Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

olabilir. mesela ben 23. günü yumurtlamışım...

nedıyım yumurtlamıstım derken yumurtan o zaman mı olusmustu yoksa çatlaması mı o gündü

bilmiyorum. sadece hamile olduğumu öğrendiğimde son adet tarihime göre bebek nerdeyse 8 haftalık olması lazımdı. ama doktorum bebeğin 5 hafta 5 günlük olduğunu söyledi. yeni bi son adet tarihi belirledik. zaten internettede öyle yazıyor. bazı kadınlar geç yada erken yumurtlayabilir. doktorunuzla son adet tarihi belirleyinki kafanız karışmasın yazıyodu. zaten doktorumda direk kendisi söyledi. 23. gün yumurtlamışsın ama biz son adet tarihi belirleyelim dedi. yani ben 23 ekimde adet olmuştum. ama doktor 4 kasım olarak belirledi. zaten benim yumurtam hiç büyümüyordu. kımıldamıyordu bile. ama sanırım senin sorduğun soru çatlama diye tahmin ediyorum. ama emin değilim =((

sorma ya zaten doktorun suratı bir garip oldu sonuçlarıma baktığında 21 mm kistim.
çok büyük değil ama yine yasmin verdi delireceğim bu konuda doktorlara güvenemiyorum Ege üniversitesinde doktor araştırıyorum zaten 4 yıldır yasmin ve belara kullanıyorum.. çözüm mü yani bu?...
düşününce insan deliriyor böyle.. bu sebeple ben de yoluna gireceği zaman da gelecek diyerek umut ediyorum
hepimiz için parlak bir dönem olacak :) benim kilom 56 boyum 160 sınırdayım yani. bel bölgemde yağlanma var ölçtürdüm. onun dışında sorun yok ama 50 kiloya inmeye çalışıyorum.

biricik adetlerinin düzene girmesi için sen ne kullandın?
hep doğum kontrol hapı olmak zorunda mı bu? bu hapları kullana kullana kısır olmasa da insan zamanla kısırlaşır nasıl bir tedavi bu tv de izlediğim olaylardan sonra bu ilaçları uzun süreli kullanmak istemiyorum

metformin tarzı ilaçlar belki bana da iyi gelir ama bunu bilmiyorum doktor araştırıyorum bu sebeple...
eminim ki yan etkileri azdır doğum kontrol haplarına göre :)

Son düzenleme:
yepyeni bir gün

güzelliklerle başlasın :)
günaydın herkese...
bu gün öğlen ablamın saçlarına dip boya yapacağım kendi saçlarımı da bal köpüğüne boyayacağım...
Moral olsun :) değişiklik her zaman gerekli...
gebelik testi yapan ya da doktora giden herkese şans diliyorum...

Aşağıya yazdım ama burayı yeni gördüm :26: Ben POK hastası oldugumu gebeligigimden 1 ay önce ögrenmistim 2 hafta öncede bebegimi kaybettim 3 doktora gittim hiçbiri doğru düzgün birşey söylemiyor en sonunda biri regl' in 3. gününde hormon testi dedi , gebeliğim pog yüzünden sona ermiş olabilr mi , benim adetler genelde düzenlidir cok az oluyorum ama zamanında pek şaşma olmuyordu , çok korkuyorum

gebeliğin düşükmü oldu canım kaç haftalıkken düştü nasıl oldu doktorlar bişe söylemıyomu peki kanamaylamı düşştü.bende pkoluyum hamıleyım şuan çok yenı ancak 5 haftalıktır bebişim korkuyorum düşük olmasından allahım korusum

6. haftamda kanamalarım başladı 9. haftada düştü kürtaj olmama bile gerek kalmadı :/ inşallah sorunsuz bir şekilde devam eder seninki

çok geçmiş olsun canım.allahım en ksıa zamanda tekrarını nasıp eder ınşallah benım bel ağrılarım çok oluyo sabaha akrşı mıde bulantıalrım artıyo şuan bıle var ama işyerınde olduğumdan katlanıyorum mecburen.

mide bulantıları ii bişey bence bende hiçbir şey olmamıstı bir tek gögüsleri cok büyümüştü , mide bulanstısı saglıklı gebelige işaretmiş sanırım

inşşş sağlıklı bişekilde kalırsın tekrar marit düşükten en geç 3 ay sonra kalırsın derler.inş en kısa zamanda olur.benım göğüslerimde buyudu canım.peki halsızlık varmıydı sende .şuan masa başında uykum gelıyor resmen.

doktor progestanda vermişti mahvediyordu beni ayaga bile kalkamıyordum , eylüle kadar eşim istemiyor bebek yapmamızı ama olsaydıda kesinlikle ben hayır demezdim. İnşallah sağlıkla alıersın bebeğini kuvagına isteyen herkes tabi :)

selam didem. benimde bikere ufak bi kanamam olmuştu. sabah hemen doktora gitmiştim. aslında kese büyüdükçe etrafındaki damarları yırtıyomuş. kesede bişey yoktu ama yinede çok korktum ve düşük olmasın diye bi hap kullanmaya başladım. doktorumda zararı yok günde 2 tane kullan dedi. ama çok uyku yaptı bende. zaten sürekli uyukluyorum. bu yüzden doktorumu aradım ve günde 1 tane gece yatarken kullansam sorun olurmu dedim. olmaz dedi. öyle kullandım. ve ben hergün 1 tane bebe aspirini kullanıyorum. pkolularda bebeğin kalbinin durması sık rastlanıyormuş. o yüzden bebe aspirini kullanıyorum. kanım pıhtılaşmasın ve bebeğe kan akışı normal ilerlesin diye. sende bi doktoruna sor istersen. doktora her gittiğimde 'yoo sen hamile değilsin ' veya 'bebeğin kalbi durmuş ' dicek diye ödüm koparak gidiyorum.allahım hayırlısıyla bebeği olmayanlara bebek, bekleyenlerede sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah....

Günaydınn herkese..
adetim gecikmedi ama dayanamadım test yaptım tek çizgi ya ne zaman çift görücem ben orayı yaa ne zamannnnnnnnnn

kızlarrrrr günaydınnnn

dr dan gelıyorum yumurtam 21,9 olmuşşş çok iyi dedi çok elverışli bir yumurta dedi bugün çatlatma iğnesı olucam ve yarından ıtıbaren gün aşırı ilişki dediii

inşallahh hamıle kalırımm

selam kıslar pko illeti bendede varmıs ve 3 düşük yaptım erken düşüğe sebep oluyormuss kilomda var ne yapıcam sasrıdım

amin cnm inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…