Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ınsallah ya hadı bakalım ıkımız ıcınde hayırlısı olsun.aynı gun yapalım testı:)ya yoksa ozaman ne yapcaz ya yınemı sokturuculere kalcaz

allah isteyen herkese bebeğini sağ salim versın inşallahhh :97::97::97::97:

ınsallah canım ya beklemdeyız ıste olursa olur olmazsada neyapalım reglm duzene gırse suan o bıle yetecek bana.metformınıde kullanıoz ama hala bı faydasını goremedm sahsen.

ben de en son 24 Aralıkta adet gördüm 36. gün bu gün ama ne belirti var ne başka bişey herke bu kadar takma kafana diyor ama gerginliğini çeken benim onlar anlayamazlar nasıl ki menopoz döneminde kadınlar sıkıntılı oluyorsa bu da aynı sıkıntı 10 gün daha beklerim gelmezse yine doktora gideceğim y... doktor benimle akraba çıkacak yakında zaten neredeyse ben 2 aydabir doktora kontrole gidiyorum... o da beni görür görmez dosyaya bakmadan en son şunu demiştik diye konuşmaya başlıyor artık...

bicim sen bebek tedavisi oluyor musun şuanda.. benim de bugün 36. günüm. son adet 24 aralık.. serophene+ovitrelle iğne kullandım.. bakalım. pazartesi gdeceğim doktora..

kızlarrrr ben geldimmmmm nassınızz.gözlümü aldım ama süper yapmış adam çok güzel inceltmişş şimdikiyel arasında dağlar kadar fark varr.biraz alışveriş yaptımmmmm bide kendime yemek ısmarladımm oraya bak şuraya bak derken saat bu oldu.göz altlarımda yağ bezeleri var onun için etkili bi krem arıyorum ama kozmetik ürünlerinin bol olduğu yerlerde kafam karıştı alamadım yaa.

bicim sen bebek tedavisi oluyor musun şuanda.. benim de bugün 36. günüm. son adet 24 aralık.. serophene+ovitrelle iğne kullandım.. bakalım. pazartesi gdeceğim doktora..

ben 3 yıl tedavi için belara kullandım doğum kontrol hapı onu bıraktıktan sonraki son adetim 24 aralıktı yani henüz tedavi görmüyorum doktor hormonlarımın kendi kendine çalışmasını görmek takip etmek için 3 ay hiç ilaç içmememi söyledi ondan sonra tedaviye geçecek...
umarım pazartesi günü doktorundan iyi haberlerle dönersin..

ne iyi yapmışsın iyi gelmiştir alışveriş yapmak, dolaşmak değişiklik...
yağ bezesi için krem hiç kullanmadım ama bi araştırayım internetten bende de 2 aydır yağ bezesi var tek 1 tane ama önceden hiç olmazdı ben de kullanırım bulursak...:13:

reyhancım; rezene, avokado ve buğday yağı kullananlar varmış gözaltı bölgesine yağ bezesi için....
sen dermatoloğa gittiğinde onun verdiği ilacı kullansan daha doğru bence sen bilirsin genede...

Kızlar bence bu yag bezelerının olsmasının bır nedenıde goz altına uygulanan fondoten ve goz altına uygun olmayan kapatıcılar.bunlarada dıkkat edelıııım.

Kızlar bence bu yag bezelerının olsmasının bır nedenıde goz altına uygulanan fondoten ve goz altına uygun olmayan kapatıcılar.bunlarada dıkkat edelıııım.

kesinlikle katılıyorum hep iyi kalite marka kullanın makyaj yaparken.. bir de sonrasında cildi yıkamak gerekli, yağlı ciltte daha çok oluyor bu yağ bezeleri...

ya ben aslında kalitesiz bişey kullanmam ama.loreal alırdım hep yada avon.ama cildim çok yağlııı.o yüzden olabilir bende baya var çok belli olmuyor ama genede beni rahatsız ediyor.bide sigaradanda cildim çok bozuldu

güzelliklerr nerdesinizz kimse yazmamışş ohh bu gün pazar ya hepicinizin yanındadır kocişleriniz benmki yokk

valla sabahtan beri buradayım bir sen geldin... benim de kocişim yanımda..bugün midem çok bulanıyor..inşallah o sebepledr..

benım kocısımde playstatıon oynuyordu bıttı fılm ızlıyoruz cekırdek cıtıyoruz :) barıstır yani

güzelliklerr nerdesinizz kimse yazmamışş ohh bu gün pazar ya hepicinizin yanındadır kocişleriniz benmki yokk

merhaba
benim kocam evde bu gün de yeni girebildim nete
herkesler iyi mi nasılsınız kızlar....
sabahtan temizlik yaptım ancak oturabildim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…