evet canım hiç bulantım yoktu şaşırdım zaten midemi üşüttüm sanırım hamilelikte olunca hassaslaştı şuan yiyorum içiyorum bir sıkıntım yok şükür.
canım ben evleneli 1 sene olacak ve hıc düzenli adet olmadım 2 ayda bir söktürücüyle oluyordum daha sonra tedaviye baslamak ıcın doktora gittik bundan 4 ay once ve eşimden sperm testı istedi doktor sonuc cıktı 3 ay vıtamın kullanacak esın tedavıye baslayamayız dedı bende nede olsa 3 ay tedavı olmıcaz dıye glıfora basladım oda vıtamıne basladı 2. ayda hamıle kaldım yumurtlayamıyordum ve yumurtam catlamıyordu doktor tüm testlerı yaptı yumurtlamada yok sende dedı buda sasırılacak bırsey degıl cunkı pko var dedi tabi bunların hepsi ben glifora baslamadan onceydı sonra ıste basladım 2. ayında etkısını gosterdı cok sukur sonra kürtaj olmak zorunda kaldım ve kürtajdan hemen sonra şuan tekrar hamileyim inşallah sorunsuz bir şekilde kucagıma alırım şuan tek derdim bu...
Polikistik over sendromunun belirtileri nelerdir? - UZMANTV
istersen bu siteyi bir kontrol et.doktorlar önce metformin sonra klomen diyor genellikle.
saol canım..ya ben cınsıyetı 12. Haftada ogrendım ama benımkı 1 hafta ılerde gıdıyodu ultrasonda 13 haftalıktı yanı.
canm glifor hem yumurtanı oluşturdu hem çatlatmış ozaman eşin niye vitamin içecekti?benm eşimede bu ay yapılacak sperm testi.inşallah onda bi sorun çıkmaz.sen ne kadar süre içtin gliforu sabah akşam hergün içtin mi?neyse canm bi adet olaym da dr.a gidince söylimde banada klomen yerine glifor versin.buarada geçmiş olsun kanaman olmuş neyseki korkulacak bişey yokmuş canm dinlen sen.
canm o dr.dan dr.a değişiyor bence.benm dr.m öyle demedi valla.
tamam canım saol o zaman bizim daha 1 haftamız var:)
maşallah canm 11. haftaya gelmiş miniğin ya ne çabuk geçiyor de mi? senin cinsiyeti ile ilgili içinden geçen var mı? anneler hissedermiş ya ondaninşallah enfeksiyonun da geçecek... bu gün nasılsın biraz daha iyi misin?
slm kızlar nasılsınız off iki gndr beim acayip agrıyo( sanrım bu ayda tutturamadık adet olcakmışım gibi hissediorum
slm kızlar nasılsınız off iki gndr beim acayip agrıyo( sanrım bu ayda tutturamadık adet olcakmışım gibi hissediorum
maşallah canım gerçekten öyle büyüyor miniğim ama bana zaman geçmek bilmiyor canım yaa heralde ayları iple çektiğimden biran önce muaynene zamanım gelsede görsem bebeişimi diye:)
benim içimden hep erkek geçiyor ama ben kız çoçuklarına daha düşkünümdür ama erkek geçiyor içimden hayırlısı diyelim canım benm için farketmez eşimde sağlıklı olsunda diyor cinsiyet önemli değil
rabbim sizlerede nasip etsin (amin)
bugün yine var sancım sağlık ocağına gittim he kayıt oldum hemde idrar tahlilimi göstermeye gittim ciddi boyutta değil dedi bol su tüket dedi maydanoz suyu içinde günde 1 sürahi içersen tehlike olabilir dedi öyle canım
sende ne var ne yok canım hala regl olamadın değil mi canım peki göğüslerinde herhangi br hassasiyet var mı
canım çok rahatlatmış olmalı seni sağlık ocağının cevabı çok sevindim demek ki geçecek enfeksiyonun.... oğlan kız tabi farketmez bakalım 1 hafta sonra belli olur ay ne güzel....içine doğan çıkar genelde ondan sordum...
göğüslerim büyüdü ama hassasiyet yokateşim hep yüksek eşim de şaşırdı dün alev alevsin dedi... dün gelen kahverengi leke bu gün gelmiyor...nedir anlamadım hormonlarım mı şaşırıyor yine bilmiyorum... bilinmezlik oldu 2 aydır benimki... bu gün randövumu aldım 23 üne bakalım doktor neler görecek?
şimdi eşime yemek hazırlayıp geleceğim :)
yazıları nıye goremıorum
evet rahatlattı beni 1 hafta sonra belli olur muhtemelen
adet olacağın zaman göğüslerin büyürmüydü
ateşin çıkıorsa iyi birşey canım hadi bakalım ayın 23nde herşey belli olur
tamm canım yemeği hazırla gel:)
adet öncesi hassasiyet ve ağrı olurdu ama büyümezdi böyle...
bir de gün boyu neredeyse yatıyorum uykuluyum hep yoruluyorum hemen...
annem sıcaklardandır dedi...
sıcaklardan da olabilir daha nc sıcaklarda uyukluyormuydun
yani göğüs büyümesi uyuma bunlar hamilelik belirtileri
inşaallahda öyledir canımmm
kızlar ben çıkıyorum ehliyet kursuna yazıldım bu cumartesi sınavım var biraz ders çalışayım
sonra görüşürüz kızlar
ya bu regl gecikmesinden beri iyi değilim ben aslında....
temmuz ayında da çok sıcaktı ama böyle değildim... bu ay çok çabuk yoruluyorum... vitamin almaya başladım umarım faydası olur.... ateş de fena yaptı yarım derece de olsa farkettiriyor...gerginlik vardı üstümde 5 güne kadar son 5 gündür gergin de değilim...hayırlısı bakalım moralim iyi ama kıpırdanmaya halim yok bıraksalar 17 saat uyurum ben :) belirtiler var biliyorum ama inan ki hamilelik gibi yormak istemiyorum... ne zamanki doktor bana hamilesin der ben o zaman inanırım çünkü kendi kendime çok negatif gördüm ya olmazmış gibi koşullandı beynim sanırım.... doktor sonucunda umarım her şey belli olsun da daha fazla ben beklemeyim...kimse beklemesin herkesin bebeği gelsin bu mübarek ayda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?