforminden bahsetmiştim, oda doktoruna sormuş. bu arada gittiği de bir profesör! artık o ilaç yazılmıyo demiş, 15 günlük progestan vermiş! o kadar! zaten yüzüme bile bakmadı doğru dürüst falan dedi!!!!
bişey sölimmi kızlar benım doktorumda progestan verıcez zamanı gelınce falan demıstı ve hastaneden çıktıktan sonra dr u arayıp sormustum metformın kullanıyorum devam edımmı dıye o da devam et demıstı acaba ne zaman verıcektı progestanı :44:
3-4 subata dr gıdıcem ya da bana pko teshısını koyan dr a mı gıtsem yakın bana muayenehanesı glifor u da o vermıstı off napsam acabaa medıkal e gıdıp suat beye yumurta takıbı yaptırsam 2-3 gunde bı oaraya gıtmek zorunda kalcam çalısırken bu zor olcak ama eczaneme yakın olan dr da güvenıyorum yumurta takıbını her dr yapabılır dıme kızlarr
günaydınlar herkesseeeee!!! uuppsss..gerçi öğlen olmuş...
yaa çok saçma bişey duydum dün akşam...arkadaşlarla dışarı çıktık, bir arkadaşa da PKO teşhisi kondu.
neyse, ben ona zaten metforminden bahsetmiştim, oda doktoruna sormuş. bu arada gittiği de bir profesör! artık o ilaç yazılmıyo demiş, 15 günlük progestan vermiş! o kadar! zaten yüzüme bile bakmadı doğru dürüst falan dedi!!!!
evet yumurta takibni her doktor yapar. sonuçta utrasona bakıcak sadece....
valla bilmiyorum ben hayatta çok ciddi bir şeyim olmadığı sürece prof'a gitmem. onlar çok bıkmış oluyorlar, ilgilenmiyorlar. tam para kazanma zamanları olduğu için, oldukça çok hasta peşindeler....
benim herkese tavsiyem: bir tüp bebek merkezindeki doktorlara gitsinler. bende öyle yapıyorum. çünkü ordaki doktorlar bizim gibi sorunları olan hastalarla hergün karşılaşıyor!
tünaydınn güzellerrrrr yaşasın bu gün gözlüğüm değişiyorrrr amma sıkılmıştım.bu gün çamaşır kurutma makinasıbakmayı düşünüyorum alıp kullananvarmıı yavv çok kararsızım marka konusunda:26:
selam biricik :) benim gittiğim de bir prof. idi..ve direk klomene başlayalım demişti..ben sizin yazdıklarınızı okumamış olup,metformin ve insülin direncini sormamış olsaydım şu an klomen kullanıyor olacaktım...yani proflar genelde işin kolayına kaçıyor..günaydınlar herkesseeeee!!! uuppsss..gerçi öğlen olmuş...
evet canım benim var. süppeerrrr bişiy! çamaşırları kuruttuktan sonra çekmecesine bir bakıyorsun, tüm tozları ...saçları herbişeyi toplamış, ayırmışşş!!!
süper, herkeze tavsiye ederim! birde benim çok alerjik bir yapım var, o tozları topladığı için bana çok iyi geliyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?