Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Kızlar 2-3 aydır yumurtlama döneminde benim kasıklarımda fena ağrılar olurdu.Yani yumurtlama döneminde olduğumu hissederdim hep.
Ama bu ay o yumurta akı kıvamındaki akıntıdan sonra sadece ince ince sızlamalar oldu ve halada öyle devam ediyor.
O yumurtlama ağrısından eser kalmadı gibi.
Neden acaba ???

nası yanı anlamadım sımdı agrının oldugu tarafa bastırcam bastrdıgım zaman agrının dewammı etmesı gerekıo

bilmiyorum belki haklı olabilirsin ama bununla kalan çok çevredende duydum burdanda okudum hatta bugün kalan birine mesaj attım onla konuştuk kesinlikle kullan diyor ama reglinin birinci günü başla 20 gün kullan dedi ben pek yumurta akını görmem ama sayesinde oldukça gördüm deniycem ben en azından 3 ay ama kullanıp kullanmamak size kalmış
saraçoğluda incir kürünü kullanın diyor yanında çatlatması için havuç diyor o zaman onunkide aynı hesap bilemiyorum valla bence belli bir olgunluğa gelmeden çatlamıyordur

Son düzenleme:

belki içtiğin şeker hapının etkisiyle düzenli yumurtlamayla ağrılar da zamanla ortadan kalkıyor olabilir canım... sen kontrole gittin mi hiç bu ay?
bende de batar gibi ağrılar olur dayanılmayacak gibi değil yani bildiğim bu kadar.

nası yanı anlamadım sımdı agrının oldugu tarafa bastırcam bastrdıgım zaman agrının dewammı etmesı gerekıo

nihalite yazmış canım oradan oku önceki sayfada mı kaldı acaba?
sızlama şeklinde ağrı oluyormuş zaten çok bastıramıyormuşsun acıyormuş..
diğer tarafta o şeklide olmazmış bastırdığında...

Yok canım en son temmuzun 11.de gitmiştim.
Adet olursam eğer gitmeyi düşünüyordum.
Acaba kayseriye gidince dr.a gitsem mi?Ama gidince ne diyeceğim ki?

canm ibrahim saraçoğlu hamile olduğunuzu öğrendiğinizde bırakın soğanı diyor ama düşük yapar demiyor.sonuçta hamile olduğunu bilmeden çok hap içenlerde var ama bişey olmuyo.olsa haplardan olur.soğann haplar kadar yan etkisi olduğunu sanmıyorum.olacak olursa her şekilde olur istediğin kadar şey iç.mesela maydonoz suyunn düşüğe neden olduğunu biliriz ama dr.yellowa maydonoz suyu iç diyo yani.belkide biz çok abartıyoruz.şu düşüğe neden olur şu böyle yapar.çokta irdelememk gerekiyor.rahat olmak lazm bence.mesela ilişkide yastık koymak olayı belki faydası vardr bişey demiyom çünkü bende yaptm ama olmadı.bence olacağı varsa yataktan hemen kalksanda olur.yani Allah verecekse her şekilde verr çokta özel bi çabaya gerek yok rahat olmak lazm gerçi böle diyorum ama ben yapamıyorum ama yapmaya çalışcam bu aydan sonra.çünkü genelde rahat insanlar daha kolay hamile kalıyo burdada genelde arkadaşlar en rahat en düşünmedikleri aylarda hamile kalmışlar.

Yok canım en son temmuzun 11.de gitmiştim.
Adet olursam eğer gitmeyi düşünüyordum.
Acaba kayseriye gidince dr.a gitsem mi?Ama gidince ne diyeceğim ki?

sen ne zaman yumurtladın bu ay sence ? canım üzerinden 15 gün geçmeden kanda gebelik çıkmaz ya da progesteron testi ile de anlayabilirsin yumurtlama olup olmadığını.... usg ye giremezsen doktora gidemezsen diye dedim...

başka bir doktora gidipte hiç aklını karıştırma bence...

Son düzenleme:

bence de rahat sorun etmeyen insanların daha kolay bebekleri oluyor haklısın ben de buna inanıyorum...ama soğan konusu bana mantıklı gelmedi saraçoğlu ne derse desin bence adet söktürücü yerine geçen her kür gebelik başlangıcında sorun yaratır bundan diyorum adet 1 den 15. güne kadar içilirse tabi sorun değil ama 30 gün içilmemeli... ben de senin gibi çok düşünmemekten akışına bırakmaktan yanayım...

canm benm de saçlarm 3-4aydr fena dökülüyo oda klomen kullandığm aya denk geliyo.şimdiye kadar saç dökülme sorunm olmamıştı hiç.ama daha öncede pko vardı sorun ilaçlardan bence bu ilaç tedavisi sürerse böyle kel kalacağm.

Canım ben 2 ağustosta adet oldum.17 ağustostada o yumurta akı kıvamındaki akıntım oldu.
Bugün adetten sonra ki 19.cu günüm yani.
Birde ben zaten Osmaniyeden Elbistana taşındığım için mecburen bi doktor değişikliği yaşayacağım.
Tanıştıklarıma soruyorum iyi bir doktor var mı diye.Arayış içerisindeyim yani hala.
Acaba 2 gün sonra progesteron testi mi yaptırsam ?
Bu testi sağlık ocağı falan yapıyormu ?

benm ewlendkten sonra dokulmeye basladı ay bılmıorumkı bu ay doktora gıtıgımde sölicem normalmi die

yapmayın kızlar ya saç mı döküyor bu klomen doktorum bana onu verecekti büyük ihtimal şimdi sıkıntı ettim bak.... zaten yeteri kadar dökülme var dahasını düşünemiyorum...

sağlık ocağı yapmaz da canım özel tıp merkezleri yapar düşüktür ücreti de kandan tek hormona bakacaklar ama tıp merkezinin kadın doğumcusu yönlendirir seni kan alımı için bence baktır emin olursun...

yapmayın kızlar ya saç mı döküyor bu klomen doktorum bana onu verecekti büyük ihtimal şimdi sıkıntı ettim bak.... zaten yeteri kadar dökülme var dahasını düşünemiyorum...

kızlar bence klomen saç döktüğünü sanmıyorum bende klomen kullandım hiç öyle ekstra bir dökülme olmadı zaten hormon ilacı değil mi onlar benim bekarkende saçım dökülüyor evlendim hala dökülüyor neden tabiki adet düzensizliğinden yanii tabi kansızlıkta saç dökülmesine neden oluyormuş

bu deiğini yapmaya çalışcam peki sen diane 35 ilacını mı kullandın eğer onu kullandıysan bana bu ilaç hakkında biraz bilgi verebilir misin kilo falan yapar mı.

ben doğum kontrol haplarını kullanırken yediklerime de dikkat ederek hiç kilo almamıştım belara ve yasmin kullandım ben senin kullanacağın sivilcelenmeyi de önler canım...

Son düzenleme:

Ben klomenin saç dökeceğini sanmıyorum. Bu pko denen illetten dökülüyor malesef saçlar Ben kel kalmaya yakındım ama d. kontrol hapı kullandığım sürede kendine geldi saçlarım hapları bıraktım çocuk için klomen verdi doktorum klomen dökmedi ama bir süreden beri hapları bırakmış olmamdan dolayı yine dökülüyor.. Allah hepimize şifa versin..

Tamam canım 21.günüm ayın 23.ne geliyor.O tarihte kayseride olacağım.Orada yaptırırım progesteron testini.
Şimdi ben progesteron testi için bi doktora gidip hem usg ye girip hem test mi yaptırsam,yoksa sadece testimi yaptırsam.
Bu dönemde doktor yumurtlama durumunu usg ile görebilirmi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…