Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlarrr günaydınnnnnn gününüz süperrr geçsinnn

kar yağıyorrr oley oley oleyyy:79::79::79:

canım sen metformin kullanmıyormydun? biliyorum ateş ölçüyorsun ama....diğerini unuttum.
bakın kızlar, ben hiç stres yapmıyorum. diyetime ve spora devam ediyorum. kendime ufak ufak hedafler koydum, adım adım ilerliyorum...ilk önce LH mı düşürücem...ki bende çok yüksek değildi ama FSH dan yüksekdi..... zaten bu kadar takarsanız, stres hormonları devreye girip, olucağı varsa da olmaz.... genelde burda yaklaşık bir yıldır okuduğum tecrübelerde, hiç beklenmedik aylarda oluyor. kadınların kafaları rahat olduğu aylarda sürpriz oluyor.

bakın benim canım çıkıyor, çalışıyorum..saat 19:30 dan önce eve gelmiyorum, sabahın 7 sinde evden çıkıyorum...ama bişeyimi aksatmamaya çalışıyorum. hayatımda bir kez bile olsun, bir şeyi düzgün, tam yapıcam diye söz verdim kendi kendime!!!! aahhh vaaahhh diye diye her ay, gebelik testi almaya kalksam bu işin içinden psikolojik çıkamam! hepimizinkinin saati geldiğinde olucakdır!

reyyancım her zamanki gibi sabırlı ol diyeceğim....dozu yükselttikten sonra zaten çoğu şey yoluna girer diye inanıyorum....çok yıkanmış olabilirsin. çok uzun süre adet olmadın. unutma metformin bir adet söktürücü değil, metabolizmayı düzenleyen bir ilaç. bu sayede adetler düzeliyor.
Kesinlikle karbonhidrat yememeniz lazım. Patates, makarna, pilav, hamur işi, beyaz ekmek!!!

çok tıkanmış......yazıcaktım

ideal kilonun altı da üstü de tehlikeliymiş dedi geçenlerde tvde br doktor...konu pkoydu bu cümleyi söyledğinde..

Son düzenleme:
Gunaydın kızlar bu sabah daha bı ıyı uyandım dun gece koptum resmen:) bırıcık canım metfrmını kullanıyorum vıtamınlerımıde ama gelmıyo yıneeee.neyse bu aksam yapıcam testı ve onumuzdekı maclara bakıcaz.ama ne yastık koyucam belıme nede ates olcucem ugrasmıcam bu ay dedıgınız gıbı vardır bı hayır.

Arkadaşlar ben 19 yaşındayım bekarım. 5ay önce hastalanmalarım gec olduğu için doktora gittm pko teşhisi konuldu yaklaşık 9cm büyüklüğünde ama zararsız bi kitle ilaç tedavisi gördüm bi işe yaramadı çarşamba günü ameliyat oldum kapalı dediler ama acık olmusum cunku kist tüpümün yanındaymıs allaha sükür hiçbişeye zarar gelmedi ama benim iyileşme dönemim nekadar sürer sonucta genc kızım .s spor yapmak istiyorum hala idrarımı yaparken kasıklarımda ağrı war rahat bırakamıorum. we dikişi gördüm sinirlerim bozuldu.. korkuyorm stresliyim olan warsa bana bilgi verebilirmi

sanırım aramızda hiç ameliyat olan yok. ya da laporoskopi gibi bir şey. bizim kistlerimize zaten kist denilemez. içi sıvı dolu kesecikler. LH hormonunun tam yüksek olması nede ile yumurtaların her ay çatlamamsından kaynaklanan küçük kesecikler. bilmiyorum senin sorunun aynımıdır...

benimde aynı sorunum.. hastalanmamamdan kaynaklanan kan pıhtılaşması fala filan ama büyük olduğu için cıkaramamıslar tüpe yakn olduğu için acık oldm..

napalım canımcım...bu hafta evdeyim....netde bakınıyorum işte, bilgi edinmeye çalışıyorum daha fazla..
pko hakkında

kızlarr yaa adetımın 22 ocakta adet olmustum bıtmıstı kaç gündür bir şey yoktu şimdı yıne bir miktar kan geldiii ne oluyoo yaa bana böyle şeyler olmazddııı

merhabaa cancazzlarımm ne kadar soğuk bir gün yaaa.markete çıkmam lazım ama donuyorumm.haftaya annemler geliyorr teyzemlerle oleyy cümbürcemaat çolukçocukk doluşcaklar eve bi hafta kalıcklr bende onlarla düzceye gidicem.kardeşim 22sinde askere gidicemne zaman büyüdüde askerlik olduu yaaaa.bu ay annemlerdeyim yanii 3 hafta kalmayı düşünüyorum çok bunaldım çünküüüü.babişimde öslemişş beniii annemde zaten yeni ameliyatlı gidemde büyük bi temizlik yapim onaa.

karmıı kız sen avrupa yakasında değilmiydinn nedne burda yağmıyo yavv hava inanılmazz soğuk topluyor herhalde derler ya babanelerimiz

kız sabah 8-8,30 da yağdı cnm sen o zaman sıcasık yatağındaydınn görmedinn

avrupayakasındayım

Son düzenleme:
oyyyhh tühh dicemm ama karı sevmem zatennyazıda sevmem nasıl bi insanım benn kendimi aynı şirinlerdki hiç bişey sevmeyen şirin vardıı küççükkennn seyrederdikk yaa ona bensiyomm herhall.dün çamaşır yıkayarak çok iyi etmişim yoksam nasıl kururdu buuu havadaaa

kız ben de dün ve pazar günü varya sıl süpür mahvoldum dun gece 11,30 a kadar yıne sildim pazar günü butun gunum temızlıkle gectı bızım alman kurdumuzu eve almak zorunda kaldık ya dün sabah son cıktı evden tabıı akşamınaa çamaşır sularıyla sildim süpürdüm

uykum geldııııııııııı

yohh yaa ben korkarımm hayvanlardann çok evime değil sokakta bile sevemem.balık bile sevmem.eşimde hastaa tam manyakk boyum kadar köpek alırımda sen istemiyosun diyokıyameti koparırım vallaaaaa.ayyy beni kopardı zatennn güya öyle bir geçer zamanki yi seyretmiyor o akşam bendedir tv.facede onunla ilgili paylaşım yapmışşşş koptumm g
ülmektenn güya izlemiyoduuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…