Lh kaç biliyor musun
belki de büyücek yumurta tekrar
yumurta büyüsün diye mi iğne yapacak tekrar yoksa çatlatmak için mi? 13mm çatlatılmaz da ondan...
23mm idi benim o değerlerde yumurtam
bugun ki iğne büyütmek için gonal f 75 ml olcam yarın sabah gitcem Lh bakmadı sadece e2 istedi
bicim naber canım
iyiyim canım yani idare ediyorum işte halsizlik var biraz onun dışında iyiyim... regl belirtilerim de ortadan kalktı öyle garip bir halim var yani...sen nasılsın?
hıı analdım canım inş.hamılesındır canım yaa.hayırlısı artık bende iyi olmaya çalıısyorum oruç benı cok zorlamaya başladı miğde karnım karın boşluıklarım çok agrıyor sankı böyle bişeyler batıyormus gıbı susuz kaldıgım içinmi acaaba anlamadım. ateş ölçmeye devam işte
hıı analdım canım inş.hamılesındır canım yaa.hayırlısı artık bende iyi olmaya çalıısyorum oruç benı cok zorlamaya başladı miğde karnım karın boşluıklarım çok agrıyor sankı böyle bişeyler batıyormus gıbı susuz kaldıgım içinmi acaaba anlamadım. ateş ölçmeye devam işte
ateş takipi için hergün aynı saattemi ölçmek gerkiyor ve hangi saatte?
kızlarrr merhaba gelişmeleri okuyamadım o kadar yoğunumki şöyle bi baktım bicim hamişlemisinn yosamm ay inşallah bize bayram müjdesini sen verirsin.ben evde gül işlemeye başladım haha parası bi yana çok zevkliymiş ya şimdiye kadar uğraş nie bulmamışım kendime kitap okurum severimde ama her zaman ktap olmuyor bu işe bayıldım.bir de bişey soracağım yaklaşık 10 gündür sanırım rahmim şiş gibi sık sık idarar gidiyorum demiştim sanırım ama neden geçmiyor onu anlamadım bu sıcakta çorap giyiyorum su içiyorum bol bol geçmek bilmedi maydonoz suyu içeyim dedim annem içmeeeeeeee belki bişey vardır onun için rahmin ledir diyo.ben bu ay umutlu değildim beni zorla umutlandırıyolar komşumda öle diyo bizim gelinimdeaynen öyle oldu ihtihap sandık ama hamileydi sende hamilesin bak görd diyo.10 gün normalmi sizce yani benim hiç böyle olmamıştı he çok nazlıdır tuvalet kağıdı bile değişsin hemen düzenide değişir ama en fazla 2 gün bide hep değil ara ara idrarımı yaparken yanma felan yok sadece hafif bi şişlik hissediyorum hayırlısı olsun adetim gelsinnn günü gününede bebekk sonraa
canım tatil yapacaksın ay ne güzel ya... darısı başıma :)) tatil de yarar insana biliyor musun... tatil dönüşü artık çok güzel haberler bekliyoruz tamam mı?
iyi olmana da çok sevindim bu arada zamanında çalışmalar da yapılmış bence...her şey yolunda yani öyle de gitsin...hakettin sen bunu fazlasıyla
Canım o güzel haberi hem size vermek hemde en kısa zamanda sizlerden duymak istiyorum.
İnan ayın 23.nü sanki ben doktora gidecekmişim gibi bekliyorum.
O gün annemlerde olacağım ama sırf senin sonuca bakmak için nete gireceğim.
Hadi hayırlısı bakalım
Oh ne güzel kendine bu uğraş bulmuşun.Hele severek yapıyorsan zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile ne güzel.
Kafanda dağılmış oluyordur böylelikle
Sende de ufak tefek belirtiler başlamış gibi.Beklenen adet tarihi ne zamandı canım senin?
canım senin bu idrar yolu enfeksiyonumu ne kadardır sürüyordu?ve yanmamı oluyor.bende yaşıyorumda soramhamilelikte olurmuş çünküm seninki ondandırda benimki neden geçmedi halen anlayamadım
Kızlar İyot eksikliğinin vücuda verdiği zararlarla ilgili yazı buldum paylaşayım istedim:
"vücudun yaşam boyunca iyoda duyduğu ihtiyaç konusunda kamuoyunda farkındalık yaratılmasının hedeflendiğini belirten Köse, iyotun vücutta büyüme ve gelişmeyi sağlayan tiroit hormonlarının, işlevini yerine getirirken kullandığı en önemli elementlerden birisi olduğunu ifade etti. Köse, iyot eksikliğinin gebelerde düşüklere, erken doğuma, guatr ve zeka geriliği gibi birçok hastalığa yol açabildiğine dikkati çekti.
İyot eksikliğinin önlenebilir zeka geriliği ve beyin hasarına neden olduğunu vurgulayan Köse, her yaş grubunun iyodu kullanması gerektiğini belirtti. Köse, iyot yetersizliğinden en çok gebeler ve bebeklerin etkilendiğine işaret ederek, çocuklarda da iyot eksikliğinin yol açtığı öğrenme güçlüğünün okulda başarısızlığa neden olduğunu ifade etti".
Hayırlı cumalar kızlarr.
Kızlar oruç bana yaramadı galiba ya.
Sadece iftar ve sahurda bişeyler yiyorum.Vucüt kıtlık alarmı vermeye başladı herhalde ki ne yersem depoluyor sanki.
Şimdiden yarım kg almışım bile.İnşaallah daha fazla almadan biter ramazan dönemi
normal yeme alışkanlığından farklı ya ondan canım ama az kaldı dayanamayacak gibiysen tutma ama zaten 10 gün kaldı sanırım de mi?
eylül ayında eski yeme şekline dödüğünde de metabolizma yine hemen alışamaz zorluk olur... uzun süreli açlık bu kilo almaya neden oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?