Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

walla bilmiorum kızlar yha inş.dedginiz gibi olr.ama hepreglolcakmısım gibi düşnüorum umutlanmak istemiorumda bakalım bekleyelim bekleyerek görürüm ne olcanı zaten :) hayırlısı olsun hepimiz için.

ateş ölçüyormusun sende istersen sabah uyanır uyanmaz bir ölç bakalım ateşini gerçi sürekli takip gerekiyor ama en azından yüksekse bir umut olur

ateş ölçüyormusun sende istersen sabah uyanır uyanmaz bir ölç bakalım ateşini gerçi sürekli takip gerekiyor ama en azından yüksekse bir umut olur

hayır ölçmüyorum ben sadece progestron tahlili yaptrmıstım 21. günü doktorum yumurtlama olmus regl gununubekleylım olursan 3 gunu gel demişti bana:26:

tabi yumurtlama zamanlarımız belirsiz olduğundan oluyor bu canım ben de tanık oldum böle şeylere...benim haziranda adet bitiminde 23mm yumurtam vardı çatladı ama tutmadı...

ben klomenle 4 yumoş birden gördüm hepside büyüdüler ve çatladılar ve tutmadı malesefki

hayır ölçmüyorum ben sadece progestron tahlili yaptrmıstım 21. günü doktorum yumurtlama olmus regl gununubekleylım olursan 3 gunu gel demişti bana:26:

canım birşey soracam ama biraz garippp ya bana da 21. gün gel demişlerdi ama ben bir gün sonra yanı 22. gün gittim bu tahlil sonucunu etkiler mi aceba bilgisi olan var mı:44::44::44:

canım birşey soracam ama biraz garippp ya bana da 21. gün gel demişlerdi ama ben bir gün sonra yanı 22. gün gittim bu tahlil sonucunu etkiler mi aceba bilgisi olan var mı:44::44::44:

hayır etkılemez canım bende 22 sınde gıttım cunku 21 gunu pazara denk gelıodu bır gun öncesı ve sonrası fark etmıo degerın kac cıktı peki.

hayır etkılemez canım bende 22 sınde gıttım cunku 21 gunu pazara denk gelıodu bır gun öncesı ve sonrası fark etmıo degerın kac cıktı peki.

canım tahlillerimi üniversite hastanesinde yaptırdım geçen hafta, tahlil sonucunu almak göstermek herşeyy ilerki tarihlere randevu verilerek yapılıyor. kısacası pazartesi sonuçlarımı alacağım. sonucumu da çok merak ediyorum çünkü adetlerim düzenli.

Topice yeni gelen arkadaşlar herkese hoşgeldin diyorumm.
Rabbim tez zamanda tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip eylesin inşaallah.

Ramazanı şerif'in son 10 günü içerisine girmiş bulunmaktayız kızlar.
Bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesinin son 10 gün içerisinde aranması gerekiyor.
O yüzden her gece bol bol dua edelim.Belki kadir gecesine denk gelir ve rabbim kabul eder.

Hoşbulduk amin tez zamanda herkes gönlünün muradına ersin
çok haklısın 10 gün dua etmekte fayda var gerçi her gün dua ediyoruz ama
bu hayırlı günler kadar güzeli varmı Rabbim herkesin duasını kabul eylesin...

hayırlısı olsun bakalım canım.

haklısın canım. diyecek birşey yok yani.evini ayırdığın zaman mesafeni koyarsın ancak. eşin de umarım sana destek verir.

haklısın canım. diyecek birşey yok yani.evini ayırdığın zaman mesafeni koyarsın ancak. eşin de umarım sana destek verir.

valla canım ister versin ister vermesin ben tavrımı koyucam sinek ufaktır ama mide bulandırı ki bu bayağı büyük bir sinek zaten elimde olmadan bu haraketlerime yansıycaktır Rabbim bir evlat verirse ona odaklanmak istiyorum kimse umrumda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…