Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

valla tabiki ümitlendirmek istemiyorum seni ama hele üşüyorsan ne biliyim inşallah ben haklıyımdır

neden bılmıorum ama hıc ümitlenmiorum hala kırmıılarımın gelceni düşünüorum ewet üşüdüm hatta sabah kalktıgımda bile üşüdüm işe hırka giyip gitmiştim.şimdide çorap patik ve yine hırkayla oturuorum.bicim kan testi demişsinde ama benim regl günüme daha var yani 25 inden önce bişey yaptrmak istemıorum bence o gune kadar sökülür gibime gelio.

kıızlar inanmazsınız ben 7 aydır regl olamıyorum yok mu bana bi çare doktor cyclo pyrognova verdi bu ilacı kullanırken böğürlen kökü çayını içebilir miyim sizce?????

evet içebilirsin hayıtsuyu yada çayı ne zor şey şu regli olamamak Allah yardımcın olsun..

Son düzenleme:

kaç günde bir regli oluyorsun

kaç günde bir regli oluyorsun

walla canım son 3 aya kadar hepilacla reglolurdum şu 3 aydr ılaç kullanmadan çokşükür regl oluorum.haziran ayında 20 sinde regl olmstum gecen ayda 25inde olmştm bu ayda 25i ile 30 arası beklıodum ben.hoş hala kırmızılar yok hafif leke dışında.beklıorum hala.

saol....valla onu yaşayan bilir stres sıkıntı sinir...en önemlisi de bebeğimiz olmamasından korkuyorum ben

bende evlendiğim zaman 3 ay olmamıştım ay ne zordu o stres zaten yay burcuyum gergin bir burcuz bide üstüne bu stres nasıl gerdi beni anlatamam peki tedavi görüyormusun

bende evlendiğim zaman 3 ay olmamıştım ay ne zordu o stres zaten yay burcuyum gergin bir burcuz bide üstüne bu stres nasıl gerdi beni anlatamam peki tedavi görüyormusun

aslında yeni başladım gibi bişi işt daa önce yasmin belare falan kullandım ozamanlar iiydi bebek düşünmüodum şimdi hem biraz kilo aldım hem de çocuk düşünmeye başladım o yüzden cyclo pyornogova verdi doktor onu kullanıorum yarısındayım bakalım regl olabilecek miyim

bicimcim yarın dr.a ne zaman gideceksin?bende senle gün sayar oldum inşallah güzel haberlerle dönersin ben öyle olacağına inanıyorum.nerdeyse yaşamadığın belirti kalmadı.Allah bilir tabi.Rabbim hakkında hayırlısını versin canm dualarm senle...

hayırlısı canm üzülme demekki daha zamanı gelmemiş.benmde bu ay eşime bakılacak bende çok mrk ediyrm onn değerlerini.inşallah eşlerimizde bişey çıkmaz ozman daha zor.hakkımızda hayırlısı olsun.

bizim hastalığında gıcık yani bu gününü bilememek günü gününe regli olanlara imreniyorum ya bir arkadaşım var saatini bile biliyor yani düşün

inşallah ilaç işe yarar tedavini tabiki ol ama eğer gelmezse kırmızılar bitkileride deneyebilirsin hayıtsuyu yada böğürtlen kökü gibi mesela testere dişli aslan pençesi var onuda deneyebilirsin saraçoğlunun tavsiyesi regli düzensizliği için onun sitesinede bir göz at istersen

Yok cnm benim adetim gecikmedi 26.güne girdim sadece bu ay değişik belirtiler yaşıyorum sürekli yumurta akı gibi akıntım olması mesela belkide kullandığım böğürtlen kökünden olabilir o yüzden hala beklemedeyim

canım merhaba..
ben de bir zamanlar bu topicteydim.. arkadaşlar bilirler..pcos luyum yani ben de.. ben de bir de prolaktin yüksekliği vardı.. prolaktini düşürmek için 5 hafta ilaç kullnadım,,,

başka ilaç kullnamadım.. sonra hemen hamile kaldım..pcos için ayrıyeten ilaç kullanmadım yaniii...
lekelenme senin bahsettiğin gibi bende olmadı.ama hamile olduğum bilmediğim zamanlar ilk haftalar yanii ayağım sırtım inanılmaz üşüyordu..
buz tutuyordu bundan 1 ay önce düşün yanii.. şimdi 8 haftalık hamileyim çok şükür.. bu tabiki tek belirti değil hatta belirti bile sayılmaz belki ama bilgi vermek istedim...

bu arda idrar testi bende de negatif çıkmıştı.. idraara güvenmeyin sakın eğer imkanınız varsa kan testi yapın...hamilelik yoksa beta nız 0 küsür çıkar. eğer varsa kesinlikler 15 20 lerde çıkar en az diyorum yani.. rabbim isteyn herkese evlat versin sağlıklı sıhhatli

herkese hayırlı ramazanlar.....

günaydın kızlar geçmişe pek bakamadım ama fırsat buldukca okumaya calısıyorum :) bugun nasılsınız bakalım

gyaman canım bişey sorcam sana yaa dun çok aktar gezdım ama böğürtlen kökü bulamadım yaa nerelere balmam lazım acaba büyük marketlerde varmıdır bu arada günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…