Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Gece geç saatlerde yatıp, günü yatakta geçirenler sikluslarını altüst edebilir. Çünki yumurtaların olgunlaşması için vücudun ışığa ihtiyacı vardır. Karanlıkta vücut melatonin salgılamaya başlar. Fazla melatonin ise yumurtlamayı olumsuz etkiliyor. Hamile kalmak istiyorsanız, gün ışığından olabildiğince istifade etmek zorundasınız
Yediğiniz şeyler de hamile kalmanızı engelliyor olabilir. Örneğin E vitamini eksikliğinde döllenmiş yumurta, rahme yerleşemez. Kapsamlı bir test yaptırın
Arada bir sigara içen kadınların da doğurganlıklarının düştüğü saptandı. Çünki, nikotin, yumurta keseciğinin içindeki sıvıya ve rahim mukozasına zarar veriyor, spermle yumurtanın birleşmesini engelleyebiliyor ve döllenmiş yumurtanın rahme yerleşmesini olumsuz etkiliyor
gerçi sigarayı biliyordum ama diğerleriii bana çok garip geldii şaştımm bu yumurtalıklarda herşeyden etkileniyo bee ne hassasslarr

reyyancım doktora gideceğine çok sevindim inşallah hep beraber olumlu sonuçlar alırız tedavilermizden

selam kızlar gunaydıın en sonunda gelebıldınız
reyyan bu saate kadar uyudun mu güzelım yoksa ev işi falan mııı

sıkıldım sıkıldım patladım başka forumlara gırdım makyaj falan gıttım
eksıklerımı aldım geldım

selam kızlar günaydın... benm bu ay bebekte ilk denemem.. direk serophene+ ovitrelle çatlatmayla başladık..14. gün bugün.. beklemedeym..

sabahları b saat belkide daha fazla annemle konuşurum.hergün bu böylee.kalkarım hemennn yatagımı toplarım mutfaga giderim ağzımabişeyler atarımm sonra z vitaminiii alırım.ortalığa bi göözz atarımm sora gelir pcyi açarımm heheheeee rapoorumm buu.

slm arkadşalra geçmişi okudum ben biraz rahim filmi bende çektirdim hiç abarttıkları kadar olmadı bende anlamadım bıle ben reyyan arkadaşımız cktırcek galıbaa bence anesteizye gerek yok canım tabı gidecegın yerede onemlı bn radyotom radyomarda cektırdım yanlıs hatırlamıyorsam 350 falan verdım vee çok ilgili bi yeer kesınlıkle tavsıye ederım doktorum cok sekerdi ilgiliydi hatta ben ozellık bayan doktor olsun demişti bana telde özellikle bayan doktor isteyen sizmiiniz demişlerdi bende evet demiştim sonra adam bana ben cekecem bayan doktorumuz gitti demişti ben anında domates gibi olmustum sonra doktorr gülmüştü bayan doktor gelmişti :) ve karşıdan yapılan işlemi görmüştü vee işlem yapılırkende açık yada kapalı oldugunu soyluyorrlar sonucuda üstünü giyiniyorsun ödemeyi yapana kadar veriyorr benım tüplerr çok şükür açıktı inş.sendede sorun cıkmaz canım

günaydın kızlar sizi burda görmek ne güzel reyyan göz doktoruna gittinmi gelişmeler neler? benden gelişme şunlar adet olmayı beklıyorum bakalım hamileyimdir inşallah gerci bir belirtisi yok sadece göğüslerim dolgunlaştı biraz hepsi o kadar.. 10 gün daha bekleyip test alıcam. birde dün benden boyle ıncecık uzun bir akıntı geldı ıncecık ip gibi aceba yumurtladımmı ama esımle kavgalı oldugumuzdan o trenıde kacırdım. :83:

hastane konusuna gelinnce kesinlikle medikalpark bahçelievleri tavsiye ediyorum cok temiz bi hastane

bi arakadaşımız eşiylee sorunları varmıs galıba o sorunlar herkjezde oluyorr ama anlayıs cok onemlı nedense biz bayanlar hep alttan almak zorunda kalıyoruzz erkekler biizm gibi degıller maleseff bu süreç zor bir süreç birlik olup aşmamız lazım birazz sabırr lazım umarım hepimiz meleklerimize kavusuruzz

ıyı güzel bu arada z vıtamını nee

canım yumurtala dun olduysa 2 gun hakkın var yani bugun calıs canımm

ya canım benim acımaz diyosunuzdaa ben hayatta bu deneyimi yaşayamam en ufak bişey olsa onu unutamam zaten ilişki konusunda tabularımı yeni yeni aşıyorum yani ben vajinismustum dr bana 2. seansta genital bölgeyi tanıma parmakla oynama vermişti afedersin içeri girme bile değil sadece tanıma.onu bile yapamadım korkuyorum diye.alttan muayenede zangırr zangır titreye titreye ağlayarak yaptırmıştım.yapamam büyük ihtimall((((hakkımızda hayırlısı

katılıyorum medıcal park bahcelıevler suat beye gıdıyorum bende

sevindim canım senin adına tüpşerinde acıkmıs inşallah bebegin gelir kısa zamanda. sen kac ayda bır adet oluyorsun canım pkonun belırtılerı neler sende?

reyyan ilişkide hala sorun yasıyormusun bende vajılıydım doktora gıtmeden kendım yendım 2 ayda suan ılıskıde agrı v.s hiçbirşey yok sende sık yapmaya calıs tek caresı bu inan..

minietek dün sabah 11 de geldı akıntım aksam kaca kadar vaktım var :26: oturmaya gıtcez eve 11 de anca gelırız.

dün esımle barıstık alısverıe gıttık beraber bana ıstedıgın bırsey varmı goturuyum dedı anlasıldıkı pişman.. yok dedim eve geldik cay ıctık beraber v.s ama ben soguk davrandım bır sure ısınamadım hemen. hayat boyle alttan alıcaz kocalarımız baskınsa.

sohbete gıtcem 1 de arkadaslar o yuzden cıkmak zorundayım gelınce grsrz yıne opuyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…