merhabalar ben 16 yaşındayımm adetlerim çok düzensi kahverengi akıntı geliyo ara ara kanama oluyo anlıyacağınız ok düensiz 2 3 kez hormon testi yaptırışım hep normal demişlerdi ama intenete biraz araştırınca lh ın yüksek olduğnu gördü birde size sorayım dedim
hormon değererim
free T3 3,01
free T4 1,14
TSH 2,21
FSH 3,36
LH 11,14
Estradiol 76,59
Prolaktin 29,4
Progesteron 5,16
Testestron 0,4
lütfen yardımcı olun endokrin bölümünden randevu almaya kalktım 1,5 ay sonraya randevu veriyolar
bende de ergenlikten beri polikistik over hastalığı var. evlenmeden önce uzunca bi süre doğum kotrol hapları kullandım adetimin düzene girmesi için.evlendikten sonrada 6 ay kullandım.ilacı bırakalı 1 yıl olucak.hamile kalmak için 5 aydır tedavi görüyorum. sonuç hep negatif.her ay adet dönemini beklemek stress yarattı artık.klomen kullanıyorum yumurtalar oluşuyor doktorum 2 kez yumurta çatlatma iğneside yaptı buna rağmen sonuç hep olumsuz oldu.bundan sonraki süreçte doktorumneler uygulayacak merak ediyorum...
kızlar dr dan geliyorumm bugun 11, gun yumurta yok henüz dedi cuma yıne gıdıcemm
kızlar dr dan geliyorumm bugun 11, gun yumurta yok henüz dedi cuma yıne gıdıcemm
yohh yaa ben korkarımm hayvanlardann çok evime değil sokakta bile sevemem.balık bile sevmem.eşimde hastaa tam manyakk boyum kadar köpek alırımda sen istemiyosun diyokıyameti koparırım vallaaaaa.ayyy beni kopardı zatennn güya öyle bir geçer zamanki yi seyretmiyor o akşam bendedir tv.facede onunla ilgili paylaşım yapmışşşş koptumm g
ülmektenn güya izlemiyoduuuuuuuuuuuuuu
inşallah cuma gününe kadar yumurtan oluşur canım peki yumurta oluşmayınca kist mi oluşuyor
canımcım öyle görünüyorki sende bizlerdensinn ama nasıl norlam dedi dr ların bilemiyorum lh fshden yüksek olunca pko teşhisi konuluyor ama ultrason muayenesi oldunmu gördümü dr?sen genede bibuçuk ay sonra bile olsa endokrin bölümünden al sıranı.ama bence dr nuda değiştir tanı koyamaması hiçde normal değil yaşın küçük belki düzensiliği ona bağlamıştır ama.bu işin peşini bırakma ilerde sıkıntı çekeceğine şimdiden tedavilerine başlatamammı bebeğim
ultrason da çektirdim deflarca en son temmuzda gitmiştim hemen bu hafta içinde bi daha gidicem bide hormon testleriin illa adet zamanında mı yapılması gerekiyo
Kızlar testı yaptım ama yıne bebıs yokyarında farlutalı alayım yıne daha fazla bekleyemıycem bıan once baslayım klomene.
pkoda adet düzensizligi oldugunda ve yumurta oluşmayınca kist miktarı ya artıyomuş yada büyüyormuş
üzülmetedavine devam et
güzel haberlerini alalım inşallah bize de umut olsun :)
ben bu ay sıramı savdım sızden guzel haberler beklıyorum.en cokta ne zoruma gıdıyo bılıyomusunuz esım banyonun onunde beklıo ve ben otestı yaptıktan sonra hep suratım asık cıkıyorum..neyse daha tedavının basındayım bakalım klomenle neler olucak.subatta da olmazsa bı kac ay bırakıcam herseyı.
geçmiş olsun canım, inşallah hayırlı haberler alırsın
biricik yaa dün doktora gıttım tam adetın 11, günüydü ve yumurta yok dedi acaba yıne kendı dr umamı gıtsem cuma gününü bekleyıp yıne yakınımdakı dr a mı gıtsem
yumurtam acaba olması ıcın ne yapmam lazımmmmmmm
dr hiç bir ilacı kullanma dedi glifor ve folıcplus dısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?