Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Lh kaç biliyor musun
belki de büyücek yumurta tekrar
yumurta büyüsün diye mi iğne yapacak tekrar yoksa çatlatmak için mi? 13mm çatlatılmaz da ondan...
23mm idi benim o değerlerde yumurtam

bugun ki iğne büyütmek için gonal f 75 ml olcam yarın sabah gitcem Lh bakmadı sadece e2 istedi

iyiyim canım yani idare ediyorum işte halsizlik var biraz onun dışında iyiyim... regl belirtilerim de ortadan kalktı öyle garip bir halim var yani...sen nasılsın?

hıı analdım canım inş.hamılesındır canım yaa.hayırlısı artık bende iyi olmaya çalıısyorum oruç benı cok zorlamaya başladı miğde karnım karın boşluıklarım çok agrıyor sankı böyle bişeyler batıyormus gıbı susuz kaldıgım içinmi acaaba anlamadım. ateş ölçmeye devam işte

canım hem süre bakımından uzun hem de sıcaklar yoruyor ... sağlığını tehdit ediyorsa tutmaman daha doğru olur...
ateşin çıkış yaptı mı bu günkünü görmedim...

ateş takipi için hergün aynı saattemi ölçmek gerkiyor ve hangi saatte?

Oh ne güzel kendine bu uğraş bulmuşun.Hele severek yapıyorsan zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile ne güzel.
Kafanda dağılmış oluyordur böylelikle
Sende de ufak tefek belirtiler başlamış gibi.Beklenen adet tarihi ne zamandı canım senin?

Kızlar İyot eksikliğinin vücuda verdiği zararlarla ilgili yazı buldum paylaşayım istedim:

"vücudun yaşam boyunca iyoda duyduğu ihtiyaç konusunda kamuoyunda farkındalık yaratılmasının hedeflendiğini belirten Köse, iyotun vücutta büyüme ve gelişmeyi sağlayan tiroit hormonlarının, işlevini yerine getirirken kullandığı en önemli elementlerden birisi olduğunu ifade etti. Köse, iyot eksikliğinin gebelerde düşüklere, erken doğuma, guatr ve zeka geriliği gibi birçok hastalığa yol açabildiğine dikkati çekti.
İyot eksikliğinin önlenebilir zeka geriliği ve beyin hasarına neden olduğunu vurgulayan Köse, her yaş grubunun iyodu kullanması gerektiğini belirtti. Köse, iyot yetersizliğinden en çok gebeler ve bebeklerin etkilendiğine işaret ederek, çocuklarda da iyot eksikliğinin yol açtığı öğrenme güçlüğünün okulda başarısızlığa neden olduğunu ifade etti".

kızlar mrb daha once bahsetmiştim bende PKO var ve bu ay gonal f iğne 14 gün 37,5 vuruldum yumurta olmadı dr da 8 gün daha 75 ml vurdurdu bu arada hep E2 hormonuma bakıldı her gün biraz yükseldi bugün tekrar gittik yumurta 13 mm olmuş tekrar E2 istedi tahlil sonucunu beklemeyin 3gün daha gonal f 75 ml vurul pzt gel dedi ama az önce telefon etti E2 252 çıkmış dedi o yüzden bugun iğne ol yarın sabah tekrar gel dedi kafam karıştı ne bu E2 yüksel se bir dert ez çıksa bir dert bu ay aşılama yapmayacaz çatlama iğnesi yapcaz normal yolla deneyeceksiniz dedi işte bole yorum yapınnnn ufff kafam karıştı E2 ne ? birde aşılama yaptırsaknı sizce daah hiç yaptırmadık iğneyide 2. ay kullanıyoruz ilk kez çatlama olcak ne dersiniz ?? saolun

gel bak tabi ya nete canım :)) ben sizlerle paylaşmadan rahat edemiyorum zaten artık...en iyi anlayan sizlersiniz de ondan...

Hayırlı cumalar kızlarr.

Kızlar oruç bana yaramadı galiba ya.

Sadece iftar ve sahurda bişeyler yiyorum.Vucüt kıtlık alarmı vermeye başladı herhalde ki ne yersem depoluyor sanki.
Şimdiden yarım kg almışım bile.İnşaallah daha fazla almadan biter ramazan dönemi

canım senin bu idrar yolu enfeksiyonumu ne kadardır sürüyordu?ve yanmamı oluyor.bende yaşıyorumda soram hamilelikte olurmuş çünküm seninki ondandırda benimki neden geçmedi halen anlayamadım

benim enfeksiyonum 2 haftadan beri ürüyor canım yanmam yoktu ama tuvaletim olmadığı halde 5 dakda bir tuvalete gidiyordum 1-2 damla yapıp çıkıyorudum hamileilkte olabiliyormuş ben sıcaklarda ayaklarıma dikkat etmedim yalınayak bastım hep ondan üşüttüm diye düşünüyorum ama ilişkiden geçebiliyormuş başka bir yerden okudum dra git canım seni rahatsız edecek kadar şikayetin varsa ve bol su tüket

Aa ne kadarda önemliymiş demek ki.
İyotlu tuz almaya özen göstermeli demek ki.

normal yeme alışkanlığından farklı ya ondan canım ama az kaldı dayanamayacak gibiysen tutma ama zaten 10 gün kaldı sanırım de mi?
eylül ayında eski yeme şekline dödüğünde de metabolizma yine hemen alışamaz zorluk olur... uzun süreli açlık bu kilo almaya neden oluyor...

Valla sorma canım.Dayanma konusunda zorluk çekmiyorumda,sanırım iftar ve sahurda açlıktan kendimi kaybediyorum
Eylül ayında da tam herşey düzene giriyor derkeen yine babamın ayarladığı 10 günlük bi tatile gideceğiz ailece çeşmeye.Anlayacağın benim düzen tam anlamıyla ekimde başlar.
İnşaallah bebiş olurda o zamanda hergün süt yoğurt yumurta yiyeceğim diye tatlı bir telaşa düşerim
Eğer yoksa zaten güzeeeel bir diyet dönemi beni bekliyor demektir

arkadaşlar merhaba, aranızdan Women's Ultra Mega ve Coenzyme Q 10 kullanana var mı ..gnc den sipariş vericektim, benim yumurta kalitem ve rezervim düşüktü bunların etkili olucağnı duydum..mg lar önemlimi ve günde kaç kere içiliyor..

bunların siparişini vericem;

Women's Ultra Mega 30 tablet
Coenzyme Q 10 - 60 kapsül- 30mg
fiyat açısından en uygun olan bu ikisiydi

Merhaba sanırım ben de pko hastasıyım birkaç ay önce dr a gittim ultrasonda pko olabilir sende dedi. Daha sonra adetin 3. günü test yaptırmamı istedi fakat çalışıyorum diye gidemedim o ara çok izin almıştım. aylardır ihmal ediyorum Tüylenme ve adet düzensizliği sorunu var bende. En sonunda hiç başıma gelmeyen bişey oldu tam 40 gün (veya daha fazla) adet olmadım çok korktum. yeni yeni olmaya başladım. Çalışırken babamdan aldıgım maaş da kesilmişti şimdi işten çıkarıldım sigortam hiçbiryerden yok.
Şimdi sosyal güvencem tekrar yapılsın az kaldı ilk işim doktora gitmek olucak. Doktoru ertelemekle çok hata ettim belki şimdiye tam teşhis konmuştu ve tedaviye başlamıştım bile Bu arada çok da kilo aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…