- 17 Şubat 2017
- 1
- 0
- 1
- 33
Ben kullanmaya çalışıyorum,mide bulantım yüzünden gece yatmadan bir tane alıp uyuyorum.Yüzdeki tüyler hormonlar düzene girdikce azalabiliyomuş(bende yok pek).Yinede lazer en iyi çözüm sanırım.Mrb arkadaslar yuzdeki tuylenme ıcın hangı ılacları kullanıyorsunuz dogum kontrol hapları dısında metformın kullanan varmı aranızda
cnm butün degerlerine bakıldımı hormonMerhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum. 2 ay önce doktora gittim hamile kalamiyordum. Lh değerin 14 Fsh 4 tu. Doktor 2 ay diane 35 verdi kullandım yanında testere dişli aslan pençesi de kullandım. Dün doktora tekrar gittim lh ve Fsh degerlerim ikisi de 6 doktor korunmasız ilişki dedi ve çocuğun olur dedi. Formu takip ediyorum. Bilginize ihtiyacım var. Sizdece normalmi degerlerim ve geri hemen yukselirmi. Çocuk için uygun muyum bu arada hiç kistim yyok.
canım klomen kalan var ama genelde pko olanlara göbekten iğne daha etkili oluo bence bir doktor sor ben 6ay klomen kullandım asılama oldum negatif ama benim klomenle yumurta cok büyümedi simdi doktr degiştirdim cok ilgili ben söyleöeden kendisi söyledi klomen biz bir rahatsızlıgı olmayan hastalara verioryz dedi o yuzden daha güçlü bişeyler kullanman lazım cnmBendede pco var. İlacsiz adet goremiyorum. Bu ay klomene baslicaz. Bu sekilde gebe kalan vaemi acaba yardımcı olurmusnz
canım diane 35 doğum kontrol hapı içerio onunla adet duzenlenio yani şaşırdım suan aslında prolaktin çok yüksek değil normal 15 cnm tsh düşük çıkmış gibiProlaktin 16.78
Estradiol 35
Tsh 3.417
Bunlarla ilgili birşey söylemedi sadece lh ve Fsh orantısız diye diane 35 verdi bu ay sadece ikisine baktı ve tmm çocuğun olur dedi 2 ay deneyin dedi
senin tam olarak problemin ne cnmcanım diane 35 doğum kontrol hapı içerio onunla adet duzenlenio yani şaşırdım suan aslında prolaktin çok yüksek değil normal 15 cnm tsh düşük çıkmış gibi
evwt cnm yumrta kaliten için gitmen gerekliBende de PKo var.adetim düzenli ama pkonun geçmeyen bir hastalık olduğunu biliyorum. Adetim düzenli olmasına rağmen hamile kalmam kendiliğinden zor mu? Doktora gitmem gerekiyor mu
benim de homon degerlerimde sıkıntı var işte doktor ilaç verdi yani deperlerim normal aeviyede kalması için mesala prolaktin yükselince gebelik oluşmyor zaten ve o ilacı bana da verdi doktr suan kulşanıorum bir hafta içip bir hafta ara vererk içmem gerektiğini söyledi bence cnm sen doktr degiştir çok ikgisiz yumyrta takibi iste doktr dan kesinlikle o nasıl cvp iki ay deneyin çocık olur demesiÇocuğum olmuyor diye gittim.doktor karnıma baktı hiç kist yok dedi ama adet düzensizliği vardı. Testlerde lh yüksek çıktı işte 2 ay diane 35 içtim ama ikinci ay 21 gün aslan pençesi içtim 2 gün evvel doktora gittim lh ve Fsh degerlerim 6 olmuştu. İstediğim buydu çocuğun olur artık dedi. Benim korkum acaba hormonum tekrar yukselirmi diye
cnm sen bilirsin ama bence doktor degiştir derim ben de özel giderken bir kadın vardı öğle su ay bınu dene olmassa gel tedaviye baslarız yani vakit kaybı inan bana bazen diğer doktrın görmediğini baska bir doktor görüyor o yüzden bence iki ay beklemektense yani yine sen bilirsin tabiİki ayda olmazsa gel tedaviye başlayalım dedi ama istediğimiz buydu çocuğun olur korunmasız ilişki dedi işte bilmiyorum. Su anlık degerlerim normal. Bu ay çocuk için çok umutluyuz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bakalım 2 ay çocuk olmazsa tekrar gidecem.
canım klomen kalan var ama genelde pko olanlara göbekten iğne daha etkili oluo bence bir doktor sor ben 6ay klomen kullandım asılama oldum negatif ama benim klomenle yumurta cok büyümedi simdi doktr degiştirdim cok ilgili ben söyleöeden kendisi söyledi klomen biz bir rahatsızlıgı olmayan hastalara verioryz dedi o yuzden daha güçlü bişeyler kullanman lazım cnm
Canım sen adet oldun mu prolaktin değerin kaç olmuş baktirdin micnm sen bilirsin ama bence doktor degiştir derim ben de özel giderken bir kadın vardı öğle su ay bınu dene olmassa gel tedaviye baslarız yani vakit kaybı inan bana bazen diğer doktrın görmediğini baska bir doktor görüyor o yüzden bence iki ay beklemektense yani yine sen bilirsin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?