Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben de deneyeceğim bu hayıt tohumunu
benim bu ay yine yumurtlama olmadı kist oluştu yarın kisti inceleyerek ilaç verecek doktor
napalım artık tedaviye devam...

hayıt tohumu, civan perçemi, adaçayı iyimiş diyorlar ama bunların içilme şekli çok önemli olmalı bi de zehirlenmeyelim...
poşet çay olarak alınıyorsa öyle almayı tercih ederim sonuçta o tohumlar kalite kontrolden geçiyordur..
insanın kafası karışıyor doktorumun önerilerini yapıyım ben yeterli gelmezse bunları da denerim...
zaten gerginliği alsın diye sarı kantoron çayı içiyorum ama o da gün aşırı içiliyor her gün içilirse zararlı mesela bunları hep bilmek gerek nasıl içileceğini bilmeden bişey içmeyin arkadaşlar sizde...

inşallah canım..ama bu kapsül dediğin çay'dan farklı birşey mi???

kızlar bende pkoluyum yenı ögrendım hastalıgımı adet düzensizligi ve sancılı adet sikayetiyle gitmiştim.ultrasonla bakıldı ve doktor pcos oldugunu söyledi daha sonra hormon tahlılı ıcın kan aldırdım diane 35 adlı ilacı yazdı doktor bana pazartesi tahlıl sonuclarım gelıcek gıdıp göstercem ılacı deiştirebilirmiş ona göre bide reglken gel osaman tahlil yapıcas dedi kızlar bu reglken yapılan tahlıl ne için benım kan aldırp yaptrdgm hormon testyle aynı sey mı acaba???

Günyadınn kızlarrr
Bugün inşallah hepimiz için güzel bir gün olması dileiğiyle

pko ydum çokk kısa sürede kurtuldum iyi bi doktora gitmeli
Tabi herkesin hastalık durumu farkldıır ama benim kistlerim minik minikti yok oldular bile
adetim düzenli şuan hiçbi problem yok
hatta doktora sordum ilerde evlendiğinle 1 ilaçla hamile kalırsın senin ciddi bişeyin yok
ayrıca pko lu olan çocuk sahibi olmuycak diye bi saçmalık yok ben çok pkolu doğurttum dedi

ilk kural iyi bi boktor kızlar

daha sonra bol incir ve fındık yiyin hepinize allah şifa versin
bebek isteyenlerede bebek

mrb kızlar bu gün benim için çok kötü geçti.halada öyle inanılmaz bi mide bulantım var oda arabayla çok dolaşmaktan.sabah kahvaltı ederken kaynımla kaynanam bir kavga ettilerr.tir tir titredim valla bina bağırmaktan yıkılcak sandım.küfürler tehditler havada uçuşuyordu.çok etkilendim.midem bulanıyo diye bişey yiyemedim.bi doritos yedim oda geri geri geliyo.sinirlerim tepemde eşim yarın gidicek.abisinin yanında olduğumu bilmiyordu aradı kız kardeşine kredi kartı vermiş!!!!kullansın diye
yola çıkıcam onu alda getir diyo.öğrendim ya bunu bu akşam kıyamet gider artık evde.bıktım yaa ciddi ciddi bıktımm

Herkese merhaba,
1,5 senelik evliyim. 2 ay önce Dr'a gittim ve ultrason sonucunda PKOlu olduğumu öğrendim. Çocuk düşünüp düşünmediğimi sordu doktor, ama o zaman düşünmüyordum. Niyeyse şimdi çok istiyorum. hormon tahlillerim güzel çıktı. Ben şimdi dr. a gidip çocuk düşündüğümü söylesem acaba herhangi bir tedaviye başlarmı? yada ''siz biraz uğraşın olmazsa gel tedaviye başlarız'' mı der? Tecrübeleri arkadaşlardan yorum bekliyorum.

ben de aynı durumdayım sizinle
doktorun bana söylediği aynen sizi bir süre kendi halnize bırakalım oldu dediğiniz gibi sonra gerekirse yumurtlama sağlayıcı ilaçlar verecekmiş ama ben doktor değiştireceğim çünkü kendi halime bırakıldığımda yumurtalık kisti oluşuyor ve artıyor bu kistler artarsa yumurtlama zorlaşır dolayısıyla hemen tedavi gerek... benim fikrim bu....

.yani sizin doktoru yönlendirmeniz gerek hemen tedavi istiyorum diye tabi şu andaki kist sayınız önemli benim 1 tane o da yeni oluştu, sizde çoksa farklı tedaviye gidip sonra yumurtlama tedavisi de verebilir.. zaten ben 4 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum bu sebeple kistlerim temizlendi... ama çarpıntı yapıyor yan etkileri çok artık içmek istemiyorum ben yani doktorunuzla açık konuşun onun da size tedavi yöntemlerini uzun uzun saymasını sağlayın
benimle de paylaşırsanız sevinirim :)

Son düzenleme:

allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm senin adına

Kızlar reglm 7gun gecıktı hos hıc zamanındada olmadı ama neyse ıste dr. Aradım duphaston a basla dedı.sonrada klomene baslıcaz.cok merak edıyorum yumurtam olusucakmı acaba.bıde herhangı bı cayın kullanılması gerekırmı bu ılacın yanında.mesela hayıt falan yararı olurmukı?

kızlar bende pkoluyum yenı ögrendım hastalıgımı adet düzensizligi ve sancılı adet sikayetiyle gitmiştim.ultrasonla bakıldı ve doktor pcos oldugunu söyledi daha sonra hormon tahlılı ıcın kan aldırdım diane 35 adlı ilacı yazdı doktor bana pazartesi tahlıl sonuclarım gelıcek gıdıp göstercem ılacı deiştirebilirmiş ona göre bide reglken gel osaman tahlil yapıcas dedi kızlar bu reglken yapılan tahlıl ne için benım kan aldırp yaptrdgm hormon testyle aynı sey mı acaba???

sanırım aynı canım cunku reglının 3.ve 5.gune kadar cıkan sonucla reglını beklerken cıkan sonuclar farklı oluo luteral ve ovulasyon faz olayları oluo sanırım gercı bende tam bılmıom ama dıger arkadaslarda yardımcı olur sana.

selam arkadaşlar ben de pko luyum ve 1yıllık bi bekleyişe rağman bebek olmadı 2gün önce doktora gittim klomen ve climen die iki ilaç yazdı haftaya kontrolüm var bakalım nolcak benimde sormak istediğim bu ilaçların yanısıra yine yumurtlamayı sağlamak için bitkisel şeyler kullansak zararı olur mu acaba

günaydın kızlar
gerçekten tam gezme havası burdada ama maalesef bugün eşim olmadığından bende gezemiyorummmm

kızlar size bi sorum olucak ben çatlatma iğnesini geçen hafta yaptırdım ve 1 haftadan beri ateş basıyor geceleri uyuyamıyorum sizlerdede böle olan var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…