Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım bende gastrit varmı yokmu bılmıyorum ama normal zamanda bilee miğdem çok agrıyorr boyle bogazım yanınıyo yemek yerken falan miğdemde ekşime gibi bişey oluyorr bide yemek yemeğe başlıyayım karnım şişiyo şişlik çok oluyorr ama gastritmi bilmiyorum

evet canım bide o ihtimal varrr bosuna hormon yükleme yanı benım eşim amelıyat olalı 1sene oldu ama ben hamıle kalamadım ama varıkosel amelıyatındna 3ay sonra hamıle kalanlarda var yanı inş.hepimiz bebişlerimize kavusuruz:)

iyi dileklerini ileten herkese teşekkürler.. inşallah herşey çok güzel olacak hepimiz için..

Hmm o zaman sende reflü olma ihtimali daha yüksek canım.
İhmal etme bence..Mide ağrısı çok kötü bişey.

demek ki bu defaki regl ağrılı gelecek canım... benim regl sancılarım çok fazla olur... rahim şekil farklılığımdan kaynaklanıyor bende bu ama tabi şu da var yumurtlama olduğunda sancılı regl oluyor... ben kendimi oradan da anlıyorum yumurtlayıp yumurtlamadığımı.... zaten ilaçla gelen adetlerim sancılı olmaz... sende de yumurtlama olduğuna göre regl sancılarının başlaması normal olabilir ama erken değil mi daha ya... 22 sinden önce regl olmazsın diye konuşmuştuk sanki seninle canım... inşallah rahme yerleşmenin verdiği kasık ağrısı olsun bunlar canım :)) ağrıları falan düşünme sen de dinlenmene bak ve inşallah güzel haberler vereceksin bizlere...

walla bılmıorum canım yha bende anlamadım gecen ay 25 inde regl olmustum bu agrılar nerden cıktı bılmıorum göğüslerimde agrıo elimi vuramıorum belim kasıklarım cok şiddetli agrıo hazirandadaq 20 sinde regl olmustum bilmiom 20si ile 25 i arası bekliorm inş olmam

amin canım şimdi sen hangi gün bekliyordun adeti? yani kaç günün kaldı güzel haber vermeye?

canım sen yine de yumurtan çatlıyorsa çalışmalara devam et bu arada da eşinin ameliyat olmasını bekle elbette hormonal tedavilerin için ama belki de senin tedavine bile gerek kalmaz yumurta çatlıyorsa yani...
inşallah bakalım canım neler olacak umudunu yitirme sen bu ay biliyorsun çatlaması bile çok önemliydi senin için bence...
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bugünkü ateş tablom işte böyleydi kızlar
ateş tablona göre yumurtlama yok daha ama aynı seyreden ateş birden yükseldiğinde yumurtlama olmuş demektir canım yani birden yükselebilir her an...ilişki olmasına dikkat ediyorsun sorun yok yani canım...

birick niye gelmiyorki topiğe acaba bişeymi oldu :26:

ben de merak ediyorum biriciği...
haber yok ama...umarım fazla bekletmez de gelir topiğe...

bu akşam annemlerde yemek yiyeceğiz biz :))
kızlar bu arada bu gün canım hep bişeyler yemek istiyor aburcubur gibi tutuyorum kendimi... (
kilo almamak için tabi (

Son düzenleme:
ateş tablona göre yumurtlama yok daha ama aynı seyreden ateş birden yükseldiğinde yumurtlama olmuş demektir canım yani birden yükselebilir her an...ilişki olmasına dikkat ediyorsun sorun yok yani canım...[/QUOTE]

evet canım günaşırı devam işte :) evet yaa umarım gelir biran once :)özledik

evet canım günaşırı devam işte :) evet yaa umarım gelir biran once :)özledik

ben de artık bu ay olmazsa diğer aylardan daha çok umutlu olacağım canım :) biriciğin durumunu merak ediyorum ben asıl :79: inşallah merakta bırakmaz da yazar bize hamile mi değil mi? merak ediyorum

evli değilsin de mi canım?
babanın üstünden ssk mı yaptıracaksın?
evli olup olmadığına göre tedavi verecektir doktor endişe etme...

Teşekkürler. Evet evli değilim. Ben babam vefat ettiği için ssk yetim maaşı alıyordum sigortalı işe girince o kesildi. Sonra da işten çıkartıldım sskmın tekrar üzerime yapılmasını bekliyorum. Ben de iyileşmeyi dört gözle bekliyorum yalnız ilerde çocugum olamamasından korkuyorum.

Başın sağolsun canım...İnşaallah sigorta işi halledilir halledilmez bi doktora git bakalım.
İlerde çocuğum olmaz diye de canını sıkma şimdiden.Rabbim dilerse verir.
Sonuçta nice insanlar tanıyoruz ne kendinde ne eşinde bi problemi olmadığı halde yinede çocuk sahibi olamayan.
Her zaman hayırlısını dilemek lazım.

ya kızlar bısey sorcam benım belım ve kasıklarım agrıyo artı bıde akıntım var beyaz hıc bole olmazm regl öncesi bu akıntı neyın nesı :26:

kızlar yarın ben ehlyet sınavına gireceğim ordanda anneme gideceğim o yüzden nete giremeyeceğim biraz stresliyim inşallah kalmam
ancak gece bakabilirim
herkese iyi haftasonları
iyi geceler

selam kızlar
vallahi uzun zamandır okuyorum bu topiği okuya okuya daha yarısına gelebildim sizden çok şey öğrendim bana doktorum demesede bende pkoluyum iki ay doktora gittim ve kadın hayır değilsin dedi tabi o zaman pek bir şey bilmiyordum ama artık bu site sayesinde bilgiliyim rahim filmimi çektirdim temiz sıra şimdi hormon testinde doktorum benden bunları istememişti ama ben o doktoru bıraktıktan sonra kendi başıma gittim filmimi çektirdim şimdi ise reglimi bekliyorum tabi hamiş değilsem hormon testlerimi yaptırcam
pkolu olduğmu söyle anladım bende uzun yıllardır kıl problemi var yüzümde göğsümde göbeğimde çenemde oldukça yoğun kıllar vardı lazerle çoğundan kurtuldum aynı zamanda regli düzensizliği problemim var 30 35 40 günde bir ilk evlendiğimde üç ay görmemiştim çok kilo problemim yok ama göbek bölgmde belirgin bir çıkıntı var 1,60 boy 57 kilodayım evlenmeden önce düzensizlik yüzünden doğum kontrol hapı kullandım 9 ay kadar evlendikten sonra bıraktım iki kez klomen tedavisi gördüm ama tık yok şimdi kendi kendime hayıt suyu içiyorum ve böğürtlen kökü çok memnunum iki ay oldu ve sayesende bol bol yumurtladığımı hissediyorum hormon testinden sonra doktora gidicem burdan okuduklarıma dayanarak bende şu glukofen hapını merak ettim babamda şeker hastası olduğu için ondan alarak bir deneme yaptım 3 gündür 1000m içtim biliyorum doktor kontrolünde almam lazım ama çoğu doktor tahlil istemeden veriyor diye denemek istedim ama bende hiç mide bulantısı yapmadı herkes bundan şikayetci ama bende neden yapmadı onu bilmiyorum bana bununla ilgili cvp verecek olan olursa çok sevinirim acaba glukofen etkili bir ilaç değilmi

canm öncelikle hoşgeldin aramıza.ilaca dr. kontrolünde başlaman en doğrusu.yan etkiler kişiye göre değişebilir bu ilacın etkisiyle alakalı deildir bence.ne zamandan beri bebek istiyosun ve nekadar zamandr tedavi görüyonbende 2ay klomen kullandm bu ay dr.ma metformini sorucam çünkü bendede klomen etkili olmadı.hayıt suyu ve böğürtleni nasıl içiyosun?adetlerinn düzelmesinde etkili oldu mu?bende soğan kürü içiyorum geçen ay gününde olmuştum ama bu ay adetim çok gecikti ama yinede bırakmayıp içmeye devam edicem.

hoşbulduk cnm ben bir buçuk senedir evliyim bir snedir falan çocuk için yanıp tutuşuyorum klomene tepki verdim yumurtalarım gelişti fakat sonuç alamadım ve çok göbek yaptı bende doktorumdan hem memnun kalmadım hemde ev yaptırıyoruz o yüzden evimize geçene kadar kendimiz deneyelim dedik
regli düzensizliğim olduğu için bitkisel kürleri denemek istedim çok yakın bir dostum ilaçsız regli olamıyordu evlenmeden önce onun için nette araştırma yapmıştım ve hayıt suyuna rastlamıştım ve çok uzun zamandır dk hapını kullandığı için artık bırakmasını ve bunu yapmasını rica etmiştim denedi 3 ay düzenli içti ve şimdi ara ara çayını içiyor artık dk hapına gerek duymadan üç beş gün gecikmede olsa regli olabiliyor bende buna dayanarak hayıt suyuna başladım günde üç kez çay bardağının 4/1 kadar suyunu koyuyorum biraz su ekleyip içiyorum tabi bunun çayıda var ama ben suyunu tercih ettim daha kolay ve etkili böğürtlen kökünüde burdan duymuştum yumurta çatlatma özelliği varmış hemde iltihap varsa temizliyormuş ilk ay hayıt suyu içmiştim bunu duyuncada bu ay böğürtlen kökü suyuna başladım ve inanılmaz yumurtaladım hiç bu kadar görmemiştim hayatımda böğürtlen köküde aktardan temin edebilirsin böle odun parçaları gibi bişi 500 gr yada 600 gr alıyorsun ama ben denemek için 200 gr falan aldım neyse onu yıkayıp iki ltr suya koydum kaynayınca altını kısıp yarım saat kaynattım eğer 600 gr alcaksan 6lt suya yapıyorsun sonra soğumaya bırakıp şişelere doldurup dolapta saklıyorsun sabah bir çay bardağı akşamda bir çay bard aç karnına içiyorsun ben klomen kullandığımda bu kadar yumurtlamamıştım kesinlikle bunları tavsiye ederim
adet düzeni olarak söle diyim rahim filmi çektirmiştim o ay 40 gün gelmedi reglim ve çok koyu kahverengi çamur gibi şeyler geldi benden sonra hemen hayıt suyuna başladım tam 25. gün yoğun bir şekilde kıpkırmızı regli oldum o kadar sevindim ki anlatamam içim temizlendi resmen şimdide bakalım bekliyorum adetimin gelmesini 23. günüm bu gün bakalım ne zaman gelcekler istanbulda oludğum içinde eşimle pek bir araya gelemedik bu ay 3-4 kez anca inşallah tutmuştur ve kırmızıları görmem

canım başın sağ olsun... inşallah ssk hemen bağlanır da sen de bir an önce kontrollerine gidersin.. bebek konusunu dert etme eğerki şimdiden adetlerini yoluna koyarsan ki doktor bunu sağlayacaktır evlendiğinde de sorun yaşamazsın... sivilcelenme de varsa ona göre hap verecektir... kilo probleminde genelde metformin içerikli şeker haplarını veriyor doktorlar bunu da gitiiğinde eğerki vermezse doktor danışırsın tamam mı? geçmiş olsun...

merhaba yazdıklarınız bize de yardımcı oldu ben de aktardan dediklerinizi alacağım önümüzdeki ay için uygulayacağım... inşallah sizin bu ay hamile haberinizi alırız... ben 1.60 55 kiloyum 58 den sporla 55 e indim... metformin kilo vermeye de yardımcıdır ben onsuz kilo verdim ama siz içmeye başladıysanız bu hapı az ve sık yiyerek kilo verebilirsiniz... benim 52 ideal kilom 52 olmaya çabalıyorum.ben de sürekli incir tüketiyorum yani günde 1-2 falan o da yumurtlamaya yardımcı ve yumurta geliştiriyor bilgin olsun... kür şeklinde yapmıyorum yiyip üstüne su içiyorum ılık su...kür yapınca incirlere yazık oluyor yenmiyor esas onun içindeki çekirdekleri kıtır kıtır çiğnemek öğütmek gerekli.... tarçın ve çörek otu da günde 2 gr gibi çok az tüketildiğinde kan şekerini düzeltiyor... ben doğal yollardan dengelediğimden bu güne kadar şeker hapı da içmedim...benim de annem şeker hastası iğne 7 ay kullandı sonra haplara geçti...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…