Dostinexte içtim ben 1 ay. Ama olmadı olmuyorr soğan kürüne başlayacağım. Sen kür denedin mi canımAdddaaaaşımmmtecrübe 10 yıldır pkosum, devlet hastanelerinde 1 sene oyalandım ne yazık ki şimdi özele gidiyorum sağolsun ilgili ve anlayışlı bir doktor diaformin ve dostinexe başladım, adet oluncada klomene başlıycam.Hayırlısı tedaviyi aksatmamak lazımm.
Evet canım Haklısın çok insan olunca ilgi de azalıyor..ben hep özel hastaneye gittim de ondan 1sene dolmadan klomen başlattı yoksa 2 sene bekletiyorlar insanıi.en iyi ben tüp bebek merkezi Tarzı bi yere gideyim önce film çekileyim sonrası Hayırlısı inşallah..Rabbim en kısa zamanda bizleri sevindirsinİmkanın varsa özele görün derim canım, ben 1 sene kaybettim devlet hastanesinde adam bana " senin burda hamile kalman mümkün değil araştırma hastanesi yada özele gideceksin"dedi.Moralim bozuldu ama iyiki demiş.Devlet hastanelerinde takip zor,açıkcası anlayışlı doktora denk gelmekde zor.
Dostinexte içtim ben 1 ay. Ama olmadı olmuyorr soğan kürüne başlayacağım. Sen kür denedin mi canım
Hemen hemen her kürü denedimDostinexte içtim ben 1 ay. Ama olmadı olmuyorr soğan kürüne başlayacağım. Sen kür denedin mi canım
Ammminnnnn inşallah benim film çektirme imkanım yok malesef,burda olmadığı için inşallah yakın zamanda mutlu haberler alırız.Şeker ilacı ben mahvettiEvet canım Haklısın çok insan olunca ilgi de azalıyor..ben hep özel hastaneye gittim de ondan 1sene dolmadan klomen başlattı yoksa 2 sene bekletiyorlar insanıi.en iyi ben tüp bebek merkezi Tarzı bi yere gideyim önce film çekileyim sonrası Hayırlısı inşallah..Rabbim en kısa zamanda bizleri sevindirsin
Hepsi aynı diyor tüp bebek diyor ameliyat diyen tek bır dr oldu evet zor gerçekten 10 un üzerınde dra göründüm zayıfla zayıfla diyorlar başka da bırşey demiyorlarLapraskobi mi nedir onu mu olman lazım ? Bende 10 yıldır pkosum zor anlıyorum seni, ama farklı doktorlara görünmeyi denedin mi ?
Aşılama yada klomen tedavisi denedin mi?Hemen tüp bebek yada ameliyat demiyolar çünkü.Hepsi aynı diyor tüp bebek diyor ameliyat diyen tek bır dr oldu evet zor gerçekten 10 un üzerınde dra göründüm zayıfla zayıfla diyorlar başka da bırşey demiyorlar
Canım bende içiyorum glifor ama vücut bir zaman sonra alışıyormuş mide bulantısı ve çok halsizlik yapıyor bendeAmmminnnnn inşallah benim film çektirme imkanım yok malesef,burda olmadığı için inşallah yakın zamanda mutlu haberler alırız.Şeker ilacı ben mahvettiBunun yan etkilerini azaltacak bir yol yok mu kızlar.
Inanılmaz kötü durumdayım inofolik kapsül,doğum kontrol hapı ve enfeksiyon için hap ve fitil kullanıyorum.Yattığım yerden kalkamıyorum rahmim yumurtalıklarım ağrıyo.Çok mide bulantım var,ağzımda ilaç tadı var.Ya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama ishalim ve büyük abdestim ilaç kokuyo yauwCanım bende içiyorum glifor ama vücut bir zaman sonra alışıyormuş mide bulantısı ve çok halsizlik yapıyor bende
Aşılama yada klomen tedavisi denedin mi?Hemen tüp bebek yada ameliyat demiyolar çünkü.
Tabiki doktora gitmelisin hormon tahlilleri yapar dr reglinin 3. Günü çagırır hormon tahlili yapar cnm baktır bakalım hem için rahat ederBende de PKo var.adetim düzenli ama pkonun geçmeyen bir hastalık olduğunu biliyorum. Adetim düzenli olmasına rağmen hamile kalmam kendiliğinden zor mu? Doktora gitmem gerekiyor mu
Doğum kontrol hapı niye kullanıyorsun ki ?Inanılmaz kötü durumdayım inofolik kapsül,doğum kontrol hapı ve enfeksiyon için hap ve fitil kullanıyorum.Yattığım yerden kalkamıyorum rahmim yumurtalıklarım ağrıyo.Çok mide bulantım var,ağzımda ilaç tadı var.Ya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama ishalim ve büyük abdestim ilaç kokuyo yauw
.hormon tahlili yapmıştı.doktor hormonlarimda bir problem olmadığını söyledi.yind gidip yaptircam aklımda buTabiki doktora gitmelisin hormon tahlilleri yapar dr reglinin 3. Günü çagırır hormon tahlili yapar cnm baktır bakalım hem için rahat eder
Değerlerim düzelsin diye bir ay kullanalım dendi.Ama ölüyorum kızlar,beterim yani hayatımda ilk defa kusarak uyandım gece,mide bulantım çokkk fazla ve moralim yerle bir.İlaçları almadım bu sabah ha diyince doktora gidemiyorum.Hiç mecalim yok ve kanlı akıntım var.Diaformin 850 günde iki kere,biteral 500 günde iki kere(güçlü bi antibiyotik enfeksiyon icin),enfeksiyon için fitil,inofolik kapsül ve doğum kontrol ilacı kullandım.Çok fazla dimi bu kadar ilaç,vücudum kaldırmadı sanırım.Doğum kontrol hapı niye kullanıyorsun ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?