O nasıl bi ilişki :)Merhaba arkadaşlar bir kaç sorum olacaktı bundan 3 ay önce eşimle sürtünme yoluyla ilişkiye girdik normalde ilişkiye girdiğimiz gün adet olmam gerekiyordu fakat pco hastası olduğum için adet olmadım sanırım ve hala adet olmadım hiç bir belirti yok testte yapmdm ama sürtünme sırasında acaba zevk suyundan hamile kalmış olabilirmiyim içe boşalma olmadı tamamen dışarı boşaldı eşim acaba hamilemiyim ki ya
Kizlar, ben de iki-uc aydir adet sokturucu kullanmadan adet olamaz oldum.
4 kilo aldim ve tuylenmem cok artti.
pko varmis bir kac gun once doktora gittim test yapti ve ultrason cekilid.
ancak dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorum , daha da kilo aldiracagi icin:/
Bekarim buarada.
Bekarken dogum kontrol hapi kullanmanin ileride, cocuk sahibi olmak istendiginde zorlastirdgini duydum, dogru mu sizce?
keten tohumu aldim, onu icmeye caliscam faydasi olursa yazarm burdan.
pkoluyum oyüzden hamile olduğumu anlayamadım ve pazartesi günü 3 yıldır beklediğim bebeği düşük yaparken öğrendim
Tamam canimöncelikle çok geçmiş olsun canım. keten tohumunu bilmiyorum ama ben civan perçemi otu kullanmıştım. iyi de gelmişti hem ağrımı hafifletmişti hem adet söktürmüştü. bi dene istersen :)
canım ben de pko luyum ve doktor önerisiyle 3 yıldır yasmin kullanıyorum kilo filanda almadım. 163 boyum 55 kilom. Ayrıca doğum kontrol hapı kullanman senin yararına çünkü her ay seni adet yapıyor, kadınlık hormonunu dengeleyip erkeklik hormonunu bastırıyor. Diğer hapları bilemem ama yasmin bana kilo aldırmadı.Kizlar, ben de iki-uc aydir adet sokturucu kullanmadan adet olamaz oldum.
4 kilo aldim ve tuylenmem cok artti.
pko varmis bir kac gun once doktora gittim test yapti ve ultrason cekilid.
ancak dogum kontrol hapi kullanmak istemiyorum , daha da kilo aldiracagi icin:/
Bekarim buarada.
Bekarken dogum kontrol hapi kullanmanin ileride, cocuk sahibi olmak istendiginde zorlastirdgini duydum, dogru mu sizce?
keten tohumu aldim, onu icmeye caliscam faydasi olursa yazarm burdan.
canım ben de pko luyum ve doktor önerisiyle 3 yıldır yasmin kullanıyorum kilo filanda almadım. 163 boyum 55 kilom. Ayrıca doğum kontrol hapı kullanman senin yararına çünkü her ay seni adet yapıyor, kadınlık hormonunu dengeleyip erkeklik hormonunu bastırıyor. Diğer hapları bilemem ama yasmin bana kilo aldırmadı.
malesef ne yaparsak yapalım adetlerimiz asla düzelmeyecek canım, hormonların nasıl?Canim 3 yil cok fazla ya.ben 1 sene kullandim cok pisman oldum.tamm cok yan etkisini gormedim ama btaktiktan sonra hala bozuk adetlerim.pkoyum bu arada.bebwk istiyoruz 2 yildir nasip olmadi
bence stres yapmadan evdeki bitkisel şeylerden dene derim. hem daha istemiyomuşsun. doktor işleri çok yorucu. soğan suyu ile başlayabilirsin.Ne kadar ertelesem süreç uzayacak gibi geliyor diyecektim yanlış olmuş kızlar
Kızlar selamBen de pco luyum. 24 yaşındayım 1buçuk aylık evliyim. Adetlerim hiç Bi zaman düzenli olmadı, son adetimi de düğünden 3ay önce olmuştum Ben de bebiş sahibi olmak istiyorum, hemen olsun diye Bi acelem yok ama doktora da gitsem mi diyorum Bi taraftan da.. ne kadar ertelesem onlardan uzatacak gibi geliyor tedavi süreci
Kızlar selamBen de pco luyum. 24 yaşındayım 1buçuk aylık evliyim. Adetlerim hiç Bi zaman düzenli olmadı, son adetimi de düğünden 3ay önce olmuştum Ben de bebiş sahibi olmak istiyorum, hemen olsun diye Bi acelem yok ama doktora da gitsem mi diyorum Bi taraftan da.. ne kadar ertelesem onlardan uzatacak gibi geliyor tedavi süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?