kızlarrrrr merhabalarrrr ben bu gün çok geç kalktım gece 4.30da yatmıştım çünkü kalkarkalkmaz babanemiz hastaydı ona baktım sonra eltimde çok kötü yanına çıktım yardım ettim etrafını topladım yemek yedirdim.saat oldu 5 soraaa çarşıya çıktım ve sonunda çamaşır kurutma makinasını aldımmm.yarın getiriceklerçinşallah su bağlantısı olmadan çalışır.bazıları öle çalışıyomuş ben mutfagıma kurucam çünkü su çektirmem imkansızz ama çok mutluyum sonunda aldım yaa gözüm aççıkkk gitmez bu gidişte varya taksitle evi tekrar donatacam 1senelik evliyim ama oturma grubumdan hiç memnun değilim sepsert ben şöyle içinee hopp batacağım bişey istiyorum o yüzden bu yazda bunları değiştircem.köşelibişey alıcam diorum ama bebiş gelirsee olurdaaa gelirseeee bu oda zaten bebik odası olacak.inşallahhhhhhhh
bende çok üzüldüm defne joy'a hayat bu masal gibi bir varmış bir yokmuş işte...
hala adet olmadım 28inde olmam gerekıyordu ayın 8'inde test yapıcam eger negatifse endokrin uzmanına gitmeyi düşünüyorum 3 ay bekle deneme yap demıstı doktor bana ama beklemıcem 1 ay bekledım negatifse doğru doktora metforminden bahsedicem gittiğim doktorada..
kızlarrrrr merhabalarrrr ben bu gün çok geç kalktım gece 4.30da yatmıştım çünkü kalkarkalkmaz babanemiz hastaydı ona baktım sonra eltimde çok kötü yanına çıktım yardım ettim etrafını topladım yemek yedirdim.saat oldu 5 soraaa çarşıya çıktım ve sonunda çamaşır kurutma makinasını aldımmm.yarın getiriceklerçinşallah su bağlantısı olmadan çalışır.bazıları öle çalışıyomuş ben mutfagıma kurucam çünkü su çektirmem imkansızz ama çok mutluyum sonunda aldım yaa gözüm aççıkkk gitmez bu gidişte varya taksitle evi tekrar donatacam 1senelik evliyim ama oturma grubumdan hiç memnun değilim sepsert ben şöyle içinee hopp batacağım bişey istiyorum o yüzden bu yazda bunları değiştircem.köşelibişey alıcam diorum ama bebiş gelirsee olurdaaa gelirseeee bu oda zaten bebik odası olacak.inşallahhhhhhhh
canım kurutma makinesinin su bağlantısına gereği yok. onu bitek fişe ihtiyacı var. çamaşırların attığı suyu bir çekmeceye biriktiriyor, sen onu sonra boşaltıyorsun. çoğu insanın gibi benimki çamaşır makinemin üstünde ve hiç birşey olmuyor, gayet süper çalışıyor.....
canım uyku düzenine dikkat et ben de evdeyim şu anda çalışmıyorum ama kendimi yoracak uykumu getirecek şeylerle ilgileniyorum ki gece en geç onikide yatabileyim diye sen de dikkat edersen sağlığın için iyi olur... çamaşır kurutma makinen de hayırlı olsun...
teşeküür ederim kuşum.uykuya gelince inanılmaz düzensiz benim .gece 1 2 olmadan uykum gelmiyor ya çıldıracam istersem 8de kalkayım napayım böle
inşllh canım Allah gönlüne göre versinBende şaşırdım ve üzüldüm defnenin ölümüne Allah rahmet eylesin Allah herkeze hayırlı ölümler nasip etsin grçekten
aminn güzelimm çok üzüldüm diyemem nasıl yaşarsan öle ölürsün
günaydın kızlar... yazılarınızı okuyorum ama cevap vermeye halim yok. grip oldum ve ilaç içemiyorum. sürekli yatmak istiyorum. bu arada şu kızın ölümü beni çok etkiledi nedense. ani ölümlerden nefret ediyorum. dün bütün gün kafamın içi ölümle doluydu... defenenin bebeğini düşündüm. şimdi heryerde annesi gelsin diye bakınıyodur. daha 1,5 yaşındaymış.annesini tanıyamadan ayrıldılar. şimdi bide babası evlenirse en gıcık olduğum şey. üvey anne , üvey baba.... allahım sıralı ölüm versin yarabbim.....
kıslarrr hayırlı günlr efenimm nasılsınızzz.bugün azcık temizlik yapıcam ama canım hiç çekmiyor ya off
test yaptım bugun ıdrar testı negatif cıktıama 5 gun sonra 10 gun oluyor adetım gecıkelı belkı o zaman yapmam gerekıyor adet olmadım hala gercı duzensız oldugum ıcın anlasılmıyorda bakalım 5 gun sonra bır daha test oda negatifse doktora gıtcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?