bir yudum süt içç iyi geliyorr...ağır bişi yemediysen üşütmüşsündürr dikkat et...ayağını giyinn..nihalitecim daha yenisin canım alışma ve tanışma süreçlerindesin gerçi bizde yani 1 2 senelik evlilerde öyle evlilik 5 senede ancak otururmuş oturmasına yardımcıda tabiki bebikk.Rabbim isteyen herkeze nasip etsinn inşallah.
bende temizlik yaptım mutfağım ışıl ışıl oldu temizlik yapınca içimmmm bi rahatlıyorkii.çamaşırr yıkadımm 4 postaa ayy heryer çamaşırr doluuu.eşim gene kızacakk böööwww.topiğimiz ne kadar sakin bu aralarr.herkez beklemede herhaldee.
mide yanması neden olur kızlarr öyle ağır bişeyde yemedim ama resmen cayır cayır yanıyor yaaa napmalıyımmmm:84:
wawcık hoşgeldinnnn bebeğimmm diyetisyenedemi gidiyon senn maşallah kızzz.özelmi sskmı?bende düşünüyomda ondannn şeyettirdimmmm
kızlarrrrr sabaha rahim filmimm varrrr...şimdiden elim ayağımm esiyorrr dua edinn....
canım Allah yardımcın olsun anestezi ilemi cektırceksın filmi? sonra bıze gelısmelerden haber verirsin demi?
kızlarrrrr sabaha rahim filmimm varrrr...şimdiden elim ayağımm esiyorrr dua edinn....
ben de sonuç negatif.. hamile olduğum ay dışında 2. adet gecikmem.pcos bende etkisni göstermeye başladı..ben kilo vereyim spora diyete asılayım artık iyice...
sağoll canımmmmyok anestezisizzzz...gelebilirsemm yarınn gelir yazarım sizedee....şimdi çıkıyorumm hepinizi öpüyorummmmm.....
Kızlaaar cok bunaltıyorum kendımı bazen yat kalk bebek degıl esımle konumuz ama benım kafamda sureklı bu var yasamımı nerdeyse her konuda buna endesledım suan grıbım dr. Gıdeyım dıyorum ya rontgen ısterlerse arkadaslarla toplanıyoruz ıcıyolar bende ıceyım dıyorum ama sonrada ya bebek varsa kafam cok doldu su bır ayda ya evde temızlık yaparken bıle dıkkat eder oldum.yarın testı yaparım sonrada kapatıcam artık bu konuyuda kendı kafamda.
Ya benım 1.65 boy 52 de kılo ben neyapayımda duzelsın bu reglım kılo var verelım yumurtalıklar duzelır dıyonuzda ben neyapayııım¿ Yıne gecıktı 27snde olması gerekıyodu cıldırcam valla artık cok sınır oluorum ya.... Yarın test yapıcam ama emınım yıne tek cızgı cıkar nefret edıyorum su testlerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?