Gunaydın kızlar..ya bende kuru oksuruk basladı dun aksam ve bı ara sol yumurtalıgım patlıcak sandım bı agrı gırdı anlatamam nefes alamadım cok kotuydu gece sag tarafıma yatamadım bıle yumurtalıgım soldan duscek gıbıydı cok sancım oldu+goguslerıme dokunamıyorum bıle o derece acıyolar beklenen sat 27 ocak ıdı ve ben 1nde test yaptım negatıf yanı oyle bı durmda yok suan duphaston kullanıyorum ama daha ılacın bıtmesıne 4 gun var ılactan olabılırmı ılkkez boyle bı sancı yasadım regl sancısından cok farklı yanı.buyuk bı kıstmı olustu acaba?
Ben neyi anlayamıyorum biliyor musunuz kızlar??benim lh ve fsh değerim birbirine çok yakın.ama burdan öğreniyorum ki aslında fsh ın lh ın 2 katı olması gerekiyormuş...ve bu durumda be n pko hastasıymışım..peki benim dr um neden bana hormonların normal dedi ??? nasıl bilemez bu bilgiyi???aklım almıyor hiç...bi de bişey daha..benim bir sürü kistim varmış..ve bunu 3. muayenede söyledi.önceki muayenelerde nerdeydi o kadar kist??????
Gunaydın kızlar..ya bende kuru oksuruk basladı dun aksam ve bı ara sol yumurtalıgım patlıcak sandım bı agrı gırdı anlatamam nefes alamadım cok kotuydu gece sag tarafıma yatamadım bıle yumurtalıgım soldan duscek gıbıydı cok sancım oldu+goguslerıme dokunamıyorum bıle o derece acıyolar beklenen sat 27 ocak ıdı ve ben 1nde test yaptım negatıf yanı oyle bı durmda yok suan duphaston kullanıyorum ama daha ılacın bıtmesıne 4 gun var ılactan olabılırmı ılkkez boyle bı sancı yasadım regl sancısından cok farklı yanı.buyuk bı kıstmı olustu acaba?
canım benimde senin gibi hemen hemen aynı gibi doktorum normal dedi
ben özellikle burdan okuduğuma dayanarak dedimki lh normalmi yani lh fsh nın yarısı olmalıymış
doktorum özellikle lh fsh nın iki ktı olursa polikistik lehine bir bulgudur dedi
okuduğum tüm sitelerdede aynı bilgi var netten lh fsh oranı bulursunuz
ve benim bu ay bir yumurtam oldu ilaç kullanmadım hatta bugün saat 12 de gidip baktırcam çatladımı diye.
günaydın kızlar, bende pazar günü adet oldum...allahım nasıl yoğun!!! tansiyonumu bile etkiliyor. tabi yoğun olması bebe aspirini yüzünden....yine de allaha çok şükür...
doğum kontrol hapı kullanırken ne güzeldi, azıcıkdı.....
günaaydın. bende yaklaşık 4 ay önce duphastone kullanırken sol yumurtalığım ağrıdı. dediğin gibi regli ağrısına benzemiyordu. ama senin ki kadar da acı vermiyordu. sadece orada bişiler olduğunu hissediyordum. ya bebek ya kist demiştim kendi kendime. o ay kontrolum vardı. dr.a gittiğimde yaklaşık 7cm lik bir kist olduğunu ve ameliyat etmesi gerektiğini söyledi. laporoskopi ameliatı olarak kistlerimden kurtuldum. şu anda hala duphastone kullanıyorum tekrar kist oluşmasın diye. geçmiş olsun
umarım önemli bişey değildir.....
acaba adetmi olucaksın? merak ettim?
benım de doğum kontrol hapı kullanırken az dı bekarken çok fazla olurdum 1 yıldır da doğum kontrol hapı kullanmıyorum ama adetler yıne az oluyordu
biricik şimdi dr bana dedi ya 20 olursa çatlatıcaz diye acaba iğneyle çatlatmak olmaz dime tablet verıcek
AYHHHHHHHHHHHHHHHHHHH şimdi korktum inanılmaz kasıklarım agrıyo acaba klomen ya da progestan kistmi yaptıki? bebekmiki??? offfffffffffffff offfffffff offfffffffff
arkadaşlar sakın mkoralınızı bozmayın bende ıncı gıbı pkolar vardı adetlerım hiç düzenli değildi ve adet söktürücü farlutal içtim 15 gun oldu hala adet olmamıştım bende sağlık opcağına test yaptrımak için bir gıttım ve hamıle olduğumu öğrendim.inanın dünyalar benım oldu belim çok ağrıdığı için 5 gunluk rapor aldım ve evde yattım sürekli şuan ancak mesaiye başladım ve yazabılıyorum.ultrasyona gırdım gebelık kesesı gözüktü ama bebeğim gözükmedi ona biraz kafam takıldı ama 8 haftalıkken ancak gözükuyomuş belkı 8 haftalık bıle değildir.asla moralınızı bozmayın rabbıme bol bol dua edin inşallah.
canım benimde senin gibi hemen hemen aynı gibi doktorum normal dedi
ben özellikle burdan okuduğuma dayanarak dedimki lh normalmi yani lh fsh nın yarısı olmalıymış
doktorum özellikle lh fsh nın iki ktı olursa polikistik lehine bir bulgudur dedi
okuduğum tüm sitelerdede aynı bilgi var netten lh fsh oranı bulursunuz
ve benim bu ay bir yumurtam oldu ilaç kullanmadım hatta bugün saat 12 de gidip baktırcam çatladımı diye.
gelirgelmez yaz cnm inşallah çatlar ve doğal yolla hamile kalabılırsın
canım yaa,inşallah çatlamıştır.nasıl baktırıyorsun peki çatladı mı diye??şu progesteron testi ile mi? ben de cuma yaptırıcam onu.ama benim yumurtam gelişmemişti.yine de temkinli olmak adına yaptır dedi doktor.
lh ve fsh konularında senin söylediğin gibi nette de okuduklarım.ama burdaki deneyimli arkadaşlar normalde fsh ın lh ın 2 katı olması gerektiğini söylüyorlar.yoksa benim de bildiğim lh fsh ın 2 katı ise pko şüphesi oluyor.yani pko şüphesi için lh ın fsh üzerinde seyetmesi gerekiyor (2-3 kat üzerinde)
doktoruma sorucam bakalım bunları.inşallah dediğin gibidir ve inşallah benim de yumurta gelişimim olur.ama öncelikle inşallah senin bugün alacağın sonuç olumludur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?