Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

waw iyi yapmışsın dr değiştirmeklee sen ne zamandır denıyorsun ne asamalardan gectın 1 kere mı klomen kullandın
valla arkadaşım klomenle başladım direk ...klomen..folikasit...gılikofen..ve progestan ilaçlarını kullandımm...3ay kullandım klomeni bütün ısrarlarıma rağmen yumurta takibi yapmadı doktorum bende burdaki kızların tavsiyesiyle doktorumu değiştirdimmm....ve bu doktorum bu ay doğum kontorlhapı verdi..rahim filmi istedi...çıkan sonuca göre ilerlicezz...istersen aşılama yaparız dedi ama yok kendilindiğinden olsun dersen oda olur ama zaman belli olmaz dedi..1 sene ...2 sene.. 3sene...ben 24 yaşındayım bilmiyorumm daha sonra uzun sürerdiyede korkuyorumm düşüncemm birassss...dua edin rahim filminden sonrada yazarım yinee...

yaa arkadaşlarr bişi sorucamm cvp verebilen varsa acil cvp...bu rahim filmini çektiren varmı..bu böle pahalıbişimii....430 tl dedilerde bugünn şoookk oldummmmm....

reyyann nerde bu akşamm yaaaaa.....alışmışımm onu burda görmeyeee...iyidir inş bi sorun yokturrrr...

yaa arkadaşlarr bişi sorucamm cvp verebilen varsa acil cvp...bu rahim filmini çektiren varmı..bu böle pahalıbişimii....430 tl dedilerde bugünn şoookk oldummmmm....

buraya yazanlarda genel de öyle fıyat verdıler cnm ama bırı 200 demıstı sankı 3 kere klomen kullnılıyordu sen daha bır kere kullanmıssın ayrıca klomenı bıraktıktan bır ıkı ay sonra da gebe kalabılıyormussun neden hemen asılamaya gecılıyo anlamadım bende 6 ay bır dene rahım fılmınden sonra kendılıgınden olmazsa da neden 2. hakkın klomen e gecmeyesın kı

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...a351ayanlar305n-payla351305m-alan305-218.html

şuraya bak cnm fıyat bılgısı ve deneyımler var

Son düzenleme:
Çapada Tomoçek görüntüleme merkezine gittim ben. Çapa Medilife hastanesinin yanında. Sevkli gitmedim oraya direk başvurdum ama SGK geçerliymiş o yüzden baya uygun oldu. Zaten işlemi Medilife Hastanesinde yaptılar. Tomocek medilife hastanesine aitmiş. SGK geçerli olduğu için benden 180 tl aldılar. İnşaallah senin sonucun da temiz çıkar...

KIZLARRRRR HSG ÇEKTIRMEYI DÜŞÜNENLER BAKIN BIR ARKADAŞ GİDİP ÇEKTIRMIS SSK İLE 180 TL HEMDE ACISI OLMAMIS HİÇ

BENDE3 SUBATTA DR GIDINCE SORUCAM

yettim gızlarrrrrrr hayatımdaaaaa ilk defaaaaaa tek başımaaaa sıra aldım tek başıma gittim tek başımada gözlüğümü aldımmm yarın almaya gidicemmm valla bu küçük bişey olabilir ama benimiçin inanılmaz büyük bişey anlatamam.artık sağlıkkkk sorunlarım korksun bendennnnnnnn

sarı değildi canım ya beyazdı böww çok yapışkandı.evet hallettim işlerimi ve çokta memnun oldum dr sordu şu an kullandığının numarası ne bilmiyorum dedim kız insan gözlüğünün numarasını bilmezmi dedi çok tatlıydı.dedim şu ana kadar ben hiç bi problemimle ilgilenmedim ama bundan sora bilicem.anladı herhalde çok yönlendirdi benii.haftayada cildiyeye gidicemmmmmmmm yaşasınnn çok sevindirik oldummm

ben büyük ihtimalle gittiğim yerde yaptırcam 430 anestezilisiydi ssk karşılamıyor dedi..aynı doktorum çekecek..şimdi başka biyere gidip sitres yapamam kimin çekeceği belli değillll...bakalım bişi çıkmaz inş...

abowww elimden gelse ben çamaşır suyuyla yıkanırımmm her lavoba girişimde hastalıkkk önce yıkar öle .......her yerde ayrı ayrı şişem vardır laminantları bile çamaşır suyuyla silerim yandık desene:26:

süpersin reyyan alkışlıyorum seniiii ve devamını diliyorumm

bende bu konuda kesinliklee anestesi düşünüyorum çogu acımıyor diyo ama kendimi riske atıpta hayatım boyunca unutamayacağım bir deneyimyaşamak istemiyorum.bu psikolojik olarakta beni çok etkilerr.inşallahhh herşey yolunda gider ve yaza kadar gebiş kalırsın sendee

kız lamınant sılınırmı hıc camasır suyuylaa mahvedıceksın ben ıslak zemınlerı sadece çamasır suyuyla sılerım banyo nun heryerınde mutfak lavabosunda hep kullanırım ama bundan sonra daha çok dikkat edıcem dun akşam bır sıtede okudum ama keske lınk verseydım herkes okusaydı güzel bır sıteydı

bulursam hemen lınk vercem sımdı

kızlarr ben kaçarr iyi bakın kendinize ben ne zaman gelirim allah bülerrrr....geldiğimde güzel haberlerr alırım sizden inş...:80::80::80:

canım klmoen kilo ya da başka bir yan etki yaptımı?

çok sevindim Reyhancım gözlüğü halletmene bundan sonra hep kendin halletmeye çalış işlerini yetişebildiğin kadar tabi... Cildiye de önemlidir bende egzama var başımda benim de gitmem gerek dermatolojiye...
Akıntın beyazsa sorun yok normal... İnşallah yumurtlama belirtisidir bu ağrı ve akıntı akla başka bişey gelmiyor...

Geçmiş olsun canım inşllh kendilinden hamile kalırsın yaşın çok geç degil ama yinede doktor kontrolünde olmakta fayda var .Allah gönlüne göre versin

İyiakşamlar arkadaşlar nasılsınız?reyyancım işlerini halletmne çok sevindim canım geçmiş olsun bundan sonra dahada severek halledersin işlerini.bende bugün dışardaydım hava soguktu bugün çok.muhabbet kuşu vardı bitane erkek evcilleştirmek için almıştık evcilleşti gibide.sonardan içimize sinmedi onunda sevmeye hakkı var diyerek bitane yanına dişi kuş aldık çok şekerler maşllhuçtumu beraber uçuyorlar onun sayesinde yeni gelen kuşta elime geliyor herşeyleri aynı anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…