Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

O zaman muhtemelen Benin prolaktın yükseldiğim vardır çünkü hamile olmadığıma Emin'im prolaktin yüksekliği göğüs ağrısı yapıyor biliyorum ama kanama yaptığımı bilmiyordum ya bıktım cidden ya peki nasıl düşüyor bu prolaktin yüksekliği siz nasıl düşürmüştünüz cidden bıktım usandım artık

Benim prolktinim 36 iken hayıt tohumu kaynattım içtim ve 15 e kadar düşmüştü.Şimdi tedaviye başladım dostinex kullanıcam canım düşürmek için.Hormonlarına baktırmalısın hayıtın zararı olacağını düşünmüyorum ,kullanabilirsin.Ha bide bu hormonun yüksekliği ayaklarda yanma yaparmış.

Ayak tabanlarımda yanma gibi oluyor daha doğrusu ağrı gibi böyle masaj tapınca falan iyi geliyor bacaklarım falan agrıyor hep hayıtı nasıl kullandın ne kadar sürede işe yaradı

Bir ay denemek için kullandım sadece,yarım çay kaşığı hayıt tohumu ezdim bir bardak suda 1 2 dakika kaynattım 10 dakika beklettim içtim.Tadı içilmeyecek kadar kötü değil ama içemezsen hap şeklinde olanlarıda varmış deneyebilirsin.Tabbi ilk önce doktora görünmek şart.

Bende hikayemi yazmak istedim, birilerine moral olur belki. Adet olmaya başladığım günden beri adetlerim düzensizdi. 3 4 ayda bir kendiliğinden adet olabiliyordum. 20 yaşımda Pko tanısıyla Diane 35' e başladım doktor kontrolünde. Bu sayede her ay adet olabildim, sivilce problemim düzeldi. Yaklaşık 7 sene bu ilacı kullandım. Kilo problemi olmayan biriyim. (170 bo, 53-54 kilo oldum her zaman) Pkonun diğer belirtilerinden olan tüylenme sorunum da olmadı. Benim en büyük sorunum kendiliğinden adet olamama yani yumurtlamamın olmamasıydı. 2 buçuk sene önce 26 yaşımda evlendim. evlendikten 1 sene sonra ilacı bıraktım ve hamile kalmak istediğim için doktor kontrolünde progestan kullanmaya başladım. 8 ay bu şekilde kendiliğinden olmasını bekledik. Ama ben ovülasyon kitleriyle de takip ederek ve 35. güne kadar adet olmadığımdan yumurtlamamın hiç olmadığını anlıyordum. Ayrıca eşimde de varikosel vardı. Daha önce bir ameliyat olmuştu, bu süreçte tekrar nüksetmişti.8 aylık sürenin sonunda doktorum klomen tedavisine başlamımızı önerdi. İlk kullanımda günde tek dozla hiç yumurta gelişmedi(şaşırmadım tabii bu duruma). Takip eden ay günde iki doza geçtik ve 1 adet yumurta oluştu. Çatlatma iğnesi de vurularak sonucu bekledik ama negatif. Sonraki tekrar günde iki dozla devam ettik fakat yine yumurta gelişmedi. Doktorum bundan sonra çok fazla oyalanmadan tüp bebek tedavisine geçebileceğimizi söyledi. Biz de irkaç ay ara vermeye, bu arada da eşimin varikosel ameliyatı olmasına karar verdik. Eşim ameliyatını oldu ve keçiboynuzu pekmezi yemeye başladı. Bende aklıma gelen zamanlarda meşhur bal çörek otu tarçın karışımını yedim. Ayrıca hergün kuru incir yedim. Son klomen tedavisini haziran ayında olup sonuç alamayınca yine progestan kullanmaya devam ettim. Ağustos ayında eşim ameliyat oldu ve biz tüp bebek tedavisi için birkaç ay beklemeye karar verdik. Derken ekim ayında ben ilk kez kendiliğimden yumurtladım ve yumurtlamadan 10 gün sonra idrar testinde hamile olduğumu gördük. Şu anda 21 haftalık hamileyim. Biraz uzun oldu ama bende burda bütün pko ve klomen sayfalarını durmadan okuyup duruyordum. Moralinizi bozmayın.

hayırlı olsun canım. Yazdıkların beni anlatıyo :) Benim eşimde varikosel ameliyatı olacak. Ben de pko var ama her ay adet oluyorum

Benım eşimde sadece sperm hareketi hızlı değil yavaş bende pkos var adet duzensizliği tüylenme insülin direnci kilo maalesef olmuyor zamanı var diyorum diyorum avutuyorum kendını 10 yıldır şimdi dikçeniz tüp bebek neden yapmadınız maddiyat çok önemli bu durumda biliyorsunuz destek çıkacak olmayınca olmuyor işte

Baştan sona okudum cnm senın adına çok sevındım rabbım ol dedikten sonra olmayan hiç birşey yoktur

Allah büyük umudunuzu hiç bir zaman kaybetmeyın ben artık kaybetme noktasındayım Allah sizlere nasıl Ersin anneliği inşallah

Bende pkoluyum 2 kere klomen kullandım ama olmadı biraz ara verdim şimdi tekrardan doktora gitmek istiyorum sizce tüp bebek merkezi gibi Kapsamlı bir yere mi gitsem yada normal kadın doğum polikliniğine mi ? Bu arada 1 seneyi aşkındır bebek istiyorum

Prof doktora git bence senelerdir gitmediğime pişmanım

Bende vakit kaybetmek istemiyorum adetimi bekliyorum hemen olayım da doktora görüneyim..seninde de mi pko var canım
Maalesef 10'yıldır çekiyom cnm ameliyat olmam gerekiyor ona da maddi durumum müsait değil şuan bir kaç ay sonra inşallah

Bende bir pkolu bayanım ve bebiş istiyorum kızlar ... tecrübelerinizi anlatır mısınız

Bende bir pkolu bayanım ve bebiş istiyorum kızlar ... tecrübelerinizi anlatır mısınız
Adddaaaaşımmm tecrübe 10 yıldır pkosum, devlet hastanelerinde 1 sene oyalandım ne yazık ki şimdi özele gidiyorum sağolsun ilgili ve anlayışlı bir doktor diaformin ve dostinexe başladım, adet oluncada klomene başlıycam.Hayırlısı tedaviyi aksatmamak lazımm.

Maalesef 10'yıldır çekiyom cnm ameliyat olmam gerekiyor ona da maddi durumum müsait değil şuan bir kaç ay sonra inşallah
Lapraskobi mi nedir onu mu olman lazım ? Bende 10 yıldır pkosum zor anlıyorum seni, ama farklı doktorlara görünmeyi denedin mi ?

İmkanın varsa özele görün derim canım, ben 1 sene kaybettim devlet hastanesinde adam bana " senin burda hamile kalman mümkün değil araştırma hastanesi yada özele gideceksin"dedi.Moralim bozuldu ama iyiki demiş.Devlet hastanelerinde takip zor,açıkcası anlayışlı doktora denk gelmekde zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…