selam biricik :) benim gittiğim de bir prof. idi..ve direk klomene başlayalım demişti..ben sizin yazdıklarınızı okumamış olup,metformin ve insülin direncini sormamış olsaydım şu an klomen kullanıyor olacaktım...yani proflar genelde işin kolayına kaçıyor..
benim de dün ve önceki gün kasıklarımda batmalar oluyordu.sanırım benim de yumurtalıklarım çalışıyor :) yalnız bugün çok aşırı mide bulantım var..yemek deyince bile midem kalkıyor,kusmak üzereyim..ilaçları kullanalı 10 günü geçti..bi ara bulantılar geçmişti ama yarımdan tam doza geçtim o yüzden mi acaba??
hehhh çamaşır tozunuda hallediyosaa o zaman kesin olıyorum markası ne canımcık?
benimkisi siemens! valla kısa programı var ben hep ona ayarlıyorum. çok fazla tıka basa doldurmazsan 40 dakikada kurutuyor. ilk başlarda dolap/ütü kuruluğuna ayarlıyordum ama o 140 dakika falan sürüyor ve sanırım fazla elektrik çekiyor. kısa programda süper dada kurutuyor.
ben biraz çamaşır yıkama fanatiğimdir. iki kişi olmamıza rağmen çok yıkarım, ve doğal olarak onları asacak vaktim yok. bir tek yazın ara sıra asıyorum. dediğim gibi alerjik yapımdan dışarı asamıyorum, heleki kışın! çamaşırlar is kokuyo resmen. izmirde hala herkez doğal gaza geçemedi ve o yüzden çok kömür yakıyo...ondan....
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok? minietek psikolojini bozma takıntı haline gelırse işler dahada zorlasır yumurtalıklarla stres hormonlarının bırebır alakaları oldugu ıcın streslı oldugu zaman bebek olmuyor moral cok önemli bende buna ınanıyorum. benim durumumu soruyorsanız dün eşim gec geldi yemegıde dısarda yemıs kuaföre gitmiş eve geldı dus aldı ve yanıma ugramadan direk yataga yattı bende yanına gıtmedım karsılamadım cunkı kırgındım ıkımızde gururumuzdan odun vermedık oylece uyuduk sabah ıse gıderken ona gozleme yaptım verdım elıne gonderdım alısverıse gıdecekmısın dedı bende evet dedım listeyi bana verde gelirken ben yapıyım dedi bende verdim gitti muhabbetimiz bu kadar oldu ve soguk soguk öptüm yanaklarından gitti gözlerinde hala siniri gecmemiş ifadesi vardı ama ben haklıydım tabi bunu gelde anlat erkeklık gururlarını oksamak gerekıyor.
bende nediyime ve minietek sana katılıyorum ama ınanın sızınde eslerınız bızım eslerımız gıbı olsa anlardınız ancak yasam tarzın ne olursa olsun kendi dogruların eşinin dogrularıyla örtüşmüyor ve orta yolu bulmak zorunda kalıyor insan. bugun aksam gelince yarın yazarım artık gelısmelerı tekrardan.
ayyy teşekkür ederimm kendimi mutlu etme çabalarım işteevet bende gitmeyi dört gözle bekliyorum sonunda sağlık sorunlarıma ilk adımımı attımm şükür gözlerim için yarın gidicem hemde kendimmmmmmm eşim asla kendin gidemezsin diyo ama bu sefer kararlıyım çokta üstünde durmadı Allahtann
ortak nokta şu kii evliliğin ilk aylarında herkes problem yasıyorr ve sızınkı hemde sadece 6 ay tanıyosunuz bırbırınızı çok erken evlenmıssın ama sızın seçiminiz tabıı hayat bır sekılde sürüklüyor cnm bende görücü üsülü kesınlıkle evlenmem dıyordum ama bızı kyınvalıdem tanıstırdı sadece aracı oldu onun dısında hersey benım ve esımın ısteklerı tabıı büyüklerımızın fıkırlerıyle oldu 1,5 yıl cıktık 1,5 yıllıkta evlıyız bız problemler yasamadık mı aılelere kadar gıdenlerde oldu çok zor zamanlardanda geçtik bundan sonra olmucağının da garantısı yok hala daha oluyor da tıkanıp kalıyorum çaresız oluyorum ama bır sekılde gecıp gıdıyor emınım sızınde evlılıklerınız oturacak hersey değişecek
ilk zamanlar benımde eşim çok kıskanctı annesı bana yakın bır yerde dükkanı vardı hergun uğrardım annesını arar sorardı bugun ne gıymıs acıkmı kısa mı falan dıye şimdı hiç kıskanmıyor da dıyebılırım çünkü artık bana güvenı tamm ordunun içine bıraksam bılırım temız cıkarsın diyor bence senın eşinde senı denedı şimdılık bakalım hayır dıyınce durumlar ne oluyo dıye
bunu bende eşime çok yapdım yanı bır sey ıcın denerdım baktım yapmıyo falan ılerde demı böyle olcak acaba dıye söylenırdım şimdıde hala denıyorum bıtmedı yanı denemeler emınım senınde esın senı denedı
esım son aylara kadar çocuk olunca kesınlıkle sen bakacaksın çalışmıcaksın dıyordu ama bunu da kırdık çünkü çalışmaya mecburum zaten mantıklı düşününce o da evet dedı anneme yakın tasınmaya da evet dedı ortak mantıklı kararlarda bulusuyoruz yanı
amma yazdım hee bırbırınızın huyunu suyunu öğrenene kadar bunlar yasancak ama kesınlıkle bırbırlerıne ağır laf ve ıtısme kakısma yasayanların evlılıklerının berbat oldugunu bılıyorum ılerde ıkı taraf içinde
geçecekk hepsi geçecek neler geçmiyor ki unutulmuyor ki ilerki günlerde sarmaş dolaş seni seviyorum dersiniz birbirinize
kimse yok yinee
başım dönüyo yaa hafiften hafiften
hadi canımmmmm kızımm ben çamaşırr susuzz yaşayamamkiiii...desene bizimm yumoşlarrr ondandaagelişemiyorrrrr...
bu arada kızlarr hepinizeeee kocamannnn birr merhabaaaaaaaaaaaaa......nasılsınızzz görüşmeyeli ne var ne yok formdaa...
bugünn adetimin 2.günü kızlarrr..gerçiii pek kimsede yok şansıma ama..benim işim bellei olmuyorr imkanım varken yazayımmm...adetimin 2. günü doktorum çağırdı ama gitmedim doktor değişikliği yapacaktım yaa yaptımm ve bu doktorr ilk gittiğim doktora çokk kızdı klomen verirde nasıl takip etmezz diyee...ve klomeni kesti GİNERA adında bi doğum kontrol hapı verdii...ve ilk önce rahim filmi istedii...eşimin tahlillerine baktı bi sorun yok ama normal değeri yükseltmeliyizki sendeki düşük riskini azaltalım dedi eşimde gidecek bidaha doktoraaa..tüplerdebi sorun yoksa tekrar klomen veririm dedi ve klomen sonunda yumurta kıvama gelirse bence hemen aşılama yapıp şansımızı deneyelim dedi...ama bende ondakararsızz kaldımmm...oda düşün dedi kendi haline bırakırsan yine hamile kalabilirsinnn ama 1 sene 2 sene onu bilemeyizz dedi...bende düşünücemm birasss...
valla benimm feleğim şaştı artık ne yapacağımı ne içeceğimi şaşırdımmm senin dediklerindende destek alarak doktorumu değiştirdimmm...folik asit içiyordumm şimdi bi ara bırak dedi bu doktor glıkofen içiyordum günde birtane ona devamm...bu ay klomen içme dedi bi doğum kontrol hapı verdii şimdi onu araştırıyordumm bunu neden verdi diye ama bide bunu deneyeyim bakalım rahim filminden sonra esas bakıcaz dedi adetten sonra ilişkiye girmeden gel rahim filmi çakicezz dedi şimdi onu çektircemmm dua edin inşallah ondadabi sorun çıkmazz yani tüplerdeee...biz iyiyiz... hararetli bi konumuz vardı =)) eşlere nasıl davranmalı diye =)) neyse hepimiz konuştuk ama herkes başka telden çalıyo.... napalım herkesin kendi hayatı.bişey diyemeyiz. ben kocaların şımartılmasına karşıyım. onlar bizi şımartsın....
sende beni sormuşsun. teşekkür ederim iyiyim. en kısa zamanda sende de bekliyoruz güzel haberler. bişey sorucam. sen klomeni günde kaç tane kullanıyorsun. ve şeker hapı kullanıyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?