Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Amin canim inşallah

8 aydır adet olmuyosun yani.Benim bekarken adet olmamak işime geliyodu açıkcası sivilce ve kilo sorunum yoktu, enson 6 ay olmadan doktora gittiğimde biraz azar işittim ve olumsuz konuştu, tarlusal kullanamıyo musun ?

bende gittim zaten birşey veremeyeceklerini söylediler çünkü dediğim gibi coumadin kullanıyorum. sadece glucophage ve aldactone kullanıyorum. ve bu şeker ilacı da sanırım adet düzenleyebiliyormuş kimi bünyede. şuan tek güvencim ondan yana...

İnanamıyorum Haziran'dan beri adet olmuyor musun? Ben kendiliğimden en fazla 45 gün adet olmamıştım.. O zaman bile deli gibi şiştiğimi hatırlıyorum. İhmal etmemelisin..

hayatımda ilk defa 80nin üstüne çıktım şaka gibi. psikolojim bozuldu. her bebek ve bebeğe ait ne varsa gördüğümde duyduğumda ağlıyorum. Bide iş yerimde herkesin karısı hamile sürekli bahsettikçe daha da psikolojim bozuluyor. ve bu da olumsuz etkiliyor sanırım. Anne olamamak düşüncesi beni resmen çıldırtıyor..

Canim takma bu kadar kafaya bak benimde 2 yil olucak nerdeyse evleneli gorumceminde 3 yil olcak şimdi 1 yasinda bebegi var ve ogrendik ki 2 aylik hamileymis düşün yani ben beklerken o hamile kaldi resmen depresyona girdim yani allah verince oluyor yapicak bisey yok sen ümidini kaybetme asla

Aslinda öncelikle kilo versem daha iyi olur diye düşünüyorum sizde oyle bi sorun oldu mu hormonlar icin ilac kullanip duzelip hamile kalan var mi merak ediyorum
Var tabbi,insülin direncini ölçtürmen lazım kilo vermeden önce, eğer varsa ona göre ilaç kullanıp kilo vermelisin.Insülin direnci kilo vermeyi zorlaştırıyo.Bende dostinex ve glifora başladım hormonlar için hayırlısı bakalım.

Kızlar herkese selamlar. 2 aydır girmiyorum siteye hamile kalmak olayını bıraktım be tekrar geleneksel usül ile korunmaya başladık.
Şimdi benim bugğn adet olmam gerekiyordu dün de eşimle birlikte olduk. Birliktelik esnasında bi sıkıntı yoktu ama herşey bi bitti baktım eşimin heryeri kan olmuş aa dedim tamam adet olmuşum sonra banyoya girdim böyle kanlı bir parça düştü şaşırdım orda bi orkid taktım dün gece ama benim o andan itibaren adet kanamam devam etmiyor. Bu nedirşimdi ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum.
Çok şaşkınım normalde kanama başlayınca devam ederdi.

Canım ben bekarken ilaç kullanmadığım süre boyunca adet olmuyodum hatta bi ara 9 ay boyunca adet olmamıştım evlendim ilk ayimda adet olmadım doktora gitti tarlusal verdi iki kutu kullanmama rağmen yine adet olmadım sonra kendim bir kaç kür denedim o ay ilaç olmadan adet oldum ve 5 aydır (şeytan kulağına kurşun) ilaç kullanmadan adetim gününde geliyor bende acaba düzeldim mi diye dusunuyorum

Hangi kürleri kullandınız acaba ?

Hamilesin sanırım :)
Hayırlı olsun. Sorularının cevabını bulmuşsundur artık :)

Bende artik katildim araniza 2 subatta ogrendim pko oldugumu 2.ci bebek icin ugrasiorum kizimda yoktu pko ara kanamalar beni yipratio cok canim sikiliyor ama hayirlisi tabi rabbim ol derse olucak nasipse

Umudunuzu yitirmeyin kızlar, dün gittiğim doktor pkonun aslınd lütuf olduğunu söyledi, normal kadınlara göre biyolojik saatimiz daha yavaş ilerliyomuş ve menepoza daha geç giriyormuşuz ( bana büyük moral oldu açıkcası) Ayrıca tüp bebekte başarı orani %65 ise bizde %80, çünkü birden fazla yumurtluyoruz.Hiç bu hastalığın artı yönlerini düşünmemiştim umut oldu . Lütfen fazla kilolarınızı vermeye çalışın, paket gıdalardan uzak durun ve mevsim meyve&sebzesi tüketin.Ayrıca günde fazla değil yarım saat yürümek şart. Pkoslular 6 ay içerisinde hamile kalamazsa doktora başvurmalı.İnşallah muaffak oluruz stres yok, olmazsada ucunda ölüm yok.Benim yılmak vazgeçmek gibi bi niyetim de yok sizde umutsuzluğa kapılmayın.Normal olmazsa 3 tüp bebek 5 tüp bebek yumurtalar bitene kadar tüp bebekkk

+1 :)

Yaa nasıl moral oldun bana nasıl anlatamam...canım inşallah bebislerimzii kucağımıza alırız:)

Arkadaşlar iç çamaşırıma bir gündür kahverengimsi lekelenmeler geliyor pkoyum en son adetimin üzerinden 50 gün geçti göğüslerim aşırı hassaslaştı dokununca bile deli gibi canım acıyor Ve iki gündür kahverengi akıntı geliyor Bebek cok istiyorum 2 yıla yakın oldu neredeyse hamile kalamadım çalıştığım yer cok küçük ücra bir yer doktor seçeceğim cok yok tedaviye de başlayamıyorum sizce bu göğüs ağrısı Ve akıntı nedendir arkadaşlar bu arada 5 gün önce falan eşimle ilişkiye girdik ama eşim tam ben hazıroldmadan girdi dolayısıyla canım yanmıştı hatta ilişkiden sorma bir iki gün rahmimde baskı acı hissettim sonra geçti geçtikten bir kaç gün sonra ilişki oldu hiç aacı hissetmedim ama ilişkiden sonra da bu kahverengi lekelenmeler başladı korkuyorum yorum yaparmısınız

Test yaptın mı? Hormon bozuklukları göğüslerde ağrı ve lekelenme yapıyo malesef.Prolaktin yüksekliği hamilelik belirtileri gibi belirtiler yapıyo,aylarca uuuu hamileyim göğüslerim ağrıyo diye gezdim Önce idrar sonra hormon testi şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…