Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

oh ya içimi rahatlattın canım gerçekten... sen uzun süreli kullandın bu hapları hem de fazlasıyla olsa sende olurdu dökülme sağol canım

Ben de seninle aynı fikirdeyim canım.Pko denen şey döküyor saçlarımızı.
Ben doğum kontrol hapını kullanırken saçlarım çok güzel olmuştu.Ama bırakınca geri eski haline döndü maalesef.

ben doğum kontrol haplarını kullanırken yediklerime de dikkat ederek hiç kilo almamıştım belara ve yasmin kullandım ben senin kullanacağın sivilcelenmeyi de önler canım...

hmm çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.biraz olsun rahatladım.erken tanı koyulduğu için şanslıyım sanırım çnk rahim duvarım kalınlaşmaya devam ettkçe rahim kanserine çevrme riski varmş bundan korktum ve çocuğunun olmasında zorlanıyo herkes bu belli.

bu arada diane 35 kilo yapmadı bende üstelik 10 kilo verdim 4 ayda 4 yıl kullandım ama doktorum normalde kilo aldırdığını söylemişti fakat her bünyede aynı etkiyi göstermiyormuş

kesinlikle katılıyorum canm çok bilmek iyi deil bildikçe daha çok stres yapıyosun çünkü.

yumurtlama olduktan sonra canım 24 saatte atılıyor ya döllenmezse....
döllenirse tüplerden geçme aşamasındadır şu an daha yani görmesi çok zor ama nasıl olsa doktorun yanına gitmen gerekecek usg ye girmen faydalı olur zararı olmaz yani... bence baktır...

Çok sağol canım ya.
Topice ilk geldiğim günden belli sayende çok ama çok şey öğrendim.
Rabbim gönlüne göre versin.

Ben de seninle aynı fikirdeyim canım.Pko denen şey döküyor saçlarımızı.
Ben doğum kontrol hapını kullanırken saçlarım çok güzel olmuştu.Ama bırakınca geri eski haline döndü maalesef.

Off aynen yaa bebek olsa en azından hap içmeden geçen süre kısalsa ne güzel olacak bugün baktım yine tek çizgi

rica ederim ...
rahim kendini düzeltecektir adet gördükçe düzenli olarak; rahim duvarı da normal kalınlığa ulaşacaktır korkma...
bebek konusunda evet sıkıntılı zamanlar yaşıyoruz ama olmayacak diye bişey yok oluyor da istediğimiz zamanlarda olamıyor sadece bekletiyor nazlı bebeklerimiz :)

kızlar benim çıkmam gerekli
iyi geceler...

Çok sağol canım ya.
Topice ilk geldiğim günden belli sayende çok ama çok şey öğrendim.
Rabbim gönlüne göre versin.

amin canım senin de gönlüne göre versin hepimizin inşallah tez zamanda....
sen de iyiki varsın....inşallah bu ay tutmuştur bebeğin canım bizi bilgilendir testi yaptırdıktan sonra...

Tuncss da umarım hamiledir ya...

K.k bu aralar sorunlu herhalde.
1482.ci sayfayı açamıyorum nedense.

evet canım sayfalarda hep takılmalar oluyor...

benim çıkmam gerekli öpüyorum :)) sizleri iyi geceler herkese :))
yarın yeni haftaya iyi başlayalım inşallah :))

Son düzenleme:
tamam kızlarya bu kadar panik yapmayın.ben klomen saç döküyor demedim zaten bende öyle oldu dedim.sonuçta her hap herkeste aynı etki yaratmıyo.yani belki yine klomen den deil benm saçımın dökülmesi ama klomene başladığmdan beri dökülmeye başladı bende.daha öncede adetm düzenszdi ve pkoluydm ama saçlarm hiç dökülmezdi.her hap herkeste aynı etkiyi yaratsaydı zaten herkes klomen kullanp hamile kalırdı dimi

Çok sağolun çook teşekkür ederim ilginize. Haklısınız daha yolun başından umudumu kaybetmek istemiyorum. Bu arada sivilce sorunum yok çok şükür. Bide soruşturdum sskm tekrardan bağlanmış ancak eylülden itibaren doktora gidebilecekmişim olsun ona da az kaldı Sevgilerr.:79:

Allah hepimize şifa versin..

ya göbek deliğinin iki üç parmak yukarısı sağ tarafım nasıl atıyor anlatamam sanırsınız orda bir kalp var pıt pıt atıyo aklıma acaba hamile olsam bölemi hissederim çok ilginç bişi çok dinliyoruz biz sanırım vücudumuzu ya

testi az önce yaptım, negatifti .((
ama kırmızılar da yok.. bu idrar testlerine de pek güvenesim gelmedi.. ama sürekli durup durup karnıma ellerimi koyup, yiter ama artık yaa yiter.. geleceksen gel kırmızılım diyorum eyy güzel Allah'ım sen aklıma mukayet ol

kesinlikle o testlere güvenme çizgiyi görüp kan testi vermeye koştuğumu bilirim yakın bir arkadaşımda aynen test yaptı bariz kırmızı ama akşamına regli oldu en güzeli gününü geçirip kan testi yaptırmak

bilemedim vallahi.. doktoruma bunları anlatsam çok kızar bana.. adet gününü 4-5 gün geçsin bekle diyor her seferinde.. geçen sefer daha meraklıydım bu sefer 3 gün geçince hadi testi yapayım bari dedim.. ama negatif.. yarın da olmazsa randevu alacağım hemen doktordan, o bir bakar sonra da kan testi filan yapar herhalde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…