Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Gunaydın kızlar..ya bende kuru oksuruk basladı dun aksam ve bı ara sol yumurtalıgım patlıcak sandım bı agrı gırdı anlatamam nefes alamadım cok kotuydu gece sag tarafıma yatamadım bıle yumurtalıgım soldan duscek gıbıydı cok sancım oldu+goguslerıme dokunamıyorum bıle o derece acıyolar beklenen sat 27 ocak ıdı ve ben 1nde test yaptım negatıf yanı oyle bı durmda yok suan duphaston kullanıyorum ama daha ılacın bıtmesıne 4 gun var ılactan olabılırmı ılkkez boyle bı sancı yasadım regl sancısından cok farklı yanı.buyuk bı kıstmı olustu acaba?

günaaydın. bende yaklaşık 4 ay önce duphastone kullanırken sol yumurtalığım ağrıdı. dediğin gibi regli ağrısına benzemiyordu. ama senin ki kadar da acı vermiyordu. sadece orada bişiler olduğunu hissediyordum. ya bebek ya kist demiştim kendi kendime. o ay kontrolum vardı. dr.a gittiğimde yaklaşık 7cm lik bir kist olduğunu ve ameliyat etmesi gerektiğini söyledi. laporoskopi ameliatı olarak kistlerimden kurtuldum. şu anda hala duphastone kullanıyorum tekrar kist oluşmasın diye. geçmiş olsun

canım benimde senin gibi hemen hemen aynı gibi doktorum normal dedi
ben özellikle burdan okuduğuma dayanarak dedimki lh normalmi yani lh fsh nın yarısı olmalıymış
doktorum özellikle lh fsh nın iki ktı olursa polikistik lehine bir bulgudur dedi
okuduğum tüm sitelerdede aynı bilgi var netten lh fsh oranı bulursunuz
ve benim bu ay bir yumurtam oldu ilaç kullanmadım hatta bugün saat 12 de gidip baktırcam çatladımı diye.

Son düzenleme:
günaydın kızlar, bende pazar günü adet oldum...allahım nasıl yoğun!!! tansiyonumu bile etkiliyor. tabi yoğun olması bebe aspirini yüzünden....yine de allaha çok şükür...

doğum kontrol hapı kullanırken ne güzeldi, azıcıkdı.....

umarım önemli bişey değildir.....
acaba adetmi olucaksın? merak ettim?

gelirgelmez yaz cnm inşallah çatlar ve doğal yolla hamile kalabılırsın

benım de doğum kontrol hapı kullanırken az dı bekarken çok fazla olurdum 1 yıldır da doğum kontrol hapı kullanmıyorum ama adetler yıne az oluyordu

biricik şimdi dr bana dedi ya 20 olursa çatlatıcaz diye acaba iğneyle çatlatmak olmaz dime tablet verıcek

cok saol da baya korktum sımdı amelıyat falan oof ya daha buyuk sorunlar cıkmaz umarım.

günaydın arkadaşlar bir kaç sayfa önce yazdım ama kimse cevap vermedi neyse bende aranıza katılmak istiyorum bu konularda pek bilgim yok ama sizler çok şey biliyorsunuz öncelikle FSH 8,09 LH 14,16 degerlerine sahibim :44: bunun kötü oldugunu biliyorum ama bu ay klomen ile yumurtalarım büyüdü dün bakıldı 12 ve 14mm yumurtalarım var inş çatlarlar ve gebelik olşur ilk ayım oldugu için kendimi kasmıyorum yani umutluyum ama bu ay sonuç alamazsam çok üzülecem
bu arada ablamın düğünü var onun koşuşturması içindeyim

umarım önemli bişey değildir.....
acaba adetmi olucaksın? merak ettim?

yok canım ya daha ılacın bıtmesıne 4gun var 3gunde beklıcem en az 1hafta var yanı adete ama neyın nesı bu anlayamadım valla gece bacaklarımı karnıma cekıp anca oyle uyuyabıldım suan hala sankı baskı var solda.

canım tabletle çatlatıldığını hiç duymadım. genelde iğneyle oluyor

AYHHHHHHHHHHHHHHHHHHH şimdi korktum inanılmaz kasıklarım agrıyo acaba klomen ya da progestan kistmi yaptıki? bebekmiki??? offfffffffffffff offfffffff offfffffffff

AYHHHHHHHHHHHHHHHHHHH şimdi korktum inanılmaz kasıklarım agrıyo acaba klomen ya da progestan kistmi yaptıki? bebekmiki??? offfffffffffffff offfffffff offfffffffff

canım senınkı ınsallah bebektır klomen kullanıyosun dr. Takıp etmıyomu senı kıst olsa soylerdı sanırım

selam kızlar çok uzun zamandır girememiştim nete..nasılsınız??çoook uzun yazmışsınız hepsini okuyamadım..benim bu ay yumurtam çatladı büyük ihtimalle,çünkü uzayan akıntıyı gördüm..ama bebek var mıdır yok mudur hala bilemiyorum..beklenmeyen tarih 12 şubat :)
yeni haberler var mı?belki hamile haberi alırım diye ümit ediyorum???

bende de pko var ve çok ümitli olmasamda aşılama tedavisi görüyorum umarım çocuk sahibi olmamı çok fazla etkilemez de bebeğimi kucağıma alabilirim

canım çok tebrik ederim..allah tamamına erdirsin,sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

canım yaa,inşallah çatlamıştır.nasıl baktırıyorsun peki çatladı mı diye??şu progesteron testi ile mi? ben de cuma yaptırıcam onu.ama benim yumurtam gelişmemişti.yine de temkinli olmak adına yaptır dedi doktor.
lh ve fsh konularında senin söylediğin gibi nette de okuduklarım.ama burdaki deneyimli arkadaşlar normalde fsh ın lh ın 2 katı olması gerektiğini söylüyorlar.yoksa benim de bildiğim lh fsh ın 2 katı ise pko şüphesi oluyor.yani pko şüphesi için lh ın fsh üzerinde seyetmesi gerekiyor (2-3 kat üzerinde)
doktoruma sorucam bakalım bunları.inşallah dediğin gibidir ve inşallah benim de yumurta gelişimim olur.ama öncelikle inşallah senin bugün alacağın sonuç olumludur :)))

gelirgelmez yaz cnm inşallah çatlar ve doğal yolla hamile kalabılırsın

canım doktor sağ yumurtalığımı göremedi bağırsak önüne geçiyor dedi
ancak rahim ağzının açılması ve endometrium kalınlığı yumurtanın çatlamak üzere olduğunu gösteriyor dedi.perşembe yine gidicem umarım güzel haberler veririm sizlere

canım biz daha önce bunu söyleyen arkadaşla konuştuk onunda doktoru öyle demiş
ama ben özellikle bunu sordum doktoruma ve kendimde araştırdım ancak 2 veya 3 katı olunca pko lehine bir bulgu olurmuş.benim şuan ikiside aynı oranda ve bir yumurtam oluştu biraz tembel yavaş gelişiyor ama ilaçsız oldu.
canım ben progesterona baktırmıyom
doktor takibiyle bakılıyor yumurta gelişimine ve çatlayıp çatlamadığına

canım sağol Allah olmayan herkese nasip etsin. Ben bir aksilik olmazsa perşembe muayene olacağım büyük ihtimalle cuma günü çatlatma iğnesi vurulacağım ve cumartesi günü de aşılama yapılacak yani önümde zor bir dönem var ve ilk aşılamam olacak inşallah tutar. şu an karın bölgem iğnelerle şişmiş durumda bazen sanki yumurtaları hissediyorum gibi geliyor tabi bu psikolojik de olabilir çok büyüdüler de sıkıştırıyorlar gibi çok heyecanlıyım:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…