kızlar belki çok saçma olucak ama bişey sorucam (ben daha yeniyim bu konularda , öğrenicem inşallah zamanla)
Ben adetimin 21. gündü yumurtlama olmuş mu diye progesteron testi yaptırıcam.Pekiiii benim 21. günden sonra yumurtlama ihtimalim yok mu???mesela 22. gün yumurtlama diye bişey olmaz mı??çünkü benim adetlerim düzensiz.bazen arası 40 50 60 günü buluyor...???
olabilir. mesela ben 23. günü yumurtlamışım...
nedıyım yumurtlamıstım derken yumurtan o zaman mı olusmustu yoksa çatlaması mı o gündü
canım hiç bu kadar yüksek LH duymamıştım, çok üzüldüm....gerçi bende senin gibi gayet rahat oldumilk öğrendiğimde yıkıldım ama şimdi bu konu hakkında çok bilgi edindim ve doğru beslenme, kilo verme ve adet düzenleme yolundan gidiyorum şimdi. bu arada bende 32 yaşımdayım ve İzmirdeyim
cok saol da baya korktum sımdı amelıyat falan oof ya daha buyuk sorunlar cıkmaz umarım
canım seni korkutmak istememiştimsadece benim başıma gelen bir olayı anlattım. sende de aynısı olacak değil ya. içini rahat tut. allah şifalar versin
inşşş sağlıklı bişekilde kalırsın tekrar marit düşükten en geç 3 ay sonra kalırsın derler.inş en kısa zamanda olur.benım göğüslerimde buyudu canım.peki halsızlık varmıydı sende .şuan masa başında uykum gelıyor resmen.
selam didem. benimde bikere ufak bi kanamam olmuştu. sabah hemen doktora gitmiştim. aslında kese büyüdükçe etrafındaki damarları yırtıyomuş. kesede bişey yoktu ama yinede çok korktum ve düşük olmasın diye bi hap kullanmaya başladım. doktorumda zararı yok günde 2 tane kullan dedi. ama çok uyku yaptı bende. zaten sürekli uyukluyorum. bu yüzden doktorumu aradım ve günde 1 tane gece yatarken kullansam sorun olurmu dedim. olmaz dedi. öyle kullandım. ve ben hergün 1 tane bebe aspirini kullanıyorum. pkolularda bebeğin kalbinin durması sık rastlanıyormuş. o yüzden bebe aspirini kullanıyorum. kanım pıhtılaşmasın ve bebeğe kan akışı normal ilerlesin diye. sende bi doktoruna sor istersen. doktora her gittiğimde 'yoo sen hamile değilsin ' veya 'bebeğin kalbi durmuş ' dicek diye ödüm koparak gidiyorum.allahım hayırlısıyla bebeği olmayanlara bebek, bekleyenlerede sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?