Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet bu hafta çok sakin topiğimiz yavv neden acabee yoğunmu işlerr yarına misafilerim var yoruldum ya evi temizle pasta masta yap.ıspanaklı börek yaptım ilk defa inşallah güzel olur

kızlar ben bugün hayıt tohumu aldım,çay olarak demleyip içeceğim..kuzenimin arkadaşında polikistik over vardı,3-4 ay bunu günde 1 veya 2 bardak olarak içmiş ve şu an adetleri çok düzenli..benimde sorunum 2 bazende 3 ayda bir adet görmem,bakalım belki işe yarar..çünkü hormon hapları,doğum kontrol hapları gibi şeyler kullanmak istemiyorum açıkçası..artık eğer bu çay işe yaramazsa haplara başvuracağım..adetim 1 hafta önce bitti,o yüzde bende 15 gün sonra falan başlayacağım bu çaya,çünkü etkisini 4-5 günde gösteriyormuş..

günaydın kısssllaarrrr....nabersiniz bakem?

bu akşam İstanbula geliyorum eşimle..tüm hafta sonu oradayız....umarım yağmur yağmaz!

tam da hafta sonu adet olucam heralde :-((((( c.tesi ya da pazar gelmesi lazım...

hava durumunda bu hafta sonu istanbul güneşli gözüküyor canımm

nabersiniz kıslarrr bacılarrr biricik abla hafta sonu hem hava açık hem sıcaklık 6 7 derece çoğalıyor inşallah güzel bir tatil olur sizin için benimde eşim pazar günü izmire gidioolsun ama annemler geliyo yaşasınn önümüzde hafta istanbul kazann bizz çepçeeee.misafirlerim gelicekti ama ses soluk yok aramadılar daha ya eski patronum gelecedii.keşkemm gene çalışsam

günaydınn kızlarr

hayırlı cumalar olsun inş.herkese

Rabbim şu güzel vuma gününün hürmetine bütün günahlarımız af etsin hasta olanlara şafi asıyla şifa versin.evladı olmayanlara hayırlı evlatlar nasip etsin.evladı oluota imtahan çekenlere hayırlısıyla evlatlarını islah etsin.rızık sıkıntısı çekenlere hayırlı rızıklar versin.Aminn

canım bende 15 20 gün içtim ama böğüre böğüre o yüzden bıraktım bende bi etki göstermedi zaten araştırmalarıma göre 3 4 ayda ancak düzene sokuyormuş tabi oda bünyeden bünyeye değişir.bitkisel çözümler tabiki çok güzel eskilerimiz ot dilinden iyi anladıkları için tabi eskidende böyle kısırlık olduğundan bu ve bunun gibi otlarla sağlıklarına kavuluyormuş babanemizin annesi köyün ebesiymiş mesela ama sadece ebe değil bütün otları bilir tanırmış.ne neye iyi gelir anlarmış tabi bu allahın onlara bahşettiği bi yetnek olsa gerek.ve çocuğu olmayan ne kadar köylü varsa hep onun vesilesiyle bebeğine kavuşmuşlar
doğuramayan inekleri bile rahimlerini dışarıçıkarır bişeyler yapar bi otlar koyar doğurtturmuş.şimdinin doktoru gibidene bakalım hakkında hayırlısı olsunn

ammiinnn canımcımm.....

bende şimdi işden eve koşturuyim...uçağın saati erkene alınmış, biletleri değiştirmiş yani eşim...

herkese iyi hafta sonları diliyorum...hepinizi çok öptüm..görüşmek üzere...

Arkadaşlar ben de hormon testlerini yaptırdım sonunda. Tahlil sonuçlarım şöyle: Nasıl acaba?
Serbest T3: 3.31
Serbest T4: 1.20
TSH: 2.92
FSH: 8.40
LH: 6.03
Estradiol (E2): 20.91
prolaktin: 29.13
DHEA-SO4: 318.9
Total Testosteron: 0.27
17-Alfa-OH-Progesteron(direk): 0.56

aminnnnn emracımmm aminnnnn

hamileyımmm kzılarrrrrrr....kese gözüktü ultrasyonda ama henuz bebeğim küçük olduğundan gözükmedı malesef....çok mutluyumm....

süperrrrrrrrrrrrrrrrr çokkkk mutlu oldummmmmmmmm

canımm Allah sağsalimm kucağına almayı nasip etsin inşalllaaahh süperr yaa maşallah maşallah

ilk ben gördüm ben gördümm

bugün de ben dr gidicem yumurta olusmusmu dıye

Son düzenleme:
hamileyımmm kzılarrrrrrr....kese gözüktü ultrasyonda ama henuz bebeğim küçük olduğundan gözükmedı malesef....çok mutluyumm....

çok sevindim =)) allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah... lütfen şu 3 ayını sürekli dinlenerek geçir. sakın yorulma... benden sana en güzel tavsiye.. bana özelden mesaj attığında nedense kısa zamanda olucağına inanmıştım... çok sevindim gerçekten..

evet kızlar bakıyoruz ki sırayla oluyor işte... burdaki herkesin bebeği olmasını canı gönülden istiyorum. dualar ediyorum...

ayyyyyy nasıl sevindimm anlatamam bugün zaten çok pozitif bi gündü benim için artı bide bu haberi gördüm ya Allahhhhhhhhh Rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsinn inşallah çok dikkatli ol kuşum kendine iyi bakk.
misafirlerim gitti ay ne güzel yaa hep misafir gelseee.hafta sonuda anamlar gelicekk oleyyyyyy

sinirim tepemdee yaa

dr a gittim bugun randevum vardı gelmemiş off napçam simdi bugun zor sabrettım yarını nasıl beklicemm

asıl dr mamı gıtsem yaa çalışıncada çok süreklı izin alıp dr gıtmek yaa

inşallah iyi gelir cnm ya..şu an evli değilim ama bebeğim falan olmaz diye korkuyorum:26:..gerci anneminde benim yaşlarımda düzensizliği benden betermiş ama evlendikten 9 ay sonra abim doğmuş :))) hep der : '' o kadar düzensizdi ki adetlerim,hep hamileyim zannedip üzülürdüm'' :)

canım ben 2 aydır hayıt kapsülü kullanıyorum benim hormon değerlerim baya düzeldi
ilk defa bu ay 37.günde adet oldum
bugün son adetimin 16.günü doktora gittim 12 mm lik bir yumurta olduğunu söyledi
takip edicez umarım büyür.bence hayıtı kesinlikle kullanmalısın çok faydasını göreceksin

çok sevindim canımmmm allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim rabbim inşallah bizlerede nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…