İyiakşamlar arkadaşlar nasılsınız?reyyancım işlerini halletmne çok sevindim canım geçmiş olsun bundan sonra dahada severek halledersin işlerini.bende bugün dışardaydım hava soguktu bugün çok.muhabbet kuşu vardı bitane erkek evcilleştirmek için almıştık evcilleşti gibide.sonardan içimize sinmedi onunda sevmeye hakkı var diyerek bitane yanına dişi kuş aldık çok şekerler maşllhuçtumu beraber uçuyorlar onun sayesinde yeni gelen kuşta elime geliyor herşeyleri aynı anda
ben de beslemiştim muhabbet kuşu çok şirin oluyorlar bence de ....24 kelimesi vardı benimkinin ve 12 yıl yaşadı :) çok akıllıydı...iyi arkadaş oluyor konuşuyor seninle...iyi bakabilecek olan herkes bir hayvan beslemeli bence büyük sevap...
yaa arkadaşlarr bişi sorucamm cvp verebilen varsa acil cvp...bu rahim filmini çektiren varmı..bu böle pahalıbişimii....430 tl dedilerde bugünn şoookk oldummmmm....
neden orda bir sağlık ocağına gidip verudurmadınki çatlatma iğnesini?
bence İstanbula kadar gitmeye gerek yoktu bunun için....
kızlar bızımde alman kurdumuz varr ama 6-7 aydır esımın dayısında kalıyo şanda bızde veterınerıne gıttı güzelce yıkandıı normalde eve almıyoruz ama sımdı yenı bıcı bıcı yaptıya üşütür hava soğuk yarın gıdıcek varya onn olggu odaya her gırdıgımde ellerıme bakıyo ona bırsey getırdım sanıo kesınlıkle hep acc hıc doymuyorr hareketlerı ağlaması horlaması aynı ınsan gıb ya çok tatlı kapısı acık benı ızlıyo gelıp gecerken sankı bebek gıbı ınleyerek aglar gıbı yapıooo çokk fena yaaa 6-7 yıldır esımde ve çok fazla ırı cüsseliii
merhaba biricik tabi sağlık ocağında vurulabilirm ama önce den bi kontrolüm vardı yumoşlarım için ondan istanbula gidiyorum doktorum orda çünkü yumoşum büyümüş yarında çatlatma iğnemi vurulcam bakalım bu ay neler olucak buarada kızlar 2 gündür yokum annemdeydim şimdi bakma fırsatım oldu size
ben de beslemiştim muhabbet kuşu çok şirin oluyorlar bence de ....24 kelimesi vardı benimkinin ve 12 yıl yaşadı :) çok akıllıydı...iyi arkadaş oluyor konuşuyor seninle...iyi bakabilecek olan herkes bir hayvan beslemeli bence büyük sevap...
hadi hayırlısı yarın da her şey yolunda gider inşallah ve olumlu sonuç alırsınız hemen
ben 3 ay önce özel bir hastanede yaptırdım anastezisiz 100 tl verdim
inşallah bicim bu benim 3. ayım buarada kızlar bide ben tramboz için iğne vuruluyorum haftada 1 kere kanım pıhtılaştığı için bu iğne düşüğü önlüyormuş bide doktorum bana orjinal vakasın senhem kistim büyüyormuş hemde yumurtam senn işin zamanla tedaviye olumlu sonuç veriyorsun sadece strese bağlı dedi doktorum bakalım bu ay inşallah hayırlı haberler veririm
bu arada kıslarrrr bacılarrr annacik benim hastaneye gidemediğimi biliyordu babacığa sölemişş anlatmış herşeyi.ben 1 ay önce felan fatihe gidicem kesin diyodum hatta medical parktaki leyla ercana takmıştım kafayı tabi bu detayları annem hep biliordu.babacıkta gidemediğimi öğrenincee ordan doğru aramışşş medical parkı annemin yanıma gelme vaktine muayene günü almış banaaaa oyyyy..eşimde almış acıbademe haha napcam şimcikk.çok bi hoş oldum yaababacıkkkk cıkk cıkk cıkk
inşallah kuzucukkk hayırlısıylann kavuşursun cennet kuşunaa.pek bi huzurluyumm yavv bennnn bebe fikrini attıkca kafamdan daha iyi oluyorummm
bu arada kıslarrrr bacılarrr annacik benim hastaneye gidemediğimi biliyordu babacığa sölemişş anlatmış herşeyi.ben 1 ay önce felan fatihe gidicem kesin diyodum hatta medical parktaki leyla ercana takmıştım kafayı tabi bu detayları annem hep biliordu.babacıkta gidemediğimi öğrenincee ordan doğru aramışşş medical parkı annemin yanıma gelme vaktine muayene günü almış banaaaa oyyyy..eşimde almış acıbademe haha napcam şimcikk.çok bi hoş oldum yaababacıkkkk cıkk cıkk cıkk
gıtmedın gıtmedın kısmetler cıfter cıfter geldı bak kız bebeklerde çifter çifter gelıomus ne güzelll yaaa
iyi sagolsun baban seni düşünmüş sende medicala git bence acıbadem baya bi farklı fiatı boşuna iki yere para vermeyin baban almışsa randevu medicala git eşinede durumu açıklarsın canım
bende öle düşünüyorum annicik olur hemm yannımda.o varkende hemen hsg çekimide isterim tabi adet olursam o zamana
Hakkında hayırlsı olur inşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?