valla tabiki ümitlendirmek istemiyorum seni ama hele üşüyorsan ne biliyim inşallah ben haklıyımdır
kıızlar inanmazsınız ben 7 aydır regl olamıyorum yok mu bana bi çare doktor cyclo pyrognova verdi bu ilacı kullanırken böğürlen kökü çayını içebilir miyim sizce?????
neden bılmıorum ama hıc ümitlenmiorum hala kırmıılarımın gelceni düşünüorum ewet üşüdüm hatta sabah kalktıgımda bile üşüdüm işe hırka giyip gitmiştim.şimdide çorap patik ve yine hırkayla oturuorum.bicim kan testi demişsinde ama benim regl günüme daha var yani 25 inden önce bişey yaptrmak istemıorum bence o gune kadar sökülür gibime gelio.
evet içebilirsin hayıtsuyu yada çayı ne zor şey şu regli olamamak Allah yardımcın olsun..
kaç günde bir regli oluyorsun
saol....valla onu yaşayan bilir stres sıkıntı sinir...en önemlisi de bebeğimiz olmamasından korkuyorum ben
bende evlendiğim zaman 3 ay olmamıştım ay ne zordu o stres zaten yay burcuyum gergin bir burcuz bide üstüne bu stres nasıl gerdi beni anlatamam peki tedavi görüyormusun
az önce şiddetli bir karın ağrısı vurdu.. aha dedim bu kesin o :))
resmen kapıyı tekmeleyen yaramaz çocuklar gibi benim kırmızılar..
veee tabi ki mutsuz son.. geldi sevgili kırmızılım.. bu ay da yoğun çalışmalar sonucu hüsran ile sonuçlandı..
şimdi bu ay kesinlikle eşime de bakılacak.. önümüzdeki ay için nasıl bir yol çizilecek bakalım.. bayram süresince annemlerde olacağız.. bakalım doktor belki de bu ay da bırakıcak beni kendi halime. kim bilir belki de eşimde de sıkıntı vardır.. bir an önce onun sonuçlarını da görmek istiyorum..
bicim hadi artık, bari sen güzel haberi ver bize.. lütfen lütfen lütfeeeennnn :18:
walla canım son 3 aya kadar hepilacla reglolurdum şu 3 aydr ılaç kullanmadan çokşükür regl oluorum.haziran ayında 20 sinde regl olmstum gecen ayda 25inde olmştm bu ayda 25i ile 30 arası beklıodum ben.hoş hala kırmızılar yok hafif leke dışında.beklıorum hala.
aslında yeni başladım gibi bişi işt daa önce yasmin belare falan kullandım ozamanlar iiydi bebek düşünmüodum şimdi hem biraz kilo aldım hem de çocuk düşünmeye başladım o yüzden cyclo pyornogova verdi doktor onu kullanıorum yarısındayım bakalım regl olabilecek miyim
neden bılmıorum ama hıc ümitlenmiorum hala kırmıılarımın gelceni düşünüorum ewet üşüdüm hatta sabah kalktıgımda bile üşüdüm işe hırka giyip gitmiştim.şimdide çorap patik ve yine hırkayla oturuorum.bicim kan testi demişsinde ama benim regl günüme daha var yani 25 inden önce bişey yaptrmak istemıorum bence o gune kadar sökülür gibime gelio.
günaydın kızlar geçmişe pek bakamadım ama fırsat buldukca okumaya calısıyorum :) bugun nasılsınız bakalım
günaydın canım ıyıyız sukur sen nasılsın?
Bugun bıraz belım ağrıyor muhtemelen yumurtam catlıyor olabılır 22. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?