günaydın canım. 10 gün beklemen lazım.Ama en saglıklısı kan tahlili.üzülme hayırlısı böyleymiş ümidi yitirmemem lazım. Hem geç döllenme diye bişide var biliyorsun değilmi canım. Bürgün gelicek tıpkı o eski dönemlerde geldiği giib hem sen gebe kalabildin birdaha neden olmasınki olumlu düşün tatlım. sevgiyle :Saruboceq:dualarla....
Çok teşekkürler Sevilaycım a.s. bugün başladı çok şükür. kendimi çok iyi hissediyorum ağrılara rağmen. şimdi kadınlığımı hissettim sanki birden.. gecikince çok stres oluyoruz ister istemez.
Sen nasılsın tatlım? moralin nasıl? Eylüle bişey kalmadı. Herşeyin hayırlısı inş :Saruboceq:
Bunada şükür güzelim.Adet olman bile güzel.Ben morel olarak iyiyim bu ay keyfim yerınde takmıyorum.doktorada gitmiyorum. Hiçbirsey yapmıyorum Eşimle ilgilenıyorum unuttum bu konuyu rafa kaldırdım 1 ay çünkü ben stres yapınca adette olmuyorum.gebede kalamıyorum .bu ay ver yansıdayım. :sm_cool:takmıyorum kafama tokalardan baska valla bak kafama birsürü toka aldım onları takıyorum. soranlarada ben düsünmuyorum demekle yetiniyorum. İnat degilmi Ben poc daha üstün cıkıcam Yeneriz bizde bu azim olduktan sonra kaydirigubbakcemile5duayla diger aylara canım benim
hala bulantim yok sukur acaba ilac bana etki etmiomu ya???ishalim de azaldi.gunde 1000 mg. ve 1 tane iciyom.bakalim yani belki senin gibiyimdir.etki gostermez,sen kilo verdimiydin ya???optumŞeniz
canım,cevabım gecikti,kusura bakma.ben ilaçtan önce diyet ve yürüyüş yaptığım halde 1 ayda 2 kiloyu zor veriyordum,çoğu kez 1 kiloda kalıyordu.ilacı sadece haziranda kullanarak 1 ayda 3 kilo verdim,temmuz başında hamile olduğumu öğrenip ilacı bıraktım.ağustos ortasında kürtajdan sonra tekrar başladım,giden kilo 1,5.yaniiii BU İLAÇ BANA ÇOK İYİ GELİYOOOO. :sm_cool: :dance: :teytey:
kızlar ben dün doktora gittim,hesaplarıma göre yumurtlama günümdü fakat doktor muayenede yumurta görmedi bende endişe etmelimiyim dedim oda yok dedi pko lularda bazen yumurta reglinin 17günündede olabiliyo 1günde yumurtlama olup yumurta bir günde büyüyebiliyo dedi.şimdi ben şunu merak ediyorum adet olan birinde zaten yumurtlama olmazmı? yada yumurtlama bu ay olmazsa öteki ay olabilrmi....keops35 yorumlarını bekliyorum
bende pcosluyummmm yeni üyeyim
lost34 canım bu ilaç 90 kapsül ve fiyatı 64.95ytl canim iyi düşün dr lar neden tavsiye etmiyor
bahsettiğiniz ilaç ne için arkadaşlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?