Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

adet öncesi hassasiyet ve ağrı olurdu ama büyümezdi böyle...
bir de gün boyu neredeyse yatıyorum uykuluyum hep yoruluyorum hemen...
annem sıcaklardandır dedi...

Ayyy hadi inşallaah yaaa.Umarım kalbimizden geçen gerçek olur canım.

selam kızlar nasılsınız?ben bugun iftara bi saat kala regl oldum ya,hayırlısı böyleymiş en azından adetlerim düzenli gidiyor çok şükür ya bugun de kan verdim tiroid ve prolaktın daha doktora göztermedim ama hepside normal çıkmış çok şükür,prolaktin 63 tü,0,9 olmuş tiroidde FREE T4 -19- (12 - 22) Normal FREE T3 - 4,5- 3,1 - 6,8 Normal bunlarda da norma yazıyor çok şükür :)

doktora gittiğimde kanda gebelik negatifti ateşe göre yumurtlama yok demişti...bu gidişimde belki farklı olur çünkü 14 ağustosta yumurtlama olduğunu gösterdi ateş tablom... hayırlısı canım
sen de beklemedesin inşallah yolunda gidecek senin durumun da....
ben idrar testine güvenmiyorum erken zamanda bişey belli olmuyor zaten...
yumurta geliştirici kullanmadım daha canım rahim şeklim de farklı o da bir kesinleşsin bu gittiğimde de ondan sonra kullanacağım...

Ayyy hadi inşallaah yaaa.Umarım kalbimizden geçen gerçek olur canım.

inşallah canım nasılsın? her şey yolunda mı?

Son düzenleme:

o zaman canım adetin de geldiğine göre hayırlısıyla yumurta takibi yaptıracak mısın bu ay?

inşallah canım nasılsın? her şey yolunda mı?

İyim canım çok şükür.
O gün nezle olacağımı sanmıştım ama 1 günlük bir hapşırma ve burun akıntısı ile kaldı.
Nasıl olduğunu anlamadım valla :44:

Bununn haricinde ise çalışmalar tam gaz devam ediyor işte bildiğin gibi

Pazartesi günüde annemlere sonrada bayram için kayınvalidelere gideceğiz.
Bi 15 günlük tatil var yani yolda.
Bayram sonrası pozitif veya negatif haberi veririm sizlere

kasıklarım ve belim cok agrıyorrrr kızlarr bu sekılde sancıılı regl olmazdım bu ay nedense cok sancım war daha olmadım ama belli olacaım

eşim bana direksiyon çalıştırıken çok zevk alıyordum ama maalesefki direksiyon sınavını erteleyebilirsek erteleyeceğiz hamilelikten dolayı ben hamile olduğumu bilmeden yazılmış bulundum odan iptalde edemedik canım

o zaman canım adetin de geldiğine göre hayırlısıyla yumurta takibi yaptıracak mısın bu ay?

canım benim yumurta takibi hakkında bilgim yok daha doğrusu bundan sonra ne yapılması gerekıyor bılmıyorum ancak doktora gıttıgımde onun acıklamasıyla ogrenıcem ama benim eşimde varikosel var benim sorunlarım halledıldı kısa sürede çok şükür ama eşim ameliyat olmadan doktora gidersem benim için yapacağı tedavinin bi anlamı olur mu ya da herşeye rağmen gidp bir an önce takibe başlamalı mıyım bilmiyorum ne yapmalıyım siz nasıl başladınız?

kızlarrr merhaba gelişmeleri okuyamadım o kadar yoğunumki şöyle bi baktım bicim hamişlemisinn yosamm ay inşallah bize bayram müjdesini sen verirsin.ben evde gül işlemeye başladım haha parası bi yana çok zevkliymiş ya şimdiye kadar uğraş nie bulmamışım kendime kitap okurum severimde ama her zaman ktap olmuyor bu işe bayıldım.bir de bişey soracağım yaklaşık 10 gündür sanırım rahmim şiş gibi sık sık idarar gidiyorum demiştim sanırım ama neden geçmiyor onu anlamadım bu sıcakta çorap giyiyorum su içiyorum bol bol geçmek bilmedi maydonoz suyu içeyim dedim annem içmeeeeeeee belki bişey vardır onun için rahmin ledir diyo.ben bu ay umutlu değildim beni zorla umutlandırıyolar komşumda öle diyo bizim gelinimdeaynen öyle oldu ihtihap sandık ama hamileydi sende hamilesin bak görd diyo.10 gün normalmi sizce yani benim hiç böyle olmamıştı he çok nazlıdır tuvalet kağıdı bile değişsin hemen düzenide değişir ama en fazla 2 gün bide hep değil ara ara idrarımı yaparken yanma felan yok sadece hafif bi şişlik hissediyorum hayırlısı olsun adetim gelsinnn günü gününede bebekk sonraa

canım senin bu idrar yolu enfeksiyonumu ne kadardır sürüyordu?ve yanmamı oluyor.bende yaşıyorumda soram hamilelikte olurmuş çünküm seninki ondandırda benimki neden geçmedi halen anlayamadım

canım tatil yapacaksın ay ne güzel ya... darısı başıma :)) tatil de yarar insana biliyor musun... tatil dönüşü artık çok güzel haberler bekliyoruz tamam mı?
iyi olmana da çok sevindim bu arada zamanında çalışmalar da yapılmış bence... her şey yolunda yani öyle de gitsin...hakettin sen bunu fazlasıyla

kasıklarım ve belim cok agrıyorrrr kızlarr bu sekılde sancıılı regl olmazdım bu ay nedense cok sancım war daha olmadım ama belli olacaım

demek ki bu defaki regl ağrılı gelecek canım... benim regl sancılarım çok fazla olur... rahim şekil farklılığımdan kaynaklanıyor bende bu ama tabi şu da var yumurtlama olduğunda sancılı regl oluyor... ben kendimi oradan da anlıyorum yumurtlayıp yumurtlamadığımı.... zaten ilaçla gelen adetlerim sancılı olmaz... sende de yumurtlama olduğuna göre regl sancılarının başlaması normal olabilir ama erken değil mi daha ya... 22 sinden önce regl olmazsın diye konuşmuştuk sanki seninle canım... inşallah rahme yerleşmenin verdiği kasık ağrısı olsun bunlar canım :)) ağrıları falan düşünme sen de dinlenmene bak ve inşallah güzel haberler vereceksin bizlere...

anladım canım tabi direksiyon derslerini ertelemende fayda var bence de.... şimdiden konuş kurs öğretmenlerinle bence...

adetin 7-8. gününden itibaren ultrasondan yumurtalıklarına 17. güne kadar baktırman yumurtlama olup olmadığına ama tabi bunun sonucunda yeterli gelişim yoksa ilaç takviyesi verip o şekilde takip yapıyorlar canım... haklısın önce eşin ameliyat olsun sen boş yere hormon ilacı alma...ondan sonra bu tedavilere başlarsın...ben yumurta takibini ilaçsız yaptırdım ne yazıkki temmuzda hiç gelişme yoktu ağustosta kendiliğinden gelişti çatladı ama bu 51 günlük sürçte ki hala devam ediyor adetgörmedim... bi ihtimal gebelik ama çok küçük ihtimal bu... çünkü biliyorsun kaliteli yumurta da olmalı gebelik oluşumu için canım... neyse doktora yeniden gittiğimde eğerki gebelik oluşmadıysa bana ilaç vererek (klomen tarzında) yumurta takibini öyle yapacak... eşimde sorun yok... benim rahmimde sorun var şekil bozukluğu var bu ilaçlı tedavilerden önce onu netleştireceğiz doktor öyle dedi... uzun oldu canım sanırım...
eşin ameliyat olsun sen de için rahat tedavilere geçersin canım...

canım ya nasıl sevindim elişlerine başlamışsın uğraş iyidir ya resim yap kitap oku ne bileyim ama bişeyle ilgilenmek aklı dağıtmak çok iyi :))
canım aynı belirtiler bende var inanmayacaksın... inşallah gebeliktir....enfeksiyon olmasında.... ayak üşümelerim çok vardı şimdi azaldı onlar ateş de yüksek setrediyor... eşim bana çok sıcak senin vücudun deyip duruyor...
artık canım doktora gittikten sonra yazacağım sizlere....
öpüyorum

Ronyacım umarım çok iyisindir sen de bebeğin de..
Ateş yüksek seyrediyor hala yanıyorum desem yeridir aslında maşallah
Tablom nasıl gidiyor sence canım?

şimdi artık biraz spor yapayım yormadan tabi... görüşürüz kızlar...

Son düzenleme:

benim eşimdede varıkosel vardı canım doktoru amelıyat sart dedı ve amelıyat olalı 1sene oldu hala eşimi bekliyorum değerleri düzelsinde bende yumurta takibıne başlıyayım dıye

kızlar mrb daha once bahsetmiştim bende PKO var ve bu ay gonal f iğne 14 gün 37,5 vuruldum yumurta olmadı dr da 8 gün daha 75 ml vurdurdu bu arada hep E2 hormonuma bakıldı her gün biraz yükseldi bugün tekrar gittik yumurta 13 mm olmuş tekrar E2 istedi tahlil sonucunu beklemeyin 3gün daha gonal f 75 ml vurul pzt gel dedi ama az önce telefon etti E2 252 çıkmış dedi o yüzden bugun iğne ol yarın sabah tekrar gel dedi kafam karıştı ne bu E2 yüksel se bir dert ez çıksa bir dert bu ay aşılama yapmayacaz çatlama iğnesi yapcaz normal yolla deneyeceksiniz dedi işte bole yorum yapınnnn ufff kafam karıştı E2 ne ? birde aşılama yaptırsaknı sizce daah hiç yaptırmadık iğneyide 2. ay kullanıyoruz ilk kez çatlama olcak ne dersiniz ?? saolun

canım E2 ile ilgili benim de net bilgim yok Lh yükseldiğinde yumurtlama olur diye biliyorum ama demek ki E2 nin de yükselmesi gerekli... bence doktorunu dinle çatlatma iğnesi işe yarayacaksa önce onu denemen daha mantıklı....yumurta çatladıktan sonra eşinin değerleri iyiyse o günlerde ilişki olması yeterli ama eşinin değerlerinde sorun varsa yumurtanın çatladığı zamanda aşılama olmalı elbette...

saol canım eşimin sayı ii de hareket zayıf ama dr sorun olucak kadar düşük değil dedi E2 kafam takıldı nette baktığım kadarıyla düşük olmasıda sorun yüksek olmasıda nasıl şeyse

saol canım eşimin sayı ii de hareket zayıf ama dr sorun olucak kadar düşük değil dedi E2 kafam takıldı nette baktığım kadarıyla düşük olmasıda sorun yüksek olmasıda nasıl şeyse

anladım canım o zaman aşılamaya gerek görmemiş doktorun...
E2 ile ilgili bilgisi olan varsa yazsın arkadaşlar...estradiol hormonu bu E2 de mi?eğer öyleyse
canım benim yumurtlama dönemimde bu hormon 296.74 çıkmıştı ve kendiliğimden yumurtlamıştım Lh da 49 du... yani doktorun haklı diye düşünüyorum...

Son düzenleme:

evt canım o dediğin hormon işte benim de 252 çıktı bugun ama yumurta 13 mm aman kafam karıştı

evt canım o dediğin hormon işte benim de 252 çıktı bugun ama yumurta 13 mm aman kafam karıştı

Lh kaç biliyor musun
belki de büyücek yumurta tekrar
yumurta büyüsün diye mi iğne yapacak tekrar yoksa çatlatmak için mi? 13mm çatlatılmaz da ondan...
23mm idi benim o değerlerde yumurtam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…