Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Çok teşekkürler Sevilaycım a.s. bugün başladı çok şükür. kendimi çok iyi hissediyorum ağrılara rağmen. şimdi kadınlığımı hissettim sanki birden.. gecikince çok stres oluyoruz ister istemez.
Sen nasılsın tatlım? moralin nasıl? Eylüle bişey kalmadı. Herşeyin hayırlısı inş :Saruboceq:

Bunada şükür güzelim.Adet olman bile güzel.Ben morel olarak iyiyim bu ay keyfim yerınde takmıyorum.doktorada gitmiyorum. Hiçbirsey yapmıyorum Eşimle ilgilenıyorum unuttum bu konuyu rafa kaldırdım 1 ay çünkü ben stres yapınca adette olmuyorum.gebede kalamıyorum .bu ay ver yansıdayım. :sm_cool:takmıyorum kafama tokalardan baska valla bak kafama birsürü toka aldım onları takıyorum. soranlarada ben düsünmuyorum demekle yetiniyorum. İnat degilmi Ben poc daha üstün cıkıcam Yeneriz bizde bu azim olduktan sonra kaydirigubbakcemile5duayla diger aylara canım benim

:dance:ay kesinlikle tatlım yaa çok iyi yapıyorsun. aynen ben de rahatım artık. nasip kısmet ne zamansa kaydirigubbakcemile5 hayırlısı olsun. bu güzel ayın tadını çıkaralım :teytey:

hala bulantim yok sukur acaba ilac bana etki etmiomu ya???ishalim de azaldi.gunde 1000 mg. ve 1 tane iciyom.bakalim yani belki senin gibiyimdir.etki gostermez,sen kilo verdimiydin ya???optumŞeniz

canım,cevabım gecikti,kusura bakma.ben ilaçtan önce diyet ve yürüyüş yaptığım halde 1 ayda 2 kiloyu zor veriyordum,çoğu kez 1 kiloda kalıyordu.ilacı sadece haziranda kullanarak 1 ayda 3 kilo verdim,temmuz başında hamile olduğumu öğrenip ilacı bıraktım.ağustos ortasında kürtajdan sonra tekrar başladım,giden kilo 1,5.yaniiii BU İLAÇ BANA ÇOK İYİ GELİYOOOO. :sm_cool: :dance: :teytey:

canım saol bakalım glukofende 4. gunum ve sadece iştahım kesıldı.dra sordum çok yaglı yeme sorun olmaz dedi canım.
inşallah faydasını görecegız tatlım.sevgiler..

kızlar ben dün doktora gittim,hesaplarıma göre yumurtlama günümdü fakat doktor muayenede yumurta görmedi bende endişe etmelimiyim dedim oda yok dedi pko lularda bazen yumurta reglinin 17günündede olabiliyo 1günde yumurtlama olup yumurta bir günde büyüyebiliyo dedi.şimdi ben şunu merak ediyorum adet olan birinde zaten yumurtlama olmazmı? yada yumurtlama bu ay olmazsa öteki ay olabilrmi....keops35 yorumlarını bekliyorum

canım,ben kendimde pko'dan şüphelenirken tüylenmeyi,kiloyu,hamile kalamamayı düşünüyordum.adet düzensizliği aklımın ucundan bile geçmiyordu,çünkü 3-5 günlük gecikmelerim vardı,sadece 1 kez 13 gün gecikmiştim.onu da hamilelik isteğimden kaynaklanan strese bağlıyordum amaaaaa vajinal muayenemde yumurtalıklarımda çok sayıda kist görüldü.ben de anlamıyorum,madem benim yumurtalarım düzenli üretilmiyor,üretilen de çatlamayarak kist olup yerleşiyor niye ben her ay adet görüyorum? demek ki olabiliyor tatlım,bunu doktorlar benden daha iyi açıklayacaklardır.benim de 15 gün kadar sonra randevum var,sorarım. a.s.

ankaradanım burda iyi işini bilen doktor araştırıyorum bana yardımcı olurmusunuz

slm kızlar bende picos hastasıyım bundan 4 ay önce teşhis konuldu ve doğum kontrol hapı kullan dedi doktor 2 ay kullandım kontrole gittim kist kalmamış hapı bırak dedi doktor ilk ay normal adet gördüm ama ikinci ay gecikti tekrar doktora gittim yine kist var dedi tekrar hap kullan dedi doktor şimdide adet olmayı bekliyorum bilmiyorum hep böylemi devam edecek

picos tekrar ortaya çıkabilirmi gerçi bende öyle ama inanamıyorum birde afedersiniz akıntım çok koyu ne yapıcam

lost34 canım bu ilaç 90 kapsül ve fiyatı 64.95ytl canim iyi düşün dr lar neden tavsiye etmiyor

saol canım bu ilaç deilki doktorlar tavsiye etsin.bitkisel tarım bakanlığı tarafından yapılıyo fakat eczanelerde yok.hayıtın faydalarını biliyorum buda onun kapsülü hem hayıtın hiçbir yan etkisi yok istersen sende araştır.hem hamile kalmak için zehir olsa içerim:çok üzgünüm:senağlama

kızlar hiç canınızısıkmayın bende pkosluyum bayağı bir doktora gititm geldim en son tedaviye başlamak için adetimi beklerken hamile olduğumu öğrendim sabredin allah verecektir inşallh

en beklemediğim zamanda benim bebeğim geldi çok şükür
çok dua edin umarım inşallh en kısa zamanda siz de kavuşursunuz

bahsettiğiniz ilaç ne için arkadaşlar ?

canım,bahsedilen hayıt tohumu kapsülü.hayıt hakkında internette bulduklarımı aşağıya kopyalıyorum:
. Adet öncesi gerginlik (PMT), genellikle östrojen (oestrogen) ve progesteron (progesterone) hormonları arasında dengesizliğe neden olur. Progesteron’ un göreceli noksanlığı; adet gecikmesi, göğüslerin hassasiyeti, sancı, kramp ve depresyon gibi semptomlardan sorumlu rahatsızlıklara yol açar. Hayıt bu semptomların giderilmesinde veya azaltılmasında etkili olabilmektedir. Hayıt meyvesi içerisindeki eterli uçucu yağların ve diğer sinerjetik bileşiklerin hipofiz bezi üzerinde pozitif etkileri vardır. Bilindiği gibi hipofiz bezi pekçok vücut hormonunun dengesinden sorumludur. Hayıt meyvesi, hipofiz bezini yumurtalıklardaki corpus luteum tarafından progesteron üretiminine yol açan belirli hormonları daha çok veya daha az progesteron üretmek için uyarır. Hayıt meyvesi vücuttaki kadınlık hormonlarını doğal bir şekilde dengeleyerek işlev görür. Hayıt meyvesi, başkaca progesteron terapilerinin başarılı olamadığı durumlarda bile başarılı olabilmiştir. Hem de bazen sentetik hormon yerleştirme sonucu oluşan yan etkilerin hiçbirine neden olmaksızın. Hayıt meyvesinin adet öncesi gerginlik (PMT) semptomlarına faydası en az 2 hafta içinde kendini açıkça belli eder. Fakat, en iyi sonuç için hayıt meyvesi en az 3 ay süre ile alınmalıdır. Yapılan çalışmalarda daha uzun süreli olarak hayıt meyvesi alımının PMT’ yi tamamen ortadan kaldırabileceği görülmüştür.
Hayıt meyvesi çok nazik bir bitki de olsa, etkisi inip çıkan bir piston gibidir. Sivri yerleri düzleştirir, çukur yerleri yükseltir. O adet periyodunuzu (menstural cycle); ister çok kısa olsun, isterse hiç olmasın, kanama zamanı çok uzun veya çok kısa olsun, kanamanız çok hafif veya ağır olsun herşeyi normale döndürmek için elinden geleni yapacaktır.
Hormon dengesizliği kısırlığa da yol açabilmektedir. Bu nedenle hayıt meyvesi yumurtlama periyodunu düzenlemeye ve hamile kalma şansının artmasına yardımcı olabilir. Doğum kontrol hapına son verdikten sonra da, bedenin doğal dengesini yeniden kurabilmesinde çok yararlı olur.
. Erkeklerde testesteron, kadınlarda ise östrojen fazlalığının neden olduğu aşırı kıllanma ve sivilcelere (akne) karşı, hayıt meyvesi terapisi hormonları dengeleyerek yardımcı olabilir. Hayıt, 2400 yılı aşan kullanım süreci buyunca tamamen güvenli ve yan etkisiz olduğunu kanıtlamış bir bitkidir.

arkadaşlar merhaba, uzun süredir sitenin takipçisiyim fakat bir pko lu olarak bildiklerimi, tedavi süreciyle ilgili şeyleri paylaşmak ve bilmediklerimi öğrenmek amacıyla aktif bir üye olmaya kadar verdim. kafama takılan bir iki şey var. 1. si doktoruma bu kistler tedaviyle geçecek mi dediğimde, kistler geçmez ama yenisi oluşmaz gibi bir cevap almıştım, geçebiliyor mu bu kistler? 2.si ise pko bebek sahibi olma konusunda bir nevi kısırlık gibi ciddi bir engel midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…