adet öncesi hassasiyet ve ağrı olurdu ama büyümezdi böyle...
bir de gün boyu neredeyse yatıyorum uykuluyum hep yoruluyorum hemen...
annem sıcaklardandır dedi...
doktora gittiğimde kanda gebelik negatifti ateşe göre yumurtlama yok demişti...bu gidişimde belki farklı olur çünkü 14 ağustosta yumurtlama olduğunu gösterdi ateş tablom... hayırlısı canımcanm belirtilerine bakınca gebelik gibi ama benm anlamadğm en son gittiğinde drn niye bişey göremedi yumurtan yok dedi.bende merakla bekliyorum 23ünü gitsende kesinleşse.bu arada evde idrar testi felan yaptnmı?benm de ilacımın 7.günü bugün.3gün daha içip beklicem artk.sen buzamana kadar hiç yumurta geliştirici ilaç kullanmadın dimi?
Ayyy hadi inşallaah yaaa.Umarım kalbimizden geçen gerçek olur canım.
selam kızlar nasılsınız?ben bugun iftara bi saat kala regl oldum ya,hayırlısı böyleymiş en azından adetlerim düzenli gidiyor çok şükür ya bugun de kan verdim tiroid ve prolaktın daha doktora göztermedim ama hepside normal çıkmış çok şükür,prolaktin 63 tü,0,9 olmuş tiroidde FREE T4 -19- (12 - 22) Normal FREE T3 - 4,5- 3,1 - 6,8 Normal bunlarda da norma yazıyor çok şükür :)
inşallah canım nasılsın? her şey yolunda mı?
canım kolay gelsin ben 2001 yılından beri kullanıyorum seviyorum araba kullanmayı...ve iyi şanslar sana...en zevklisi direksiyon sınavıdır....
kocamla yemek yiyeceğim şimdi sonra gelirim kızlar bu gece tvde de bişey yok izlemeye değer.....
o zaman canım adetin de geldiğine göre hayırlısıyla yumurta takibi yaptıracak mısın bu ay?
evet rahatlattı beni 1 hafta sonra belli olur muhtemelen
adet olacağın zaman göğüslerin büyürmüydü
ateşin çıkıorsa iyi birşey canım hadi bakalım ayın 23nde herşey belli olur
tamm canım yemeği hazırla gel:)
İyim canım çok şükür.
O gün nezle olacağımı sanmıştım ama 1 günlük bir hapşırma ve burun akıntısı ile kaldı.
Nasıl olduğunu anlamadım valla :44:
Bununn haricinde ise çalışmalar tam gaz devam ediyor işte bildiğin gibi
Pazartesi günüde annemlere sonrada bayram için kayınvalidelere gideceğiz.
Bi 15 günlük tatil var yani yolda.
Bayram sonrası pozitif veya negatif haberi veririm sizlere
kasıklarım ve belim cok agrıyorrrr kızlarr bu sekılde sancıılı regl olmazdım bu ay nedense cok sancım war daha olmadım ama belli olacaım
eşim bana direksiyon çalıştırıken çok zevk alıyordum ama maalesefki direksiyon sınavını erteleyebilirsek erteleyeceğiz hamilelikten dolayı ben hamile olduğumu bilmeden yazılmış bulundum odan iptalde edemedik canım
canım benim yumurta takibi hakkında bilgim yok daha doğrusu bundan sonra ne yapılması gerekıyor bılmıyorum ancak doktora gıttıgımde onun acıklamasıyla ogrenıcem ama benim eşimde varikosel var benim sorunlarım halledıldı kısa sürede çok şükür ama eşim ameliyat olmadan doktora gidersem benim için yapacağı tedavinin bi anlamı olur mu ya da herşeye rağmen gidp bir an önce takibe başlamalı mıyım bilmiyorum ne yapmalıyım siz nasıl başladınız?
kızlarrr merhaba gelişmeleri okuyamadım o kadar yoğunumki şöyle bi baktım bicim hamişlemisinn yosamm ay inşallah bize bayram müjdesini sen verirsin.ben evde gül işlemeye başladım haha parası bi yana çok zevkliymiş ya şimdiye kadar uğraş nie bulmamışım kendime kitap okurum severimde ama her zaman ktap olmuyor bu işe bayıldım.bir de bişey soracağım yaklaşık 10 gündür sanırım rahmim şiş gibi sık sık idarar gidiyorum demiştim sanırım ama neden geçmiyor onu anlamadım bu sıcakta çorap giyiyorum su içiyorum bol bol geçmek bilmedi maydonoz suyu içeyim dedim annem içmeeeeeeee belki bişey vardır onun için rahmin ledir diyo.ben bu ay umutlu değildim beni zorla umutlandırıyolar komşumda öle diyo bizim gelinimdeaynen öyle oldu ihtihap sandık ama hamileydi sende hamilesin bak görd diyo.10 gün normalmi sizce yani benim hiç böyle olmamıştı he çok nazlıdır tuvalet kağıdı bile değişsin hemen düzenide değişir ama en fazla 2 gün bide hep değil ara ara idrarımı yaparken yanma felan yok sadece hafif bi şişlik hissediyorum hayırlısı olsun adetim gelsinnn günü gününede bebekk sonraa
canım benim yumurta takibi hakkında bilgim yok daha doğrusu bundan sonra ne yapılması gerekıyor bılmıyorum ancak doktora gıttıgımde onun acıklamasıyla ogrenıcem ama benim eşimde varikosel var benim sorunlarım halledıldı kısa sürede çok şükür ama eşim ameliyat olmadan doktora gidersem benim için yapacağı tedavinin bi anlamı olur mu ya da herşeye rağmen gidp bir an önce takibe başlamalı mıyım bilmiyorum ne yapmalıyım siz nasıl başladınız?
kızlar mrb daha once bahsetmiştim bende PKO var ve bu ay gonal f iğne 14 gün 37,5 vuruldum yumurta olmadı dr da 8 gün daha 75 ml vurdurdu bu arada hep E2 hormonuma bakıldı her gün biraz yükseldi bugün tekrar gittik yumurta 13 mm olmuş tekrar E2 istedi tahlil sonucunu beklemeyin 3gün daha gonal f 75 ml vurul pzt gel dedi ama az önce telefon etti E2 252 çıkmış dedi o yüzden bugun iğne ol yarın sabah tekrar gel dedi kafam karıştı ne bu E2 yüksel se bir dert ez çıksa bir dert bu ay aşılama yapmayacaz çatlama iğnesi yapcaz normal yolla deneyeceksiniz dedi işte bole yorum yapınnnn ufff kafam karıştı E2 ne ? birde aşılama yaptırsaknı sizce daah hiç yaptırmadık iğneyide 2. ay kullanıyoruz ilk kez çatlama olcak ne dersiniz ?? saolun
canım E2 ile ilgili benim de net bilgim yok Lh yükseldiğinde yumurtlama olur diye biliyorum ama demek ki E2 nin de yükselmesi gerekli... bence doktorunu dinle çatlatma iğnesi işe yarayacaksa önce onu denemen daha mantıklı....yumurta çatladıktan sonra eşinin değerleri iyiyse o günlerde ilişki olması yeterli ama eşinin değerlerinde sorun varsa yumurtanın çatladığı zamanda aşılama olmalı elbette...
saol canım eşimin sayı ii de hareket zayıf ama dr sorun olucak kadar düşük değil dedi E2 kafam takıldı nette baktığım kadarıyla düşük olmasıda sorun yüksek olmasıda nasıl şeyse
anladım canım o zaman aşılamaya gerek görmemiş doktorun...
E2 ile ilgili bilgisi olan varsa yazsın arkadaşlar...estradiol hormonu bu E2 de mi?eğer öyleyse
canım benim yumurtlama dönemimde bu hormon 296.74 çıkmıştı ve kendiliğimden yumurtlamıştım Lh da 49 du... yani doktorun haklı diye düşünüyorum...
evt canım o dediğin hormon işte benim de 252 çıktı bugun ama yumurta 13 mm aman kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?