gyaman aramıza hoşgeldin canım.bende 15gündür hayıtı içiyorum ama sadece akşamları içebiliyorum ramazan diyee 3ay düzenli kullanmayı düşünüyorum bende hayıt tahumu sitesini biraz okudumda 3ay kullanıp hamıle kalanlar var inş.bendede işe yarar.böğürtlen kökünü ilk defa duydum ama denemeyi düşünüyorum bende 1kez klomen kullanmıstım ama yumurtlama olmamıstı belki hayııt işe yarar.inş.hamılesındır arkadaşım tekrar hoşgeldin
merhaba cnm eğer bir nebze yardımım dokunduysa çok mutlu olurum ben bitkisel şeylere çok güveniyorum sonuçta ilaçlarda bitkilerden yapılmıyormu neyse ben hsg çektirdikten sonraki ay bal çörek otu tarçın kürünü uyguladım yanında da hayıt suyu içtim çok güzel söktü beni ikinci aya geçince babam rahatsızlandı istanbula gelmek zorunda kaldım 20 gündür istanbuldayım ve çörek otu kürünü yarım bırakmak zorunda kaldım ama hayıtı bırakmadım yine burdan öğrendim bu böğürtlen kökünü ve aktardan temin ettim biraz zor buldum ama bulabildim incir kürünü bende biliyorum ama ilk önce bunları denemek istedim aslında benimde kilo vermem lazım okuyurum senide çok azimlisin tebrik ederim eşim bir tek göbeğimden biraz şikayetçi onu ver gerisi sorun değil diyor işte bunun için spor şart ama inan çok stresli günler yaşadım kayınvalidemle oturuyorum ev yaptırıyoruz ve tükendik bu kkonuda çok zor o yüzden doktorumu erteledim bitkilerle şifa bulmaya çalışıyorum kayınvalideyle oturmak çok stresli ve eminim bu stres beni çok etkiliyor
hoşbulduk cnm iftarda ve sahurda içebilirsin böğürtleni bende burdan duydum iyiki duymuşum çok memnunum tavsiye ederim yalniz kişiden kişiye değişebilir bana ilk ay yararsa sana ikinci yada üçüncü ay yarayabilir o yüzden bırakmamanı yanında da mutlaka böğürtlen kökünü tavsiye ederim yumurta çatlatıcı biliyosun hayıtta yumurta oluşumunu sağlıyor yanında bol bol incir tüketirsen oldu bu iş Alllahın izniyle :)
inş.ateşim yükselir :) inş.sende güzel haberler alırsın doktordan canım benım hadı hayırlısı artık
canm klomen benmde yumurtalarımı geliştirdi ama gebelik olmadı.sen hayıta ve böğürtlene nezaman başladın.böğürtlenle yumurtladığını nasıl anlıyosun?ben normal zamanda da yumurtladığımı pek anlamıyorum.beyaz akıntı geliyo ama bazen yumurtlama dönemim geçtikten sonra yine geliyo anlamıyorum.zaten ağrım felanda olmaz.hayıt ve testere dişli aslan pençesi almıştım bende ama soğan içiyorum diye başlamamıştım onlara.civanperçemi çayıda içiyodum arada.ramazanla olmuyo içecek zaman olmuyo.bitkilerin faydasına inanıyorum ben Allah hiçbişeyi sebebpsiz yaratmamış sonuçta.bende bu ay çektircem rahim filmini.rahim filminden sonra hamilelik şansı daha çok oluyomuş belkide hamilesindr canm.o ayı iyi değerlendirseydin.ne kadara çektirdin?anestezili mi yaptırdın?
canım az kalmış yani bekleme günlerimiz bunlar ama ben artık bunaldım şu 2 gün sanki hiç geçmeyecek gibi cumartesi çabuk geçer de pazar paztsi nasıl gözümde büyüyor dua edin bana da doktordan güzel sözler duymak istiyorum :))
senden çok umutluyum ben canım.... bu arada miğde bulantım devam ediyor benim yaaaaa......deli olacağım...
metformin bu kadar etkili demek yaa... aslında ben boş yere zaman mı kaybediyorum ki?
sagol canım bugun gideyimde böğürtlen alayım inş.yumurtlarım ben eşimdede sorun var bu iş biraz zor gibi ama allahdan ümit kesilmez dimi :) hadı hayırlısı ya bide akşamları hayıtı içiyorum yaa 2kullanmam zararlı olamz dimi
ateşin hep böyle seyretse bile 36.8-36.9 gibi yine yumurtlama olmuş deriz canım inşallah bakalım :))
ben de artık acabaları geçeceğim eylül ayından itibaren son hız başlayacağım ilaç tedavilerime...
Kızlar ben birikmiş ütülerime gidiyorum görüşürüz... iyiki varsınız sizlerle bu gün yazışmasaydım içimden bir volkan fışkıracaktı...acayip gerildim(
Ateşim hala daha yüksek seyrediyor ben ayın 14 ünde yumurtladım demek ki.... 37.0 ateşim... ve takvimime göre tam da o sabah ilişki olmuş tesadüf :))
tutmazsa artık pes...
Eki Görüntüle 244140
neler duyuyoruz her şey olabilir belki şifamız bunlarda dır Rabbimin yapamayacağı şey yok bence ikisini içmen zararlı olmaz çünkü biri yumurta yapıyor diğeri çatlatıyor ben bir zararını görmedim aksine yararını görndüm
gelecekumuttur canım sana katılıyorum bazı doktorların bazı şeylerden haberi bile yok 4,düşüğüne üzüldüm çokinş.tez zamanda sağlıklı bi hamılelık geçirirsin
rahat bırak kendını canım sakın ol düşünmee hadı kolay gelsin canım grss öptüm
umarım iyi sonuçlar alırsın canım...arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum hastaheneye gitmem lazım dönünce yazan olursa cvplarım iyi bakın kendinize
hadi bicimmm güzel haberini alalım inşalah
geçte olsun yumurtayı çatlattın
senin nazlı yumurtan birde süpermenciğe buyur gel derse
ne güzel olur
slm kızlar ya bişe merak ediyorum şimdi 16mm boyutunda 3 tane yumurta varsa bunların çatlamaması gibi bir durum olurmu yoksa en azından biri muhakkak çatlarmı
bicim zayıflığından dolayı vermemesi çok şaçma. ona bakarsan bende çok zayıftım 36 bedendim.abim de doktor demiştim ya daha önce .onun yanındaki doktorlarda ilk metformin demişler.kilolularda zayıflamak için kullanılıyor ama bizde kullanım amacı bu değil.bizdeki kullanım amacı yumurta oluşumunda katkı. dediğim gibi sebebi bulunmasa da metformin kaliteli yumurta yapmada çok iyi. bak benim arkadaşım 2 sene hamile kalmadı metformin kullandıktan 3 ay sonra hamile kaldı. bende hemen kullandığım ay hamile kaldım.bence sen yine de bu konuyu tekrardan iyice araştır.
BUSMAİ nerelerdesin canım ya hiç gelmedin son zamanda nete?
iyi misin?
canım kayınvalidenle oturmak elbette seni yormuştur ayrı kapı özel yaşam gibisi yok gerçekten sana katılıyorum canım....
sen yumurtlamana yardımcı olan böğürtlen kököne devam et bence bu arada sadece karın yakma egzersizleri ile yarım mekik mekik gibi göbek bölgeni erit bak nasıl da işe yarayacak ve gebe bile kalabilirsin bu arada...sağol tekrar.... canını sıkma tamam mı beraber yaşam zordur ama dua etki geçici canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?