kızlar bi soru sordum ama kimse cevap vermiyor demekki ya benim durumumda olan kimse yok yada kimse cevap yazmak istemiyor siz bilirsiniz tabiii
kızlarrrr bende bugün vdeydim ama çok kötü hasta oluyorum kolum zor kalkıyor hemde annemler yarın geliyor offf ne güzel gezecektik ya moralde sıfır eşimle tartıştım yine ailesi yüzünden bu eltimde şeytan tüyümü var anlayamadım kaynım dün ne küfürler yağdırdı annesine aklınız durur bugün beraber güle oynaya oturuyolar bana evladım öyle küfür edecek varya en az 3 ay yüzüne bakmam.anlayamıyorum çözemiyorum bana başka dünya geliyor buda moral olarak beni mahfediyor.inşallah yarına bişeyim kalmaz.bu arada kahverengi bi akıntı geliyo 2 gündür ara ara neden olabilir.acaba adetmi olucam yoksa ne
yellow inan canım yorum yapardım ama ben hiç daha tedaviye başlamadığım için ilaçlardan iğnelerden haberim yok
kızlar benim bir sürü kistim varmış, adet düzensizlikleri yaşıyorum.yumurtalarım olgunlaşmadan kist haline dönüşüyor sanırım.geçen hafta büyüyen bir yumurtam vardı bu hafta o yokolmuş(( ben pko hastası mıyım bu durumda???
merhba arkadaşlar;
ben kendim hakkındaki paylaşımımı hangi başlık altına yazacağımı bilemedim. en yakın burası geldi.
bizde yaklaşık 1 yıldır çocuk sahibi olmaya çalışıyoruz. Adet düzensizliğim vardı ilk olduğu günden beri. bu yüzden dr.a gidiyordum.ufak tefek kistler vardı. duphastone verdi. bir kaç ay sonra bu hapın işe yaramadığını ve kistlerin baskın geldiğini söyledi. kist 7cm olmuş. 3 ay önce laparoskopi ameliyatı oldum ve tekrar kist oluşmaması için duphastone ilacına devam ediyorum.
şu zamana kadar kendimi üzmemeye çalıştım. kafama takmamaya çalıştım ta ki çevremde çalışmalara benimle başlayan arkadaşlarım hamile kalıp, çocuklarına kavuşmaya başlayıncaya kadar.
onlar adına sevinirken bazen kıskandığımı hissetdiyorum ve kendimi kötü hissdiyorum kıskandığım için
sizlere de böle şeyler oluyor mu? normal mi bunlar? duphastone kullanarak hamile kalanlar var mı?bana da yardımcı olur musunuz?
şimdiden teşekkür ederim.:)
gecmıs olsun tatlım.hamıle olabılırmısın acaba yerlesme lekesımı kanaması ne dıolar ya ınsalla oyledır gelsın artıkın mujdeler valla hergun takıbınızdeyım...
Kızlar diane 35 adlı ilaca basladım pkos tedavisi için ama ilacın üzerinde oral kontraseptif değilidir yazıyor yani bu durum gebelikten korunmak için kullanılmıyor mu sadece tedavi için mi kullanılıyor ben iki amaçlada kullanmak istiodum bilgisi olan paylasabılır mı lutfen??
üzülme canım ama evet ölesin.doktorun kontrol edecek seni,yumurtan kiste dönüşmeden çatlatılacak inş. ve hamiş olacaksın:) böyle hamile kalan çok arkadaşımız var üzme kendini
canım ben daha yenı ögrendım pkoslu oldgmu 2 hafta falan oldu yenı ewlıyım saten henuz cocuk dusunmuyorum ilaca da yenı basladım öle cok gecikmelerim olmuo en fazla 2 2 bucuk ayda gelıo senınkı cokmus canım 6 ay allahtan sifa diliyorum canıım sana umarım hepımız tedavı olurus ilerde de bebişlermiz olur
canım bide bse sorucam yaa ben muayneye gittigimde işte ultrasonla bakıldı bide kan tahlili yaptrdm hormonlarma bakıldı. yarın tahlıl sonuclarımı alıcam reglken gel bıde osaman tahlıl yapalım dedi suan reglım işte tahlıl sonuclarmı almaya gittigimde buyuyk ıht yıne test ıstıyces o dedigi test ıle benım daha önce yaptırdıgımm test farklı bıse mı??
yelloww bence iğnedendir canım
kızlarrrr bende bugün vdeydim ama çok kötü hasta oluyorum kolum zor kalkıyor hemde annemler yarın geliyor offf ne güzel gezecektik ya moralde sıfır eşimle tartıştım yine ailesi yüzünden bu eltimde şeytan tüyümü var anlayamadım kaynım dün ne küfürler yağdırdı annesine aklınız durur bugün beraber güle oynaya oturuyolar bana evladım öyle küfür edecek varya en az 3 ay yüzüne bakmam.anlayamıyorum çözemiyorum bana başka dünya geliyor buda moral olarak beni mahfediyor.inşallah yarına bişeyim kalmaz.bu arada kahverengi bi akıntı geliyo 2 gündür ara ara neden olabilir.acaba adetmi olucam yoksa ne
yellow inan canım yorum yapardım ama ben hiç daha tedaviye başlamadığım için ilaçlardan iğnelerden haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?