valla bu ay gebelik olursa çok şaşırırım biz çocuk için maşallah iki günde bir beraber oluruz nerdeyse şimdi ise sadece haftasonları oldu toplasan 4 kez Allahın hikmetleri işte tabiki sual olunmaz ama pekte ümidim yok bu akıntı aklımı karıştırıyor saedce eğer olmasa zaten hiç düşünmem hamileyim die
anladım canım 14. gün ilişki olduysa yani ay ortalarında yumurtlama olduysa tutma ihtimali çok yüksek canım sen 27 sini bekle ve kandan tekrar baktır bence...
hafta içi Allahın izniyle baktırıcam inşallah seninde tutmuştur da çifte mutluluk yaşarız
yumurtlama olduktan sonra bahsettiğin hayıt ve böğürtlen miydi? onları kullanmayı kesiyorsun değilmi? eğer gününe denk geldiyse hiç belli olmaz Allah ın bileceği şey takdiri bence de neden olmasın
ya şimdi aklımı karıştıran şu 29unda regli oldum 5 gün sonra ve 6 gün ilişki oldu sonra eşim gitti zaten ondan sonra bende başladı yumurta akı olmaya o zamandan beri var reglimin 16. ve 17. günleride ilişki oldu zaten bu akıntı vardı bende normalde ben 30 yada 35 bazen 40 günde bir regli oluyorum benim yumurtlamam geç olması lazım 21. gün falan yani 14. gün bizde erken olması lazım kafamı karıştıranda bu sanırım benim bu kullandığım şey yüzünden oluyor sürekli yumurtluyormuyum nedir
gebelik testine çok para veren arkadaşlar
hem ucuz hem güvenilir bir marka
ben kullandım son testte pozitifi gördüm
umarım siz ilk testte pozitifi görürsünüzü
HCG (GEBELK) STRP TEST 200-Adet/Kutu-WONDFO
kullandığın bitkiler yumurtlamayı öne çekmiştir muhtemelen canım ve tam günlerinde de ilişki olmuş yumurtanın kalitesi de önemli onda da sorun yoksa bence olacak bu ay ben senin yerine umutlandım şimdi ateşin nasıl bu günlerde yüksek seyretmesi gerekli 37.0 lerde mi hiç ölçtün mü?
ah varya keşkee hamile olsam yok cnm ateşim 36,6 idi bu sabah ama o yükselmesi regli günü ve sonrasında olmuyor muydu ??
:86::86: herkese iyi akşamlar ben de geldimm aranızayazılanları duygulanarak okudum... bütün içtenliğimle hepimizin bu özleminin en kısa zamanda dinmesini diliyorum ve inanıyorum ki çok iyii birer anne oluruz...
yumurtlama olduktan sonra ateş 0.3-0.4 birim yükselir ve adet zamanına kadar da yüksek seyreder... gebelik varsa hep yüksek devam eder ve adet olmazsın çünkü progesteron salgısı devam eder...
ah varya keşkee hamile olsam yok cnm ateşim 36,6 idi bu sabah ama o yükselmesi regli günü ve sonrasında olmuyor muydu ??
valla ara ara baktım tatlım ilk baktım 36,5 tu yani reglimin 12,günü ertesi iki gün 36,1 di belkide o zamanlar çatladı bilinmez amann valla neler duyuyoruz yumurta yok diyorlar hamile kalıyor insanlar regliyken bile hamile kalan biliyorum hatta regli bititği gün kalan var nasıl oluyor bunlar anlamış değilim biz çok hesap kitap yapıyoruz sanırım kafayı patlatmaktan yoruldum valla ya
gebelik testine çok para veren arkadaşlar
hem ucuz hem güvenilir bir marka
ben kullandım son testte pozitifi gördüm
umarım siz ilk testte pozitifi görürsünüzü
HCG (GEBELK) STRP TEST 200-Adet/Kutu-WONDFO
tabi yumurtlama zamanlarımız belirsiz olduğundan oluyor bu canım ben de tanık oldum böle şeylere...benim haziranda adet bitiminde 23mm yumurtam vardı çatladı ama tutmadı...
merhaba hemen daldım sohbetinizeyumurtlamaya yakın ateş biraz yükselirmiş ve eğer hamilelik gerçekleşirse de ateş devam edermiş ama olmazsa (ki inşalllahhh ollur) ateş bir iki gün sonra ateş tekrar düşermiş.
hoşgeldin cnm ve amin diyorum
bir başarabilsek hamiş kalmayı ve sağlıkla doğurmayı eminim olucaz Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?