sendede mi gastrit var canım ?
Ben 2-3 gündür sahurda yatmadan önce 1 çay kaşığı toz zencefil alıp üzerine bir bardak su içiyorum.
Gastritin vermiş olduğu sıkıntının biraz hafiflediğini hissediyorum.
Bilmiyorum belkide psikolojiktir
biçim ve ecrincim evet birde o ihtimal var değil mi,eşim ameliyat olduktan sonra bakalım sonuçlar hemen düzelecek mi ebn ateş ölçüyordum da orda tablomu koydum arkadaş 17.gün çatlamış olabileceğini söyledi ki ben de öyle olduğunu zannediyorum akıntı ve ateş değerlerinden ötürü bakalım biraz daha bekleyecek gibi görünüyor hayırlısı :)ya Allahtan hemen çocuk ıster ıstemez dktora gıdıp butun testlerı vs yaptırdıkta o konuda gec kalmadık en azından yoksa bekle babam beklebu smıleyler ne şeker bu arada ya
canım bende gastrit varmı yokmu bılmıyorum ama normal zamanda bilee miğdem çok agrıyorr boyle bogazım yanınıyo yemek yerken falan miğdemde ekşime gibi bişey oluyorr bide yemek yemeğe başlıyayım karnım şişiyo şişlik çok oluyorr ama gastritmi bilmiyorum
Hmm o zaman sende reflü olma ihtimali daha yüksek canım.
İhmal etme bence..Mide ağrısı çok kötü bişey.
kızlar selam..
bicim ağzından bal damlıyo :) inşallah iyi haberler getireceğiz ikimizde bu hafta.. benim ilacım dün bitti.. hiçbir adet belirtim yok.. göğüslerim şişmedi, ki normalde ağzıma girecek kadar şişerdi :)) karnım ağrımıyo, belim ağrımıyo, migrenim tutmadı hala :)) benim en büyük adet belirtim, göğüslerimin şişmesi ve adet migreni denen illet baş ağrısı.. o ağrı geldiği anda ertesi günün sabahında gelir hemen kırmızılar..
bu aydan pek umudum yok, çalışmaları bile doğru düzgün yapamadık biz.. ama çıkmadık candan umut kesilmez misali bekliyoruz işte..
Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin, hepimize evlatlarını versin tez zamanda..kimseyi evlat hasreti ile sınamasın.. Amin..
canım sen yine de yumurtan çatlıyorsa çalışmalara devam et bu arada da eşinin ameliyat olmasını bekle elbette hormonal tedavilerin için ama belki de senin tedavine bile gerek kalmaz yumurta çatlıyorsa yani...biçim ve ecrincim evet birde o ihtimal var değil mi,eşim ameliyat olduktan sonra bakalım sonuçlar hemen düzelecek mi ebn ateş ölçüyordum da orda tablomu koydum arkadaş 17.gün çatlamış olabileceğini söyledi ki ben de öyle olduğunu zannediyorum akıntı ve ateş değerlerinden ötürü bakalım biraz daha bekleyecek gibi görünüyor hayırlısı :)ya Allahtan hemen çocuk ıster ıstemez dktora gıdıp butun testlerı vs yaptırdıkta o konuda gec kalmadık en azından yoksa bekle babam beklebu smıleyler ne şeker bu arada ya
inşallah bakalım canım neler olacak umudunu yitirme sen bu ay biliyorsun çatlaması bile çok önemliydi senin için bence...walla bılmıorum canım yha bende anlamadım gecen ay 25 inde regl olmustum bu agrılar nerden cıktı bılmıorum göğüslerimde agrıo elimi vuramıorum belim kasıklarım cok şiddetli agrıo hazirandadaq 20 sinde regl olmustum bilmiom 20si ile 25 i arası bekliorm inş olmam
ateş tablona göre yumurtlama yok daha ama aynı seyreden ateş birden yükseldiğinde yumurtlama olmuş demektir canım yani birden yükselebilir her an...ilişki olmasına dikkat ediyorsun sorun yok yani canım...
birick niye gelmiyorki topiğe acaba bişeymi oldu :26:
evet canım günaşırı devam işte :) evet yaa umarım gelir biran once :)özledik
evli değilsin de mi canım?
babanın üstünden ssk mı yaptıracaksın?
evli olup olmadığına göre tedavi verecektir doktor endişe etme...
Teşekkürler. Evet evli değilim. Ben babam vefat ettiği için ssk yetim maaşı alıyordum sigortalı işe girince o kesildi. Sonra da işten çıkartıldım sskmın tekrar üzerime yapılmasını bekliyorum. Ben de iyileşmeyi dört gözle bekliyorum yalnız ilerde çocugum olamamasından korkuyorum.
selam kızlar
vallahi uzun zamandır okuyorum bu topiği okuya okuya daha yarısına gelebildimsizden çok şey öğrendim bana doktorum demesede bende pkoluyum iki ay doktora gittim ve kadın hayır değilsin dedi tabi o zaman pek bir şey bilmiyordum ama artık bu site sayesinde bilgiliyim rahim filmimi çektirdim temiz sıra şimdi hormon testinde doktorum benden bunları istememişti ama ben o doktoru bıraktıktan sonra kendi başıma gittim filmimi çektirdim şimdi ise reglimi bekliyorum tabi hamiş değilsem hormon testlerimi yaptırcam
pkolu olduğmu söyle anladım bende uzun yıllardır kıl problemi var yüzümde göğsümde göbeğimde çenemde oldukça yoğun kıllar vardı lazerle çoğundan kurtuldum aynı zamanda regli düzensizliği problemim var 30 35 40 günde bir ilk evlendiğimde üç ay görmemiştim çok kilo problemim yok ama göbek bölgmde belirgin bir çıkıntı var 1,60 boy 57 kilodayım evlenmeden önce düzensizlik yüzünden doğum kontrol hapı kullandım 9 ay kadar evlendikten sonra bıraktım iki kez klomen tedavisi gördüm ama tık yok şimdi kendi kendime hayıt suyu içiyorum ve böğürtlen kökü çok memnunum iki ay oldu ve sayesende bol bol yumurtladığımı hissediyorum hormon testinden sonra doktora gidicem burdan okuduklarıma dayanarak bende şu glukofen hapını merak ettim babamda şeker hastası olduğu için ondan alarak bir deneme yaptım 3 gündür 1000m içtim biliyorum doktor kontrolünde almam lazım ama çoğu doktor tahlil istemeden veriyor diye denemek istedim ama bende hiç mide bulantısı yapmadı herkes bundan şikayetci ama bende neden yapmadı onu bilmiyorum bana bununla ilgili cvp verecek olan olursa çok sevinirim acaba glukofen etkili bir ilaç değilmi
canm öncelikle hoşgeldin aramıza.ilaca dr. kontrolünde başlaman en doğrusu.yan etkiler kişiye göre değişebilir bu ilacın etkisiyle alakalı deildir bence.ne zamandan beri bebek istiyosun ve nekadar zamandr tedavi görüyonbende 2ay klomen kullandm bu ay dr.ma metformini sorucam çünkü bendede klomen etkili olmadı.hayıt suyu ve böğürtleni nasıl içiyosun?adetlerinn düzelmesinde etkili oldu mu?bende soğan kürü içiyorum geçen ay gününde olmuştum ama bu ay adetim çok gecikti ama yinede bırakmayıp içmeye devam edicem.
canım başın sağ olsun...Teşekkürler. Evet evli değilim. Ben babam vefat ettiği için ssk yetim maaşı alıyordum sigortalı işe girince o kesildi. Sonra da işten çıkartıldım sskmın tekrar üzerime yapılmasını bekliyorum. Ben de iyileşmeyi dört gözle bekliyorum yalnız ilerde çocugum olamamasından korkuyorum.
selam kızlar
vallahi uzun zamandır okuyorum bu topiği okuya okuya daha yarısına gelebildimsizden çok şey öğrendim bana doktorum demesede bende pkoluyum iki ay doktora gittim ve kadın hayır değilsin dedi tabi o zaman pek bir şey bilmiyordum ama artık bu site sayesinde bilgiliyim rahim filmimi çektirdim temiz sıra şimdi hormon testinde doktorum benden bunları istememişti ama ben o doktoru bıraktıktan sonra kendi başıma gittim filmimi çektirdim şimdi ise reglimi bekliyorum tabi hamiş değilsem hormon testlerimi yaptırcam
pkolu olduğmu söyle anladım bende uzun yıllardır kıl problemi var yüzümde göğsümde göbeğimde çenemde oldukça yoğun kıllar vardı lazerle çoğundan kurtuldum aynı zamanda regli düzensizliği problemim var 30 35 40 günde bir ilk evlendiğimde üç ay görmemiştim çok kilo problemim yok ama göbek bölgmde belirgin bir çıkıntı var 1,60 boy 57 kilodayım evlenmeden önce düzensizlik yüzünden doğum kontrol hapı kullandım 9 ay kadar evlendikten sonra bıraktım iki kez klomen tedavisi gördüm ama tık yok şimdi kendi kendime hayıt suyu içiyorum ve böğürtlen kökü çok memnunum iki ay oldu ve sayesende bol bol yumurtladığımı hissediyorum hormon testinden sonra doktora gidicem burdan okuduklarıma dayanarak bende şu glukofen hapını merak ettim babamda şeker hastası olduğu için ondan alarak bir deneme yaptım 3 gündür 1000m içtim biliyorum doktor kontrolünde almam lazım ama çoğu doktor tahlil istemeden veriyor diye denemek istedim ama bende hiç mide bulantısı yapmadı herkes bundan şikayetci ama bende neden yapmadı onu bilmiyorum bana bununla ilgili cvp verecek olan olursa çok sevinirim acaba glukofen etkili bir ilaç değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?