Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tabikide öok şükür halimize.rabbim istedkten sonra olamıycak sey yok yeterkı o istesin.bizlerde istioruz olmayınca illaki üzülüoruz ama yapcak bişe yok üzülmemeye calısmalıyız.

çok uzun süredir seni merak ediyordum, hep seni andık burada...

Çınar bebek, aramıza hoşgelmiş, Allah analı babalı büyütsün inşallah.....

herşeyi atlattın demiyim, önünde bir insanın sorumluluğu var artık. esas maraton şimdi başlıyor....

Tekrar tebrik ederim, nasıl sevindim......

Dualarını eksik etmediğin içinde saol arkadaşım!

o kadar uzun yazmışsın ki, herşey için amin diyim bari )))
canım benim, bizimde elbet rabbimden belirlenen bir zamanımız vardır heralde.....

Kızlar, alın size küçük bir hikaye...(ben yurtdışında büyüdüm ve bu hikayeyi aynen o zaman lar duyuduğum gibi anlatayım da sizler pay çıkarın)

günün birinde bir şehiri sel basar, öyle böyle değil ama...herkes can pazarında...

şehirin Pederi sular ortasında kalır, boğuldu boğulacak!!!

bir kayık gelir ve onu kurtarmak ister, ama peder kayığa binmez. Tanrım beni kurtarıcaktır ben ondan bir işaret bekliyorum ve ona güveniyorum der....

ikinci bir kayık gelir ve yine pederi sudan çekip kurtarmak ister ama peder yine kabul etmez, ben tanrıya güveniyorum der ve yine kayığa binmez!

üçüncü kayık da da aynı şeyi söyler ve binmez...

sonuç itibariyle ölür!!!

Öldüğü zaman tanrıya derki: Ey tanrım, sana güvendim! neden beni suların içinden kurtarmayıpda beni öldürdün diye sorar.

Tanrı derki: Seni Ahmak, seni kurtarmak için sana 3 tane kayık yolladım!!!!!!!!!!!

Kızlar, yani ben hep bu hikayeyi aklıma getirtirim kötü olunca...Çünkü Allah bana düşünmem, araştırmam için akıl vermiş, bana böyle yardım ediyor!!!!

bu hikaye sizlerinde birçok şeyi anlamanıza yardımcı olur umarım

çok güselmişş cokta mantıklı

bu seferki reglimde bnde bi gariplik var belim ve kasıklarım o kadar cok agrıoki yerimden kalkıcak halim yok kalktıgımz zamanda agrıdan duramıorum.ve acayp üşüorum ama zaten tuvaletten geldim hiç bir şey yok sadece aksamki bi kaç damla pembemsi kahverengimsi leke dısında :26:

kızlarrrrr canım cok sıkkın bugun cok az hafif khverengı leke geldi ama cok azdı tırnamın ucu kadar

yok ya yerleşme kanaması falan degıldır bariz kırmızılar işte :) kaç gündür belliydi gelceklerdı neyse napalım çalısmalara dewam etcez artık bizde önümüzdeki maçlara bakcaz

ben de de aynı lekelenme olmuştu geçen hafta sonra da tık yok hiç kanama olmadı yani daha regl olmadım bebek var yok onu da bilmiyorum canım benki çıldırmadıysam 54 günde sen dayanırsın canım ya...aynı üşüme vardı bende de ayağımda çoraplar geziyordum...

Son düzenleme:

okumuştum bu hikayeyi önceden çok beğenmiştim canım...
sormuşsun sen ben daha regl olmadım ki....
bu arada siteye kanama günleri işaretle o seni yeni aya kendiliğinden geçirir ben öyle yapıyorum....biricik ben çok sıkıldım bu bekleyişten migren her gün yaşıyorum sancılar azaldı kan hiç gelmedi geçen hafta kahve leke dışında hiçbişey yok... ateş desen 37.3-4 gidiyor... bebek yoksa bu ne? bebek olabilir miki?

Son düzenleme:

ya olcakmısım gıbı acayıp sancılanıorum kasıklarıma bırden agrılar gırıo belım agrıo ve acayıp usuorum leke dısında hıcbırsey yok oda bı ıkıdamla zaten 3 gun var regl olmama daha ama hıc bu kdr sancılıolmazdm ben bı yandanda korkuorm akıma bın turlu gelıo kırmızılar gelıosa gelsın 1 haftadrlı canıma okudu bu agrılar

canım aldım bu gün aktardan hayıt bitkisini çay olarak demlenerek yapılanı tarif ettiğin gibi eğerki gebelik yoksa buna başlayacağım... 3 ay düzenli kullanımdan sonra gebe kalan çok muş ben de araştırdım...sağol canım...

Son düzenleme:

yumurta geliştirici haplar bu ağrılara neden oluyor olabilir canım ben hiç kullanmadığımdan bilmiyorum ama haklısın ağrı çekmek zor ve hemen neticeyi almak istiyorsun hak veriyorum ancak bebek tedavilerinin de zor yanları bunlar hepimiz yaşıyoruz yaşayacağız... aslında sen çatlatma iğnesi olmadın kandan gebelik baktırabilirsin doktorunla bunu bir görüş yarın gelmezse kırmızıların git kan ver canım...

Ben çıkıyorum şimdilik kızlar netten yarın sabah erkenden gideceğim doktora görüşürüz şans dileyin bana ihtiyacım olacak... öptüm

Son düzenleme:

valla tabiki ümitlendirmek istemiyorum seni ama hele üşüyorsan ne biliyim inşallah ben haklıyımdır

ne demek hayrım dokunursa çok sevinirim cnm hadi bakalım hayırlısı

canım sen 54 gündürmü bekliyosun anlayamadım ben ciddimisin test falan yaptın mı

yooooo çektirmedim daha bi kaç ay beklicem bakalım otlarla falan hayıt suyu ben de kullandım ama çok düzenli diildi şimdi böğürlen kökü aldım onu denicem başka tavsiyee ediceniz şeyler var mı .........

gyaman selamlar cnm, bu gün glukofen aldım 1000 mg... prospektüsünde yarısını için diyodu bende öyle yaptım...doğrusu bu mudur...bir de ilaca ne zaman başladığının önemi var mı..bu gün adetimin 6. günü ama hala leke var , heralde yarın artık biter

ya bicim sen iyimisin resmen hamilesin gidip kan testi vermedin mi sen hala yaa çok şaşırdım ben şimdi yerleşme kanaman bile gelmiş ateşin çok yüksek eee nedir bekleidğin onu anlamadım

seni çoook iyi anlıyorum canım benim!!

ama yarın doktorun ne diyecek bakalım...bana sorarsan, hemenciikk bir rahim filmi ve ardından sorunların üstüne gitme zamanı!!!

bu olaylar sadece bebekle bitmiyorki..ya sonrası?
bebek olayında mutlaka 2-3 ay takip, olmadı klomen...mutlaka her (ortalama) 30 günde bir adet olmak şart zaten!

çift rahimse, neler yapılabilir? bunların hepsinin zamanıdır bicimcim! kendini pozitif kalarak buralara kadar getirdin ama artık TIB 'ın konuşma zamanı derim!

belki oların eline bırakırsan sende rahatlarsın???hııımmm??? ne dersin???

kıızlar inanmazsınız ben 7 aydır regl olamıyorum yok mu bana bi çare doktor cyclo pyrognova verdi bu ilacı kullanırken böğürlen kökü çayını içebilir miyim sizce?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…