Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım 1,5 aydır kullanıyorum daha ve son 2 aydır farlutalle oldum ondan önce hep düzenlıydı 1,60
72,5 kilom 74 den ındım 1,5 ayda dahada verıcem inşallah uğrasıyorum

kızlar inanılmaz! Defne Joy ölmüş!!!! Şok içindeyim!

yazık ufacık bebişine!!!! allah rahmet eğlesin....

canım 1,5 aydır kullanıyorum daha ve son 2 aydır farlutalle oldum ondan önce hep düzenlıydı 1,60
72,5 kilom 74 den ındım 1,5 ayda dahada verıcem inşallah uğrasıyorum

canım 1,5 ay daha neki? bence hiç farlutal kullanma. bak bi bakalım bu ilaç adetini nasıl düzenliycek. bence 15-16 kg mutlaka vermen lazım. doktorun bunu sana söylemedimi? kilo verince bizim gibi hastalarda zaten adet düzenlenip yumurta oluşuyor! bence kilo vermeden umutlanma canım, hele ki bu ilaca daha yeni başlamışken....bak ben açık açık söylüyorum sana. bende 1.61 cm yim, yani nerdeyse aynı boydayız. 58 kg yum, doktorum hala 3 kg daha ver diyor. KESİNLİKLE KARBONHİDRAT TÜKETMİYORUM! LH ancak böyle düşüyor, sende ne kadardı?

EVET CNM BENDE ŞİMDİ ÖĞRENDİMM ÇOK ÜZÜLDÜM VE İNANAMADIM

bunlar gecen ay adet gecıkmesınde yapılan

tsh 2.46
fsh 4.95
lh 11.04
prl 17
e2 54

bunlarda

bu ay farlutalle adet olusumun 3, gunu yapılan

lh 4,67
fsh 5,44
e2 31,96
progesteron 0,45
prolaktın 25,86

evet cnm zaten kilo almaya müsaitin bir de çok hareketsızım işim dolayısıyla ama spora başlıcam
ve kilo vericem kesınlıkle evlendıkten sonra 11-12 kılo aldım

hhıımmm evet LH ın FSH dan düşüktü senin hatırladım şimdi. ama bence kendine 5-6 ay daha ver. kilonu kontrol altına al...sonra baktın yumoş yok, doktorun da mutlaka klomene başlıyalım diyecektir. bence o yüzden glifora daha devam et dedi. için rahat edicekse gir öteki doktorada...gerçekten daha çok erken canım. ben Ağustostan beri glifor kullanıyorum, adetim düzenlendi, kilo verdim birde. ben öyle zırt pırt doktora gitmiyorum, ayda 1 endokrine gidiyorum sadece. 2 ay sonra tekrar hormon testi yapıcam. o zaman yumurtluyorummu gerçekten ona baktırıcam. kendi kendimi deli edersem, hiç omaz bu iş diye düşünüyorum. benim yaşım 32 bak, siz galiba hepiniz benden çok küçüksünüz...daha çookkkkk vaktiniz var.

hhıımmm evet LH ın FSH dan düşüktü senin hatırladım şimdi. ama bence kendine 5-6 ay daha ver. kilonu kontrol altına al...sonra baktın yumoş yok, doktorun da mutlaka klomene başlıyalım diyecektir. bence o yüzden glifora daha devam et dedi. için rahat edicekse gir öteki doktorada...gerçekten daha çok erken canım. ben Ağustostan beri glifor kullanıyorum, adetim düzenlendi, kilo verdim birde. ben öyle zırt pırt doktora gitmiyorum, ayda 1 endokrine gidiyorum sadece. 2 ay sonra tekrar hormon testi yapıcam. o zaman yumurtluyorummu gerçekten ona baktırıcam. kendi kendimi deli edersem, hiç omaz bu iş diye düşünüyorum. benim yaşım 32 bak, siz galiba hepiniz benden çok küçüksünüz...daha çookkkkk vaktiniz var.

kilo vermek ilk hedefim yine spora başlıcam acaba endokrınolojiye gitsemmi ??

inşallah en kısa zamanda gebe kalırız hepimiz ve sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi

kilo vermek ilk hedefim yine spora başlıcam acaba endokrınolojiye gitsemmi ??

inşallah en kısa zamanda gebe kalırız hepimiz ve sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi

kesinlikle bir endokrin uzmanına git. benim gittiğin doktorun yanında birde diyetisyen çalışıyor, hemen onunla birlikte tedavi edelim seni dedi. ve PKO ya göre diyet verdiler bana.

inşallah canım, hepimiz için dua ediyorum.

kime gittin cnm tahliller yapıldımı ne zaman başladın kaç kilo verdin

kime gittin cnm tahliller yapıldımı ne zaman başladın kaç kilo verdin

canım ben İzmirde yaşıyorum. sizin çoğunuz İstanbuldasınız sanırım...o yüzden pek işine yaramaz. ama kendisini tavsiyeediyorum.com dan araştırdım ve sende istanbula göre arattır o sayfadan.

Mayıs 2010 da 10 yıllık doğum kontrol hapımı bıraktım, adet olmayınca doktora gittim ve PKO teşhisi kondu. Haziranda hormon testi ve Ağustos 2010 dan beri günde 2000 mg Gligor, her öğlen 1 bebe aspirini ve folik asit kullanıyorum. LH ım çok yüksek değil ama FSH dan daha yüksek. doktorum ilerde daha fazla sorun yaşamadan önce bir çok olabilecek kötü şeyi önleyelim dedi ve o yüzden mutlaka kilo vermemi söyledi. o zaman 63 kg dum ve 5 kg verdim şimdiye kadar. Trioid falan çıkmadı allahtan. insülin direncimde yok. ama glifordan hayatım boyu vazgeçmem
geçen doktoruma da aynı şeyi dedim, zaten vazgeçme kullan dedi....hamile kalırsan, 3. ayına kadar kullandırıcam sonra doğumdan sonra yani bakarız dedi....

sen gayet iyisin kısa zamanda güzel bir araştırma yapıp endokrınolojıye gıdicem tabıı spora da başlıcam bu arada

ay canım ya ama bak ne kadar güzel aslında onun da bu kadar istemesi
bence de şubatta da olmazsa bir süre ara ver ve kafanı da rahatlat stres yapma kendiliğinden olur belki de hiç belli olmaz...

nasıl ya ölmüş çok üzüldüm daha geçen gece izledim dans yarışmasında
...

aman ya sormayın bugün bu yüzden güne çok kötü başladım! :-((((((

kimbilir ne oldu, bu medyaya da artık hiç inanmıyorum. yok akol almış falan....astımı varmış kızcağızın, belki o sebeb oldu...

valla canım kılo yok o yok bu yok ama ne metfrmn kar ettı ne sogan kuru nede hayıt acaba bukadar vahımmı benım durum.defneyede cok uzuldum ya sevıyodum ben onu bıcır bıcırdı.bu arada balık turuna geldık balık tutuyoooz.ızmırde denız buuuuuz.

bende çok üzüldüm defne joy'a hayat bu masal gibi bir varmış bir yokmuş işte...

hala adet olmadım 28inde olmam gerekıyordu ayın 8'inde test yapıcam eger negatifse endokrin uzmanına gitmeyi düşünüyorum 3 ay bekle deneme yap demıstı doktor bana ama beklemıcem 1 ay bekledım negatifse doğru doktora metforminden bahsedicem gittiğim doktorada..

buz ama güneşli en azından.....rast gele valla ne diyim....

kızlarrrrr merhabalarrrr ben bu gün çok geç kalktım gece 4.30da yatmıştım çünkü kalkarkalkmaz babanemiz hastaydı ona baktım sonra eltimde çok kötü yanına çıktım yardım ettim etrafını topladım yemek yedirdim.saat oldu 5 soraaa çarşıya çıktım ve sonunda çamaşır kurutma makinasını aldımmm.yarın getiriceklerçinşallah su bağlantısı olmadan çalışır.bazıları öle çalışıyomuş ben mutfagıma kurucam çünkü su çektirmem imkansızz ama çok mutluyum sonunda aldım yaa gözüm aççıkkk gitmez bu gidişte varya taksitle evi tekrar donatacam 1senelik evliyim ama oturma grubumdan hiç memnun değilim sepsert ben şöyle içinee hopp batacağım bişey istiyorum o yüzden bu yazda bunları değiştircem.köşelibişey alıcam diorum ama bebiş gelirsee olurdaaa gelirseeee bu oda zaten bebik odası olacak.inşallahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…