Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bu ilacı 6 ay kullanabilirsin sivilcelenme ye de iyi gelecektir doğum kontrol hapı bu... senin adet gecikmelerin çok mu fazlaydı da yumurtalıklar bu denli büyüdü benim de 4 er cm korkma sonuçta düzenli regl ile rahimde normale döner tamam mı tedavisi mümkün önemli olan hemen tedaviye geçmen...bebek de oluyor bak arkadaşlarımızdan güzel bebek haberleri alıyoruz bu doktorlar hemen kafa şişirmeye bayılırlar zaten..ben de toplamda 5 yıl doğum kontrol haplarını kullandım...

Son düzenleme:

2-3 yıldır sadece 3 ayda 1 felan hastalanıyordum işte. başlarda pek önemsemedim nasılsa düzene girer diye doktorda böle dedi.gelecekten dolayı çok korkuyorum çocuk olamaması riskinden dolayı .ve bu hastalığın tüm belrtisi olan insanlar şanssızdr dedi doktor bnde tüm belrtiler var sölenilen bilgilerde aşırı tüylenme sivilce adet düzensizliği.

aktarlarda satılan hayıt suyu varya onun sivilcelenmeye de iyi geldiğini okudum internetten adet de düzenliyormuş ama içeceğin o hapla beraber olur mu bunu bilmiyorum doktora sorman gerekecek...
ben doğum kontol haplarını bıraktıktan sonra kilo vererek adetlerimi düzenledim ama dikkat edilmediğinde yine düzen bozuluyor sende kilo var mı?panik yapma sorun etme hepsinin tedavisi var ilacı içince sivilcelenme sorunu ortadan kalkacak zaten...tüylenme için de en iyi çözüm lazer epilasyon bence... kesin çözüm oluyor...

Son düzenleme:

şimdi bir yerde okudum rutin yumurtlaması olanların yumurtalarını baskıladığı yazıyordu..yani çok yumurta gelişiyomuş ama çatlama olmuyomuş..şimdi sen böğürtlen kullanınca çatlıyor olabilir..ama belirli bir boyutu var ...diyolar ya 18 mm..şimdi senin ki o kadar olmazsa çatlar ama içi boş olabilir...sonuçta biz folikülleri büyütüyoruz..

boyum 1.73 felan kilomda 65 şuanda normal mi değil mi pek bilemiorum. :/ doktor pek bişey sölemedi aslında bazı şeleri söledi zaten sen meraklısındır şmdi gidince internetten bakarsın dedi.doktorların olduğu bi siteden video falan izledim bi çok şey sölenio ve çok korktm.

slm kızlar ya bısey sorcam benım saclarım asırı derecede dokuluo pko da dökulebılır dedıler sızdede sac dokulmesı oluomu eskıdende dokulurdu ama sımdı cok fazla dökuluoo :26: ayrıca sol kasıgım hala deli gibi ani batmalarla benı sıçratıo kırmızlar gelıosa gelsın gelmıosa benı heyanlandrmasn böle ani batmalarla

pko sendromundan dolayı döküleb,iliomuş evet fakat sadece bu pko olduğunu göstermiyo başka belrtileri var adet düzensizliği aşırı tüylenme yüz ve kollarda felan ve sivilcelenme belirtiler tabi bide ultrasonla bakıyolar.

kilon üst sınırda bence ama fazla değil ancak sen dikkat et kilo almak hastalığı tetikliyor canım ya video izleyip de korkutma hemen kendini ilacına başladıktan sonra düzelecek sivilcelenme geçecek ilaçla birlikte de kilo vermen gerekli 2 kilo versen harika olur...

benim de inanılmaz döküldü 2 ay adet görmedim ya ondan canım... kasığındaki batma nihalitenin bahsettiği şey gibiyse gebelik mi acep hadi hayırlısı?

yok bılıorum pko oldugumu ama saclarımın dökülmesının buna baglı oldugunu bılmıodum yenı ogrendım

benimde kasıklarımda batmalar çok olmuştu ama gebelik yoktu yumurta gelişiminde oldu belki de sonradan 1 adet çatladı ya hani aslında canım kişiden kişiye belirtiler de değişiyormuş çok düşünüp kurcalarsak burada gebelik uzmanı olup çıkacağız doktorları bile geçer olduk zaten baksana... bu kadar çok düşünüp kendini yorma üzme... az kaldı zaten 3 gün daha sabır.... ama yine de bilen varsa bu kasık ağrısı nedir ne değildir cevap yazarlar

canm tereddüte düşecek bişey yok.soğan kist varsa onları temizlemek için incirde yumurtaları geliştirmek için.sen tedavi gördüğün için ilaçların etkisi devam ettiğinden zaten kist yok ee ozaman yumurtalarını geliştirebilirsn zaten gulkofende onn için.ama yinede sen bilirsin önce soğan yapmak istiyosan yap yinede zararı olmaz.

kızlar benimde günde 2 avuç kadar saçım dökülüyor gözlerime inanamıyorum artık gerçi 1 sene içinde çok boyattım yıprandı ondanda olabilir ama çok fazla dökülüyor neden bende bilmiyorum.

yok bılıorum pko oldugumu ama saclarımın dökülmesının buna baglı oldugunu bılmıodum yenı ogrendım

östrojen tek başına kaldığından erkeklik hormonuna dönüşüp erkek tipi saç dökülmesine neden oluyor bundan sebep dökülüyor yani...tedavi şart...
progesteron salgısı bunu önlüyor... yumurta çatlamazsa progesteron salgılanmadığından erkeklik hormonu salgısına maruz kalıyoruz ne yazık ki....ciltte yağlanma sivilce kıllanma da progesteron salgılanmadığından oluyor

Son düzenleme:
walla ben umutlanmak ıstemıorum batmaları falan kırmızcıklara baglıorum hala 25ınde yada aksam sabah olcakmısım gıbı beklıorum ay ıns olmam yhaa nıhalıte ne demıstıkı canım

walla ben umutlanmak ıstemıorum batmaları falan kırmızcıklara baglıorum hala 25ınde yada aksam sabah olcakmısım gıbı beklıorum ay ıns olmam yhaa nıhalıte ne demıstıkı canım

döllenmenin olduğu bebeğin yerleştiği tarafta kasık batma şeklinde ağrılardan bahsetmişti...onu hatırladım sen yazınca...

sen kasığının hangi tarafı ağrıyorsa bunu hissedebilirsin canım batma nerde oluyorsa benim dediklerimi yaparmısın sağ yada sol taraf hangi tarafsa oraya elinle bastır zaten ağrıyor o taraf daha fazla bastıramıyorsun daha sonra sızı olmayan tarafa bastır ikisi arasında fark varmı bana onu yazarsan gerçekten yardımcı olabilirim?
çünki bu söylediğim olay o kasık batmalarından 1 hafta sonra olmuyor cunkı bebek yerleşiyor ne kadar bastırsanda banamısın demiyor :) ben bu yöntemle hamile olduğumu hissetmiş ve akabindede hamileyim şuan..

Ben yıkanma işini hiç sabaha bırakmadım,herhalde bırakamamda canım.
İlk 1 saat içerisinde mutlaka banyoya girmişimdir.

Demi canım yaa.
Bende hemen tuvalete gitmem ilk 10 dk ama duş almadan önce mutlaka tuvalet ihtiyacımı gidermeye çalışırım.
Bide benim gözüm korktu sistit olduktan sonra.
Doktor demişti mutlaka ilişkiden önce veya sonrasında wc ye git yoksa sistit olursun diye.O acıyı çektikten sonra wc işine dikkat etmeye çalışıyorum valla.

Ayyy bi heyecanlı bekleyiş dahaaaa.Hadi hayırlısıııı.

Canım benimde saçlarım çok fena dökülüyordu pko dan dolayı.Şu aralar biraz azaldı gibi.Acaba metformin yumurtlamayı sağlayıp adet gördüğümüz için hormonlar yoluna falan mı giriyor bilmiyorum ki.

cnm inşallah hamilesindir yinede ümitlendirmek istemem ama umarım öyledir.. az önce bicime söylediklerimi sende yaparsan belki birazcık ümitlenebilirsin :)

karaböcuq sordu canım ben değil... bende de batmalar 4 gün sürüp geçmişti şimdi hiç yok benim sağ tarafımda oluyordu ama gebelik çıkmadı bakalım 23 ünde ne çıkacak karabocüq cevap yazar sana sağol canım bilgilendirdiğin için...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…