Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

çok saol cnm inşallah vardır da kurtulurum bu imalardan laflardan nerde varsa Rabbim yüzünü güldürsün çok zor

selam biricik..... ben 1 hafta önce yazdım ama sen yoktun sanırım. benim çınarım dünyaya geldi ve 17 günlük oldu bile.... asla hamile kalamıcağımı zannederken şimdi yanımda kuzucuğum.... allah bir an önce sizlerede versin inşallah... dualarım hep sizlerle... minietek ne yaptı... herkesin ne durumda merak ediyorum.

merhaba bayanlarr öncelikle nediyim oğluşun hayırlla sağlıkla büyütürsün inşallah Allahmutluluğunuzu daim etsin.ne güzel bi duygudur şimdi evin cennet kokuyordur.resmini koyarsan çok mutlu oluruz. tuncss kırmızıların gelmiş seninle aynı adet olmam gerekirdi bu gn benimde gelmesi gerekirdi hatta dünde ama gelmedi merak etmiyorum inanın kızlar içimde öyle bi boşluk varki o gıcık çubuklardan almıcam daha.tuncss sıkma sanını ama gerçekten artık eşine bakılsın benimkide inat ediyor ama eylülde şansı kalmıcak.benim hiç birrrrr adet belirtim yok ne kasığımağrıyor ne gögsüm.perşembeye kadar gelmezse progestan alıcam gene düzenim bozuldu sanırım napayım Rabbime şükürler olsun daha kötüsünden korusun KURBAN OLDUĞUM
biricik ablacım senden müjdealamadım ama evet çok yorgun bihalin var çünkü senki burdaki herşeyi okur cvp verirdirn e haliyle dış hayatla bağlantılı burasıda gerçekten benimde cnm sıkkın olsun gelipte okuyup yazasım gelmiyor.inşallah hayırlısıyla yazı bitiricek kış aylarında evlatlarıma kavuşuruz.dün akşam HZ.YUŞA türbesine gittik ben öyle çok karşıyımdır gidipte onun başında saatlerce dururlar sanki haşa ondan isterler.16 metrelik bir kabir vuu çok ürperdim ama nasıl bir manevi haz var biliyormusunuz dua etmeye doyamadım Ey güzel RABBİM salih kullarının,peygamberlerinin,alimlerinin kabul olmuş ibadetleri duaları hürmetine bizleride bağışla ve evlatlarımıza sağlıkla kavuştur..bu ay ben hiçç hamilelik düşüncesinde değilim etrafıma bişey oldu annem ahmilemisin acaba acaba ölemi diyip duruyor almayacağım o çubuklardannnnnnnnnnnnn.gelirse gelecek zaten Rabbim ne zaman dilerse...

bende geçen sene bayramda Hz. Yuşa hazretlerine birde Aziz Mahmut efendiye gitmiştik onların başında ikimizde dua ettik sadece zatları selamladık ve Rabbimizden ne istiyceksek istedik çünkü o zatlar aziz insanlar onları ziyaret etmek ayrıca bir sevap biz bunun için gittik zaten ve eşim benim iki defa rüyasında Peygamber efendimizi görmüştü bu defada Aziz Mahmut efendi girdi rüyasına çok güzel hayırlı bir rüya gördü şimdi tekrar gitmek istiyoruz bu haftasonu Allah izin verirse gidicez onları ziyaret etmek güzel birşey ama onlardan medet ummak kadar günah bişi yoktur Rabbim gönlümüzdeki muradımız tez zamanda versin inşallah evlat hasretiyle yanıp tutuşturmasın aminn

canım sağlık olsun hayırlısı artık napalım bu ay böyle olacağı varmış... eşinde de sorun çıkmaz umarım ve bir daha ki ay 3.sünde olur canım...

canım gördüm mesajın gelmiş üzülme sakın demek ki gün tutmamış çünkü ben senin yumurtanın kaliteli olduğuna inanıyorum.... eşine de bakıldıktan sonra içiniz rahat davranırsınız artık.... ben bu gün bomba gibiyim kötü anlamda ne yazıkki ondan gelemedim nete... sıkıntı var içimde gerildim iyice yarın doktor dönüşü gecikmeden sizlere yazmaya çalışırım...

kızz hoşgeldin nerelerdesin sen yaaa çok özledikk seni hee adet olmsusun üzülme.takıbe başlayacakmıssın hayırlı olsun canım
canım geçen gün yumurtlamışsın sanırım sen tablona baktım da ...

canım maşallah çok güzel bir duygu olmalı Allah sağlıkla sevgiyle güzelliklerle büyütmeyi nasip etsin... minietekten ve moontorrentten haber yok ne yazıkki bayadır gelip yazmadılar....

canım ya sen de çok sıkılmışsın benim gibi ben de öyle huzursuzum ki bu aralar yerimde duramıyorum.... hiç bir şey yapmak içimden gelmiyor aynı benzer ruh hali yani her şeyi akışına bırakıyorum sanırım artık... gelecekleri varsa bebeklerimizin kimse engel olamaz boş yere dertleniyoruz bu kadar belki de kim bilir? en güzeli akışına bırakmak diyoruz ya hani bir de becerebilsek bunu harika olacak :)

Bu yıl gerçekten hamileler yılı sanırım. Sürekli hamile haberleri alıyorum ne mutlu onlara tabiki ama insanın içi burkulmuyor değil. En yakın dostum hamile 2 aylık şimdi görümcesi hamile kalmış, bir arkadaşımın eşide öyle hamile of offf Rabbim dayanma gücü ver...

kaç gün geciktin of insallah yerleşme kanamasıdır cnm

gecıkmedıkı hatta erken bıle oldum sayılır 2inde olmam gerekıodu bugn daha 22si bılmıorum beklıodum aslında aksam sabah olurum dıe ama ınsan yınede üzülüo daha tam anlamıyla oldumda dıyemıorum cok hafif bi leke geldi bakalım sabaha ne olcak

Bayağı erken ama bildiğim yerleşme kanaması en erken reglinin 21. günü oluyormuş

Bayağı erken ama bildiğim yerleşme kanaması en erken reglinin 21. günü oluyormuş

yok ya yerleşme kanaması falan degıldır bariz kırmızılar işte :) kaç gündür belliydi gelceklerdı neyse napalım çalısmalara dewam etcez artık bizde önümüzdeki maçlara bakcaz

yok ya yerleşme kanaması falan degıldır bariz kırmızılar işte :) kaç gündür belliydi gelceklerdı neyse napalım çalısmalara dewam etcez artık bizde önümüzdeki maçlara bakcaz

ya kahverengi çok az demedin mi ve sen daha 21.günündesin dimi yanlış hesaplamadıysam neden olmasın ki daha regline çok var Allahın işi bu bellimi olur yerleşme kanaması bayağı yoğun olanda var çok az bir kaç damla kahverengi akıntıyla pembe damlalar şeklinde gelende var ümidini yitirme taki sökülene kadar

geçen ay 25 inde olmustum reglin 1 .gununden ıtıbaren 21 gun sayıyosan 21.gun degıl regl bıtımınden sonramı sayıyosun ewet suan hala cok minnacık kahverengi pembe karısımı bi leke var sökülmedim daha ama şiddetli bi bel agrısı ve kasıklarımda agrı var sökülcekmişim gibi

sen şimdi reglinin 29.günündesin ayın 2sinde bekliyorum diyince bende ikisinden itibaren saydım ikisinde bekliyorsan 40 günde bir regli oluyorsun demek ama benim bildiğim bebek rahme yerleştikten sonra 3 ve 7 gün sonra bu kanama görülebiliyor yada regli zamanında az kahverengi pembeyle karışık sökülmezsen eğer bu ihtimalide göz ardı etme derim
hamile kalıncada bu ağrıları yaşıosun bunuda biliosun sanırım çoğu kadın adet olcam diye beklerken hamile çıkıyo ben buna canlı şahidim

walla bilmiorum ama nedense hiç umudum yok benim.eger zaten reg olcaksam sabaha falan sökülür bekliorum bakalım.olursamda ne yapalım hakkımızda hayırlısı böleymiş rabbm henüz bize bebek vermek istemio demi.rabbim istiycekki olsun

Rabbim herşeyin hayırlısını vresin tabiki seni en sevdiğin şeyle imtihan edermiş sanırım bir zamanı var dün başka bir sitenin topiğinde okudum çok üzüldüm kıza neler denedilerse olmamış tüp bebek denemişler ve ikinci demede doktor yumurtalarının bozuk içi boş olduğunu ve asla anne olamayacağını söylemiş ancak kıbrıstaki hastahaneye yönlendirmiş başkalarının yumurtasını yerleştirip rahme öyle hamile kalıosun onun bile garantisi yokmuş kız ne kadar üzülüyordu eşine bile benim kaderimi sen yaşamak zorunda değilim ayrılalım demiş kaynanasına falan söylemiş kadın hüngür hüngür ağlamış ne zor durum beterin beteri var şükredelim halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…