Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn
kulun kula duası makbuldur bana da dua eder misinn miniğim büyüsün 6. haftadayız

Cnm mrb ne mutlu sana ins kucagina alacagin gunleride gorursun senin adina cok sevindim en guzelide beklenmedik anda gelmesi küçük mucize <3 .Allahtan söktürücü bebegine zarar vermemis . Darisi bizlere insallah .

Cnm mrb ne mutlu sana ins kucagina alacagin gunleride gorursun senin adina cok sevindim en guzelide beklenmedik anda gelmesi küçük mucize <3 .Allahtan söktürücü bebegine zarar vermemis . Darisi bizlere insallah .

Çok sagol canimm. Moral olsun diye paylaşmak istedim sizlerle. Evet, mucize.. Ben içimde bir devrim var Dr bey demiştim. Güldü baya bu sozume. Evet. Darısı insallah ennn kısa zamanda sizlerinde sağlıkla sıhhatle sizlerin başlarına..

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnn
kulun kula duası makbuldur bana da dua eder misinn miniğim büyüsün 6. haftadayız

Amin canimm. İnsallah insallahhh senin minigin de sağlıkla, hayirlisiyla, sımsıkı tutunur sana, hayata... Büyüyor canjm buyuyior.ben 13 haftama girdim, vakit nasıl geçiyor anlamiyorsun

Devrim büyüyor; ) benim icin guzel bir moral oldu tesekkur ederim kendi adima. Bizde devrimi bekliyoruz heyecanla

Amin canimm. İnsallah insallahhh senin minigin de sağlıkla, hayirlisiyla, sımsıkı tutunur sana, hayata... Büyüyor canjm buyuyior.ben 13 haftama girdim, vakit nasıl geçiyor anlamiyorsun
inşalahhhhhhhhhh Rabbimiz hep nasip etsinn sağlıcakla doğup büyütelimmm miniklerimizii
ben de birde kanpıhtılaşması iğne tadavisi var inşallahh dua tedavi elimden gelei yapıyorum

Merhaba, bende pko olduğumu uç gün önce ogrendim 6 aydır korunmuyoruz ilk ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay klomen tedavisine başladım hormon test sonucunu başladıktan bir hafta sonra aldım.
TSH 1,7
E2 104
FSH 6,69
LH 9,74
PRL 12,9
TESTOSTERON 1,04
Degerlerim bunlar LH FSH den büyük olduğu için pko teşhisi kondu. Çok üzüldüm bir kaç ay önce gebelik belirtileri bolumundedim daha sonra klomenle gebelik hakkındaki konuları araştırdım simdi pko ,infertilite bolumlerindeyim bu şekilde nasıl ne zaman hamile kalicam bilmiyorum

Kızlar benim yumurtalıklarım inci kesesi gibi maşallah kendimi bildim bileli ... canlar 9 aylık evliyim ve yeni tedaviye başlayacağım 3 aydır hasta olmuyorum dr öncelikle tarlusal verfi ve hasta oldum şimdi yarın hormonal testler yapılacak sizce bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim biraz tecrübelerinizden bahseder misiniz:)

Allah ol der her şey olurr arkadaşım lh seviyeni düşürecek şeyleri araştırdım ben hayıtlı karışım yedim adaçay içtimmm ve fsh ile lh aynı sınırlradayken miniğüin haberini almıştımm
bunlar hep vesile biz elimizden geleni yaparız tevekkül Rabbimize

Evet ol derse önünde hic bir şey duramaz inşallah arkadaşım. İki ay önceki hormonlarda bizi yoktu gecen ay hayıt tohumu içtim 40. Gün regl oldum 33-35 günden 40 a çıktım yani anlamadım yan etki mi yaptı bu yönde tersine gitti benim bu ayda LH bu şekilde çıktı anlamadım senin kaç ayda oldu bebisin

Mrb cnm. O inci kesesinden bendede var ne yazikki. Dr seni yonlendircek buyuk ihtimsl pcos diyecek bebek istemiyosan dogum kontrol hapi istiyosanda 1sene bkle olmszsa gel diyecek devlet hast böyle diyor...

Kizlar klomen kullandim ultrason kagidinda en buyugu soldq 9.5 mm olmak uzere her iki overde 11 12 adet follikul izlenmekktedir yaziodu bugin dk gostercem ama siz biliyonuzdur diye dayanamadim

Hayır tohumluk karışımların akıllı su egzersiz suat koken x.iğnesi ve ikinci aydA gelmişti tabi vitaminler Aspi irin folikasi

Kızlar mrb ben de pko lu olarak aranızdayımbu ay tedaviye basladık klomen kullandım dün adetten 10. Günümdü 5 tane yumurtam oluşmuş 10 mm büyüklüğünde 14. Gün tekrar kontrole gitcem sizce ortalama ne kadar daha büyür 4 günde ?? Küçük mü acaba 10. Gün için 10 mm

Canım benimde 10. Günümde 10 mm idi Dr normal demisti 14. Gundede 10 mm gelişmedi 4 günde yani su an kafana takma 14. Gün onemli

anladım cnm yarın gitcem artık tekrar :) başka yerlerde okudum hep 14. günde 20-25 mm olanlar var bana küçük gelmişti o yüzden gelişmez diye inşallah gelişir de güzel sonuç alırım ya

Canım benimde 10. Günümde 10 mm idi Dr normal demisti 14. Gundede 10 mm gelişmedi 4 günde yani su an kafana takma 14. Gün onemli
anladım cnm yarın gitcem artık tekrar :) başka yerlerde okudum hep 14. günde 20-25 mm olanlar var bana küçük gelmişti o yüzden gelişmez diye inşallah gelişir de güzel sonuç alırım ya

Kızlar sonuçlarımı aldım LH çok yüksek çıktı anlaşılan benim tedavim yılları alacak

Senin adına sevindim hadi hayırlısı olsun inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…