benım kocısımde playstatıon oynuyordu bıttı fılm ızlıyoruz cekırdek cıtıyoruz :) barıstır yani
güzelliklerr nerdesinizz kimse yazmamışş ohh bu gün pazar ya hepicinizin yanındadır kocişleriniz benmki yokk
anemmm kismeciklerde yokk canım sıkıldı çokk yaa nerdesinizz.gene bu hafta yalnızım off eltim gene annesine gitti daha 2 gün önce gelmiştii napayım ben yaaa bu gurbet çokk sinirrr.annemii istiyorummmmmmm
arkadaşlar benım farlutal bıterlı 10 gunu geçti hala adet olamadım malesef...çok düşünuyorum acaba ondanmı bide hamıle olabılırmıyım acaba sabaha karşı mıdem bulanıyo pskolojikte olabılır tabı halsızlık ısteksızlık var 2 gundur valla.ama bu kadar tedavı gorenler var ben daha tedavıye başlamadan hamıle kalmam ımkansız sanırım.yamacımdakı ınsanlar 2 bebeğine hamıle kaldı bende hala tık yok.allahım sen hayırlısını ver nedim çaresızım
başımdan geçeni anlatayım geçen ay buna benzer bir durum oldu.. adetim 7 gün geçti doktora gittim. doktor da kan testine bakmadı ultrasonda yok birşey dedi. verdi söktürücüyü.. ben de kullandım baya geçti yine gittim doktora adet olmayınca.neredeyse bir sonraki adet olmam gereken tarih geliyordu.. yani 54. günü falandı..betahcg de değerlerm yüksek çıktı.. ama sat a göre 7 haftalık olmam gerekiyordu ama değerler 3 haftalık gibiydi..ultrasonda bile görünmedi düşük yaptım..benimki geç döllenmeydi. hatta o geciken tarihimden sonraki bir gün döllenme ihtimali bile var.böyle ilginç birşeydi..hayatımda ilk kez adet gecikmesi yaşadım geçen ay.. sonra da bu ay serophene+çatlatma iğnesi bugün gidiyorum kan testine..iğnemin 16. günü bugün..
tünaydınn kızlarr minietek ben çalışmyyorum ama bendede inanılmaz bir bunalım var bugünn sinirlerim gergin annemler gelemiyorrrrrr uzaklık çok kötü bişeyyy.ve bu bana artık bir karar aldırdııı.okuycammmmmmm.başörtüsü sebebiyle kazandığım halde okumamıştım ama bu sene çok sıkı çalışıp seneyedeaynen.seneye össye giricemm.bu böyle olmayacak çünkü yapayalnız kaldımmmmmmmmmmmmmm.kimsem yok delircemm nerdeysee.heleki eltimiinn zırt bırt 5 dk mesafede annesine gitmesi beni çok yıpratıyo.kıskançlıkmı bu?
canım klmoen kilo ya da başka bir yan etki yaptımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?