merhaba kızlar. 2 ay önce pko hastası olduğumu öğrendim. hormon ve kan testi yapıldı. doğum kontrol hapı verdi doktor. 2. kutuyu kullanıyorum şimdi. bayramdan sonra tekrar test yapılacak. size sorum şu: ben bikaç ay sonra evleneceğim. ancak çenemdeki tüyler çok fazla.çıktığı zaman alıyorum şimdi. evli olan arkadaşlar nasıl başa çıkıyorsunuz bunlarla ? erkek arkadaşım yüzüme dokunmaya kalktığında ben hemen geri çekiyorum kendimi. çok rahatsız oluyorum. peki evlendiğimde napacağım ? :26: aslında çok anlayışlı biri ama ne biliiim ya içim rahat değil. utanıyorum
Merabalar arkadaslar ben de Pkolu biri olarak aranıza yeni katıldım biraz yorumları okudumda yalnız değilim demek ki ben 4senelik evliyim doktor aşılama önerdi ama korkuyorum ben de adet düzensizliği var ilacsiz olamıyorum o derece napicam bilmiyorum
o kadar zorki anlatmak mümkün değil ne kadar iyi olursa olsun karşındaki yada sen ev ev üstüne kurulmuyor bunu çok iyi anladım maddi durumdaki zorluklar yüzündende bayağı evimiz ertelendi çok şükür kabasını yaptırdık sıra içine geldi inşallah kışa evimde olurum eşimin annesinden bir kaç lafta duyunca çocukla ilgili inan bana çok soğudum ve kendimi çok eksik hissetmeye başladım tek bir lafını söyliyim anlarsın beni hamile bir kedi vardı yanımızdan geçti aa bu kedi hamilemi dedim evet kediler bile doğurdu sen doğuramadın dedi bana o anda hissettiklerimi kelimelerle anlatmak mümkün değil Rabbime havale ettim
neyse hayıt suyu ve böğürtlen kökünü bırakmıycam ama şu hormon testlerimide bir yaptırsam o zaman daha rahatlıycam bakalım neyim var neyim yok görücez birazda kilo verdim mi Allah büyüktür cnm inşallah
allah sana sabır versin demekten başka bir şey aklıma gelmiyor.insanların bu kadar kötü olmasını anlamıyorum. sana moralmen destek verecek yerde söylediğine bak.pskolojide hamilelikte etken bunu unutma.sabır sabır sabır......
aksam sabah benım kırmızılarda gelcek sanırım acayıp bı agrı göğüslerim şişti dokunamıorm resmenoysa umutlanmıtım bu ay ama kısmet degılmıs demekki bıdakı aya inş.
ama hamişkende bunlar olabiliyor regliyle aynı biliyosun belirtiler inşallah kırmızı kartı yemezsin inşallah
bılmıorumki keşke dedıgın gıbı hamıle olsam :26: ama bılmıorum sanki regl sancısı cekıorum ve heran olcakmısım gıbı hıssedıorum oysa gecen ay 25inde olmustum bı kac gunde gec olurum dıe dusunuodum ama bu agrı ve sancılar ayın 19 undan berı var anlamadımki :26:
mrb canım ben bakıyorum nerdeyse hergun. yazmasam da cabucak durumlarınıza bakıp cıkıyorum.internetimizin kotası dolmuş da bu ay.oyuzden pek giremiyorum.dün de en yakın arkadaşım geldi başka şehirde oturuyor.. benden 1 yıl sonra evlendi şimdi 5 aylık hamile ,burda beraber 4 boyutluya gittik bebeğine bakmaya kendimi çok zor tuttum o kadar guzel gorunuyordu ki kalın dudaklı kucuk burunlu bi kız olcak...sanırım o da beni uzmekten cekiniyor aramızda soylenmemiş birşeyler var gibi .. bikaç gundur maskeyle dolaşıyorum guluyorum ama içimde acı var. sağolsun kızına benim adımı koyacakmış..
benim de geçen ayki gibi gene sol yumurtalığım ağrıyor hareketlerimi kısıtlayacak derecede, doktorumu aradım kist olabilir pzt gel dedi ama bicimcim hatırlarsan sana söylemiştim eskiden beri var bu sol yumurtalığımda birşey diye.. belki de sol tüpte tıkanıklık vardır. pazartesi gidicem yani doktora yumurtalıklarımı tekrar goreceğim için mutluyum biliyosun 2 aydır baktırmadım. siz de iyisiniz umarım cok optum
eveeeettt, başımın ağrısı tuttu.. benim kırmızılar geliyor demek ki..
bu maçda yenilgi ile bitti.. önümüzdeki maçlara bakalım artık.. hayırlısını dilemekten başka hiçbirşey gelmiyor elimden.. Rabbim hiçbirimizi evlat hasreti ile sınamasın.. amin..
merhaba kızlar. 2 ay önce pko hastası olduğumu öğrendim. hormon ve kan testi yapıldı. doğum kontrol hapı verdi doktor. 2. kutuyu kullanıyorum şimdi. bayramdan sonra tekrar test yapılacak. size sorum şu: ben bikaç ay sonra evleneceğim. ancak çenemdeki tüyler çok fazla.çıktığı zaman alıyorum şimdi. evli olan arkadaşlar nasıl başa çıkıyorsunuz bunlarla ? erkek arkadaşım yüzüme dokunmaya kalktığında ben hemen geri çekiyorum kendimi. çok rahatsız oluyorum. peki evlendiğimde napacağım ? :26: aslında çok anlayışlı biri ama ne biliiim ya içim rahat değil. utanıyorum
Merabalar arkadaslar ben de Pkolu biri olarak aranıza yeni katıldım biraz yorumları okudumda yalnız değilim demek ki ben 4senelik evliyim doktor aşılama önerdi ama korkuyorum ben de adet düzensizliği var ilacsiz olamıyorum o derece napicam bilmiyorum
o kadar zorki anlatmak mümkün değil ne kadar iyi olursa olsun karşındaki yada sen ev ev üstüne kurulmuyor bunu çok iyi anladım maddi durumdaki zorluklar yüzündende bayağı evimiz ertelendi çok şükür kabasını yaptırdık sıra içine geldi inşallah kışa evimde olurum eşimin annesinden bir kaç lafta duyunca çocukla ilgili inan bana çok soğudum ve kendimi çok eksik hissetmeye başladım tek bir lafını söyliyim anlarsın beni hamile bir kedi vardı yanımızdan geçti aa bu kedi hamilemi dedim evet kediler bile doğurdu sen doğuramadın dedi bana o anda hissettiklerimi kelimelerle anlatmak mümkün değil Rabbime havale ettim
neyse hayıt suyu ve böğürtlen kökünü bırakmıycam ama şu hormon testlerimide bir yaptırsam o zaman daha rahatlıycam bakalım neyim var neyim yok görücez birazda kilo verdim mi Allah büyüktür cnm inşallah
hamile arkadaşlara sormak istiyorum bende regli tarihimden itibaren o beyaz yumurta akı gibi akıntı olurya o var hala devam ediyor içtiğim şeylerede bağlıyorum ama hamile bir arkadaşımla konuştum biraz önce benimde aynı o şekilde akıntım hala devam ediyor sende de aynısı olmasın dedi yaklaşık iki haftadır var tamam yumurtalayınca olan bir şey ama benim bilidğim en çok 4 gün devam eder bende hala var çok ilginç üç kez test yaptım ikisinde çok azda olsa çizgi gördüm ama çok az birinde birşy yoktu az bir çizgi oldu ama oda bayağı geçtikten sonra regli zamanımı tam bilemiyorum ama en çok 1 haftaya olması lazım
aksam sabah benım kırmızılarda gelcek sanırım acayıp bı agrı göğüslerim şişti dokunamıorm resmenoysa umutlanmıtım bu ay ama kısmet degılmıs demekki bıdakı aya inş.
bılmıorumki keşke dedıgın gıbı hamıle olsam :26: ama bılmıorum sanki regl sancısı cekıorum ve heran olcakmısım gıbı hıssedıorum oysa gecen ay 25inde olmustum bı kac gunde gec olurum dıe dusunuodum ama bu agrı ve sancılar ayın 19 undan berı var anlamadımki :26:
Ramazan ayında ağzım bozulacaktı bu nasıl annelik bilmiyorum nasıl kızıyorum canım ya böyle şeylere kusura bakma... seni anlamayanı sen de anlamak durumunda değilsin saygısızlık etme tabi ama dinlen dinlen kaç bence... bu nasıl iştir ya? kedi doğuruyor sen doğuramıyorsun? istersen 4-5 yıl çocuk yapmazsın kimse de bişey diyemez bu kadar!!!
canım hamile olma ihtimalin olabilir bence kanda beta hcg pazartesi günü baktır daha erken baktırma ama pzts ya da salı tamam mı? sonrada sonucun pozitif çıkarsa o kayınvalidenle paylaşma bence bunu sadece eşinle paylaş...
Neden kusura bakayım hayatım doğru söze ne hacet .Bir keresinde de salatalık yetiştiriyor biri kısır çıktı eline bıçak alıp sen salata çıkarma kesicem seni dedi bana döndü senide kesicem dedi şaka yapıyor göya hiç sesimi çıkarmıyorum Allaha havale ediyorum eşimle zaten paylaştım o dediğini o gün zaten sinirden oturup rakı içtim ve ağlaya ağlaya anlattım sen bana bak dedi ben öyle birşey dert etmiyorum kimseyi önemseme dedi anasına çok düşkün laf söylemez belkide ben yokken diyordur bilmiyorum ama benim yanımda yüz göz olmaz
zaten benim yaşım küçük olsa ona inadıma yapmam 4-5 yıl ama 34 yaşındayım ben vaktim o kadar yok malesf
ilk çizgi çıkınca koştum geçen hafta kanda baktırdım ama şu 15 dk sonucu verenlerden varya hamilelik var yada yok diye çıkıyo onda bişi çıkmadı zaten çok erkendi çıkmama ihtimali vardı üç beş gün geçsin kan testi yaptırcam cnm inşallah Rabbim yüzüme gülmüştür
Neden kusura bakayım hayatım doğru söze ne hacet .Bir keresinde de salatalık yetiştiriyor biri kısır çıktı eline bıçak alıp sen salata çıkarma kesicem seni dedi bana döndü senide kesicem dedi şaka yapıyor göya hiç sesimi çıkarmıyorum Allaha havale ediyorum eşimle zaten paylaştım o dediğini o gün zaten sinirden oturup rakı içtim ve ağlaya ağlaya anlattım sen bana bak dedi ben öyle birşey dert etmiyorum kimseyi önemseme dedi anasına çok düşkün laf söylemez belkide ben yokken diyordur bilmiyorum ama benim yanımda yüz göz olmaz
zaten benim yaşım küçük olsa ona inadıma yapmam 4-5 yıl ama 34 yaşındayım ben vaktim o kadar yok malesf
ilk çizgi çıkınca koştum geçen hafta kanda baktırdım ama şu 15 dk sonucu verenlerden varya hamilelik var yada yok diye çıkıyo onda bişi çıkmadı zaten çok erkendi çıkmama ihtimali vardı üç beş gün geçsin kan testi yaptırcam cnm inşallah Rabbim yüzüme gülmüştür
canım erken bakmışsın adet 1. gününden itibaren kaç gün sonrabaktın kandan yine baktır merak ettim bak şimdi ya hamileysen... 34 yaşında bile olsan kimsenin karışmaya hakkı yok ben de 31 in içindeyim ama kimse de kalkıp söz edemez ciddi dururum gerekirse laf ettirmem...
15.gün falan baktırdım valla başka belirti yok akıntıdan başka gerçi belirti hiç olmayanda var ama belki içtiğim böğürtlen kökünden oluyordur diycem ama sanmıyorum iltihabı dökse bile iltihap yumurta akı kıvamında olmaz dimi
aslında bende çok dik başlıyımdır lafımı esirgemem ve konuştum mu çok ağır konuşurum aynı evin içinde olmuyor işte tatlım gerginlik oluyor kendi evime geçeyim o zaman durum başka olucak yeterince yuttum bazı şeyleri eşimi sevmesem iki dk durmam ama işte şimdilik sabrediyorum ama şimdilik
benim eşimde çocuk çok istiyor belkide benceden çok sürekli dua ediyor bunun için o yüzden kendimi kötü hissediyorum ya bazen diyorum keşke sorun onda olsa benim için hiç farketmezdi ama onun içini bilemiyorum bana dur daha yeni evlendik evimize geçelim bakarız duruma başlarsın tedaviye diyor ama o normal yolla olacağından pek şüphe duymuyor
anladım canım haklısın tabi... bu gün kaçıncı günün sen çok erken bakmışsın.... bence sabret kendiliğinden olabilir sonuçta yumurtluyorsan ki öyle dedin ve yumurta gününe denk geldiyse ilişki neden olmasın...bence olabilir
bugün benim 23.günüm sadece eşimle iki haftadır hafta sonu beraber olduk ben istanbuldayım çünkü ayın 2 ve 3 13 ve 14 geçen ayın 29. regli olmuştum bence pek şansım yok ama Allahtan ümit kesilmez :)
gyaman canım ben de temmuzda yumurtlama olmadı 14 ağustosta yumurtlama oldu ve bugün 20 si 23 ünde doktora muayene olacağım ve kanda hcg baktıracağım... biliyorsun döllenme olsa bile canım 5-6 gün sürüyor rahme yerleşme ve sonra hcg salgısı başlıyor yani epey erken bakmışsın canım
bak internetteki yazı bu şekilde "Sperm ile yumurtanın döllenmesinden rahimde yerleşmeye kadar geçen süre 5 ila 7 gündür. Yumurta rahimin derinlerinde yuvalandıktan sonra her gün boyutlarını iki katına çıkararak büyümeye başlar."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?