Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

merhaba canım bende senin gibiydim genital bölgeden özellikle çok çekiniyordum evlenmeden önce lazere başladım tek çaren o bence eğer durumun varsa başla inan bana çok memnun kalacaksın benim yüzde 90 gitti hala devam ediyorum çok memnunum

merhaba cnm benimde bekarken çok yakın bir arkadaşım vardı yazmıştım bunu daha önce oda ilaçsız regli göremiyordu hayıt suyu kullandı 3 ay ve sonrasında ara ara çayını içmeye devam etti artık ilaç kullanmıyor rahatlıkla regli olabiliyor çok duasını aldım saolsun birde doktorundan metformin ilaçlarını sor onlarda çok güzel yumurtalama yapıyormuş ben başladım yeni artık kendi kendimizin doktoru olduk napalım :)
birde hsg çektirdin mi onu merak ettim ??

Son düzenleme:

allah sana sabır versin demekten başka bir şey aklıma gelmiyor.insanların bu kadar kötü olmasını anlamıyorum. sana moralmen destek verecek yerde söylediğine bak.pskolojide hamilelikte etken bunu unutma.sabır sabır sabır......

evet sabır sabır canımda sabırda stresi gerektiriyor işte insan sabrederek içine atıyor ve bu strese sebep oluyor kızı var seneye evlencek insan böle laflar edermi Allah büyüktür bugün bana demişler yarın sana

hamile arkadaşlara sormak istiyorum bende regli tarihimden itibaren o beyaz yumurta akı gibi akıntı olurya o var hala devam ediyor içtiğim şeylerede bağlıyorum ama hamile bir arkadaşımla konuştum biraz önce benimde aynı o şekilde akıntım hala devam ediyor sende de aynısı olmasın dedi yaklaşık iki haftadır var tamam yumurtalayınca olan bir şey ama benim bilidğim en çok 4 gün devam eder bende hala var çok ilginç üç kez test yaptım ikisinde çok azda olsa çizgi gördüm ama çok az birinde birşy yoktu az bir çizgi oldu ama oda bayağı geçtikten sonra regli zamanımı tam bilemiyorum ama en çok 1 haftaya olması lazım

aksam sabah benım kırmızılarda gelcek sanırım acayıp bı agrı göğüslerim şişti dokunamıorm resmen oysa umutlanmıtım bu ay ama kısmet degılmıs demekki bıdakı aya inş.

aksam sabah benım kırmızılarda gelcek sanırım acayıp bı agrı göğüslerim şişti dokunamıorm resmen oysa umutlanmıtım bu ay ama kısmet degılmıs demekki bıdakı aya inş.

ama hamişkende bunlar olabiliyor regliyle aynı biliyosun belirtiler inşallah kırmızı kartı yemezsin inşallah

ama hamişkende bunlar olabiliyor regliyle aynı biliyosun belirtiler inşallah kırmızı kartı yemezsin inşallah

bılmıorumki keşke dedıgın gıbı hamıle olsam :26: ama bılmıorum sanki regl sancısı cekıorum ve heran olcakmısım gıbı hıssedıorum oysa gecen ay 25inde olmustum bı kac gunde gec olurum dıe dusunuodum ama bu agrı ve sancılar ayın 19 undan berı var anlamadımki :26:

bence hemen regli olcam diye düşünme pozitif düşün zaten hazırlıklısın regli olmaya ama söylede bir gerçek var belirtiler bire bir uyuyor Allah büyüktür et duanı hayırlı günlerdeyiz inşallah hamilesindir cnm

canım doktora gidecek olmana çok sevindim yumurtalıklarına bakar rahim filmi de çektirirsin tüp tıkalıysa bile açılır canım iyi olmana da sevindim o ağrılar bence pko dan kaynaklanıyor reyhana da olmuştu biliyorsun bana da oldu ama usg ye girdim anormallik yoktu.... doktor dönüşü yazmanı sabırsızlıkla bekliyorum...arkadaşın için çok sevindim için burkulmasın bizlerin de olacak canım unutma sakın :))

regl olmadım ben ama 4 gün migren çektim canım biliyorsun buraya da yazmıştım başım fena diye yani belli olmaz ama hayırlısı diyelim de mi?

diana35 mi kullanıyorsun ilacının adı ne canım tüylenme için lazer epilasyon en iyisi benim akrabamda vardı yaptırdı bir daha da çıkmadı sonra tedaviyle bebeği de oldu endişelenme tamam mı?

bazıları regl düzeni için metformin şeker hapı kullanıyor bazılarımız da progesteron hormonu hapı ve yumurta geliştirici ilaçlar canım bunları denedin mi? önce bunlar sonra olmazsa aşılama...

Ramazan ayında ağzım bozulacaktı bu nasıl annelik bilmiyorum nasıl kızıyorum canım ya böyle şeylere kusura bakma... seni anlamayanı sen de anlamak durumunda değilsin saygısızlık etme tabi ama dinlen dinlen kaç bence... bu nasıl iştir ya? kedi doğuruyor sen doğuramıyorsun? istersen 4-5 yıl çocuk yapmazsın kimse de bişey diyemez bu kadar!!!

canım hamile olma ihtimalin olabilir bence kanda beta hcg pazartesi günü baktır daha erken baktırma ama pzts ya da salı tamam mı? sonrada sonucun pozitif çıkarsa o kayınvalidenle paylaşma bence bunu sadece eşinle paylaş...

canım regl belirtileri aynı zamanda gebelik belirtileri sabırlı ol kırmızılar gelse bile yumurta takibi ile başaracaksın bu işi üzülme :))

aklını ferah tut...

canım erken bakmışsın adet 1. gününden itibaren kaç gün sonrabaktın kandan yine baktır merak ettim bak şimdi ya hamileysen... 34 yaşında bile olsan kimsenin karışmaya hakkı yok ben de 31 in içindeyim ama kimse de kalkıp söz edemez ciddi dururum gerekirse laf ettirmem...mesafeli durmak bazen en iyisi eşin de anlıyor bence seni ne güzel... benim eşimde bana der hiç bebeğimiz olmayacak olsa bile sorun değil sakın üzülme bunun için der...ama ben anne olmak çok istiyorum bu sebepten biliyorum ki bir gün olacak senin benim tüm isteyen arkadaşlarımın

Son düzenleme:

15.gün falan baktırdım valla başka belirti yok akıntıdan başka gerçi belirti hiç olmayanda var ama belki içtiğim böğürtlen kökünden oluyordur diycem ama sanmıyorum iltihabı dökse bile iltihap yumurta akı kıvamında olmaz dimi
aslında bende çok dik başlıyımdır lafımı esirgemem ve konuştum mu çok ağır konuşurum aynı evin içinde olmuyor işte tatlım gerginlik oluyor kendi evime geçeyim o zaman durum başka olucak yeterince yuttum bazı şeyleri eşimi sevmesem iki dk durmam ama işte şimdilik sabrediyorum ama şimdilik

benim eşimde çocuk çok istiyor belkide benceden çok sürekli dua ediyor bunun için o yüzden kendimi kötü hissediyorum ya bazen diyorum keşke sorun onda olsa benim için hiç farketmezdi ama onun içini bilemiyorum bana dur daha yeni evlendik evimize geçelim bakarız duruma başlarsın tedaviye diyor ama o normal yolla olacağından pek şüphe duymuyor

anladım canım haklısın tabi... bu gün kaçıncı günün sen çok erken bakmışsın.... bence sabret kendiliğinden olabilir sonuçta yumurtluyorsan ki öyle dedin ve yumurta gününe denk geldiyse ilişki neden olmasın...bence olabilir

gyaman canım ben de temmuzda yumurtlama olmadı 14 ağustosta yumurtlama oldu ve bugün 20 si 23 ünde doktora muayene olacağım ve kanda hcg baktıracağım... biliyorsun döllenme olsa bile canım 5-6 gün sürüyor rahme yerleşme ve sonra hcg salgısı başlıyor yani epey erken bakmışsın canım
bak internetteki yazı bu şekilde "Sperm ile yumurtanın döllenmesinden rahimde yerleşmeye kadar geçen süre 5 ila 7 gündür. Yumurta rahimin derinlerinde yuvalandıktan sonra her gün boyutlarını iki katına çıkararak büyümeye başlar."

Son düzenleme:

bugün benim 23.günüm sadece eşimle iki haftadır hafta sonu beraber olduk ben istanbuldayım çünkü ayın 2 ve 3 13 ve 14 geçen ayın 29. regli olmuştum bence pek şansım yok ama Allahtan ümit kesilmez :)

bugün benim 23.günüm sadece eşimle iki haftadır hafta sonu beraber olduk ben istanbuldayım çünkü ayın 2 ve 3 13 ve 14 geçen ayın 29. regli olmuştum bence pek şansım yok ama Allahtan ümit kesilmez :)

anladım canım 14. gün ilişki olduysa yani ay ortalarında yumurtlama olduysa tutma ihtimali çok yüksek canım sen 27 sini bekle ve kandan tekrar baktır bence...

valla bu ay gebelik olursa çok şaşırırım biz çocuk için maşallah iki günde bir beraber oluruz nerdeyse şimdi ise sadece haftasonları oldu toplasan 4 kez Allahın hikmetleri işte tabiki sual olunmaz ama pekte ümidim yok bu akıntı aklımı karıştırıyor saedce eğer olmasa zaten hiç düşünmem hamileyim die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…