canım ben 2 aydır hayıt kapsülü kullanıyorum benim hormon değerlerim baya düzeldi
ilk defa bu ay 37.günde adet oldum
bugün son adetimin 16.günü doktora gittim 12 mm lik bir yumurta olduğunu söyledi
takip edicez umarım büyür.bence hayıtı kesinlikle kullanmalısın çok faydasını göreceksin
canım ben 2 aydır hayıt kapsülü kullanıyorum benim hormon değerlerim baya düzeldi
ilk defa bu ay 37.günde adet oldum
bugün son adetimin 16.günü doktora gittim 12 mm lik bir yumurta olduğunu söyledi
takip edicez umarım büyür.bence hayıtı kesinlikle kullanmalısın çok faydasını göreceksin
Herkese merhaba,
1,5 senelik evliyim. 2 ay önce Dr'a gittim ve ultrason sonucunda PKOlu olduğumu öğrendim. Çocuk düşünüp düşünmediğimi sordu doktor, ama o zaman düşünmüyordum. Niyeyse şimdi çok istiyorum. hormon tahlillerim güzel çıktı. Ben şimdi dr. a gidip çocuk düşündüğümü söylesem acaba herhangi bir tedaviye başlarmı? yada ''siz biraz uğraşın olmazsa gel tedaviye başlarız'' mı der? Tecrübeleri arkadaşlardan yorum bekliyorum.
mrb kızlar bu gün benim için çok kötü geçti.halada öyle inanılmaz bi mide bulantım var oda arabayla çok dolaşmaktan.sabah kahvaltı ederken kaynımla kaynanam bir kavga ettilerr.tir tir titredim valla bina bağırmaktan yıkılcak sandım.küfürler tehditler havada uçuşuyordu.çok etkilendim.midem bulanıyo diye bişey yiyemedim.bi doritos yedim oda geri geri geliyo.sinirlerim tepemde eşim yarın gidicek.abisinin yanında olduğumu bilmiyordu aradı kız kardeşine kredi kartı vermiş!!!!kullansın diye
yola çıkıcam onu alda getir diyo.öğrendim ya bunu bu akşam kıyamet gider artık evde.bıktım yaa ciddi ciddi bıktımm
kızlar bende pkoluyum yenı ögrendım hastalıgımı adet düzensizligi ve sancılı adet sikayetiyle gitmiştim.ultrasonla bakıldı ve doktor pcos oldugunu söyledi daha sonra hormon tahlılı ıcın kan aldırdım diane 35 adlı ilacı yazdı doktor bana pazartesi tahlıl sonuclarım gelıcek gıdıp göstercem ılacı deiştirebilirmiş ona göre bide reglken gel osaman tahlil yapıcas dedi kızlar bu reglken yapılan tahlıl ne için benım kan aldırp yaptrdgm hormon testyle aynı sey mı acaba???
Kımsecıkler yok yıne bıtek evde kalan benmıyım yaa.neyse gezın bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?