aşırı tüylenme sivilce ve adet düzensizliği yüzünden cuma günü doktora gttm ultrasonla yumurtalıklarım baktı normal yumurtalık 3 cm ama seninkiler 6 cm ve rahim duvarı normalde 10 mm ama seninki 18.5 mm dedi. polikistik over sendromlu bir hastasın dedi.evli olanların %75i bana bu sorunda çocuğum olmuyo diye gelir dedi ve çok korkuyorum.kağıdada kan tahlilinden snra vereceği ilacı yazmış diane 35.bu hastalık hakkın ve bu ilaç hakkında bilgisi olanlar bana yardm edebilir mi?.eğer rahim duvarı kalınlaşmaya devam ederse rahim kanseri olailme ihtimalim varmş sanırım
bu ilacı 6 ay kullanabilirsin sivilcelenme ye de iyi gelecektir doğum kontrol hapı bu... senin adet gecikmelerin çok mu fazlaydı da yumurtalıklar bu denli büyüdü benim de 4 er cm korkma sonuçta düzenli regl ile rahimde normale döner tamam mı tedavisi mümkün önemli olan hemen tedaviye geçmen...
2-3 yıldır sadece 3 ayda 1 felan hastalanıyordum işte.başlarda pek önemsemedim nasılsa düzene girer diye doktorda böle dedi.gelecekten dolayı çok korkuyorum çocuk olamaması riskinden dolayı .ve bu hastalığın tüm belrtisi olan insanlar şanssızdr dedi doktor bnde tüm belrtiler var sölenilen bilgilerde aşırı tüylenme sivilce adet düzensizliği.
evet kesinlikle yarın başlayabilirsin tam zamanı kökünü aktardan bulmakta zorlanabilirsin bir kaç aktar gezmek zorunda kalabilirsin 600 gr alıyorsun kökü 6 litre suyun içine koyup kaynatıyorsun kaynamaya başlayınca altını kısıp yarım saat kısık ateşte bırakıyorsun ağzı kapalı olarak tabi sonra altını kapat soğumasını bekle şişelere doldurup dolaba koyabilirsin sabah ve akşam 1 er çay bardağı içiyorsun
ama ben bu ay 200 gr aldım denemek için 20 gün kullanım için yetiyor 200 gr içinde 2 litre suyla aynı işlemi uygulayabilirsin
aktarlarda satılan hayıt suyu varya onun sivilcelenmeye de iyi geldiğini okudum internetten adet de düzenliyormuş ama içeceğin o hapla beraber olur mu bunu bilmiyorum doktora sorman gerekecek...
ben doğum kontol haplarını bıraktıktan sonra kilo vererek adetlerimi düzenledim ama dikkat edilmediğinde yine düzen bozuluyor sende kilo var mı?
slm kızlar ya bısey sorcam benım saclarım asırı derecede dokuluo pko da dökulebılır dedıler sızdede sac dokulmesı oluomu eskıdende dokulurdu ama sımdı cok fazla dökuluoo :26: ayrıca sol kasıgım hala deli gibi ani batmalarla benı sıçratıokırmızlar gelıosa gelsın gelmıosa benı heyanlandrmasn böle ani batmalarla
boyum 1.73 felan kilomda 65 şuanda normal mi değil mi pek bilemiorum. :/ doktor pek bişey sölemedi aslında bazı şeleri söledi zaten sen meraklısındır şmdi gidince internetten bakarsın dedi.doktorların olduğu bi siteden video falan izledim bi çok şey sölenio ve çok korktm.
slm kızlar ya bısey sorcam benım saclarım asırı derecede dokuluo pko da dökulebılır dedıler sızdede sac dokulmesı oluomu eskıdende dokulurdu ama sımdı cok fazla dökuluoo :26: ayrıca sol kasıgım hala deli gibi ani batmalarla benı sıçratıokırmızlar gelıosa gelsın gelmıosa benı heyanlandrmasn böle ani batmalarla
pko sendromundan dolayı döküleb,iliomuş evet fakat sadece bu pko olduğunu göstermiyo başka belrtileri var adet düzensizliği aşırı tüylenme yüz ve kollarda felan ve sivilcelenme belirtiler tabi bide ultrasonla bakıyolar.
ben de önce soğan kürü yapayım diyodum...genelde herkesler bu kürden sonra hamile kalıyor...şimdi sen beni tereddüte düşürdün....şimdi ben geçen ay tüp bebek tedaviside görmüştüm bu yüzden ilaçlar bu ay da etkiliymiş...sanırım yumurta oluşur ama benim amacım kaliteli olması...incir kaliteli yapar mı ki...gulkofenin bunun için kullanacaktım..tabi bir de çatlamasın var bu şeyin...
yok bılıorum pko oldugumu ama saclarımın dökülmesının buna baglı oldugunu bılmıodum yenı ogrendım
walla ben umutlanmak ıstemıorum batmaları falan kırmızcıklara baglıorum hala 25ınde yada aksam sabah olcakmısım gıbı beklıorum ay ıns olmam yhaa nıhalıte ne demıstıkı canım
benimde kasıklarımda batmalar çok olmuştu ama gebelik yoktu yumurta gelişiminde oldu belki de sonradan 1 adet çatladı ya hani aslında canım kişiden kişiye belirtiler de değişiyormuş çok düşünüp kurcalarsak burada gebelik uzmanı olup çıkacağız doktorları bile geçer olduk zaten baksana... bu kadar çok düşünüp kendini yorma üzme... az kaldı zaten 3 gün daha sabır....ama yine de bilen varsa bu kasık ağrısı nedir ne değildir cevap yazarlar
ya ben burdan okudum yine kız üç senedir uğraşıyormuş yapmadığım şey kalmadı yazmış klomenler iğneler falan sürekli ayaklar tepede duruyormuş baktı olmuyor ara vermiş artık yılmış kız tatile gidip gelceklermiş eşiyle sanırım o sıra taşınıyormuş galiba bebek fikrini atmış kafadın bari taşınır tatile çıkar gelirim falan
taşınırken ayak üstü oluyor ne ayak kaldırma ne başka bişi hamile kaldım yazmış kız tabi faydası olcaktır doktorlar bile dediğine göre ama çokta önemseme bence sen öyleyken hemen kalkma uzan biraz tuvalet ihtiyacı hissetmediğim zamanlar öyle uyuyorum ben sabaha yıkanıyorum Allah affetsin ama bebek için yapıyorum
canım ben de duydum bunları ama hiç uygulamıyorum sperm hızı iyiyse zaten hemen yerlerini alırlar onlar yok sola dön sağa dön ayak kaldır inanmıyorum ama hemen tuvalete gitmem işte bu konuda biraz bekliyorum 10 dk sonra giderim bunun etkileyebileceğini düşünüyorum mantıken...
biciiimmmm, benim kırmızılar hala yok :))
bugün tüm gün gezdik.. ikea'ya gittik ordan başka bir alışveriş merkezine.. zaman geçti gitti ama ben sürekli wcye koştum.. acaba mı diye..
ayy yok işte hala olmadı.. eğer yarın sabah da olmazsa hemen doktorumu arıyorum.. bu arada eve dönerken yolumuzun üstünde nöbetçi eczane denk geldi.. eşim hemen durdu, git al da gel dedi :)) şok oldum.. o da meraklandı ben gibi.. şimdi test bana ben teste bakıyorum
sabah yaparım artık.. günüm geçeli 3 gün olmuş olcak eğer yarın olmazsam adet.. sanırım az çok belli olur..
bir de geçen sefer progestan bittikten sonraki 3. gün adet olmuştum.. bu sefer olmadı.. ayyy belki de...
offf offff.. ne stres bu Allah'ım.. sabah olsun bir an önce.. testi yapmaya da korkuyorum yaaa:44: akıl verin kızlar.. test yapsam mı yapmasam mı?
walla ben umutlanmak ıstemıorum batmaları falan kırmızcıklara baglıorum hala 25ınde yada aksam sabah olcakmısım gıbı beklıorum ay ıns olmam yhaa nıhalıte ne demıstıkı canım
sen kasığının hangi tarafı ağrıyorsa bunu hissedebilirsin canım batma nerde oluyorsa benim dediklerimi yaparmısın sağ yada sol taraf hangi tarafsa oraya elinle bastır zaten ağrıyor o taraf daha fazla bastıramıyorsun daha sonra sızı olmayan tarafa bastır ikisi arasında fark varmı bana onu yazarsan gerçekten yardımcı olabilirim?
çünki bu söylediğim olay o kasık batmalarından 1 hafta sonra olmuyor cunkı bebek yerleşiyor ne kadar bastırsanda banamısın demiyor :) ben bu yöntemle hamile olduğumu hissetmiş ve akabindede hamileyim şuan..
döllenmenin olduğu bebeğin yerleştiği tarafta kasık batma şeklinde ağrılardan bahsetmişti...onu hatırladım sen yazınca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?