Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bende gider canlarımmmm hazırlanmam lazım gözlümü alcam canım bir iki parça bişeyler almak istiyor bakalım ne var yeni.öpüyorum siziiiii

merhaba kıssllaarrrr....ben gelddiimmmm.......

eşmi işe yolladım şimdikkk....evi toparlıyım, sonra spor yapiciğğiimmm....

anladım canım benım hakkında hayırlısı ne ise o olsun dualrım snınlee

katılıyorum medıcal park bahcelıevler suat beye gıdıyorum bende

suat beyin çok metini duydumama eşim erkek doktorr istemediğği için gidemiyorr ama çok iyi doktorr inş.kısa zamanda bebişine kavuşursun canım

canım daha dün olmus bu 48-50 saat vardır tamam eğer ovulasyon testı alabılırsen bır bak
buyuk olasılıkla yumurtladın bu akşam kac ta gelırsenız de gelın ... :26:

tamam canım

sevindim canım senin adına tüpşerinde acıkmıs inşallah bebegin gelir kısa zamanda. sen kac ayda bır adet oluyorsun canım pkonun belırtılerı neler sende?

bende evlenmeden oncede adet düzensizliği vardı canım dogum kontrolsuz adet olamazdım hiç 5ay adet olmadıgımı bılırdım doktora giderdim hep diana 35verirlerdi hep yumurta tembellıgı denırdı çok gecikmişsede farlutal verırlerdı adet olurdum hep dogum kontroluyle adet oluyordum ocak 2010da tekrar doktora gittim doktorum bana pkosun dedı o ne falan filan derken bu siteyi buldunm ve çok şey ogrendım doktorum çocuk için tedavı olman lazım yumurtalık tembel falan dedı biz eşimle düşünmüyorduk dedıkkı madem böyle sorun var başlayalım tedaviye.ilk ay farlutalla adet oldum yumurta takıbım yapıldı yumurtlama yok.2,ay yine farlutal ve kloemn kullandım sabah akşam yumurta takıbı yumurta yok sonraa doktorum rahm filmi istedi ve eşimden test istedi rahim filmi temzi çıktı çok şükürama eşim degereleri düşük çıktı varıkosel varmıs eşimde ve amelıyat olması lazımmıs bi4-5ay eşimin amelıyta olması için ikna ettim bu arada doktoruma ben sordum glukofenı falan oda yazdı sonra eşim amelıyat oldu degerleri düzelmeye başladı 3ay daha zamanımz var 3aydan sonra tekrar bakılacak deerlerine falan bu arada bende kendımı ihmal etmedım tabıkıde doktora gittim adetımı düzene sokması için 3ay belara dogum kontrol hapı kullandım 5-6aydırda glukofen kullanıyorum ve çok şükü bu glukofenı kullamatya başladıgımdan beri adet oluyorum yanı 5-6aydır dogum kontrol hapı kullanmıyorum şuan eşimin düzelmesini bekliyorum ama çalışmalara devam ediyoruz hee bide doktorum eşim amelıyta olmadan once aşılama yapalım dedı aama eşin istemedi aşılama amelıyta oldu yine aşılama yapalım dedıler yine istemedı amelıyatı bosunamı oldum dedi şimdi düzelmesini beklyoruz 3-4kez yaptırabılırsm yumurta takıbı sonra inş.aşılamaya gçcez tabıkı eşim aşılamayı istersen ocak 2011 tam bi sene oldu biizm tedavımızde yaşımda 24canım uzun oldu kusura bakmayın lütfeen

baya olmus tedavi sürecin baslayalı şimdi cocuk calısmaları yapıyorsunuz sanırım 2 gunde bir ilişkiye girin demiştir doktor soğan kürünü denedinmi ben soğan kürü yaptım 15 gün boyunca ve yumurtalıklarımda hareketlenme oldu sende dene derim tavsiye ederim. tek çare aşılamamıymış aşılama olmadan olmuyormuymuş eşinin değerleride düzelmiş deneyin belki olur aşılamaya gerek kalmadan

minietek sagol canım bakalım bu aksam neler olcek :)

evet canım 1sene oldu iştee evet doktor 2günde bir ilişki dedi çalışıyoz bidee 15gün denedım sogan suyunu incir suyunuda denedm ama sogan suyunu tekarar denemek istiyorum ama bu sefer15gün 7gün ara 15gün sonra incere geçmek istiyorum hepimiz için hayırlııs olsun arkadaşım

reyyancım doktora gideceğine çok sevindim inşallah hep beraber olumlu sonuçlar alırız tedavilermizden

ben de çok sevindim 2 ayrı yerden 2 doktor ayarlamışlar senin için...umarım doktorun da çok iyidir, içine siner her şeyi sor gittiğinde tamam mı aklında bişey kalmasın...bazen hızlı hızlı konuşur doktorlar başıma geldi benim zaten bilmece gibi konuşurlar anlamak zor ben de konuşmaları biter bitmez aklıma ne gelirse hızlı hızlı lafa girip sorarım

çok sıkıntılı işler bunlar ama inşallah doğacak çocuklarımız için değecek hepsine...
çok kolay hamile kalanlara imreniyorum bazen sonra da düşünüyorum da geç olsun güç olmasın sağlıklı olsun...
inşallah sizden güzel haberler duyarız..

kızlar ben size doktorumun anlattığı bi olay anlatıyım gerçekten halime binlerce şükür ediyorum
doktorumun bi hastası var kadın 8 yıllık evli ama hangi doktora gittiyse rahmi yok demişler daha sonra benm doktoruma gelmiş doktorumda incelediğinde küüçk bi belirti görmüş ve onu ilaçla büyütmüşler ve yumurtalarınıda ilaçla büyüterek tedavi görüyor bakalım bidahaki gitmemde sorucam inşallah hamile kalmıştır rabbim sana binlerce şükür olsun hamdolsun

ayyy neler yaşıyanlar var tabi çok zor umarım rahmi oluşmuştur ve bebeği olur aslında mucize gerçekleşmiş olur anlattığın kişi için inşallah çocuk sahibi olabilir... tabi bizim durumumuza çok şükür sonuçta bebeklerimiz olabilecek geç de olsa...

inşallah canım geçen ayki kontrolümde rahmi oluştuğunu söyledi yumurtalarıda büyümüş demişti ve doktorumda kadın için sürekli olarak inşallah bu ay gebe kalır diyor çok zor bi durum gerçekten yaşamayan bilemez tabi

aslında rahminin oluşup yumurtalarının büyümesi bile Allah ın mucizesi bence umudu var şimdi ....

Slm kızlar esım ızınde artı mısafırlerde full gelıyo dıye yazamıyorum ama takıp edıyorum herkez beklemde sanırım.benımde regl gelmedı hala gecen ay 27snde geldı ama suan sadece karnımda ve belımde agrı var sızce kac gun daha bekleyıp test yapmalıyım.gebelık gıbı bı durum olcagını sanmıyorum gercı vucut ısım baya dustu ama bı umut ıste...

merhaba 35. gün bitsin öyle test yapın erken bakılan gebelik testinde doğru sonuç alınmıyor daha iyi sonuç için 35. günden sonra vajinal ultrasonla doktor baktığında gebelik var mı yok mu kesin belli olur... ben eşimin ssksın dan bakıldığım için çok sık doktora gidiyorum.. doktorun bakması bana daha kesin geliyor..

benim gibi kilo vermeye çalışan arkadaşlarıma tavsiyem spor yapın yemeği azaltmakla bu iş olmuyor ben 2 yıldır az yiyorum ama kilomda hiç değişme yok.. müziğinizi açın basit hareketlerle evde kendinizi zorlamadan spor yapın, bildiğiniz dans varsa dans edin,bizim gibi pko lularda hareketsiz bünye olurmuş bunu değiştirmemiz gerek mümkün oldukça çok hareket etmeliyiz...hem morale de çok olumlu etkisi var düzenli yapılan egzersizlerin...ben 1 aydır evde kendi kendime basit hareketlerle başladım, spor yapıyorum...

ama ben ıhtımal veremıyorum vucut ısısı yukselıyomus hamılelıkte ama benım reglmden sonrakı ılk yarıda daha yuksektı suan 1haftadır dusuk cıkıyo.sankı gelıcek gıbı sancım var ama bısey yok umarım ılacsız gelır bu ay bebıs olmasada sadece regl oldum dıe sevınebılırım.ooof of ne zormus pkolu olmak

cnm vucut ısısı kesın bır yöntem değil yanı suanda dr ların kullandıgı bır yöntem değil yumurta takıbı yaptır bencee ben 3 subatta gıdıcem ılk kontrolume

aynı durumdayız canım bende 27 sınde bıttı adetım senınle aynı anda bıtmıs sımdı 5 gun beklıcem sonra test ınsallah ıkımızınkıde pozitif cıkar hıc bellı olmaz canım Allahın işi hic birsey tesaduf degıl bebegımız dunyaya gelecekse gelir zaten oda ayrı bırey sonucta bız vesıle oluyoruz sadece tevekkül etmek lazım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…