mavisprenses bana da bu tanı bugün koyuldu ama vajinal ultrasonda görülebileceğini söyledi doktor bence evlendikten sonra ayrıntılı vajinal ultrasonda iyi bi doktora görün derim.. inşallah hayırlısı ile evlenir ve çocuk sahibi olursun. Allah şifa versin..Merhaba kızlar ben siteye yeni üyeyim. Malesef benimde pko sorunum var. Yıllardır adet düzensizliği cekiyorum. Gitmedigim doktor kalmadı her defasında hormonlarimdada ultrasondada problem çıkmadı. Gecen aylarda kontrol amaçlı adetimin 2. Günü gittim kan aldılar hormon testi icin. 10 gün sonrada ultrason muayenesi oldum pko teshisi kondu. Doktor nasil diyim o kadar rahat ve gülerek pko dediki sadece bir doğum kontrol hapı yazdı gönderdi. Bende önemsiz bisey sandım. (Bekarim bu arada) eve gelip araştırdım beynimden aşağı kaynar sular döküldü. Bende tüylenme cok fazla yok sarışın oldugumdanmi bilmiyorum kilomda yok cok zayıfım aksine tek sorunum adet düzensizliğim o da hani 35 günde bir oluyorum hatta gittiğim doktorlardan biri yumurtlamalarin gec oluyodur o yüzden korkma demisti simdi stresten 2 aydır adet olamıyorum yazdıklarınızı okudukca daha kötü oldum 2 sene sonra evlenicem tek hayalim cocuk sahibi olmak napicam bilmiyorum bu hapa basliycam(ismi Yasmin) ama adet olamadimki bir türlü napsam bilmiyorum ne önerirsiniz cok moralim bozuldu
Ay inşallah düzeliriz kilo problemin varsa kilo verdigin zaman geciyormus bide eger evliysen cocuk sahibi olmak istiyorsan soğan kürü denemelisinmavisprenses bana da bu tanı bugün koyuldu ama vajinal ultrasonda görülebileceğini söyledi doktor bence evlendikten sonra ayrıntılı vajinal ultrasonda iyi bi doktora görün derim.. inşallah hayırlısı ile evlenir ve çocuk sahibi olursun. Allah şifa versin..
bende şu an harıl harıl kilo verme derdindeyim kilo verildiğinde olumsuz etkisi çok azalıyor kızlarrAyy
Ay inşallah düzeliriz kilo problemin varsa kilo verdigin zaman geciyormus bide eger evliysen cocuk sahibi olmak istiyorsan soğan kürü denemelisin
bu ay klomen e başlıcam doktorum vericek ama çok endişeliyim.. hamile kalmaya çalısırken hep siteden belirti vs gibi yazıları okuyordum ilk defa burda polikistik over sendromlu bayanları görmüştüm ama bi gün benim de bundan için tedavi görecegim aklıma gelmezdi sayesinde siteye üye oldum
doktoruma şimdilik güveniyorum kendimi rahat hissediyorum yanında özel muayenehanesine gidiyorum.. şu an 10 kilo fazlam var en iyisi onlardan kurtulmak ama şekerli gıdalara zaafım var ve çalışma saatlerim yüzünden malesef yemek saatlerim düzensiz hareketsizlik de cabası
doktorum kilo ile ilgili bi uyarıda bulunmadı boyum uzun çünkü ama araştırmalarımın çoğu pco yu kilonun olumsuz etkilediği üzerinde yani başka belirtimde yok zaten doktora gitme sebebim otururken kasıklarımda oluşan basınç hissiydi doktor o ağrının basınc hissinin kadın hastalıkları ile ilgili olmadıgını söyledi ama pco böyle bi rahatsızlık hissi verir mi ?
benim hiçbi şikayetim yok evet gebe kalamıyorum biraz kilom var ama boyum uzun ve son dönemde evlendikten sonra alınmıs kilolar.. sivilcem yok tüylü biri değilim hormonlar normal ergenlik sivilcem bile olmadı hamd olsun.. adetlerimde düzenli şu an tek sıkıntım gebelik olmaması ve otururken ağrı basınc hissediyorum özellikle arabada, sandalyede otururken patlıcak gibi oluyorum şu an bile bu hissi yasıyorum :s pco dan mı kaynaklanıyor acaba ultrasonda gördüm bi tek 11-12 mm gelişmemiş yumurta var diğerleri çok minik duruyordu..
inşallah atlatırım tek çocugum ben ve en cok istedigim şey Allahtan hayırlı sağlıklı evlatlarımın olması Rabbim hepimizin yardımcısı olsundediğim gibi tamamen kan birikmesi . bol bol yürüyüş ve pko için gerekli tedavi ile atlatırsınız inşallah. doğum kontrol hapı işe yarıyor ama ben bekarken kullandığım için. evliyken durum nasıl oluyor bilgim yok.
inşallah atlatırım tek çocugum ben ve en cok istedigim şey Allahtan hayırlı sağlıklı evlatlarımın olması Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
18 gün gecikti ve sen hala test yapmadın mıMerhaba kızlar bende pkoluyum klomen tedavisi oldum 1 ekimde ovitrelle çatlatma iğnesi oldum adetim tam 18 gün gecikti ara ara adet olcakmışım gibi ağrım oluyo bugünde süt gibi bi akıntı geldi azıcık hüsrana uğramaktan korkuyorum test yaptırmadım daha ama hamilelikle ilgili hiç bi belirti yok bidemde çok az bulantı var sadece bana dua edin nolur isteyen herkese versin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?