Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben de beslemiştim muhabbet kuşu çok şirin oluyorlar bence de ....24 kelimesi vardı benimkinin ve 12 yıl yaşadı :) çok akıllıydı...iyi arkadaş oluyor konuşuyor seninle...iyi bakabilecek olan herkes bir hayvan beslemeli bence büyük sevap...

kızlar bızımde alman kurdumuz varr ama 6-7 aydır esımın dayısında kalıyo şanda bızde veterınerıne gıttı güzelce yıkandıı normalde eve almıyoruz ama sımdı yenı bıcı bıcı yaptıya üşütür hava soğuk yarın gıdıcek varya onn olggu odaya her gırdıgımde ellerıme bakıyo ona bırsey getırdım sanıo kesınlıkle hep acc hıc doymuyorr hareketlerı ağlaması horlaması aynı ınsan gıb ya çok tatlı kapısı acık benı ızlıyo gelıp gecerken sankı bebek gıbı ınleyerek aglar gıbı yapıooo çokk fena yaaa 6-7 yıldır esımde ve çok fazla ırı cüsseliii

yaa arkadaşlarr bişi sorucamm cvp verebilen varsa acil cvp...bu rahim filmini çektiren varmı..bu böle pahalıbişimii....430 tl dedilerde bugünn şoookk oldummmmm....

ben üsküdarda 200 e çektirdim.bide ilaç aldım 50 mi verdim hatırlamıyorum.bu arada korkma. eğer tıkalıysada içeri yolladıkları ilaçla açılıyor merak etme =)) ama mutlaka çektir.herkes acısınıda farklı söylüyor.bazısı doğum sancısı gibi çok acılı diyo.bazısı normal bişey diyo. benim tecrübemde evet biraz yanıyo ama 3-5 saniye sürüyo.bebiş için değer....

neden orda bir sağlık ocağına gidip verudurmadınki çatlatma iğnesini?
bence İstanbula kadar gitmeye gerek yoktu bunun için....

merhaba biricik tabi sağlık ocağında vurulabilirm ama önce den bi kontrolüm vardı yumoşlarım için ondan istanbula gidiyorum doktorum orda çünkü yumoşum büyümüş yarında çatlatma iğnemi vurulcam bakalım bu ay neler olucak buarada kızlar 2 gündür yokum annemdeydim şimdi bakma fırsatım oldu size

insan çok alışıyor bağlanıyor bikaçgün de olsa ayrılması zor olur ama evin içinde büyük köpek çok zor, hem onun için hem de bakan için...yani gitmesi daha iyi benim imkanım olsa bahçe falan kesin ben de beslerdim...

hadi hayırlısı yarın da her şey yolunda gider inşallah ve olumlu sonuç alırsınız hemen

kesınlıkle evde düzenlı bakmak ne kedı ne köpek hem tüylerı ne yaparsan yap dökülüyor hemde alerjımvar bızım dayı yaz kıs yazlıkta kalıyor bahcesıde musaıt çok rahat oluyo orda kalıo onun için istedıgınde denıze gırıpgelıo süper bır hayatı var orda bızım evın orda otopark ta kalıodu eskıden bır gun ortadan bır kayboldu varya gece 2-3 e kadar camlarda bekledık tum mahalleyı aradık karakola bıldırdık yok yok 3-4 gun sonra kendılıgınden geldı varya mahvolmstm kayıpken çok üzülmüştüm...

evet bencede temiz hayvanlar hem.çok pisligi olmuyor.köpek kedi dersen ona karşıyım beslemye evde uygun degil bencebizde akvaryumda var balıklarda hoşuma gidiyor

hadi hayırlısı yarın da her şey yolunda gider inşallah ve olumlu sonuç alırsınız hemen

inşallah bicim bu benim 3. ayım buarada kızlar bide ben tramboz için iğne vuruluyorum haftada 1 kere kanım pıhtılaştığı için bu iğne düşüğü önlüyormuş bide doktorum bana orjinal vakasın sen hem kistim büyüyormuş hemde yumurtam senn işin zamanla tedaviye olumlu sonuç veriyorsun sadece strese bağlı dedi doktorum bakalım bu ay inşallah hayırlı haberler veririm

bu arada kıslarrrr bacılarrr annacik benim hastaneye gidemediğimi biliyordu babacığa sölemişş anlatmış herşeyi.ben 1 ay önce felan fatihe gidicem kesin diyodum hatta medical parktaki leyla ercana takmıştım kafayı tabi bu detayları annem hep biliordu.babacıkta gidemediğimi öğrenincee ordan doğru aramışşş medical parkı annemin yanıma gelme vaktine muayene günü almış banaaaa oyyyy..eşimde almış acıbademe haha napcam şimcikk.çok bi hoş oldum yaababacıkkkk cıkk cıkk cıkk

inşallah kuzucukkk hayırlısıylann kavuşursun cennet kuşunaa.pek bi huzurluyumm yavv bennnn bebe fikrini attıkca kafamdan daha iyi oluyorummm

iyi sagolsun baban seni düşünmüş sende medicala git bence acıbadem baya bi farklı fiatı boşuna iki yere para vermeyin baban almışsa randevu medicala git eşinede durumu açıklarsın canım

inşallah kuzucukkk hayırlısıylann kavuşursun cennet kuşunaa.pek bi huzurluyumm yavv bennnn bebe fikrini attıkca kafamdan daha iyi oluyorummm

tabi canım herşeyin hayırlısı de.verende Allah alanda Allah.bende çok takıyordum şimdi hayırlısını diliyorum stresten başka bişey olmuyor çünkü.vardır herşeyin bi zamanı

gıtmedın gıtmedın kısmetler cıfter cıfter geldı bak kız bebeklerde çifter çifter gelıomus ne güzelll yaaa

gıtmedın gıtmedın kısmetler cıfter cıfter geldı bak kız bebeklerde çifter çifter gelıomus ne güzelll yaaa

ayy vallababacık dayanamazki zatenneşiminde hakkını yiyemem çok üzülmüştü yaptığına pişman çok oldu.biliyomuusnuz gerçekten en büyük isteğimm ikiz bebek hayal kurarken hiç tek kurmam hep çiftt 5 6 sene önce çalıştığım yerde bi ablamız vardı onunda benim gibiydi problemi ama aşılamayla ikizi olmuştu bi kız bi erkek ama anlatamam nasılll güzellerdii.çok çekmiş oda çok yalnış tedaviler uygulanmış ama sonunda olmuşş.bizimde bi taşta iki kuşş olur inşallah tabeee ikiz isteyenlereben rabbim verirse nasip ederse 4 taneee düşünüyorummm kalabalık aileeee.eşim bunu hiç istemiyo lafını bile ettirmiyo nasıl bakılır dio başka bişey demiyo bende diomki hele biri olsun sıra sıra pıt pıtt görürsün sen diom

iyi sagolsun baban seni düşünmüş sende medicala git bence acıbadem baya bi farklı fiatı boşuna iki yere para vermeyin baban almışsa randevu medicala git eşinede durumu açıklarsın canım

bende öle düşünüyorum annicik olur hemm yannımda.o varkende hemen hsg çekimide isterim tabi adet olursam o zamana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…