kızlar bence klomen saç döktüğünü sanmıyorum bende klomen kullandım hiç öyle ekstra bir dökülme olmadı zaten hormon ilacı değil mi onlar benim bekarkende saçım dökülüyor evlendim hala dökülüyor neden tabiki adet düzensizliğinden yanii tabi kansızlıkta saç dökülmesine neden oluyormuş
Ben klomenin saç dökeceğini sanmıyorum. Bu pko denen illetten dökülüyor malesef saçlarBen kel kalmaya yakındım ama d. kontrol hapı kullandığım sürede kendine geldi saçlarım hapları bıraktım çocuk için klomen verdi doktorum klomen dökmedi ama bir süreden beri hapları bırakmış olmamdan dolayı yine dökülüyor.. Allah hepimize şifa versin..
ben doğum kontrol haplarını kullanırken yediklerime de dikkat ederek hiç kilo almamıştım belara ve yasmin kullandım ben senin kullanacağın sivilcelenmeyi de önler canım...
tatlım senin sorununu doktorun mu teşhis etti...senin sorunun pco mu...daha önce bicimede tavsiye ettim ...infertil merkezindeki doktorlara gidin...yoksa boşa zaman geçirirsiniz...
eşimle doktora gidene kadar hep diyodu ki..8 yıldır evliyiz vucut artık birbirini tanıyor bu yüzden de döllenmiyor...her seferinde spermle yumurta birbirine el sallayıp kavuşmadan gümlüyolar..ama yeni evlilere bak ilkinden korunmadıklarından spermle yumurta ilk görüşte şoklanıp kaynaşıyorlar...tabi bu da bir sebep olabilir... ama nadiren yeni evlilerde de sorunlar oluyor...bazende fazla bilinçli olmaktan, bizim gibi fazla okuyanlar da da oluyor işte...bişeyin ne kadar az bilsek o kadar iyidir...somalide ki kadınlara çocuklara çok üzülüyorum Allah yardımcıları olsun...ama bak hiç bişi bilmediklerinden mi dir genetik midir bilmiyorum çatır çatır o fakirlikte nasıl doğurmuşlar...
Tamam canım 21.günüm ayın 23.ne geliyor.O tarihte kayseride olacağım.Orada yaptırırım progesteron testini.
Şimdi ben progesteron testi için bi doktora gidip hem usg ye girip hem test mi yaptırsam,yoksa sadece testimi yaptırsam.
Bu dönemde doktor yumurtlama durumunu usg ile görebilirmi acaba?
yumurtlama olduktan sonra canım 24 saatte atılıyor ya döllenmezse....
döllenirse tüplerden geçme aşamasındadır şu an daha yani görmesi çok zor ama nasıl olsa doktorun yanına gitmen gerekecek usg ye girmen faydalı olur zararı olmaz yani... bence baktır...
Ben de seninle aynı fikirdeyim canım.Pko denen şey döküyor saçlarımızı.
Ben doğum kontrol hapını kullanırken saçlarım çok güzel olmuştu.Ama bırakınca geri eski haline döndü maalesef.
hmm çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.biraz olsun rahatladım.erken tanı koyulduğu için şanslıyım sanırım çnk rahim duvarım kalınlaşmaya devam ettkçe rahim kanserine çevrme riski varmş bundan korktum ve çocuğunun olmasında zorlanıyo herkes bu belli.
Çok sağol canım ya.
Topice ilk geldiğim günden belli sayende çok ama çok şey öğrendim.
Rabbim gönlüne göre versin.
K.k bu aralar sorunlu herhalde.
1482.ci sayfayı açamıyorum nedense.
evet canım sayfalarda hep takılmalar oluyor...
benim çıkmam gerekli öpüyorum :)) sizleri iyi geceler herkese :))
yarın yeni haftaya iyi başlayalım inşallah :))
Başın sağolsun canım...İnşaallah sigorta işi halledilir halledilmez bi doktora git bakalım.
İlerde çocuğum olmaz diye de canını sıkma şimdiden.Rabbim dilerse verir.
Sonuçta nice insanlar tanıyoruz ne kendinde ne eşinde bi problemi olmadığı halde yinede çocuk sahibi olamayan.
Her zaman hayırlısını dilemek lazım.
canım başın sağ olsun...inşallah ssk hemen bağlanır da sen de bir an önce kontrollerine gidersin.. bebek konusunu dert etme eğerki şimdiden adetlerini yoluna koyarsan ki doktor bunu sağlayacaktır evlendiğinde de sorun yaşamazsın... sivilcelenme de varsa ona göre hap verecektir... kilo probleminde genelde metformin içerikli şeker haplarını veriyor doktorlar bunu da gitiiğinde eğerki vermezse doktor danışırsın tamam mı? geçmiş olsun...
başın sağolsun canım.hastalıgını ihmal etme sakın bu pko her insanda farklı kımıni hemen hamıle bırakıyor kımınıde biraz tedavıye zorluyorr ama halımize şükretmek lazım sen şimdiden onlemini al canım
kesinlikle o testlere güvenme çizgiyi görüp kan testi vermeye koştuğumu bilirim yakın bir arkadaşımda aynen test yaptı bariz kırmızı ama akşamına regli oldu en güzeli gününü geçirip kan testi yaptırmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?