Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

slmm kızlarr hepinize iyi akşamlarrr nasılsınızzz??...ben gelmeyeli 10 sayfayı doldurmuşsunuzzz ama inanın okuyamıcammm..sondan 2...3 sayfayı okudum..bunalım demişsinizzz...aynennn ama ben harbi harbi bunalıma giriyorumm..inanın kafamı yataktan çıkarmak istemiyorummm...sebep çocuk diyememmm...aynı genel sorunlarrr...bende çevremdenn uzağımm bu sorunu aşamadım daha..off ne bilem işte....

eeeeeeee ne var ne yokkk..değişik bişiler varmı???

wawcık hoşgeldinnnn bebeğimmm diyetisyenedemi gidiyon senn maşallah kızzz.özelmi sskmı?bende düşünüyomda ondannn şeyettirdimmmm

bir yudum süt içç iyi geliyorr...ağır bişi yemediysen üşütmüşsündürr dikkat et...ayağını giyinn..

herşey olabilir reyyancım...soğan bile dokunuyor bazen.

bu arada metformini aksatmıyorsun değilmi?

wawcık hoşgeldinnnn bebeğimmm diyetisyenedemi gidiyon senn maşallah kızzz.özelmi sskmı?bende düşünüyomda ondannn şeyettirdimmmm

hoşbulduk canım benimm...gitmediğimbişi varmıki bu yaşakadar bi dişçiye gittim çook sağlıklıyım diye övünürkennn şimdi gitmediğim doktor kalmadııı...özell ssk karşılamadı...ayda 100..anacımm ben gidiyorummda bende öle çook kilo varki ondangidiyorumm sende ne kadancıkkilo varr neye gidicennn...bak ben o yakadayken geçen senin dediğin medıkal park fatihegidiyordumm...ama senin diyetisyenlik kilon var...evde kendinde verirsinnn onu...

kızlarrrrr sabaha rahim filmimm varrrr...şimdiden elim ayağımm esiyorrr dua edinn....

bende bunalımdayım kızlar herhalde bu aylar bunalım ayı evliliğin oturması için cok beklıcem daha anlasılan cok zor bir sanatmıs bu evlilik Allah yardımcımız olsun inş. bebek suan gundemımde degıl benım baska sorunlar cıkınca ınsan pkoyu onemsemıyor pek..

canım Allah yardımcın olsun anestezi ilemi cektırceksın filmi? sonra bıze gelısmelerden haber verirsin demi?

sağoll canımmmmyok anestezisizzzz...gelebilirsemm yarınn gelir yazarım sizedee....şimdi çıkıyorumm hepinizi öpüyorummmmm.....

ben de sonuç negatif.. hamile olduğum ay dışında 2. adet gecikmem.pcos bende etkisni göstermeye başladı..ben kilo vereyim spora diyete asılayım artık iyice...

ben de sonuç negatif.. hamile olduğum ay dışında 2. adet gecikmem.pcos bende etkisni göstermeye başladı..ben kilo vereyim spora diyete asılayım artık iyice...

geçmiş olsun canım pkonun düşmanı kilo kiloyu verdikçe adet düzene girip yumurtlamada normale dönüyormuş.spor yapmak güzel ama bazı bünyeler spor yaptıgı halde yavaş veriliyor

Ya benım 1.65 boy 52 de kılo ben neyapayımda duzelsın bu reglım kılo var verelım yumurtalıklar duzelır dıyonuzda ben neyapayııım¿ Yıne gecıktı 27snde olması gerekıyodu cıldırcam valla artık cok sınır oluorum ya.... Yarın test yapıcam ama emınım yıne tek cızgı cıkar nefret edıyorum su testlerden.

Kızlaaar cok bunaltıyorum kendımı bazen yat kalk bebek degıl esımle konumuz ama benım kafamda sureklı bu var yasamımı nerdeyse her konuda buna endesledım suan grıbım dr. Gıdeyım dıyorum ya rontgen ısterlerse arkadaslarla toplanıyoruz ıcıyolar bende ıceyım dıyorum ama sonrada ya bebek varsa kafam cok doldu su bır ayda ya evde temızlık yaparken bıle dıkkat eder oldum.yarın testı yaparım sonrada kapatıcam artık bu konuyuda kendı kafamda.

sağoll canımmmmyok anestezisizzzz...gelebilirsemm yarınn gelir yazarım sizedee....şimdi çıkıyorumm hepinizi öpüyorummmmm.....

wawcım bu ay bebek olmazsa bende rahim filmi çektiricem ve çok korkuyorum yarın nete girersen ayrıntıları yazarsan çok sevinirim bende anesteziyle çektirmeyi düşünüyorum eğer pek korkulacak bişey yoksa bende anestezis çektiririm yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

bunaltma kendini işin diger yönünden bakmayıda dene.Allah kısmet ederse herşey olur hayırlısını dile bence.isyan ettikçe kötü şeyler olur.Vardır Allahın bir bildigi de ve sabırla bekle inşllh herşey güzel olur senin için

canım senin kilonda birşey yok pko hsatlarının çogu kilolu oluyormuş zayıflar için kilo verin denmiyor zaten:)senin kilon normal.pko içinde tedavini ol doktoru ihmal etme.kilolular içinde kilo vermek iyi geliyormuş bu hastalık için onu belirtmiştim.Allah şifalar versin sanada

wawcımm insallah yarın snein için hayırlısı olurr inşallah bunu söylemek garip gelebilir ama ben böle düşünüyorum sırf tıkanıklıktan olmuyordurda açılınca bebeğine kavuşursunnnn.

biricik ablacım aksatmıyorum artık iki tane almaya başlıycam hele bi annemler gelsin gitsin.normale göre bu 30unda olmam lazımdı regl ama hala bişey yok normal değilizz nede olsaa

tuanaycımm üzülmee diycemm olmayacak biliyorumm çünkü bu hastalık zaten bizi çok hassas yapıyor elimizden geldiğince hep pozitifolmaya çalışalımm.inşallah gebesindirrr.

cimekacım adetlerin düzenliydi sanırım senin merak ettiğim bişey var hani biz çok düzensiz oluyoruz o yüzden çok stresli oluyoruz ya sende pkolusun ama adetler düzgünn sende çok stresleniyomusunnn

kızlar stres bizim düşmanımız yapmayın kendinizi yıpratrsıınız hayata biraz daha olumlu bakalım ben burda bunları okudukça gerçekten çok üzülüyorum tabi bende dahil hepimiz ya olmazsa diye düşünüyoruz ama herşey nasip kısmet rabbim bize anneliği layık gördüyse zaten olur sabır herşeyin bi zamanı var demekki bende stres çok yaparım ama bu ay biraz daha rahat olduğumu düşünüyorum ben tedavimin 2. ayında o kadar stere girdim ağla ağla kendimi yıprattım dra kontrole bi gittim kocaman bi kist oluşmuş drumda durumun farkında sen stresten hamile kalamıyorsun dedi kendine sıkıntı yapıyorsun dedi bu ay rahatım bu ay düşünmücem inş. hayırl haberler veririm tabi hepimizin hayırlı haberler vermesini isterim inş.

Ya hadı bu ay takmıycam dıyorum olursa olur olmazsa olmaz dıyorum ama bı bakıyorum kendımı yıne bebek dusunurken buluyorum hergece ruyama gırıyo ya bekarken hıc takmıyodum pkoyu ıcıyodum dogm kntrol haplarını heray tıkırında gelıyodu su 6 aydır her ay sokturucu kullanıyorum nerdeyse artı her gecıkmede acaba varmıdır bısey demekten kendım sıkıldım.garıbım esımde her ay alıo o testlerden ama bıturlu mujdeyı veremıyorum.sogan kurunude yaptım bende o bıle ıse yaramadı.en azından su reglm duzene gırseydı ınanın cok stres yapıo kendımı coook sis hissediyorum.kızlar dua edin emi yarın su cıft cızgıyı goreyım hayırlısıyla.hepımıze en acılınden sıfa versın allahım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…