valla arkadaşım klomenle başladım direk ...klomen..folikasit...gılikofen..ve progestan ilaçlarını kullandımm...3ay kullandım klomeni bütün ısrarlarıma rağmen yumurta takibi yapmadı doktorum bende burdaki kızların tavsiyesiyle doktorumu değiştirdimmm....ve bu doktorum bu ay doğum kontorlhapı verdi..rahim filmi istedi...çıkan sonuca göre ilerlicezz...istersen aşılama yaparız dedi ama yok kendilindiğinden olsun dersen oda olur ama zaman belli olmaz dedi..1 sene ...2 sene.. 3sene...ben 24 yaşındayım bilmiyorumm daha sonra uzun sürerdiyede korkuyorumm düşüncemm birassss...dua edin rahim filminden sonrada yazarım yinee...waw iyi yapmışsın dr değiştirmeklee sen ne zamandır denıyorsun ne asamalardan gectın 1 kere mı klomen kullandın
yaa arkadaşlarr bişi sorucamm cvp verebilen varsa acil cvp...bu rahim filmini çektiren varmı..bu böle pahalıbişimii....430 tl dedilerde bugünn şoookk oldummmmm....
reyyann nerde bu akşamm yaaaaa.....alışmışımm onu burda görmeyeee...iyidir inş bi sorun yokturrrr...
gözlüklerinin değişecek olmasına sevindim :) kendin mi gittin doktora? eğer öyle yaptıysan hep kendin gitmeye devam et bence tabi acil durumlar dışında.. çünkü bir yere giderken başkasına bağımlı olmak iyi değil işi çıkar bişey olur senin de moralin bozulur gidemezsin sen de; ama yalnız gitmeyi planladın mı ne olursa olsun gidip halledebiliyorsun.Ben hep yalnız giderim işimi halleder dönerim, özellikle bu kadın hastalıklarında çok sık doktora gittiğimden hep yalnız gitmeyi tercih ediyorum.. Bu arada akıntını soracaktım ben yumurta beyazı gibi ve renksizse sorun yok normaldir ama sarı ise buna dikkat etmelisin iltihap var demektir..ben iltihap sorunu çok sık yaşadığımdan biliyorum iltihap da kasık ağrısı yapar...
yok cnm ılactan oldugunu sanmıyorum ama sebebınıde bılmıyorum
lınkın tamamını okudum mantıklı yazılan seyler ama ben buay derece ıle sabahları ölcelere kontrol edıcem kı zaten yumurta takıbıne de gıdıcem
kızlar bu arada çamasır suyu böcek ılacının oldugu ortamlarda bulunmak yumurtayı kötü etkılıyomus
ve sıcak ta olmak çok sıcağı seymıyolarmıss bu yumoşlar
sarı değildi canım ya beyazdı böww çok yapışkandı.evet hallettim işlerimi ve çokta memnun oldum dr sordu şu an kullandığının numarası ne bilmiyorum dedim kız insan gözlüğünün numarasını bilmezmi dedi çok tatlıydı.dedim şu ana kadar ben hiç bi problemimle ilgilenmedim ama bundan sora bilicem.anladı herhalde çok yönlendirdi benii.haftayada cildiyeye gidicemmmmmmmm yaşasınnn çok sevindirik oldummm
ben büyük ihtimalle gittiğim yerde yaptırcam 430 anestezilisiydi ssk karşılamıyor dedi..aynı doktorum çekecek..şimdi başka biyere gidip sitres yapamam kimin çekeceği belli değillll...bakalım bişi çıkmaz inş...
abowww elimden gelse ben çamaşır suyuyla yıkanırımmm her lavoba girişimde hastalıkkk önce yıkar öle .......her yerde ayrı ayrı şişem vardır laminantları bile çamaşır suyuyla silerim yandık desene:26:
valla arkadaşım klomenle başladım direk ...klomen..folikasit...gılikofen..ve progestan ilaçlarını kullandımm...3ay kullandım klomeni bütün ısrarlarıma rağmen yumurta takibi yapmadı doktorum bende burdaki kızların tavsiyesiyle doktorumu değiştirdimmm....ve bu doktorum bu ay doğum kontorlhapı verdi..rahim filmi istedi...çıkan sonuca göre ilerlicezz...istersen aşılama yaparız dedi ama yok kendilindiğinden olsun dersen oda olur ama zaman belli olmaz dedi..1 sene ...2 sene.. 3sene...ben 24 yaşındayım bilmiyorumm daha sonra uzun sürerdiyede korkuyorumm düşüncemm birassss...dua edin rahim filminden sonrada yazarım yinee...
yaa arkadaşlarr bişi sorucamm cvp verebilen varsa acil cvp...bu rahim filmini çektiren varmı..bu böle pahalıbişimii....430 tl dedilerde bugünn şoookk oldummmmm....
sarı değildi canım ya beyazdı böww çok yapışkandı.evet hallettim işlerimi ve çokta memnun oldum dr sordu şu an kullandığının numarası ne bilmiyorum dedim kız insan gözlüğünün numarasını bilmezmi dedi çok tatlıydı.dedim şu ana kadar ben hiç bi problemimle ilgilenmedim ama bundan sora bilicem.anladı herhalde çok yönlendirdi benii.haftayada cildiyeye gidicemmmmmmmm yaşasınnn çok sevindirik oldummm
ben büyük ihtimalle gittiğim yerde yaptırcam 430 anestezilisiydi ssk karşılamıyor dedi..aynı doktorum çekecek..şimdi başka biyere gidip sitres yapamam kimin çekeceği belli değillll...bakalım bişi çıkmaz inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?