Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

hoşbulduk cnm iftarda ve sahurda içebilirsin böğürtleni bende burdan duydum iyiki duymuşum çok memnunum tavsiye ederim yalniz kişiden kişiye değişebilir bana ilk ay yararsa sana ikinci yada üçüncü ay yarayabilir o yüzden bırakmamanı yanında da mutlaka böğürtlen kökünü tavsiye ederim yumurta çatlatıcı biliyosun hayıtta yumurta oluşumunu sağlıyor yanında bol bol incir tüketirsen oldu bu iş Alllahın izniyle :)

canım kayınvalidenle oturmak elbette seni yormuştur ayrı kapı özel yaşam gibisi yok gerçekten sana katılıyorum canım....
sen yumurtlamana yardımcı olan böğürtlen kököne devam et bence bu arada sadece karın yakma egzersizleri ile yarım mekik mekik gibi göbek bölgeni erit bak nasıl da işe yarayacak ve gebe bile kalabilirsin bu arada...sağol tekrar.... canını sıkma tamam mı beraber yaşam zordur ama dua etki geçici canım...

sagol canım bugun gideyimde böğürtlen alayım inş.yumurtlarım ben eşimdede sorun var bu iş biraz zor gibi ama allahdan ümit kesilmez dimi :) hadı hayırlısı ya bide akşamları hayıtı içiyorum yaa 2kullanmam zararlı olamz dimi

inş.ateşim yükselir :) inş.sende güzel haberler alırsın doktordan canım benım hadı hayırlısı artık

ateşin hep böyle seyretse bile 36.8-36.9 gibi yine yumurtlama olmuş deriz canım inşallah bakalım :))
ben de artık acabaları geçeceğim eylül ayından itibaren son hız başlayacağım ilaç tedavilerime...

Kızlar ben birikmiş ütülerime gidiyorum görüşürüz... iyiki varsınız sizlerle bu gün yazışmasaydım içimden bir volkan fışkıracaktı...acayip gerildim (

Son düzenleme:

canım ben hayıta başlayalı 2 ay oldu dediğim gibi hsg çektirdim 40 gün gelmedi reglim 40. gün kahverengi şeyler geldi sökülemedim yani bende çörek otu bal tarçın yanında da hayıt suyu içtim ve 25.gün söküldüm ve kıpkırmızı parça parça geldi temizledi resmen içimi sonra istanbula geldim babam rahatsız diye ameliyat oldu burdanda böğürtlen kökünü duymuştum çünkü bunları içiyoruz ama yumurta olursa çatlaması lazım dimi yoksa kiste çevirmesin diye bende hemen bu kökü aldım bu ay resmen uzayan beyaz akıntım geldi ve sürekli beyaz beyaz akıntım oldu şimdi hala ara ara o akıntı oluyor bu kök ayrıca iltihap varsa onuda temizliyor bu ayı çok değerlendiremedim eşim hafta sonları gelebildi o kadar sinir oldum ki düşünsenize uzayan bir şey geliyor sizden resmen yumurtluyorsunuz ama eşiniz yananızda yok neyse artık bu ay kırmızı kartı yersem önümüzdeki aylara bakıcaz en azından çaremi bulduğumu düşünüyorum
ben hsg mi istanbul bakırköyde radyomarda çektirdim kesinlikle orayı tavsiye ederim o kaanastesi almadım hiç gerek yokmuş zaten 330 milyon verdim sadece hsg den iki saat sonra adet sancısı gibi ağrım oldu ilaç içip yattım uyudum

ayy sorma vallahi.. bana da bugün zor geçiyor.. evde yalnızım.. kimsecikler yok.. vakit geçmez şimdi bana :))
yarın balık tutmaya filan gideriz öyle böyle geçer zaman.. inşallah gelmez kırmızılar..
ama senin bu mide bulantın filan, bilmiyorum artık arada kanama da oldu filan.. ayy bicim bak kesin demeyelim ama bence var bişeyler yani :)) inşallah Allah'ım inşallah..

neler duyuyoruz her şey olabilir belki şifamız bunlarda dır Rabbimin yapamayacağı şey yok bence ikisini içmen zararlı olmaz çünkü biri yumurta yapıyor diğeri çatlatıyor ben bir zararını görmedim aksine yararını görndüm

rahat bırak kendını canım sakın ol düşünmee hadı kolay gelsin canım grss öptüm

arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum hastaheneye gitmem lazım dönünce yazan olursa cvplarım iyi bakın kendinize

Ateşim hala daha yüksek seyrediyor ben ayın 14 ünde yumurtladım demek ki.... 37.0 ateşim... ve takvimime göre tam da o sabah ilişki olmuş tesadüf :))
tutmazsa artık pes...

Eki Görüntüle 244140

hadi bicimmm güzel haberini alalım inşalah
geçte olsun yumurtayı çatlattın
senin nazlı yumurtan birde süpermenciğe buyur gel derse
ne güzel olur

doğru haklısın canım inş. sende hastaneden güzel haberle gelirsin canım

slm kızlar ya bişe merak ediyorum şimdi 16mm boyutunda 3 tane yumurta varsa bunların çatlamaması gibi bir durum olurmu yoksa en azından biri muhakkak çatlarmı

gelecekumuttur canım sana katılıyorum bazı doktorların bazı şeylerden haberi bile yok 4,düşüğüne üzüldüm çok inş.tez zamanda sağlıklı bi hamılelık geçirirsin

teşekkür ederim canım gerçi ben hamilelik konusun da korkuyorum ama..doktorlara güvenmiyorum o yüzden riskli gebelik uzmanı artı başka başka doktorlarlada görüşüp ona göre artık karar verecem artık.

bicim zayıflığından dolayı vermemesi çok şaçma. ona bakarsan bende çok zayıftım 36 bedendim.abim de doktor demiştim ya daha önce .onun yanındaki doktorlarda ilk metformin demişler.kilolularda zayıflamak için kullanılıyor ama bizde kullanım amacı bu değil.bizdeki kullanım amacı yumurta oluşumunda katkı. dediğim gibi sebebi bulunmasa da metformin kaliteli yumurta yapmada çok iyi. bak benim arkadaşım 2 sene hamile kalmadı metformin kullandıktan 3 ay sonra hamile kaldı. bende hemen kullandığım ay hamile kaldım.bence sen yine de bu konuyu tekrardan iyice araştır.

rahat bırak kendını canım sakın ol düşünmee hadı kolay gelsin canım grss öptüm
tamam daha iyiyim şimdi zaten canım teşekkürler...
arkadaşlar ben şimdi çıkıyorum hastaheneye gitmem lazım dönünce yazan olursa cvplarım iyi bakın kendinize
umarım iyi sonuçlar alırsın canım...
hadi bicimmm güzel haberini alalım inşalah
geçte olsun yumurtayı çatlattın
senin nazlı yumurtan birde süpermenciğe buyur gel derse
ne güzel olur

e kız olursa Nazlı koyayım o zaman sağol canım ya valla ne güzel olur :)) düşüncesi bile yetiyor bazen...

slm kızlar ya bişe merak ediyorum şimdi 16mm boyutunda 3 tane yumurta varsa bunların çatlamaması gibi bir durum olurmu yoksa en azından biri muhakkak çatlarmı

16mm 3 yumurta varsa ki bu nasıl oldu anlamadım zor ihtimaldir çünkü aynı anda gelişmeleri 1i 2si çatlaması gerekli bence...genelde yumurta geliştirici ilaçlar sonucunda olur bu 3 yumurta aynı anda gelişim sen ne kullandın da böyle oldu?

haklısın aslında ben de düşünüyordum ne yapsam diye kendi kendine alıp başlayan arkadaşlar da var zaten... ben de öyle yapayım o zaman doktorla da görüşürüm yine o ne diyecek fikir de alırım ama haklısın yani...

Son düzenleme:
BUSMAİ nerelerdesin canım ya hiç gelmedin son zamanda nete?
iyi misin?

mrb canım ben bakıyorum nerdeyse hergun. yazmasam da cabucak durumlarınıza bakıp cıkıyorum.internetimizin kotası dolmuş da bu ay.oyuzden pek giremiyorum.dün de en yakın arkadaşım geldi başka şehirde oturuyor.. benden 1 yıl sonra evlendi şimdi 5 aylık hamile ,burda beraber 4 boyutluya gittik bebeğine bakmaya kendimi çok zor tuttum o kadar guzel gorunuyordu ki kalın dudaklı kucuk burunlu bi kız olcak...sanırım o da beni uzmekten cekiniyor aramızda soylenmemiş birşeyler var gibi .. bikaç gundur maskeyle dolaşıyorum guluyorum ama içimde acı var. sağolsun kızına benim adımı koyacakmış..
benim de geçen ayki gibi gene sol yumurtalığım ağrıyor hareketlerimi kısıtlayacak derecede, doktorumu aradım kist olabilir pzt gel dedi ama bicimcim hatırlarsan sana söylemiştim eskiden beri var bu sol yumurtalığımda birşey diye.. belki de sol tüpte tıkanıklık vardır. pazartesi gidicem yani doktora yumurtalıklarımı tekrar goreceğim için mutluyum biliyosun 2 aydır baktırmadım. siz de iyisiniz umarım cok optum

eveeeettt, başımın ağrısı tuttu.. benim kırmızılar geliyor demek ki..
bu maçda yenilgi ile bitti.. önümüzdeki maçlara bakalım artık.. hayırlısını dilemekten başka hiçbirşey gelmiyor elimden.. Rabbim hiçbirimizi evlat hasreti ile sınamasın.. amin..

merhaba kızlar. 2 ay önce pko hastası olduğumu öğrendim. hormon ve kan testi yapıldı. doğum kontrol hapı verdi doktor. 2. kutuyu kullanıyorum şimdi. bayramdan sonra tekrar test yapılacak. size sorum şu: ben bikaç ay sonra evleneceğim. ancak çenemdeki tüyler çok fazla. çıktığı zaman alıyorum şimdi. evli olan arkadaşlar nasıl başa çıkıyorsunuz bunlarla ? erkek arkadaşım yüzüme dokunmaya kalktığında ben hemen geri çekiyorum kendimi. çok rahatsız oluyorum. peki evlendiğimde napacağım ? :26: aslında çok anlayışlı biri ama ne biliiim ya içim rahat değil. utanıyorum

Merabalar arkadaslar ben de Pkolu biri olarak aranıza yeni katıldım biraz yorumları okudumda yalnız değilim demek ki ben 4senelik evliyim doktor aşılama önerdi ama korkuyorum ben de adet düzensizliği var ilacsiz olamıyorum o derece napicam bilmiyorum

o kadar zorki anlatmak mümkün değil ne kadar iyi olursa olsun karşındaki yada sen ev ev üstüne kurulmuyor bunu çok iyi anladım maddi durumdaki zorluklar yüzündende bayağı evimiz ertelendi çok şükür kabasını yaptırdık sıra içine geldi inşallah kışa evimde olurum eşimin annesinden bir kaç lafta duyunca çocukla ilgili inan bana çok soğudum ve kendimi çok eksik hissetmeye başladım tek bir lafını söyliyim anlarsın beni hamile bir kedi vardı yanımızdan geçti aa bu kedi hamilemi dedim evet kediler bile doğurdu sen doğuramadın dedi bana o anda hissettiklerimi kelimelerle anlatmak mümkün değil Rabbime havale ettim
neyse hayıt suyu ve böğürtlen kökünü bırakmıycam ama şu hormon testlerimide bir yaptırsam o zaman daha rahatlıycam bakalım neyim var neyim yok görücez birazda kilo verdim mi Allah büyüktür cnm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…