karaböcuq sordu canım ben değil... bende de batmalar 4 gün sürüp geçmişti şimdi hiç yok benim sağ tarafımda oluyordu ama gebelik çıkmadı bakalım 23 ünde ne çıkacak karabocüq cevap yazar sana sağol canım bilgilendirdiğin için...
şimdi bir yerde okudum rutin yumurtlaması olanların yumurtalarını baskıladığı yazıyordu..yani çok yumurta gelişiyomuş ama çatlama olmuyomuş..şimdi sen böğürtlen kullanınca çatlıyor olabilir..ama belirli bir boyutu var ...diyolar ya 18 mm..şimdi senin ki o kadar olmazsa çatlar ama içi boş olabilir...sonuçta biz folikülleri büyütüyoruz..
Kızlar 2-3 aydır yumurtlama döneminde benim kasıklarımda fena ağrılar olurdu.Yani yumurtlama döneminde olduğumu hissederdim hep.
Ama bu ay o yumurta akı kıvamındaki akıntıdan sonra sadece ince ince sızlamalar oldu ve halada öyle devam ediyor.
O yumurtlama ağrısından eser kalmadı gibi.
Neden acaba ???
nası yanı anlamadım sımdı agrının oldugu tarafa bastırcam bastrdıgım zaman agrının dewammı etmesı gerekıo
belki içtiğin şeker hapının etkisiyle düzenli yumurtlamayla ağrılar da zamanla ortadan kalkıyor olabilir canım... sen kontrole gittin mi hiç bu ay?
bende de batar gibi ağrılar olur dayanılmayacak gibi değil yani bildiğim bu kadar.
lafa giriyorum ama soğan kürü adet söktürücü gebelikte düşüğe neden olabilir yumurta çatlayana kadar yapabilirsiniz de çatladıktan sonra içilmemesi gerekli onu da ayarlamak çok zor... incir ve şeker hapı ise yumurta geliştirip çatlamasına yardımcı şeker hapı da ayrıca kaliteli yumurta için gerekliymiş..
Yok canım en son temmuzun 11.de gitmiştim.
Adet olursam eğer gitmeyi düşünüyordum.
Acaba kayseriye gidince dr.a gitsem mi?Ama gidince ne diyeceğim ki?
canm ibrahim saraçoğlu hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bırakın soğanı diyor ama düşük yapar demiyor.sonuçta hamile olduğunu bilmeden çok hap içenlerde var ama bişey olmuyo.olsa haplardan olur.soğann haplar kadar yan etkisi olduğunu sanmıyorum.olacak olursa her şekilde olur istediğin kadar şey iç.mesela maydonoz suyunn düşüğe neden olduğunu biliriz ama dr.yellowa maydonoz suyu iç diyo yani.belkide biz çok abartıyoruz.şu düşüğe neden olur şu böyle yapar.çokta irdelememk gerekiyor.rahat olmak lazm bence.mesela ilişkide yastık koymak olayı belki faydası vardr bişey demiyom çünkü bende yaptm ama olmadı.bence olacağı varsa yataktan hemen kalksanda olur.yani Allah verecekse her şekilde verr çokta özel bi çabaya gerek yok rahat olmak lazm gerçi böle diyorum ama ben yapamıyorum ama yapmaya çalışcam bu aydan sonra.çünkü genelde rahat insanlar daha kolay hamile kalıyo burdada genelde arkadaşlar en rahat en düşünmedikleri aylarda hamile kalmışlar.
slm kızlar ya bısey sorcam benım saclarım asırı derecede dokuluo pko da dökulebılır dedıler sızdede sac dokulmesı oluomu eskıdende dokulurdu ama sımdı cok fazla dökuluoo :26: ayrıca sol kasıgım hala deli gibi ani batmalarla benı sıçratıokırmızlar gelıosa gelsın gelmıosa benı heyanlandrmasn böle ani batmalarla
sen ne zaman yumurtladın bu ay sence ? canım üzerinden 15 gün geçmeden kanda gebelik çıkmaz ya da progesteron testi ile de anlayabilirsin yumurtlama olup olmadığını.... usg ye giremezsen doktora gidemezsen diye dedim...
başka bir doktora gidipte hiç aklını karıştırma bence...
canm benm de saçlarm 3-4aydr fena dökülüyo oda klomen kullandığm aya denk geliyo.şimdiye kadar saç dökülme sorunm olmamıştı hiç.ama daha öncede pko vardı sorun ilaçlardan bence bu ilaç tedavisi sürerse böyle kel kalacağm.
canm benm de saçlarm 3-4aydr fena dökülüyo oda klomen kullandığm aya denk geliyo.şimdiye kadar saç dökülme sorunm olmamıştı hiç.ama daha öncede pko vardı sorun ilaçlardan bence bu ilaç tedavisi sürerse böyle kel kalacağm.
kilon üst sınırda bence ama fazla değil ancak sen dikkat et kilo almak hastalığı tetikliyor canım ya video izleyip de korkutma hemen kendini ilacına başladıktan sonra düzelecek sivilcelenme geçecek ilaçla birlikte de kilo vermen gerekli 2 kilo versen harika olur...
bu deiğini yapmaya çalışcam peki sen diane 35 ilacını mı kullandın eğer onu kullandıysan bana bu ilaç hakkında biraz bilgi verebilir misin kilo falan yapar mı.
Canım ben 2 ağustosta adet oldum.17 ağustostada o yumurta akı kıvamındaki akıntım oldu.
Bugün adetten sonra ki 19.cu günüm yani.
Birde ben zaten Osmaniyeden Elbistana taşındığım için mecburen bi doktor değişikliği yaşayacağım.
Tanıştıklarıma soruyorum iyi bir doktor var mı diye.Arayış içerisindeyim yani hala.
Acaba 2 gün sonra progesteron testi mi yaptırsam ?
Bu testi sağlık ocağı falan yapıyormu ?
yapmayın kızlar ya saç mı döküyor bu klomen doktorum bana onu verecekti büyük ihtimal şimdi sıkıntı ettim bak.... zaten yeteri kadar dökülme var dahasını düşünemiyorum...
bu deiğini yapmaya çalışcam peki sen diane 35 ilacını mı kullandın eğer onu kullandıysan bana bu ilaç hakkında biraz bilgi verebilir misin kilo falan yapar mı.
yapmayın kızlar ya saç mı döküyor bu klomen doktorum bana onu verecekti büyük ihtimal şimdi sıkıntı ettim bak.... zaten yeteri kadar dökülme var dahasını düşünemiyorum...
sağlık ocağı yapmaz da canım özel tıp merkezleri yapar düşüktür ücreti de kandan tek hormona bakacaklar ama tıp merkezinin kadın doğumcusu yönlendirir seni kan alımı için bence baktır emin olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?