Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Günaydın kızlar :)
ecrin canım yumurta çatlatmak için anlatmıştı gyaman arkadaşımız bu tarifi sen adet1. gününden itibaren yapsan daha iyi değil mi bunu yoksa şimdi mi başlayacaksın?

Günaydın kızlar :)
ecrin canım yumurta çatlatmak için anlatmıştı gyaman arkadaşımız bu tarifi sen adet1. gününden itibaren yapsan daha iyi değil mi bunu yoksa şimdi mi başlayacaksın?

hemen balamak istiyorum tadını meral edıyorum ama adetin 1,günü başlancaksa beklerim tabıkıdee :)

bugun sağ tarafımda acayıp bi batma bir agrı varr niyeki anlamadım ateş tabloım böylee kızlar
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım ben erkenciyim gece 11 de uyudum :)
kaktım camları sildim çamaşır yıkadım ütüleri yapacağım birazdan çalıştım bu gün bayrama az kaldı parlatayım evi dedim
canım çizelgen iyi gidiyor ateşine göre çatlamıştı ya yumurtan bence bundan sebep kramplar giriyor olabilir döllenme olduysa nihalite arkadaşım demişti ki rahme yerleşene kadar kasıkta batmalar oluyor oraya bastır eğer fazla bastıramayacak kadar ağrıyorsa gebelik olabilir demişti bana....sende bir dene diğer tarafa da bastır aradaki farka bak canım... birde ne taraf ağrıyorsa gece o tarafa dönüp yat tamam mı? bir umut işte inşallah döllenme olmuştur...
sen içmek istiyorsan canım başla içmeye ben mantıki olarak dedim sana... gyamana da sor tamam mı?

Son düzenleme:

bende erken yatıyorum yaa gündz oruçlu oldugum için akşam bayısıyorum hemen yatıyorr bayram temizliği hee ne güzel :) bende geçen hafta pazar sildim camı kapıyı bu haftada tekra bi temizlik yaparım bayram temizliği çıkar aradan :) aay canım inş. yaa inş.dediğin gibidir bu aydan pek bi umudum yok çünkü eşim ilaçlara yeni başladıyaa ondan.dediğin gibi yatacam canım dayanamayacak kadar agrım yok ama yürüyünce biraz fazla oluyor adım atamayacak kadar neyse hayırlı olsun artık ne diyeyim çıkmadık candan umut kesılmezmiş :))) haklısın canım fikir için sağol ateşim şimdi yüksele yüksele gidersee hamılemiyim mesela suan 36,8görüyorum 2gündür 37 olursa yada 37,8 falan olursa yanı

canım ateşin yüksek giderse 36.8 36.9 gitse de olur sorun değil progesteron salgısı devam ediyor demektir bu da yumurtlamaya yani yumurtlamanın olduğuna işaret biliyorsun... yani ateş düzmez, regl olmazsan gebelik diyebiliriz... eğerki adet görürsen tutmamıştır o zaman adetin ilk günü başlarsın yumurta için böğürtlen köküne ya da madem eşin ilaç içiyor sen de yumurta geliştiricilere başlaybilirsin sen bilirsin canım...

yalnız bi de şöyle bişey var biliyorsun benim de ateşim hep yüksek gitmişti ama nedeni belli olamadı şimdi ben progesteron hormonunu duphaston hapı ile alıyorum 2 gün daha içeceğim... sonra adetim gelecek işte canım...

şimdilik çıkmam gerekli kızlar işlere devam sonra yine konuşuruz....

Son düzenleme:

eşinle sorunlarına üzüldüm canım.en kötüsü sanırım bu.çok az aile bilgili ve tarafsız olabiliyor.senin eşinin aileside malisef cahil olup davranan grupta.kaynanan şu an rahat rahat oturuyor ama şunu bilmiyorki oğlunda ise sorun sen gitsende aynı sorun tekrar tekrar yaşanacak.gelen de senin gibi anlayışlı olcakmı.tabi bu en kötü senaryo ama.ne olursa olsun her şey bir süre sonra geçecek olan senin çektiğine olacak bunu unutma.olayları yaşarken çok bunaltma kendini.tabi dışardan demesi kolay biliyorum.kusura bakma özel sorunun ama yazamadan da edemedim

kızlar günaydınnnn şu adrese girin bir bakın derim...belki kullanmak isteyen olur..benim vitaminlerim geleceğinden bu ay onları kullanıcam..önümüzdeki ay da bu karışımı almayı düşünüyorum www.mucizekarisim.com

Son düzenleme:

analdım canım sagol hadı gt cabuk gellll

aynen öyle bende dün aldım yarın artık evime dönüyorum bizim orda bulunmaz bir kiloya yakın aldım yarım saat altı kısık yancak ama söndürüp bekletme kaynaması için çok aç kaynamaya başladımı yarım saat kıs altını öbür dediklerini hepsi doğru kimi bir büyük bardak içiyor kimide sabah akşam bir çay bardağı zaten kötü bir tatı var bir bardağı deviremem valla

ne güzel..biz de eşimle ikimiz de kova burcuyuz

canım sen adetten sonra rahim filmi mi çektirecektin?

ya kızlar abuk subuk karışımlar içip kendinize zarar vermeyin. kendi yaptıklarınız neyse de; böyle "karışım" adı altında satılanlar hep fos çıkar zarara uğrarsınız Allah korusun. hepsi para tuzağı.

siteyi incelersen patentli bir karışım ayrıca aktarlardan böyle macunlar alanlar çok burda bir nevi buyük bir aktarın sitesi ve içindekilerde çok yararlı sanırım çevrende böyle şeyler içip zarara uğrayanmı oldu biraz aydınlatırsan seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…