Kızlaaar cok bunaltıyorum kendımı bazen yat kalk bebek degıl esımle konumuz ama benım kafamda sureklı bu var yasamımı nerdeyse her konuda buna endesledım suan grıbım dr. Gıdeyım dıyorum ya rontgen ısterlerse arkadaslarla toplanıyoruz ıcıyolar bende ıceyım dıyorum ama sonrada ya bebek varsa kafam cok doldu su bır ayda ya evde temızlık yaparken bıle dıkkat eder oldum.yarın testı yaparım sonrada kapatıcam artık bu konuyuda kendı kafamda.
kızlarrr günaydınnnnnn gününüz süperrr geçsinnn
kar yağıyorrr oley oley oleyyy:79::79::79:
wawcımm insallah yarın snein için hayırlısı olurr inşallah bunu söylemek garip gelebilir ama ben böle düşünüyorum sırf tıkanıklıktan olmuyordurda açılınca bebeğine kavuşursunnnn.
biricik ablacım aksatmıyorum artık iki tane almaya başlıycam hele bi annemler gelsin gitsin.normale göre bu 30unda olmam lazımdı regl ama hala bişey yok normal değilizz nede olsaa
tuanaycımm üzülmee diycemm olmayacak biliyorumm çünkü bu hastalık zaten bizi çok hassas yapıyor elimizden geldiğince hep pozitifolmaya çalışalımm.inşallah gebesindirrr.
cimekacım adetlerin düzenliydi sanırım senin merak ettiğim bişey var hani biz çok düzensiz oluyoruz o yüzden çok stresli oluyoruz ya sende pkolusun ama adetler düzgünn sende çok stresleniyomusunnn
reyyancım her zamanki gibi sabırlı ol diyeceğim....dozu yükselttikten sonra zaten çoğu şey yoluna girer diye inanıyorum....çok yıkanmış olabilirsin. çok uzun süre adet olmadın. unutma metformin bir adet söktürücü değil, metabolizmayı düzenleyen bir ilaç. bu sayede adetler düzeliyor.
Kesinlikle karbonhidrat yememeniz lazım. Patates, makarna, pilav, hamur işi, beyaz ekmek!!!
Ya benım 1.65 boy 52 de kılo ben neyapayımda duzelsın bu reglım kılo var verelım yumurtalıklar duzelır dıyonuzda ben neyapayııım¿ Yıne gecıktı 27snde olması gerekıyodu cıldırcam valla artık cok sınır oluorum ya.... Yarın test yapıcam ama emınım yıne tek cızgı cıkar nefret edıyorum su testlerden.
Arkadaşlarben 19 yaşındayım bekarım. 5ay önce hastalanmalarım gec olduğu için doktora gittm pko teşhisi konuldu yaklaşık 9cm büyüklüğünde ama zararsız bi kitle ilaç tedavisi gördüm bi işe yaramadı çarşamba günü ameliyat oldum kapalı dediler ama acık olmusum cunku kist tüpümün yanındaymıs allaha sükür hiçbişeye zarar gelmedi ama benim iyileşme dönemim nekadar sürer sonucta genc kızım .s spor yapmak istiyorum hala idrarımı yaparken kasıklarımda ağrı war rahat bırakamıorum. we dikişi gördüm sinirlerim bozuldu.. korkuyorm stresliyim olan warsa bana bilgi verebilirmi
sanırım aramızda hiç ameliyat olan yok. ya da laporoskopi gibi bir şey. bizim kistlerimize zaten kist denilemez. içi sıvı dolu kesecikler. LH hormonunun tam yüksek olması nede ile yumurtaların her ay çatlamamsından kaynaklanan küçük kesecikler. bilmiyorum senin sorunun aynımıdır...
kızlarrr günaydınnnnnn gününüz süperrr geçsinnn
kar yağıyorrr oley oley oleyyy:79::79::79:
karmıı kız sen avrupa yakasında değilmiydinn nedne burda yağmıyo yavv hava inanılmazz soğuk topluyor herhalde derler ya babanelerimiz
oyyyhh tühh dicemm ama karı sevmem zatennyazıda sevmem nasıl bi insanım benn kendimi aynı şirinlerdki hiç bişey sevmeyen şirin vardıı küççükkennn seyrederdikk yaa ona bensiyomm herhall.dün çamaşır yıkayarak çok iyi etmişim yoksam nasıl kururdu buuu havadaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?