Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Dostinexte içtim ben 1 ay. Ama olmadı olmuyorr soğan kürüne başlayacağım. Sen kür denedin mi canım

Evet canım Haklısın çok insan olunca ilgi de azalıyor..ben hep özel hastaneye gittim de ondan 1sene dolmadan klomen başlattı yoksa 2 sene bekletiyorlar insanıi.en iyi ben tüp bebek merkezi Tarzı bi yere gideyim önce film çekileyim sonrası Hayırlısı inşallah..Rabbim en kısa zamanda bizleri sevindirsin

Dostinexte içtim ben 1 ay. Ama olmadı olmuyorr soğan kürüne başlayacağım. Sen kür denedin mi canım
Hemen hemen her kürü denedim Hayıt işe yaradı hor onlar için geri kalanının faydasını göremedim malesef çünkü yumurtalarım büyümüyo.

Ammminnnnn inşallah benim film çektirme imkanım yok malesef,burda olmadığı için inşallah yakın zamanda mutlu haberler alırız.Şeker ilacı ben mahvetti Bunun yan etkilerini azaltacak bir yol yok mu kızlar.

Lapraskobi mi nedir onu mu olman lazım ? Bende 10 yıldır pkosum zor anlıyorum seni, ama farklı doktorlara görünmeyi denedin mi ?
Hepsi aynı diyor tüp bebek diyor ameliyat diyen tek bır dr oldu evet zor gerçekten 10 un üzerınde dra göründüm zayıfla zayıfla diyorlar başka da bırşey demiyorlar

Hepsi aynı diyor tüp bebek diyor ameliyat diyen tek bır dr oldu evet zor gerçekten 10 un üzerınde dra göründüm zayıfla zayıfla diyorlar başka da bırşey demiyorlar
Aşılama yada klomen tedavisi denedin mi?Hemen tüp bebek yada ameliyat demiyolar çünkü.

Ammminnnnn inşallah benim film çektirme imkanım yok malesef,burda olmadığı için inşallah yakın zamanda mutlu haberler alırız.Şeker ilacı ben mahvetti Bunun yan etkilerini azaltacak bir yol yok mu kızlar.
Canım bende içiyorum glifor ama vücut bir zaman sonra alışıyormuş mide bulantısı ve çok halsizlik yapıyor bende

Bende de PKo var.adetim düzenli ama pkonun geçmeyen bir hastalık olduğunu biliyorum. Adetim düzenli olmasına rağmen hamile kalmam kendiliğinden zor mu? Doktora gitmem gerekiyor mu

Sevin cnm bnce.hamile kalman zor deil.ama sen gnede git derim hormonlara bakilsin..bak bende pkoyum adetim asla kndi gelmior bak akntini takip etmeyi unutma bu arada

Kizlar selam mayis 2016dan beri tsh ilaci kullaniyorum 3.21le bsladik sora 25 ten 50mga ckti hapimin dozu ve tsh 3.34.nasil dusecek bu ya ???neden dusmuyo yardim edinn(((

Canım bende içiyorum glifor ama vücut bir zaman sonra alışıyormuş mide bulantısı ve çok halsizlik yapıyor bende
Inanılmaz kötü durumdayım inofolik kapsül,doğum kontrol hapı ve enfeksiyon için hap ve fitil kullanıyorum.Yattığım yerden kalkamıyorum rahmim yumurtalıklarım ağrıyo.Çok mide bulantım var,ağzımda ilaç tadı var.Ya yazmak ne kadar doğru bilmiyorum ama ishalim ve büyük abdestim ilaç kokuyo yauw

Bende de PKo var.adetim düzenli ama pkonun geçmeyen bir hastalık olduğunu biliyorum. Adetim düzenli olmasına rağmen hamile kalmam kendiliğinden zor mu? Doktora gitmem gerekiyor mu
Tabiki doktora gitmelisin hormon tahlilleri yapar dr reglinin 3. Günü çagırır hormon tahlili yapar cnm baktır bakalım hem için rahat eder

Doğum kontrol hapı niye kullanıyorsun ki ?

Benimde adetim kendi gelmiyordu.kilo probleminiz var mı acaba ? Bana doktorum ilaç vermişti ben kullanmadım. Günde en az 2 litresi su içiyorum.bol su tüketin bence lolita555

Canım doktora gittim
Tabiki doktora gitmelisin hormon tahlilleri yapar dr reglinin 3. Günü çagırır hormon tahlili yapar cnm baktır bakalım hem için rahat eder
.hormon tahlili yapmıştı.doktor hormonlarimda bir problem olmadığını söyledi.yind gidip yaptircam aklımda bu

Doğum kontrol hapı niye kullanıyorsun ki ?
Değerlerim düzelsin diye bir ay kullanalım dendi.Ama ölüyorum kızlar,beterim yani hayatımda ilk defa kusarak uyandım gece,mide bulantım çokkk fazla ve moralim yerle bir.İlaçları almadım bu sabah ha diyince doktora gidemiyorum.Hiç mecalim yok ve kanlı akıntım var.Diaformin 850 günde iki kere,biteral 500 günde iki kere(güçlü bi antibiyotik enfeksiyon icin),enfeksiyon için fitil,inofolik kapsül ve doğum kontrol ilacı kullandım.Çok fazla dimi bu kadar ilaç,vücudum kaldırmadı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…