Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canm glifor hem yumurtanı oluşturdu hem çatlatmış ozaman eşin niye vitamin içecekti?benm eşimede bu ay yapılacak sperm testi.inşallah onda bi sorun çıkmaz.sen ne kadar süre içtin gliforu sabah akşam hergün içtin mi?neyse canm bi adet olaym da dr.a gidince söylimde banada klomen yerine glifor versin.buarada geçmiş olsun kanaman olmuş neyseki korkulacak bişey yokmuş canm dinlen sen.

canm o dr.dan dr.a değişiyor bence.benm dr.m öyle demedi valla.

canım klomeni hiç denemediysen 1 ay dene bence belki ilk aydan etki edecek etmezse zaten doktorun glifor verecektir...
her doktor ayrı konuşuyor biliyorum ben de bu dertten muzdarip olarak hep doktor değiştirmiştim şimdiki doktorum iyi memnunum...
ona soracağım 4 gün sonra gittiğimde bu metformin olayını tekrar...

tamam canım saol o zaman bizim daha 1 haftamız var:)

maşallah canm 11. haftaya gelmiş miniğin ya ne çabuk geçiyor de mi? senin cinsiyeti ile ilgili içinden geçen var mı? anneler hissedermiş ya ondan inşallah enfeksiyonun da geçecek... bu gün nasılsın biraz daha iyi misin?

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız off iki gndr beim acayip agrıyo( sanrım bu ayda tutturamadık adet olcakmışım gibi hissediorum

maşallah canım gerçekten öyle büyüyor miniğim ama bana zaman geçmek bilmiyor canım yaa heralde ayları iple çektiğimden biran önce muaynene zamanım gelsede görsem bebeişimi diye:)
benim içimden hep erkek geçiyor ama ben kız çoçuklarına daha düşkünümdür ama erkek geçiyor içimden hayırlısı diyelim canım benm için farketmez eşimde sağlıklı olsunda diyor cinsiyet önemli değil
rabbim sizlerede nasip etsin (amin)
bugün yine var sancım sağlık ocağına gittim he kayıt oldum hemde idrar tahlilimi göstermeye gittim ciddi boyutta değil dedi bol su tüket dedi maydanoz suyu içinde günde 1 sürahi içersen tehlike olabilir dedi öyle canım

sende ne var ne yok canım hala regl olamadın değil mi canım peki göğüslerinde herhangi br hassasiyet var mı

slm kızlar nasılsınız off iki gndr beim acayip agrıyo( sanrım bu ayda tutturamadık adet olcakmışım gibi hissediorum

canım sıkma kendini olmazsa da regl olacağını biliyorsun ve bir dahaki denemede tutma şansının çok olacağını biliyorsun ve bence bu ay olmaz diye kesin bişey de diyemezsin kanda gebelik ne zaman baktıracaksın?

slm canım
adet zamanın ne zamndı senin
canım en azından kendiliğinden adet oluyorsun inşallah birdahaki aya nasip olsun

canım çok rahatlatmış olmalı seni sağlık ocağının cevabı çok sevindim demek ki geçecek enfeksiyonun.... oğlan kız tabi farketmez bakalım 1 hafta sonra belli olur ay ne güzel....içine doğan çıkar genelde ondan sordum...
göğüslerim büyüdü ama hassasiyet yok ateşim hep yüksek eşim de şaşırdı dün alev alevsin dedi... dün gelen kahverengi leke bu gün gelmiyor...nedir anlamadım hormonlarım mı şaşırıyor yine bilmiyorum... bilinmezlik oldu 2 aydır benimki... bu gün randövumu aldım 23 üne bakalım doktor neler görecek?

şimdi eşime yemek hazırlayıp geleceğim :)

Son düzenleme:

evet rahatlattı beni 1 hafta sonra belli olur muhtemelen
adet olacağın zaman göğüslerin büyürmüydü
ateşin çıkıorsa iyi birşey canım hadi bakalım ayın 23nde herşey belli olur
tamm canım yemeği hazırla gel:)

adet öncesi hassasiyet ve ağrı olurdu ama büyümezdi böyle...
bir de gün boyu neredeyse yatıyorum uykuluyum hep yoruluyorum hemen...
annem sıcaklardandır dedi...

adet öncesi hassasiyet ve ağrı olurdu ama büyümezdi böyle...
bir de gün boyu neredeyse yatıyorum uykuluyum hep yoruluyorum hemen...
annem sıcaklardandır dedi...

sıcaklardan da olabilir daha nc sıcaklarda uyukluyormuydun
yani göğüs büyümesi uyuma bunlar hamilelik belirtileri
inşaallahda öyledir canımmm

kızlar ben çıkıyorum ehliyet kursuna yazıldım bu cumartesi sınavım var biraz ders çalışayım
sonra görüşürüz kızlar

sıcaklardan da olabilir daha nc sıcaklarda uyukluyormuydun
yani göğüs büyümesi uyuma bunlar hamilelik belirtileri
inşaallahda öyledir canımmm

ya bu regl gecikmesinden beri iyi değilim ben aslında....
temmuz ayında da çok sıcaktı ama böyle değildim... bu ay çok çabuk yoruluyorum... vitamin almaya başladım umarım faydası olur.... ateş de fena yaptı yarım derece de olsa farkettiriyor...gerginlik vardı üstümde 5 güne kadar son 5 gündür gergin de değilim...hayırlısı bakalım moralim iyi ama kıpırdanmaya halim yok bıraksalar 17 saat uyurum ben :) belirtiler var biliyorum ama inan ki hamilelik gibi yormak istemiyorum... ne zamanki doktor bana hamilesin der ben o zaman inanırım çünkü kendi kendime çok negatif gördüm ya olmazmış gibi koşullandı beynim sanırım.... doktor sonucunda umarım her şey belli olsun da daha fazla ben beklemeyim...kimse beklemesin herkesin bebeği gelsin bu mübarek ayda...

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum ehliyet kursuna yazıldım bu cumartesi sınavım var biraz ders çalışayım
sonra görüşürüz kızlar

canım kolay gelsin ben 2001 yılından beri kullanıyorum seviyorum araba kullanmayı...ve iyi şanslar sana...en zevklisi direksiyon sınavıdır....

kocamla yemek yiyeceğim şimdi sonra gelirim kızlar bu gece tvde de bişey yok izlemeye değer.....

Son düzenleme:

canm belirtilerine bakınca gebelik gibi ama benm anlamadğm en son gittiğinde drn niye bişey göremedi yumurtan yok dedi.bende merakla bekliyorum 23ünü gitsende kesinleşse.bu arada evde idrar testi felan yaptnmı?benm de ilacımın 7.günü bugün.3gün daha içip beklicem artk.sen buzamana kadar hiç yumurta geliştirici ilaç kullanmadın dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…