Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

güzelliklerr nerdesinizz kimse yazmamışş ohh bu gün pazar ya hepicinizin yanındadır kocişleriniz benmki yokk

reyyancım arada girdim ama kimsecikleri göremedim eeee nasılsınız bakalım ne var ne yok bende biraz önce dışarı çıktım şimdi girdim eve öle biraz geziyim dedi evde otur otur olmuorkiiiiiiiiiiii

anemmm kismeciklerde yokk canım sıkıldı çokk yaa nerdesinizz.gene bu hafta yalnızım off eltim gene annesine gitti daha 2 gün önce gelmiştii napayım ben yaaa bu gurbet çokk sinirrr.annemii istiyorummmmmmm

anemmm kismeciklerde yokk canım sıkıldı çokk yaa nerdesinizz.gene bu hafta yalnızım off eltim gene annesine gitti daha 2 gün önce gelmiştii napayım ben yaaa bu gurbet çokk sinirrr.annemii istiyorummmmmmm

çok haklısın canım bizimkiler bana yakın gurbet çekmiyorum ama çekenlere nasıl zordur anlayabiliyorum
:2:

bende de ergenlikten beri polikistik over hastalığı var. evlenmeden önce uzunca bi süre doğum kotrol hapları kullandım adetimin düzene girmesi için.evlendikten sonrada 6 ay kullandım.ilacı bırakalı 1 yıl olucak.hamile kalmak için 5 aydır tedavi görüyorum. sonuç hep negatif.her ay adet dönemini beklemek stress yarattı artık.klomen kullanıyorum yumurtalar oluşuyor doktorum 2 kez yumurta çatlatma iğneside yaptı buna rağmen sonuç hep olumsuz oldu.bundan sonraki süreçte doktorum neler uygulayacak merak ediyorum...

arkadaşlar benım farlutal bıterlı 10 gunu geçti hala adet olamadım malesef...çok düşünuyorum acaba ondanmı bide hamıle olabılırmıyım acaba sabaha karşı mıdem bulanıyo pskolojikte olabılır tabı halsızlık ısteksızlık var 2 gundur valla.ama bu kadar tedavı gorenler var ben daha tedavıye başlamadan hamıle kalmam ımkansız sanırım.yamacımdakı ınsanlar 2 bebeğine hamıle kaldı bende hala tık yok.allahım sen hayırlısını ver nedim çaresızım

başımdan geçeni anlatayım geçen ay buna benzer bir durum oldu.. adetim 7 gün geçti doktora gittim. doktor da kan testine bakmadı ultrasonda yok birşey dedi. verdi söktürücüyü.. ben de kullandım baya geçti yine gittim doktora adet olmayınca.neredeyse bir sonraki adet olmam gereken tarih geliyordu.. yani 54. günü falandı..betahcg de değerlerm yüksek çıktı.. ama sat a göre 7 haftalık olmam gerekiyordu ama değerler 3 haftalık gibiydi..ultrasonda bile görünmedi düşük yaptım..benimki geç döllenmeydi. hatta o geciken tarihimden sonraki bir gün döllenme ihtimali bile var.böyle ilginç birşeydi..hayatımda ilk kez adet gecikmesi yaşadım geçen ay.. sonra da bu ay serophene+çatlatma iğnesi bugün gidiyorum kan testine..iğnemin 16. günü bugün..

inanmıyorum ya doktorlarada guvenılmıyo artıkk..benım adetlerım genelde gecıkır düzensiz olur umutlanmıyorum onun için.ama bir arkadaş daha söktürücüden 20 gun sonra hamıle olduğunu oğrenmiş ona kafam takıldı umutlnadım bıraz.akşama test yapıcam bakalımmm.ama yıne tek çizigiyı göreceğimden yapmakta istemıyorum ne kadar oldu canım evleneli sana?inş en kısa zamanda tekrar hamıle kalırısn

kızlarr bunalımdayımmmmmmm şuanda hiç çalışmak istemiyorummmm

dün bütün gün temızlık yaptımm bugün gelip yine çalış insanlarla uğraşşş

tam pazartesi sendromuuu

cumartesileri çalışmasam bariiii

offf bunaldımmmmmm valla bunaldımyaaa

günaydın kızlarrr...bugün evdeyim!

doktorum programını izliyormusunuz? hormonlar, kilo, insülin direnci vs vs

tünaydınn kızlarr minietek ben çalışmyyorum ama bendede inanılmaz bir bunalım var bugünn sinirlerim gergin annemler gelemiyorrrrrr uzaklık çok kötü bişeyyy.ve bu bana artık bir karar aldırdııı.okuycammmmmmm.başörtüsü sebebiyle kazandığım halde okumamıştım ama bu sene çok sıkı çalışıp seneyedeaynen.seneye össye giricemm.bu böyle olmayacak çünkü yapayalnız kaldımmmmmmmmmmmmmm.kimsem yok delircemm nerdeysee.heleki eltimiinn zırt bırt 5 dk mesafede annesine gitmesi beni çok yıpratıyo.kıskançlıkmı bu?

hiç sanmıyorum kıskançlık olduğunu

ben yakın olduğum halde ayda 1 belkı 2 defa gidiyorumm hem koşuşturmadan

hemde annem bekarken işte evleneceğim zaman ayda 1 kere gelceksin daha fazla gelim diye eşinle tatsızlık yaşarsanız ben üzülürüm demişti

ama sık gitmememin sebebi hem koşuşturma hemde biz gidince kadın bir sürü uğraşıo yemektı falan bir de tektek gitmiyoruz toplanıp kardeşler eşleri çocuklar falan
evet cnm bunaldım valla ya kocam da bencil biri olduğundan daha da yoruyo beni hayat

Son düzenleme:
ahh benim annem yakın olucakk kesinliklenn her hafta giderim.sizi anlıyorum sonuçta çalışıyosun doğru.ama benim annemi bırak kimsem yok burdaa.
ahh eşlerr eşler hepmi böle bilmenkii...haşlama yapmıştımm düdüklüüü bummmmmm heryer battı akşama kadar mutfaktayımm bacılarr

hiç yoktan iş çıktı desene
ben almadım bile korkumdan hiç kullanmadım annemde kullanmıyordu
ama kızkardeşim bütün yemeklerı onda yapıo nerdeyse
kullanmaya alışmayı isterdim ama kolaylığı için...

Arkadaşlar ben 19 yaşındayım bekarım. 5ay önce hastalanmalarım gec olduğu için doktora gittm pko teşhisi konuldu yaklaşık 9cm büyüklüğünde ama zararsız bi kitle ilaç tedavisi gördüm bi işe yaramadı çarşamba günü ameliyat oldum kapalı dediler ama acık olmusum cunku kist tüpümün yanındaymıs allaha sükür hiçbişeye zarar gelmedi ama benim iyileşme dönemim nekadar sürer sonucta genc kızım .s spor yapmak istiyorum hala idrarımı yaparken kasıklarımda ağrı war rahat bırakamıorum. we dikişi gördüm sinirlerim bozuldu.. korkuyorm stresliyim olan warsa bana bilgi verebilirmi

merhaba herkese nasılsınız kızlar? temizlik yaptım camasır ütü derken anca oturabıldım oglende babaannemle dedem geldı onlara yemek yaptım agırladım..

reyyan benım annemde bana ıkı cadde yakın 2 haftadır gorusmuyoruz esım bana dedıya kuzenıme gıtmek ıstedımde cok gıdıyorsun o tarafa dıye cok agırıma gıttı gıtmıyorum onun ıcın anneme hastaymıs oda ama dun dedım yarın annemgıle gıdelım hıc gıtmıyoruz dedım haftaıcı gideriz dedi ertelıyormu aceba nıye oyle dedı kafama bu takıldı bu defada..

reyyan cok zor ınan evlılıgımın 4. ayı sızdede bu aylarda esler arasında boyle bır catısma olurmus baskın taraf olmaya calısırmı ıkı tarafta benım aılem senın aılen gibi.. ne zaman gecerse bu sendrom

bu arada hala adet olmadım ama zaten pko oldugum ıcın 2 ayda bır adet oluyorum hamıle olup olmadıgımı anlayamam ama akıntım oluyor kızlar bırde sabah kalktıgımda bogazım agrıyor sol kulagım tıkalı göğüslerimde büyüdü inş. hamileyimdir

canım klmoen kilo ya da başka bir yan etki yaptımı?

yok canım bende bi yan etki göstermedi hormon ilaçları iştah açar dediler ama diyetisyene gittiğimiçin benim iştah varsada listeye uyduğum için bi değişiklik olmadıı....

nihalitecim daha yenisin canım alışma ve tanışma süreçlerindesin gerçi bizde yani 1 2 senelik evlilerde öyle evlilik 5 senede ancak otururmuş oturmasına yardımcıda tabiki bebikk.Rabbim isteyen herkeze nasip etsinn inşallah.

bende temizlik yaptım mutfağım ışıl ışıl oldu temizlik yapınca içimmmm bi rahatlıyorkii.çamaşırr yıkadımm 4 postaa ayy heryer çamaşırr doluuu.eşim gene kızacakk böööwww.topiğimiz ne kadar sakin bu aralarr.herkez beklemede herhaldee.
mide yanması neden olur kızlarr öyle ağır bişeyde yemedim ama resmen cayır cayır yanıyor yaaa napmalıyımmmm:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…