Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bence hiç çaktırma yapmamış gibi davran :) banada doktorum bir hafta geçsin demişti elimizde değilki büyük istek duyuyoruz bu yönde inşallah hamilesindir en güzeli doktoruna git zaten baktımı anlarlar herhalde ufacık bişi görsede teste gönderir içini ferah tut

ak koyun kara koyun yarın çıkar ortaya.. bende artık uyuyayım.. iyi geceler diliyorum..

aramıza hoşgeldin canım

gyaman canım geçmişe şöyle bi baktımda kaynanana cok kızdım sinir biriymiş allah sana sabır versın arkadaşım.hamıle olma ihtımalın varmıss inş.hamılesındır caım hadı bakalım bu ay sen ve bicim süpriz yaparsınız :)

canım hiç üzülme dra gidene kadar net birşey yok benim ilk düşüğümde bende böyle 2-3 gün geçmişti çıkmamıştı daha sonra 5-6 gün sonra tekrar yaptığımda pozitifi görmüştüm bence bekle ve pekte güvenme idrar testlerine 1 kerede hamile olmadığım halde pozitif çıkmıştı ben bu hamileliğimde ultrasonda belli birşey bile yoktu yani dr adet olabilirsinde dedi hamilede hiçbirşey gözükmüyordu demekki idrar testi yapsam yine çıkmazdı sen bir kanda baktır veya druna git ona göre sana yol gösterir

az önce şiddetli bir karın ağrısı vurdu.. aha dedim bu kesin o :))
resmen kapıyı tekmeleyen yaramaz çocuklar gibi benim kırmızılar..
veee tabi ki mutsuz son.. geldi sevgili kırmızılım.. bu ay da yoğun çalışmalar sonucu hüsran ile sonuçlandı..
şimdi bu ay kesinlikle eşime de bakılacak.. önümüzdeki ay için nasıl bir yol çizilecek bakalım.. bayram süresince annemlerde olacağız.. bakalım doktor belki de bu ay da bırakıcak beni kendi halime. kim bilir belki de eşimde de sıkıntı vardır.. bir an önce onun sonuçlarını da görmek istiyorum..
bicim hadi artık, bari sen güzel haberi ver bize.. lütfen lütfen lütfeeeennnn :18:

tunccsscum canım hakkkında hayırlısı olsun bu ay değil demekki senin zamanın bencede eşinede bakılsın o zmaan bir yol üzerinde ilerlersiniz en azından kafanızda soru işareti kalmaz

kızlar birde ben hamile kalmadan önceki ay mantar olmuştu hatırlayanlar vardır bunun için antibiotik kullanmıştım ertesi ay hamile kaldım şükürler olsunki ve burda minietek arkadaşımızda hamile kalmadan önceki ay antibotik kullanmıştı ve ertesi ay hamile kalmıştı bunu sizlerle paylaşmak istedim

merhaba kızlar.....biz bir kaç gün tatildeydik sonrada misafirim vardı yine...bu haftada izinliyim...

perşembe adet oldum maalleeseefff!!!

bu ay doktora gidicem takip için...araya bayram giricek ama bakalım nasıl yapıcaz...

Ronya benim yeni süklusumu yapabilirmisin rica etsem FF den? sana özelden göndermiştim şifreyi zaten...

18 ağustosda regli oldum, ateş değerlerini ben girerim yine...

bicim:
sana da yazdım özelden ama geldimi bilmiyorum, sapıttı o ara yine net....

kızz hoşgeldin nerelerdesin sen yaaa çok özledikk seni hee adet olmsusun üzülme.takıbe başlayacakmıssın hayırlı olsun canım

kızz hoşgeldin nerelerdesin sen yaaa çok özledikk seni hee adet olmsusun üzülme.takıbe başlayacakmıssın hayırlı olsun canım

hayırlısı olsun canım...demek kısmet değilmiş bu ay'a....
Yeni bir ay yepyeni umutlar diyoruz....
Bu arada siz kaç aydır deniyorsunuz?
Acaba ne zaman eşleride dr.a götürmeli....

Ben de geçen ay çok hasta olduğum için antibiyotik kullandım ve sonrasında mantar oldum.
Mantar kremi ve fluzole diye bir hapla geçirdim mantarı çok şükür.
Senin dediğine pek uymasada umutlandım bi an

Biricik hoşgeldin canım.
Topicte arkadaşlar merak ediyorlardı artık iyice seni.
Adet olmana üzüldüm ama takip edilecek olmakda güzel birşey.
İnşaallah bundan sonra herşey daha güzel olacak...

turuncu canım benim eşime doktor en başta bakmak istedi.. ama o kaçtı :))
sonraki ay söz yaptırıcam testi dedi.. ama o ay da annemler bendeydi, doktora gidemedik.. şimdi bu ikinci denememdi klomen ve çatlatma iğneli.. yine olmadı.. ve doktor artık eşine kesinlikle bakmalıyım dedi.. şimdi randevu alıcam işte çarşamba gününe.. test öncesi onun 3 günlük perhizi olmalıymış.. benim de tam adetimin 3. günü oluyor.. bana da bakıcak kist vs oluşmuş mu diye.. inşallah kist filan olmamıştır da ara vermeyiz çalışmalara..
sen de klomen filan kullanıyor muydun?

Biricik hoşgeldin canım.
Topicte arkadaşlar merak ediyorlardı artık iyice seni.
Adet olmana üzüldüm ama takip edilecek olmakda güzel birşey.
İnşaallah bundan sonra herşey daha güzel olacak...

saol canım, hoşbulduk bakalım......

bakalım yarın doktorumu arıycam ona göre plan yapalım....bayramda çalışıyormu, bizim biryerlere gitme ihtimalimiz varmı vs vs....

uffffff yoruldummmm......

alınmayın kızlar, sizinle ilgisi yok bazen buraya girip bile paylaşasım yok, o derece bıktım şu ara!!

biricik.. adet olmana hem sevindim hem üzüldüm :) en azından döngülerin güzel, ama bebek yok işte yine
yumurta takibi yaptır artık.. inşallah bayram sürecinde doktor vardır ve sen de bi yerlere gitmezsin :) o boşlukta bol bol çalışır mutlu sona ulaşırsın..

benim eşimde güya Haziranda baktırıcaktı...ama dün söyledim, tamam dedi.....
bu hafta halledicez inşallahhhhh!!!

zaten yine doktorum söylenirdi, bu sefer kaçamazdı )))

benim eşimde güya Haziranda baktırıcaktı...ama dün söyledim, tamam dedi.....
bu hafta halledicez inşallahhhhh!!!

zaten yine doktorum söylenirdi, bu sefer kaçamazdı )))

:)) belki de onlarda da sıkıntı var.. bunu bilmeden yola devam etmek olmazdı zaten.. geç bile kaldık biz baktırmakta.. ama doktorum deneyelim bu ay da olmazsa ona da bakalım dedi.. bakalım ne çıkacak sonuçlar :))

:)) belki de onlarda da sıkıntı var.. bunu bilmeden yola devam etmek olmazdı zaten.. geç bile kaldık biz baktırmakta.. ama doktorum deneyelim bu ay da olmazsa ona da bakalım dedi.. bakalım ne çıkacak sonuçlar :))

bizde doktora gittiğimizde hiç tedaviye başlamadan direk eşimden spermiogram istedi iyikide istemiş cunkı eşimde hızlı hareketlı sperm sayısı oldukca azdı 3 ay vitamin tedavisi gördü ve düzeldi cok şükür kadınlardan ziyade erkeklerdeki sorun daha ciddi olabiliyor ondan sonra hemen hamile kalmıştım zaten
zaten

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…