Hormonların düzenlendiği Için ağır gelmiştir.Diaformin ağır bir ilaç zaten ..Rabbim şifa versin inşallahDeğerlerim düzelsin diye bir ay kullanalım dendi.Ama ölüyorum kızlar,beterim yani hayatımda ilk defa kusarak uyandım gece,mide bulantım çokkk fazla ve moralim yerle bir.İlaçları almadım bu sabah ha diyince doktora gidemiyorum.Hiç mecalim yok ve kanlı akıntım var.Diaformin 850 günde iki kere,biteral 500 günde iki kere(güçlü bi antibiyotik enfeksiyon icin),enfeksiyon için fitil,inofolik kapsül ve doğum kontrol ilacı kullandım.Çok fazla dimi bu kadar ilaç,vücudum kaldırmadı sanırım.
Yok canım ya su bile içemiyorum mide bulantısından,ağlaya ağlaya helak oldum bu kadar yan etki beklemiyordum.Vazgeçmek yok diye gazlamıştım kendimi ama bu halde devam edemem.Hormonların düzenlendiği Için ağır gelmiştir.Diaformin ağır bir ilaç zaten ..Rabbim şifa versin inşallah
Çok şükür evladın varmış.Rabbim inşalllah yakın zamanda bıdığını verir,darlanıyoruzBende pko lüyum.7 yaşında bir oğlum var.oglumun ısmarlarım üzerine ikinciyi düşünmeye başladık fakat bir türlü şansımız yaver gitmedi.sonuçta 4 yıllık bir tedavi fakat sonuçlar hep negatif.3 kez aşılama.bugun doktora gittim tüp bebek define ve 10 binlira devlet hastanesi birde.reglim hiç sasmadi neredeyse saati dahi değişmiyor fakat yumurta gelişme problemi oluyor.yani regl düzenli bile olsa başka sorunlar çıkıyor. Kusura bakmayın içimi döker gibi oldum ama daraldimanlamasam çatliycam
Canım bana bir konuda yardımcı olur musunKızzlarrrrr ben dizanteri olmuşum malesef burda yaygın.İlaçlarla alakası yokmuş ilaca devam.
En az 1o gün diye biliyorum benCanım bana bir konuda yardımcı olur musunilişkiye girdikten kac gun sonra hamile olduğumuzu öğrenebiliriz hiç tecrübem yok ve nette yazılanlardan birşey anlamadım...
En az 1o gün diye biliyorum ben
Erken gebelik testlerinde beklenen adet tarihine 7 gün kala belli olabiliyo diye biliyorum.En kesin sonuç adet tarihinin geçmesini bekleyip kan testi yaptırmak.Peki normal testle mi belli oluyor
Çok teşekkür ederim canımm...Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah..bebislerimzii sağlıkla Kucağımıza alalım inşallahErken gebelik testlerinde beklenen adet tarihine 7 gün kala belli olabiliyo diye biliyorum.En kesin sonuç adet tarihinin geçmesini bekleyip kan testi yaptırmak.
Aminnn canım amminnn.Çok teşekkür ederim canımm...Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah..bebislerimzii sağlıkla Kucağımıza alalım inşallah
Aminnn canım amminnn.
Evet bende yaklaşık 10 yıldır pkoluyum.Bir buçuk yıllık evliyim 11 aydır bebek istiyoruz.Düzenli doktora gitmeye çalışıyorum, adetin ikinci günü gidip klomen başlıycam inşallah.Bana tedavi olmazsam hamile kalamayacağım söylendi çünkü prolaktinim 3o küsürlerde.Canım sende PKo sun dimidoktora düzenli gidiyor musun...Bence pkoyum hormon testi vs yaptırmıştım.bubtestleri tekrar yenilemem gerekiyor o yüzden doktora gideceğim.ama hormonlarimda vs sorun çıkmadı.adet de oluyorum ama pkonun hastasıyım.doktor evlendiğinde gel tedaviye ona göre başlayalım demişti.nednenboyle demiş olabilir. Çok da güvenemiyorum.acaba amacı para mı diye
Canimmm prolaktin ne demek peki ben onu olcturmeli miyim? Tedavin ne şekilde oluyorEvet bende yaklaşık 10 yıldır pkoluyum.Bir buçuk yıllık evliyim 11 aydır bebek istiyoruz.Düzenli doktora gitmeye çalışıyorum, adetin ikinci günü gidip klomen başlıycam inşallah.Bana tedavi olmazsam hamile kalamayacağım söylendi çünkü prolaktinim 3o küsürlerde.
Prolaktinde bir hormon,doktor hormonlarında sorun yok demiş ise normaldir senin hormonlarınCanimmm prolaktin ne demek peki ben onu olcturmeli miyim? Tedavin ne şekilde oluyor
Geçmiş olsun canimmm...sende benim artık dualaeimdasin :)))Prolaktinde bir hormon,doktor hormonlarında sorun yok demiş ise normaldir senin hormonların. Ben enfeksiyonumda olduğu için antibiyotik ve fitil kullanıyorum.Şeker ilacı kullanıyodum ama dizanteri olmuşum , midemin daha fazla bulanmasını istemediğim için ara verdim.Adetin ikinci günü gidip klomen ve yumurta takibi yaptırıcam inşallah.
Çokkkkkkk sağol canımm rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.Geçmiş olsun canimmm...sende benim artık dualaeimdasin :)))
canım benimde yüksek cıkıo ama ilaçı var ınun suşurmek için hamileykende kullanılan ayrı oluo üzülme bendede 9senendir var bebek için tesavi görüyorum sabırla bekliorum sabır et cnm vardır bir zamanıCanimmm prolaktin ne demek peki ben onu olcturmeli miyim? Tedavin ne şekilde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?