Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Ateşim hala daha yüksek seyrediyor ben ayın 14 ünde yumurtladım demek ki.... 37.0 ateşim... ve takvimime göre tam da o sabah ilişki olmuş tesadüf :))
tutmazsa artık pes...

Son düzenleme:
herkese iyi haftasonları olsun güzel güzel haberler alalım inşallah...

moontorrent ne yaptı acaba? ikizleri nasıl?
minietek canım senin kızın nasıl doğumuna var değil mi daha?
biricik yaz iki satır ama ya?

merhabalar,
bicim sen rahatsızdın nasıl oldun merak ettim. bide sana doktor şu ana kadar metformin niye vermemiş acaba merak ettim.zaten bizim durumumuzda olanların şeker düzenlemesi olması gerekiyor sadece onun için bile metformini variyorlar.hatta hamile kalınca bile bir süre bu metformine devam ettiriyorlar sebebi ise şekeri dengelemek yoksa düşüğe neden olabiliyormuş.benim bir arkadaş mesela bu yolla çocuğunu doğurdu.yanlız ne kadar devam etmek gerek bu konuda benimde kafam karışık.

gyaman bende glukofen kullandım kullandığım ay hatta hamile kaldım.gerçi o da düştü sonra ama...ama glukofen etkili onu biliyorum benim bir arkadaş o ilaçla çocuğunu doğurdu.glukofeni kullanmadan önce 2 yıl çocuk sahibi olamamıştı.

canım teşekkür ederim ilgin için genel olarak iyiyim ancak çok gerginim haliyle 52. günüm ve gebelik yoksa eğer ki olmayabilir de... regl olamamak çok can sıkıcı.... hiç bir belirti de kalmadı sadece yüksek ateş ve gerginlikle gidiyor öyle....
metformini bana ilk biricik35 arkadaşım demişti aynı benzer şeyleri yazmıştı seninle hatta bununla ilgili topiği de var arkadaşımızın biliyorum hep duyuyorum iyi geldiğini de bana şu ana kadar değiştirdiğim 7 doktor da vermedi bu hapı şimdiki doktoruma hazirandan beri gidiyorum ondan çok memnunum bakalım bi ona sorayım o ne diyecek verecek mi? yoksa direk klomen e mi geçecek? ona göre ben de tedavi olayım artık çok sıkıldım böyle... salı günü gidiyorum sabahtan aldım randövuyu beklemeye tahammulüm kalmadı aslında ama mecbur beklemek durumundayım... gebelik idrar testlerim hep negatif bir ihtimal 14 agustostaki tuttuysa o da ay sonunda belli olur... of hep beklemekle belirsizliklerle geçiyor benim durumum...
rahmim için iyi şeyler desin doktor da oradan yüzüm gülsün diye dua edip duruyorum...
sen nasılsın canım? ne aşamada tedavin?

Son düzenleme:
ben de artık bu ay olmazsa diğer aylardan daha çok umutlu olacağım canım :) biriciğin durumunu merak ediyorum ben asıl :79: inşallah merakta bırakmaz da yazar bize hamile mi değil mi? merak ediyorum

hakkında hayırlısı olsun canım benım umudumuzu kaybetmeyelim yeter :9 inş.hamıledır degilsede inş.en kısa zaman da kalır :)

canım sen izmirin neresinde idin. bu metformin nedeni bilinmeyen bir şekilde bizlere fayda ediyor.tıp ta yok yani. sonradan araştırmayan ve büyük merkezlerle bağlantısı olmayan doktorlarda pek bunu bilmiyor.ama son yıllarda doktorların genel olarak kullandığı bir şey . bak benim arkadaşım 2 yıl hamile kalamadıktan sonra bunu kullanmış ve çocuğu kucağında. doktorunun neden verdiğini bile bilmiyor ben düşüklerimi araştırıken öğrendim ve ona söyledim. son 4. düşüğümden sonra evde 25 gündür deli gibi internet sitelerini ve doktorların sitelerini okuyorum.son hamilelik öncesi de polikistik üzerine okuyordum o konu ile ilgili az çok bilgi sahibiydim ama pıhtılaşmayı araştırmadığımdan son bebeğim karnımda kalbi yine durdu.üstelik gelişimi çok iyi idi.doktor benim yaptırdığım bir tahlile bile kan ilacına başlaması gerekirken bilmediğinden başlatmadı benimde hamileliğim ağır geçtiğinden o dönem araştırmadım.düşün testleri teker teker araştırdım ve birini girdiğimde bir de ne göreyim pıhtılaşmanın en ağır olanlarından biriymiş ve hemen kan iğnesi.benim abimde doktor uzaktan beni az çok yönlendiriyordu ama ben doktor doktor gezdiğimi ve anlatıklarıma rağmen doktorlar gerek yok dedi diyince o da artık tamam demişti.ama öğrendikki doktorlar bilmiyorrrrrr...şimdi üniversite hastanesine gidip ayrıntılı araştırma yapacam ve tanıdık bir doktor buldum onun sayesinde rahat olacak diye düşünüyorum...ama tabi ne araştırma yapacağımıda az çok abimin yazdıkları ve kendi araştırmalarım sayesinde biliyorum. kısacası doktorlara yaşadıklarım sonucu güvenmiyorum.bence sende öyle yap... çok yazdım sanırım

başın sağolsun canım.hastalıgını ihmal etme sakın bu pko her insanda farklı kımıni hemen hamıle bırakıyor kımınıde biraz tedavıye zorluyorr ama halımize şükretmek lazım sen şimdiden onlemini al canım

başın sağolsun canım.hastalıgını ihmal etme sakın bu pko her insanda farklı kımıni hemen hamıle bırakıyor kımınıde biraz tedavıye zorluyorr ama halımize şükretmek lazım sen şimdiden onlemini al canım

kızlar yarın ben ehlyet sınavına gireceğim ordanda anneme gideceğim o yüzden nete giremeyeceğim biraz stresliyim inşallah kalmam
ancak gece bakabilirim
herkese iyi haftasonları
iyi geceler

kalmazsın kalmazsın canım sıkıntı yapma kendıne hadı basarılar sana

gyaman aramıza hoşgeldin canım.bende 15gündür hayıtı içiyorum ama sadece akşamları içebiliyorum ramazan diyee 3ay düzenli kullanmayı düşünüyorum bende hayıt tahumu sitesini biraz okudumda 3ay kullanıp hamıle kalanlar var inş.bendede işe yarar.böğürtlen kökünü ilk defa duydum ama denemeyi düşünüyorum bende 1kez klomen kullanmıstım ama yumurtlama olmamıstı belki hayııt işe yarar.inş.hamılesındır arkadaşım tekrar hoşgeldin

Son düzenleme:
gelecekumuttur canım sana katılıyorum bazı doktorların bazı şeylerden haberi bile yok 4,düşüğüne üzüldüm çok inş.tez zamanda sağlıklı bi hamılelık geçirirsin

günaydın kızlar..
güzel bir hafta sonu diliyorum hepimize..
bicim canım adetimi sormuşsun, benim 30 günlük döngüme göre bugün.. ama geçen sefer progestan içtiğimde bittikten sonraki 3. gün olmuştum.. onu beklersem de yarın adet olmam gerek :)) ama doktorum ilaç bittikten sonra 4-5 gün bekle diyor hep.. hemen telaşa kapılıp üzme kendini de diyor.. hayırlısı bakalım artık.. pazartesiyi bekleyeceğim. eğer olmazsam salıya randevu alacağım bende :)) olursa da zaten adetin 3. günü görmek istedi doktor..
bu arada benim geçen klomen denememde glukophage içiyordum.ve yumurtalıklar çok iyi cevap vermişti. doktor devam etmemi söyledi ama ben unutuyorum hep içmeyi, şimdi bu denemede geçen sefere göre daha kötüydü sonuç.. tek yumurtam oluşmuştu filan.. ben bunu direk glukophage'a bağlıyorum. yani resmen yumurtlamaya destek bir ilaç.. şimdi adeti bekleyeceğim eğer adet olursam hemen başlayacağım hemde bu sefer sabah akşam içerek.. ama inşallah adet olmam ayy yine stresim çöktü üstüme bak.. ben artık 2-3 gün wcden çıkmam,oldu mu olacak mı diye

canm klomen benmde yumurtalarımı geliştirdi ama gebelik olmadı.sen hayıta ve böğürtlene nezaman başladın.böğürtlenle yumurtladığını nasıl anlıyosun?ben normal zamanda da yumurtladığımı pek anlamıyorum.beyaz akıntı geliyo ama bazen yumurtlama dönemim geçtikten sonra yine geliyo anlamıyorum.zaten ağrım felanda olmaz.hayıt ve testere dişli aslan pençesi almıştım bende ama soğan içiyorum diye başlamamıştım onlara.civanperçemi çayıda içiyodum arada.ramazanla olmuyo içecek zaman olmuyo.bitkilerin faydasına inanıyorum ben Allah hiçbişeyi sebebpsiz yaratmamış sonuçta.bende bu ay çektircem rahim filmini.rahim filminden sonra hamilelik şansı daha çok oluyomuş belkide hamilesindr canm.o ayı iyi değerlendirseydin.ne kadara çektirdin?anestezili mi yaptırdın?

canım çok üzüldüm 4 bebek düşürmüşsün çok zor... kan pıhtılaşması için iğne falan yapıyor doktorlar hamilelikte...yelloww arkadaşımda var hamile iğneye gidip geliyor ondan biliyorum canım inşallah tekrar hamile kalırsın en kısa zamanda ve bu defa düşmez bebeğin... benim de en korktuğum şeylerden biridir düşük yaşamak Allah hiçbirimize yaşatmasın.... bebeklerimizi versin bize sağlıkla... İzmirin neresinde olduğumla ilgili mi bilmiyorum Karşıyaka da Alsancakta Bornova da benim gittiğim doktorlar da vermedi canım....yani sormama rağmen kilolu değilim diye ilacı vermediler...annemle babama danıştım onlarda kan şekerim sınırı geçmediğinden içme dediler ben de korktum içmeye ama aklıma yattı yazılanları okuyunca....doktoruma sorar bilgilendiririm seni canım...ben de zor güveniyorum bu doktorum şimdilik her sorumu cevapladı ve pozitif biri bakalım nasıl gidecek devamında?

hayırlı olsun canım yükselmeye başladı ateşin yüksek devam ederse yumurtladın deriz...

canım az kalmış yani bekleme günlerimiz bunlar ama ben artık bunaldım şu 2 gün sanki hiç geçmeyecek gibi cumartesi çabuk geçer de pazar paztsi nasıl gözümde büyüyor dua edin bana da doktordan güzel sözler duymak istiyorum :))
senden çok umutluyum ben canım.... bu arada miğde bulantım devam ediyor benim yaaaaa......deli olacağım...
metformin bu kadar etkili demek yaa... aslında ben boş yere zaman mı kaybediyorum ki?

Son düzenleme:
merhaba yazdıklarınız bize de yardımcı oldu ben de aktardan dediklerinizi alacağım önümüzdeki ay için uygulayacağım... inşallah sizin bu ay hamile haberinizi alırız... ben 1.60 55 kiloyum 58 den sporla 55 e indim... metformin kilo vermeye de yardımcıdır ben onsuz kilo verdim ama siz içmeye başladıysanız bu hapı az ve sık yiyerek kilo verebilirsiniz... benim 52 ideal kilom 52 olmaya çabalıyorum.ben de sürekli incir tüketiyorum yani günde 1-2 falan o da yumurtlamaya yardımcı ve yumurta geliştiriyor bilgin olsun... kür şeklinde yapmıyorum yiyip üstüne su içiyorum ılık su...kür yapınca incirlere yazık oluyor yenmiyor esas onun içindeki çekirdekleri kıtır kıtır çiğnemek öğütmek gerekli.... tarçın ve çörek otu da günde 2 gr gibi çok az tüketildiğinde kan şekerini düzeltiyor... ben doğal yollardan dengelediğimden bu güne kadar şeker hapı da içmedim...benim de annem şeker hastası iğne 7 ay kullandı sonra haplara geçti...[/QUOTE]

merhaba cnm eğer bir nebze yardımım dokunduysa çok mutlu olurum ben bitkisel şeylere çok güveniyorum sonuçta ilaçlarda bitkilerden yapılmıyormu neyse ben hsg çektirdikten sonraki ay bal çörek otu tarçın kürünü uyguladım yanında da hayıt suyu içtim çok güzel söktü beni ikinci aya geçince babam rahatsızlandı istanbula gelmek zorunda kaldım 20 gündür istanbuldayım ve çörek otu kürünü yarım bırakmak zorunda kaldım ama hayıtı bırakmadım yine burdan öğrendim bu böğürtlen kökünü ve aktardan temin ettim biraz zor buldum ama bulabildim incir kürünü bende biliyorum ama ilk önce bunları denemek istedim aslında benimde kilo vermem lazım okuyurum senide çok azimlisin tebrik ederim eşim bir tek göbeğimden biraz şikayetçi onu ver gerisi sorun değil diyor işte bunun için spor şart ama inan çok stresli günler yaşadım kayınvalidemle oturuyorum ev yaptırıyoruz ve tükendik bu kkonuda çok zor o yüzden doktorumu erteledim bitkilerle şifa bulmaya çalışıyorum kayınvalideyle oturmak çok stresli ve eminim bu stres beni çok etkiliyor

inş.ateşim yükselir :) inş.sende güzel haberler alırsın doktordan canım benım hadı hayırlısı artık

inş.ateşim yükselir :) inş.sende güzel haberler alırsın doktordan canım benım hadı hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…