günaydın kısssllaarrrr....nabersiniz bakem?
bu akşam İstanbula geliyorum eşimle..tüm hafta sonu oradayız....umarım yağmur yağmaz!
tam da hafta sonu adet olucam heralde :-((((( c.tesi ya da pazar gelmesi lazım...
günaydınn kızlarr
hayırlı cumalar olsun inş.herkese
kızlar ben bugün hayıt tohumu aldım,çay olarak demleyip içeceğim..kuzenimin arkadaşında polikistik over vardı,3-4 ay bunu günde 1 veya 2 bardak olarak içmiş ve şu an adetleri çok düzenli..benimde sorunum 2 bazende 3 ayda bir adet görmem,bakalım belki işe yarar..çünkü hormon hapları,doğum kontrol hapları gibi şeyler kullanmak istemiyorum açıkçası..artık eğer bu çay işe yaramazsa haplara başvuracağım..adetim 1 hafta önce bitti,o yüzde bende 15 gün sonra falan başlayacağım bu çaya,çünkü etkisini 4-5 günde gösteriyormuş..
Rabbim şu güzel vuma gününün hürmetine bütün günahlarımız af etsin hasta olanlara şafi asıyla şifa versin.evladı olmayanlara hayırlı evlatlar nasip etsin.evladı oluota imtahan çekenlere hayırlısıyla evlatlarını islah etsin.rızık sıkıntısı çekenlere hayırlı rızıklar versin.Aminn
Rabbim şu güzel vuma gününün hürmetine bütün günahlarımız af etsin hasta olanlara şafi asıyla şifa versin.evladı olmayanlara hayırlı evlatlar nasip etsin.evladı oluota imtahan çekenlere hayırlısıyla evlatlarını islah etsin.rızık sıkıntısı çekenlere hayırlı rızıklar versin.Aminn
hamileyımmm kzılarrrrrrr....kese gözüktü ultrasyonda ama henuz bebeğim küçük olduğundan gözükmedı malesef....çok mutluyumm....
canım bende 15 20 gün içtim ama böğüre böğüre o yüzden bıraktım bende bi etki göstermedi zaten araştırmalarıma göre 3 4 ayda ancak düzene sokuyormuş tabi oda bünyeden bünyeye değişir.bitkisel çözümler tabiki çok güzel eskilerimiz ot dilinden iyi anladıkları için tabi eskidende böyle kısırlık olduğundan bu ve bunun gibi otlarla sağlıklarına kavuluyormuş babanemizin annesi köyün ebesiymiş mesela ama sadece ebe değil bütün otları bilir tanırmış.ne neye iyi gelir anlarmış tabi bu allahın onlara bahşettiği bi yetnek olsa gerek.ve çocuğu olmayan ne kadar köylü varsa hep onun vesilesiyle bebeğine kavuşmuşlar
doğuramayan inekleri bile rahimlerini dışarıçıkarır bişeyler yapar bi otlar koyar doğurtturmuş.şimdinin doktoru gibidene bakalım hakkında hayırlısı olsunn
kızlar ben bugün hayıt tohumu aldım,çay olarak demleyip içeceğim..kuzenimin arkadaşında polikistik over vardı,3-4 ay bunu günde 1 veya 2 bardak olarak içmiş ve şu an adetleri çok düzenli..benimde sorunum 2 bazende 3 ayda bir adet görmem,bakalım belki işe yarar..çünkü hormon hapları,doğum kontrol hapları gibi şeyler kullanmak istemiyorum açıkçası..artık eğer bu çay işe yaramazsa haplara başvuracağım..adetim 1 hafta önce bitti,o yüzde bende 15 gün sonra falan başlayacağım bu çaya,çünkü etkisini 4-5 günde gösteriyormuş..
hamileyımmm kzılarrrrrrr....kese gözüktü ultrasyonda ama henuz bebeğim küçük olduğundan gözükmedı malesef....çok mutluyumm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?